kostast1 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τέλεια. :up: Δηλαδή απλά θα κάνω την ΟΤΑ αναβάθμιση και τίποτε άλλο; Kostas1 ευχαριστούμε για το βίντεο!:clap: Εμενα δεν εχει βγαλει καποια αναβαθμηση,αλλα παει νερακι οποτε οταν κατι δουλευει καλα δεν το αγγιζω. Εαν πα βγαλει κατι τοτε και μονο τοτε θα αναβαθμησω.Πολυ καλο ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 όποιος βγάλει άκρη ή ξέρει πως μπορώ να περάσω παλιώτερη ρομ ωστε να μπορέσω να του περάσω μετά τη σωστή... ή τελος πάντων ξέρει πως μπορούμε να το φτιάξουμε... ας στείλει ενα ΠΜ! ευχαριστώ! :blink: Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 όποιος βγάλει άκρη ή ξέρει πως μπορώ να περάσω παλιώτερη ρομ ωστε να μπορέσω να του περάσω μετά τη σωστή... ή τελος πάντων ξέρει πως μπορούμε να το φτιάξουμε... ας στείλει ενα ΠΜ! ευχαριστώ! :blink: Παιδια το προσπαθησα να το κανω downgrade απο τον οδηγο πιο πανω αλλα οταν μπαινω σε fastboot mode μετα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης σαν fastboot device και αφου προχωρησω στις εντολες απο command line μου βγαζει fastboot waiting device.Μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι οσοι εβαλαν την τελευταια αναβαθμιση την πατησαν γτ κατα καποιο τροπο εχουν κλειδωσει τα παντα και κανενας οδηγος δεν δουλευει. Οποτε εκανα απενεργοποιηση ολες τις κινεζικες εφαρμογες για να μην τρεχουν και τις εφαρμογες τις βαζω κατεβαζοντας τα apks και περνωντας τα στην μνημη και τα εκτελω.Δεν πειραζει,την πατησαμε αλλα η δουλεια μας παλι γινεται. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Asus zenfone 5 Ελληνικη videoπαρουσιαση........ πολυ ωραια η παρουσιαση σου απλα θα ηθελα να ρωτησω το gps ειναι γρηγορο?δηλαδη στο λεπτο κλειδωνει?με της εφαρμογες,μεταφερονται στην sd?απο μπαταρια?:D γιατι αμα δεν πεσει σε τιμη το z7 mini ειναι το αμεσως επομενο κινητο μου!πες και λιγο απο sar τι παιζει? Edited July 27, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 πολυ ωραια η παρουσιαση σου απλα θα ηθελα να ρωτησω το gps ειναι γρηγορο?δηλαδη στο λεπτο κλειδωνει?με της εφαρμογες,μεταφερονται στην sd?απο μπαταρια?:D γιατι αμα δεν πεσει σε τιμη το z7 mini ειναι το αμεσως επομενο κινητο μου!πες και λιγο απο sar τι παιζει? Ναι εαι πολυ καλο και εχει και clonass,σρο λεπτο εισαι κομπλε.Μπαταα μου βγαζει μερα αλλα δεν το αφηνω,βεαια καθε βραδυ οπως και να εχει παντα τα βαζω στην μπριζα.Asus ειναι οποτε απο sar δεν εχεις θεμα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Για οσους την πατησαμε κι δεν μπορουμε να βαλουμε προς το παρον την ww και ειμαστε χωρις μαρκετ σας ενημερωνω οτι εβαλα το blackmart που εχει σχεδον τα παντα και με ενημερωσεις κανονικά,οποτε ολα μελι γαλα με το κινητο. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros64 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Παιδια το προσπαθησα να το κανω downgrade απο τον οδηγο πιο πανω αλλα οταν μπαινω σε fastboot mode μετα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης σαν fastboot device και αφου προχωρησω στις εντολες απο command line μου βγαζει fastboot waiting device.Μετα απο πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι οσοι εβαλαν την τελευταια αναβαθμιση την πατησαν γτ κατα καποιο τροπο εχουν κλειδωσει τα παντα και κανενας οδηγος δεν δουλευει. Οποτε εκανα απενεργοποιηση ολες τις κινεζικες εφαρμογες για να μην τρεχουν και τις εφαρμογες τις βαζω κατεβαζοντας τα apks και περνωντας τα στην μνημη και τα εκτελω.Δεν πειραζει,την πατησαμε αλλα η δουλεια μας παλι γινεται. Δυσκολο να εχουν κλειδωσει το fastboot.Και απο αυτα που λες παραπανω απλα δεν στο αναγνωριζει το pc σου οχι οτι δεν σε αφηνει να το flashαρεις.Θελω να πιστευω οτι απλα καπου σε παγωνει το λειτουργικο σου και απλα δεν το αναγνωριζει σωστα.Αν εισαι απο πειραια μερια και θες στειλε μου ενα pm να το δουμε και μαζι. Ps:Εγω περιμενω ακομα να παραλαβω και για την ωρα με αυτα που διαβαζω για τη μετατροπη σε WW μου εχει κοπει λιγο το αιμα....:p Edit1:Sorry τωρα ειδα οτι εισαι βολο.... Edit2:Ας το παρουμε λιγο απο την αρχη.Ποσοι εχουν παραλαβει για την ωρα και καταφεραν να κανουν την μετατροπη σε WW εκτος απο τον topic starter? Edited July 28, 2014 by Petros64 Παράθεση HTC HD2 ---> Galaxy S2 ---> Galaxy Nexus ---> Moto Atrix ---> Moto Razr ---> Galaxy Note --->Galaxy note 2--->Moto G--->Note 3 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 μην αγχώνεσαι... αν δεν κάνεις τη βλακεία που κάναμε εμεις (να κάνεις απντέητ την κινέζικη ρομ) όταν ανοίξεις το κινητό σου... δε θα έχεις κανέναν πρόβλημα! Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 μην αγχώνεσαι... αν δεν κάνεις τη βλακεία που κάναμε εμεις (να κάνεις απντέητ την κινέζικη ρομ) όταν ανοίξεις το κινητό σου... δε θα έχεις κανέναν πρόβλημα! Οντως,και εγω το κραταω σε WW,και παει μια χαρα.Πολυ καλο για τα λεφτα του,ειδικα το 1.6......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Asus zenfone 5 Ελληνικη videoπαρουσιαση........ Μπράβο Κωστή για την εξαιρετική παρουσίαση σου. Θα μπω και εγώ στην παρέα σας σκέφτομαι με το 2g επεξεργαστή http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο πιστεύεις θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε θέμα μπαταρίας ο 2g από τον 1.6g ? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μπράβο Κωστή για την εξαιρετική παρουσίαση σου. Θα μπω και εγώ στην παρέα σας σκέφτομαι με το 2g επεξεργαστή http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο πιστεύεις θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση σε θέμα μπαταρίας ο 2g από τον 1.6g ? Aυτο κοιταγα και εγω,μιας και τα εχω και τα 2,το ενα θα το παρει φιλος αυριο,θα απαντησω λοιπον αυριο,παντως το 2.0 παει καλυτερα,αυτο ειναι γεγονος.Νομιζα οτι ηταν μικρες οι διαφορες αλλα τελικα ναι καλυτερα να πας στο 2.0.Ειδικα εαν παιζεις και παιχνιδια,εκει ειναι εμφανες.......και η διαφορα στην τιμη δεν ειναι πολυ μεγαλη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δυσκολο να εχουν κλειδωσει το fastboot.Και απο αυτα που λες παραπανω απλα δεν στο αναγνωριζει το pc σου οχι οτι δεν σε αφηνει να το flashαρεις.Θελω να πιστευω οτι απλα καπου σε παγωνει το λειτουργικο σου και απλα δεν το αναγνωριζει σωστα.Αν εισαι απο πειραια μερια και θες στειλε μου ενα pm να το δουμε και μαζι. Ps:Εγω περιμενω ακομα να παραλαβω και για την ωρα με αυτα που διαβαζω για τη μετατροπη σε WW μου εχει κοπει λιγο το αιμα....:p Edit1:Sorry τωρα ειδα οτι εισαι βολο.... Edit2:Ας το παρουμε λιγο απο την αρχη.Ποσοι εχουν παραλαβει για την ωρα και καταφεραν να κανουν την μετατροπη σε WW εκτος απο τον topic starter? Λοιπον φιλε με εβαλες σε σκεψεις με αυτο που ειπες γτ εγω το δοκιμαζα σε win 8.1.Εκανα αλλαγη στο pc σε win 7 και τελικα το κινητο μου το αναγνωρισε σε fastboot. Υπαρχει ενα μεγαλο πμως,αφου του περναω το fastboot κανονικα και μου εμφανιζει το μενου ακριβως οπως λεει στον αδηγο,μετα παταω στο recovery για να κανω aplly adb update και εκει εχω θεμα.Δεν μ εμφανιζει το μενου για να επιλεξω κατι αλλα απλα ενα σφαλμα και το android νεκρο.Δλδ δεν μ εμφανιζει το 3e recovery οπως θα επρεπε κανονικα. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HliasK Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλησπερα παιδια,με ενδιαφερει το κινιτο κ ακουω καλα σχολια,αλλα απο καμερα ποσο καλο ειναι,ακομα κ για βραδυ αν ειναι καλη η καμερα!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καλησπερα ..λεω να παραγγειλω το τηλεφωνο απο vickmall...την εκδοση με τα 2gb και τον 2580 επεξεργαστη!εχει παραγγειλει καποιος απο το εν λογω καταστημα?ολα ηταν οκ? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καλησπερα ..λεω να παραγγειλω το τηλεφωνο απο vickmall...την εκδοση με τα 2gb και τον 2580 επεξεργαστη!εχει παραγγειλει καποιος απο το εν λογω καταστημα?ολα ηταν οκ? Από εκεί το πήρα και το περιμένω ίσως μέσα στην εβδομάδα (έχουμε ήδη κλείσει 2). Κι εγώ την έκδοση με Ζ2580 και 2g ραμ πηρα. Υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 δε αντεξα μολις το τσιμπησα και εγω απο vickmall! βεβαια ειμαι κακομαθημενος απο το νεξους 4 αλλα ελπιζω να μην απογοητευτω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) παιδια το εχετε βρει πουθενα σε μωβ? γιατι η δικια μου εννοειται οτι διαλεξε το χρωμα που δεν υπαρχει :lol: Edited July 30, 2014 by ninjamoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλησπερα ..λεω να παραγγειλω το τηλεφωνο απο vickmall...την εκδοση με τα 2gb και τον 2580 επεξεργαστη!εχει παραγγειλει καποιος απο το εν λογω καταστημα?ολα ηταν οκ? κι εγω απο εκει το παραγγειλα και το περιμενω..!! παραγγελια 19/7..!! Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Βγήκε καινούρια κινέζικη έκδοση ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Βγήκε καινούρια κινέζικη έκδοση ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ!!!!!!!! Version V1.16.40.7(CN) αυτην εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ναι, όχι ότι έχει κάτι, απλά να βγει η διεθνής να γίνετε ww ρε παιδιά ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, όχι ότι έχει κάτι, απλά να βγει η διεθνής να γίνετε ww ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ναι, όχι ότι έχει κάτι, απλά να βγει η διεθνής να γίνετε ww ρε παιδιά επειδη εχω μπερδευτει λιγο. να το παραγγειλω απο vickmall. να τσεκαρω το κουτακι που λεει για international ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) επειδη εχω μπερδευτει λιγο. να το παραγγειλω απο vickmall. να τσεκαρω το κουτακι που λεει για international ή οχι? Ρώτα τους αν international συνεπάγεται ww έκδοση, αν ναι. Εννοείται! Ελα και recovery!! http://www.asus.com/zentalk/tw/forum.php?mod=viewthread&tid=43868&extra Edited July 30, 2014 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Βγήκε καινούρια κινέζικη έκδοση ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ!!!!!!!! Ναι, όχι ότι έχει κάτι, απλά να βγει η διεθνής να γίνετε ww ρε παιδιά ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, όχι ότι έχει κάτι, απλά να βγει η διεθνής να γίνετε ww ρε παιδιά Αντε επιτελους αν και το σεταραμε το κινητο οπως θελαμε αλλα τεσπα.....ψυχη βαθεια. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 παιδια το εχετε βρει πουθενα σε μωβ? γιατι η δικια μου εννοειται οτι διαλεξε το χρωμα που δεν υπαρχει :lol: Δεν το έχω δει πουθενά σε μωβ, αλλά υπάρχει σε κόκκινο. Επίσης, τα διαθέσιμα αξεσουάρ είναι σε ανοδική πορεία στο ebay. Πιθανότατα σύντομα θα δούμε και φθηνά ανταλλακτικά καπάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts