panos59 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 199$ σημερα http://www.merimobiles.com/asus-zenfone-5-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-smartphone_p/meri10297.htm στο to2c.com το εχει 188 περιπου με δερματινη θηκη δωρο Χτες το πήρα και εγώ απο το tο2c. Σου δίνει και θήκη σιλικόνης και διαφάνεια για την οθόνη. Και μου είπαν θα μου στείλουν και φπρτιστή αυτοκινήτου δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Και επιτελους ενα κντ που να εχει κα πραγματικο glonass στο gps του.......:) Απο το μπαλκονι νου αυτη.......κατω απο την τεντα:p http://i61.tinypic.com/2ln8tp1.jpg Και ενα μεσα απο το σπιτι...... http://i59.tinypic.com/516eee.jpg Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μια ερώτηση. Το πήρα με ρουτ αλλά με την Original Multi-language Version. Θα έχει playstore και ράδιο ή θα πρέπει να περάσω την ρομ απο την asus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μια ερώτηση. Το πήρα με ρουτ αλλά με την Original Multi-language Version. Θα έχει playstore και ράδιο ή θα πρέπει να περάσω την ρομ απο την asus; Το ιδιο εχω παρει και εγω,ναι εχει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Το ιδιο εχω παρει και εγω,ναι εχει. Να σε καλα. Να ξέρεις το βίντεο σου με έψησε και το πήρε. :D Πολύ καλή δουλεία αν και θα ήθελά να δω και λίγο την κάμερα του πως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μόλις παρέλαβα... με δώρο ζελατινα για την οθόνη μόνο, απ τον κινέζο.. και δεν το έχει κάνει ροοτ όπως ζήτησα.. ουτε πλεη στορ... πάμε απο το μηδέν δλδ! Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μόλις παρέλαβα... με δώρο ζελατινα για την οθόνη μόνο, απ τον κινέζο.. και δεν το έχει κάνει ροοτ όπως ζήτησα.. ουτε πλεη στορ... πάμε απο το μηδέν δλδ! απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 είναι καλύτερο αυτό ή το zte v5 redbull 2gb? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια και εγω σημερα το παρελαβα το κινητο.Και εμενα ηρθε αρουταριστο και χωρις Play store και μου εκανε και ενα update μονο του μεγεθους 85 mb.Τωρα,εσεις που βαλατε την official international multi Που την βρηκατε?Και πως την περασατε? Οσο για την συσκευη,ειναι αριστης ποιοτητας κα ικατασκευης.Ο Intel κανει την δουλεια του αψογα και οι τυπαδες στην Asus εχουν τρομερη δουλεια στο θεμα smoothness και user interface.Αξιζει η αγορα του γαι τα πολυ λιγα λεφτα,κατα την γνωμη μου,που ζητανε. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vourk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απο που το πηρες? απο minideal.. και ειμαι ακομα στο ψάξιμο... το έκανα root και τώρα ψαχνω να βρω την ρομ που λέει ο απλόστρας... αλλα έχω μπλέξει λιγο Παράθεση Γιου μπέττερ ασκ μα μαμα, χάου του μέηκ ε μάνστερ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 είναι καλύτερο αυτό ή το zte v5 redbull 2gb? Άνετα, είναι πολύ καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απο minideal.. και ειμαι ακομα στο ψάξιμο... το έκανα root και τώρα ψαχνω να βρω την ρομ που λέει ο απλόστρας... αλλα έχω μπλέξει λιγο ισως απο εδω http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=39&s=1&m=ASUS%20ZenFone%205&os=32&hashedid=96nqlxHp1VKV4Rdz αλλα δεν ξερω ποια ακριβως...ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απο minideal.. και ειμαι ακομα στο ψάξιμο... το έκανα root και τώρα ψαχνω να βρω την ρομ που λέει ο απλόστρας... αλλα έχω μπλέξει λιγο Aν βγάλεις άκρη και έχεις χρόνο κάνε ένα σύντομο οδηγό. Γω Χτές το παρείγγειλα με ρουτ όμως, αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον και πότε θα φανεί χρήσιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 715ww είναι η διεθνής ΑΛΛΑ πάτε πίσω που δίνω οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Άνετα, είναι πολύ καλύτερο το zte με τα 2GB ram όχι με το 1... ειναι όντως και σε τι? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 το zte με τα 2GB ram όχι με το 1... ειναι όντως και σε τι? Σε όλα. - Δεν υπάρχει σύγκριση (γνώμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ενα ακομα που μου κανει πολυ καλη εντυπωση στο κντ,ειναι το εξαιρετικο γλυστριμα του δάχτυλου στην οθονη,παρα πολυ καλο!!! Και χωρις να το εχεις στη λειτουργια γαντιού. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Σε όλα. - Δεν υπάρχει σύγκριση (γνώμη μου) σε όλα δεν ειναι. πχ κάμερα και μπαταρία... δν ξερω ποιο απο τα δυο να πάρω. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 σε όλα δεν ειναι. πχ κάμερα και μπαταρία... δν ξερω ποιο απο τα δυο να πάρω. Φιλε μου εδω δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για της ερωτησεις σου.:) Δεν κανουμε vs εδω.αλλα μιλαμε για το asus και μονο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Φιλε μου εδω δεν ειναι το καταλληλο τοπικ για της ερωτησεις σου.:) Δεν κανουμε vs εδω.αλλα μιλαμε για το asus και μονο. εχεις δίκιο με συγχωρειτε, απλα αν μπορειτε πειτε μου σε pm σε τι υπερεχει αν ξερετε . θελω να παραγγειλω ενα απο τα 2 άμεσα Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 εχεις δίκιο με συγχωρειτε, απλα αν μπορειτε πειτε μου σε pm σε τι υπερεχει αν ξερετε . θελω να παραγγειλω ενα απο τα 2 άμεσα Για να εχεις κατι ρεαλιστικο σαν απαντηση,θα πρεπει καποιος να τα εχει τσεκαρει και τα 2,πραμα δυσκολο.Διαβασε τι λενε οι κατοχοι στα αναλογα τοπικ,κοιτα τι σε καλυπτη και αναλογα κινησου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 σε όλα δεν ειναι. πχ κάμερα και μπαταρία... δν ξερω ποιο απο τα δυο να πάρω. Γιατί την έχεις δοκιμάσει ή δει την αυτονομία του; γιατί τα σπεξ σκέτα δε λένε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Γιατί την έχεις δοκιμάσει ή δει την αυτονομία του; γιατί τα σπεξ σκέτα δε λένε τπτ στα χαρτια και σε review πχ ποσο κραταει η μπαταρια με 3g? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδιά αν κρίνω από τις εικόνες παραπάνω το gps πρέπει να είναι ΟΚ ε; Επειδή με καέι το θέμα αν μπορείτε επιβεβαιώστε το και ο υπόλοιποι pls. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να το έχω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Οκ βρηκα τον τροπο να το κανω update απο τις οδηγιες που δινει η Asus.Δεν θα υπαρχει προβλημα που θα βαλουμε την WW σε CN συσκευη ετσι? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts