evris2013 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εγώ πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν. Εύκολο τίποτα δεν είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μακάρι αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... τώρα που η αγορά έχει κορεστεί και ακόμα και οι μεγάλοι παίχτες έχουν αρχίσει να ζορίζονται, είναι δύσκολο μια εταιρία στο μέγεθος της Nokia να μεγαλουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μακάρι αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... τώρα που η αγορά έχει κορεστεί και ακόμα και οι μεγάλοι παίχτες έχουν αρχίσει να ζορίζονται, είναι δύσκολο μια εταιρία στο μέγεθος της Nokia να μεγαλουργήσει. +1 Να βγεί από την αφάνεια που βρίσκεται επί σειρά ετών, πολυ πιθανό. Να πρωταγωνιστήσει όμως, εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Το κλειδί της υπόθεσης είναι ο συνδυασμός τιμής/ποιότητας/απόδοσης. Το έπιασε πολύ καλά το νόημα αυτό η Nokia, έχει κ υψηλό know how, σε αντίθεση με τους Κινέζους ανταγωνιστές που ναι μεν προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλές τιμές αλλά ποιότητα τύπου: ότι δίνεις - παίρνεις! Οι καλοί Κινέζοι (κ γύρω) είναι σε πολύ ψηλές τιμές βλ. One plus, Xiaomi, Huawei, LG, κλπ ανταγωνιστές με ανάλογη ποιότητα. Μπορεί να τους ανταγωνιστεί άνετα όπως είδαμε όλοι μας κ ότι βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα κατασκευής, ποιότητας, υποστήριξη λογισμικού κ.α. που είναι το βασικότερο όπλο της Apple που είναι σε τιμές διαστημικές όμως. Αυτό το πέτυχε με το ολόφρεσκο Android One. Θέλω να πιστεύω ότι μετά το πέρας της μηνιαίας αναβάθμισης ασφαλείας θα συνεχιστεί η αναβάθμιση/6μηνο ή έτος από τη Google, μέχρι εξάντλησης των hardware δυνατοτήτων, τύπου Nexus δλδ όπου ακόμη είναι αξιόπιστα. Όλα αυτά είναι τα συμπεράσματα μου κ κάπως έτσι σκέφτηκα κ εμπιστεύτηκα τη Nokia, βλέποντας έναν πολύ έμπειρο κατασκευαστή - ας πούμε - που θέλει να αποκατασταθεί η φήμη του για να έχει σταθερά κέρδη κ βρήκε τη σιγουριά του pure Android κατευθείαν από τη Google, μη ρισκάροντας ανάπτυξη λειτουργικού κλπ για να μπει σε πειράματα. Εξ ου κ ο λόγος που όλα σχεδόν τα Nokia είναι σε Android One πλέον. Τα δοκίμασε κι αυτά στο παρελθόν και απέτυχαν!! (Symbian, Windows) Edited January 11, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Οι καλοί Κινέζοι (κ γύρω) είναι σε πολύ ψηλές τιμές βλ. One plus, Xiaomi, Huawei, LG, κλπ ανταγωνιστές με ανάλογη ποιότητα. Τις ίδιες τιμές και καλύτερες έχουν οι καλοί Κινέζοι, ειδικά την Xiaomi δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί πουθενά (η LG είναι κορεάτικη). Μπορεί να τους ανταγωνιστεί άνετα όπως είδαμε όλοι μας κ ότι βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα κατασκευής, ποιότητας, υποστήριξη λογισμικού κ.α. που είναι το βασικότερο όπλο της Apple που είναι σε τιμές διαστημικές όμως. Αυτό το πέτυχε με το ολόφρεσκο Android One. Android One έχουν και άλλοι κατασκευαστές και θα διαπίστωσες πόσο άργησαν οι Android One συσκευές (όλων των εταιριών) να αναβαθμιστούν σε Pie; Άλλες συσκευές χωρίς Android One αναβαθμίστηκαν πολύ πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τελευταία αλλά το Android One οδεύει προς αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Τις ίδιες τιμές και καλύτερες έχουν οι καλοί Κινέζοι, ειδικά την Xiaomi δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί πουθενά (η LG είναι κορεάτικη). Android One έχουν και άλλοι κατασκευαστές και θα διαπίστωσες πόσο άργησαν οι Android One συσκευές (όλων των εταιριών) να αναβαθμιστούν σε Pie; Άλλες συσκευές χωρίς Android One αναβαθμίστηκαν πολύ πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τελευταία αλλά το Android One οδεύει προς αποτυχία. Για αυτό και έγραψα: Κινέζοι κ γύρω - όσον αφορά την LG. Όσον αφορά την Xiaomi, φυσικά και έχει πολύ καλές τιμές & είναι η μόνη που ξεχωρίζει και αξίζει συγχαρητήρια που ακολουθεί το δικό της δρόμο με επιτυχία. Αλλά και αυτή ακόμη έχει Android One στo αντίστοιχο μοντέλο του Nokia 7+ που είναι το Xiaomi A2, με συν πλην διαφορές αλλά σε χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής φινιρίσματος , από €180 - €330 στο Skroutz (Nokia 7+ €260 - €506) Αλλά με MUI & όχι pure Android. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις παρεμβάσεις κάθε εταιριών μέσα στο λειτουργικό για να ανακαλύψουν τον τροχό ξανά. Μη προσφέροντας τίποτα πέρα από τη χρήση πόρων του λειτουργικού, όσο καλό κι αν είναι το αποτέλεσμα. (Παρακάτω εξηγώ εκτενέστερα) Θα διαφωνήσω με αυτή την άποψη σου. Αρχικά γιατί το Nokia 7+ ήταν η πρώτη συσκευή που πήρε το 9 Pie 1 μήνα περίπου μετά τα Pixel. Λίγες από τις συσκευές τύπου Samsung κ άλλες υψηλών τιμών την πήραν κι αν θα πάρουν την επόμενη...;) Αυτό δείχνει άμεσα θα έλεγα την προσοχή που δίνει η Nokia σε αυτό το πολύ σημαντικό τμήμα. Το πότε θα δώσει update η κάθε εταιρία είναι θέμα δικό της όπου δικαιώνεται τη Nokia. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πάρουν. Το Android One δε νομίζω να είναι αποτυχία γιατί ν προσέξεις έχει σώσει την LG & τη Motorola - ως πρώτο παράδειγμα - με την αύξηση των πωλήσεων μόνο στο G7 (ύστερα από τη ζημιά που έπαθε στο παρελθόν η LG) & τη Motorola που βρήκε ταυτότητα διαφοροποίησης από τη μαμά Lenovo με αυτό τον τρόπο, επιτέλους. Υπάρχει μεγάλη γκάμα συσκευών Android One (μέχρι κ σε εκδόσεις Android GO) καλύπτοντας όλο το φάσμα τιμών που υπάρχει. Ακόμα και τα Τούρκικης κατασκευής GM. Εξάλλου ο αρχικός του project σκοπός ήταν η αγορά της Ινδίας για να μπορούν να λειτουργούν σωστά οι εκατομμύρια φτηνές συσκευές που έχουν εκεί σε αγορά 1,5 δις πληθυσμού. Τα έσοδα για τους παρόχους τηλεπικοινωνιών είναι πολύ μεγάλα κ το ενδιαφέρον μεγάλο. Ολοένα και αυξάνεται η συμμετοχή εταιριών στο Android One γιατί είναι μια λύση έτοιμη, φτηνή & αποδοτική για τη κάθε εταιρία, προκειμένου να μη πληρώνει έξοδα ωρών απασχόλησης να το διαμορφώσει (εν μέρει) & συντηρήσει (για πόσο;), να προσθέσει δικά της app για mail, επαφές κλπ αηδίες τους σε κάτι που έρχεται έτοιμο & με εγγύηση συντήρησης από τη μαμά του Google. Το μοναδικό που ακολουθεί την ανάπτυξη του λειτουργικού των Pixel, όσο επιτρέπει η Google. Προφανέστατα είναι και η πρώτη φορά που η Google δίνει ενδιαφέρον να κρατάμε τις συσκευές μας για χρόνια κι όχι για μήνες μέσα στο έλεος της κάθε φίρμας να βγάζει νέα μοντέλα/6 μήνες υποστηρίζοντας ολοένα και λιγότερο τα προηγούμενα. Αυτό είναι και το υπέρ των iPhones. Στήριξη για χρόνια. Θυμάμαι το 3GS το κράτησα 4-5 χρόνια μέχρι να χρειαστεί αναγκαστικά να το αλλάξω γιατί δεν το υποστήριζε πλέον. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το Android One δε νομίζω να είναι αποτυχία γιατί ν προσέξεις έχει σώσει την LG & τη Motorola - ως πρώτο παράδειγμα - με την αύξηση των πωλήσεων μόνο στο G7 (ύστερα από τη ζημιά που έπαθε στο παρελθόν η LG) & τη Motorola που βρήκε ταυτότητα διαφοροποίησης από τη μαμά Lenovo με αυτό τον τρόπο, επιτέλους. Το Android One έσωσε την LG και τη Motorola; Αλήθεια; Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο γιατί οι προσωπικές απόψεις σου οδηγούν σε αδιέξοδο. Το G7 δεν είναι και δεν ήταν ποτέ Android One. Επίσης η LG δεν έβγαλε ποτέ Android One συσκευή. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρώτη και είναι ένα υποδεέστερο variant του G7 το οποίο λόγω specs έχει πατώσει πριν καν βγει. Όσον αφορά τη Motorola... Ποια Motorola; Έχεις διαβάσει τις πωλήσεις της και τα οικονομικά αποτελέσματα; Και ένα τελευταίο... Διόρθωσε την παράθεση που έχεις κάνει στο όνομα μου γιατί δεν έχω πει όλα όσα έχεις παραθέσει και δε θέλω να εκτεθώ. Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά.Nokia Fan,έζησα μια 5ετια με το Lumia 920(και Νοκια μόνο πριν πλην ενός Xperia Ray που μου έβγαλε την ψυχή) και εδώ και μια 2ετια περίπου δεν μπορώ να βρω το κινητό μου.Το Lumia το άφησα στην άκρη διότι χάλασε η πλακέτα της sim(+ ότι το φορτιζα 3 φορές τη μέρα+ η μη υποστήριξη παρολαυτα λειτουργεί ακόμα με μια μωβ λεπτή γραμμή στην οθόνη που δεν φεύγει) και έτυχε εκείνο το διάστημα να μου δώσει η αδερφή μου ένα J5 2016(πρώτη και μοναδική εμπειρία με Samsung,ωραία οθόνη αλλά μέχρι εκεί δεν είναι για πολλά).Επειτα πήρα ένα Alcatel με 6αρα οθόνη και τον Helio p10 (ποτέ ξανά) και αν κρατήσω κάτι από αυτό θα ηταν το εξαιρετικό ηχείο.Πριν σχεδόν ένα χρόνο πήρα το Meizu m6 Note με πολύ καλή αυτονομία κάτι που λάτρεψα αλλά αρχίζει και μου κάνει κάποια θέματα με το ηχείο κλήσεων και πρόσφατα πήρα το Huawei p20 pro το οποίο εν τέλει έδωσα άμεσα πίσω.Ξερω δεν αφορούν κανέναν όλα αυτά απλά είπα να αναφέρω και γω τις εμπειρίες μου και να ρωτήσω,αξίζει το 7 plus να γυρίσω ξανά στην αγαπημένη μου Νοκια;Έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο;Αυτό διαβάζω αλλά θέλω και την επιβεβαίωση σας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το "όλο το πακέτο" είναι λίγο σχετικό μιας και δεν υπάρχει η απόλυτη συσκευή. Πάντως το P20 Pro που έδωσες είναι ανώτερο σε όλα του Nokia εκτός του emui φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Το Android One έσωσε την LG και τη Motorola; Αλήθεια; Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο γιατί οι προσωπικές απόψεις σου οδηγούν σε αδιέξοδο. Το G7 δεν είναι και δεν ήταν ποτέ Android One. Επίσης η LG δεν έβγαλε ποτέ Android One συσκευή. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρώτη και είναι ένα υποδεέστερο variant του G7 το οποίο λόγω specs έχει πατώσει πριν καν βγει. Όσον αφορά τη Motorola... Ποια Motorola; Έχεις διαβάσει τις πωλήσεις της και τα οικονομικά αποτελέσματα; Και ένα τελευταίο... Διόρθωσε την παράθεση που έχεις κάνει στο όνομα μου γιατί δεν έχω πει όλα όσα έχεις παραθέσει και δε θέλω να εκτεθώ. Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο.https://www.gsmarena.com/lg_g7_one-9304.php Edited January 12, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το "όλο το πακέτο" είναι λίγο σχετικό μιας και δεν υπάρχει η απόλυτη συσκευή. Πάντως το P20 Pro που έδωσες είναι ανώτερο σε όλα του Nokia εκτός του emui φυσικά. Αυτό το emui δεν κατάφερα να μάθω και δεν με κάλυψε σε καμία περίπτωση...Οι κάμερες πάντως ήταν κορυφή τι να λέμε τώρα εγώ που δεν ασχολούμαι τράβηξα όσες φωτογραφιες μπόρεσα.Ολο το πακέτο εννοώ μια αναβάθμιση σε σχέση με το Meizu που έχω (σίγουρα ο 660 είναι αναβάθμιση από τον 625). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά.Nokia Fan,έζησα μια 5ετια με το Lumia 920(και Νοκια μόνο πριν πλην ενός Xperia Ray που μου έβγαλε την ψυχή) και εδώ και μια 2ετια περίπου δεν μπορώ να βρω το κινητό μου.Το Lumia το άφησα στην άκρη διότι χάλασε η πλακέτα της sim(+ ότι το φορτιζα 3 φορές τη μέρα+ η μη υποστήριξη παρολαυτα λειτουργεί ακόμα με μια μωβ λεπτή γραμμή στην οθόνη που δεν φεύγει) και έτυχε εκείνο το διάστημα να μου δώσει η αδερφή μου ένα J5 2016(πρώτη και μοναδική εμπειρία με Samsung,ωραία οθόνη αλλά μέχρι εκεί δεν είναι για πολλά).Επειτα πήρα ένα Alcatel με 6αρα οθόνη και τον Helio p10 (ποτέ ξανά) και αν κρατήσω κάτι από αυτό θα ηταν το εξαιρετικό ηχείο.Πριν σχεδόν ένα χρόνο πήρα το Meizu m6 Note με πολύ καλή αυτονομία κάτι που λάτρεψα αλλά αρχίζει και μου κάνει κάποια θέματα με το ηχείο κλήσεων και πρόσφατα πήρα το Huawei p20 pro το οποίο εν τέλει έδωσα άμεσα πίσω.Ξερω δεν αφορούν κανέναν όλα αυτά απλά είπα να αναφέρω και γω τις εμπειρίες μου και να ρωτήσω,αξίζει το 7 plus να γυρίσω ξανά στην αγαπημένη μου Νοκια;Έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο;Αυτό διαβάζω αλλά θέλω και την επιβεβαίωση σας...! Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Με κάλυψες πλήρως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 https://www.gsmarena.com/lg_g7_one-9304.php Δεν έχει καν κυκλοφορήσει κανονικά ακόμα. Ποτέ πριν δεν έβγαλε Android One η LG συνεπώς και δύσκολο να σώθηκε από το Android One η LG όπως ισχυρίστηκες. Άρα... Στα λόγια μου έρχεσαι. ;) Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 αξίζει το 7 plus να γυρίσω ξανά στην αγαπημένη μου Νοκια; Έχει αυτό που λέμε όλο το πακέτο; Αυτό διαβάζω αλλά θέλω και την επιβεβαίωση σας...! Καλή χρονιά και σε 'σένα φίλε. Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου πω ότι θα σε καλύψει απόλυτα, έκανα τον κόπο να ξαναδιαβάσω το ποστ σου και είδα ότι αυτό που έδωσες πίσω, άμεσα κιόλας, ήταν το pro και όχι το lite που αρχικά νόμιζα. Από τη στιγμή που αποχωρίστηκες, άγνωστο το γιατί, τόσο άμεσα το 20 pro, θεωρώ κομματάκι δύσκολο να σε ικανοποιήσει το 7+. Η mid range κατηγορία είναι γενικά δύσκολη και ιδιαίτερη. Οι περισσότερες εταιρείες βγάζουν κινητά, απλά για να πουν ότι κάτι έβγαλαν και σ' αυτήν την κατηγορία. Επειδή μια λόξα με τα κινητά την έχω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω και τις φοβερές γνώσεις, θα σου πω το εξής. Κατ' εμέ από τα καλύτερα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει σε αυτήν τη κατηγορία, είναι αναμφισβήτητα το mi note 3 και το 7+. Εξετάζω πάντα τη συνολική εικόνα και όχι μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Πολύ πιθανόν να μη σε βοήθησα αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Το 7+ είναι όντως από τα καλύτερα mid range, δεν πιάνει όμως την πάνω κατηγορία αν κάποιος μπορεί να πάει σε αυτή, πόσο μάλλον να προέρχεται από αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλή χρονιά και σε 'σένα φίλε. Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου πω ότι θα σε καλύψει απόλυτα, έκανα τον κόπο να ξαναδιαβάσω το ποστ σου και είδα ότι αυτό που έδωσες πίσω, άμεσα κιόλας, ήταν το pro και όχι το lite που αρχικά νόμιζα. Από τη στιγμή που αποχωρίστηκες, άγνωστο το γιατί, τόσο άμεσα το 20 pro, θεωρώ κομματάκι δύσκολο να σε ικανοποιήσει το 7+. Η mid range κατηγορία είναι γενικά δύσκολη και ιδιαίτερη. Οι περισσότερες εταιρείες βγάζουν κινητά, απλά για να πουν ότι κάτι έβγαλαν και σ' αυτήν την κατηγορία. Επειδή μια λόξα με τα κινητά την έχω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω και τις φοβερές γνώσεις, θα σου πω το εξής. Κατ' εμέ από τα καλύτερα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει σε αυτήν τη κατηγορία, είναι αναμφισβήτητα το mi note 3 και το 7+. Εξετάζω πάντα τη συνολική εικόνα και όχι μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Πολύ πιθανόν να μη σε βοήθησα αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο λόγος που το έδωσα ήταν πρώτον οικονομικός (έμεινα χωρίς δουλειά και έπρεπε να το δώσω άμεσα) και ο 2ος ήταν ότι δεν με βόλεψε το emui(χωρίς βέβαια να του δώσω τον απαραίτητο χρόνο).Αυτό που θα μου λείψει είναι οι κάμερες,αυτό το κινητό με έκανε να ασχοληθώ με την φωτογραφία εγώ που έβγαζα πολύ σπάνια..Ξέρω λοιπόν πως ότι συσκευή και να πάρω δεν θα με καλύψει σε βαθμό που η σκέψη μου είναι ότι δεν θέλω νέο κινητό γιατί θα ξενερώσω τόσο που χάρηκα τις κάμερες.Απλα επιστροφή στο πριν..Καποια dslr κλπ δεν θέλω να πάρω καθώς όπως σου ξαναείπα δεν βγάζω φωτογραφίες σε γενικές γραμμές οπότε θα ήθελα το κινητό να έχει μια ωραία κάμερα.Ταχύτητα επεξεργαστή κλπ δεν με νοιάζει να είναι τοπ το κινητό,μου αρκεί να κάνει τα βασικά χωρίς θέμα και να χει και αυτό το έξτρα παραπάνω από τον ανταγωνισμό..Εννοείται πως με βοήθησε η γνώμη σου και οι γνώμες όλων των παιδιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δεν έχει καν κυκλοφορήσει κανονικά ακόμα. Ποτέ πριν δεν έβγαλε Android One η LG συνεπώς και δύσκολο να σώθηκε από το Android One η LG όπως ισχυρίστηκες. Άρα... Στα λόγια μου έρχεσαι. ;) Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του θέματος.Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω πάλι. Δεν λέω λόγια του κεφαλιού μου πάντως. https://www.lg.com/ca_en/cell-phones/lg-LMQ910UM-g7-one Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω πάλι. Δεν λέω λόγια του κεφαλιού μου πάντως. https://www.lg.com/ca_en/cell-phones/lg-LMQ910UM-g7-one Με τι θα διαφωνήσεις; Γιατί συνεχίζουμε την off topic συζήτηση; Ακόμα προσπαθείς να πείσεις ποιον ότι από μια συσκευή που ανακοινώθηκε πριν 2 μήνες, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ευρέως, σώθηκε ολόκληρη LG από Android One; Κάτι δεν πάει καλά εδώ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) https://www.techgear.gr/nokia-android-9-pie-procedure-update-150679/?amp Όπως διαπιστώθηκε είμαστε από τους πρώτους - αν όχι οι πρώτοι - που έλαβαν την αναβάθμιση pie 9.0. (Μετά από τα Pixel φυσικά) Edited January 14, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 https://www.techgear.gr/nokia-android-9-pie-procedure-update-150679/?amp Όπως διαπιστώθηκε είμαστε από τους πρώτους - αν όχι οι πρώτοι - που έλαβαν την αναβάθμιση pie 9.0. (Μετά από τα Pixel φυσικά) Το link που παρέθεσες δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Tα Nokia 8 και το 8 Sirocco πάντως τώρα πήραν Pie και σίγουρα δεν είναι από τα πρώτα. Σε όλα τα forum γίνονται παράπονα για την εν λόγω καθυστέρηση και μην αναφέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 (edited) Το link που παρέθεσες δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Tα Nokia 8 και το 8 Sirocco πάντως τώρα πήραν Pie και σίγουρα δεν είναι από τα πρώτα. Σε όλα τα forum γίνονται παράπονα για την εν λόγω καθυστέρηση και μην αναφέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά την αναβάθμιση.Εγώ πήρα αναβάθμιση σε Pie 9 στις αρχές Οκτωβρίου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το άρθρο αναφέρει στο πως κατάφερε η HMD Nokia να είναι εντάξει στις υποσχέσεις της γενικώς σε σχέση με άλλες εταιρείες. Τα περισσότερα Samsung, Sony, Huawei κλπ ακόμη στη λίστα είναι που ανακοίνωσαν οι εταιρείες τους. Υπάρχει μεγάλη διαφορά αν έχει μέσα διάφορα apps που προσθέτει η κάθε εταιρεία, που πρέπει να αναβαθμιστούν για να δουλέψουν σωστά με κάθε νέα έκδοση λειτουργικού. Εκεί έγκειται η καθυστέρηση σε αναβαθμίσεις ή η προτεραιότητα σε κάποιες περιπτώσεις άλλες που δεν έχουν μέσα τίποτα, όντας pure Android, όπως το One. Στο παρακάτω άρθρο εξηγεί το λόγο που καθυστέρησε σε σχέση με τα υπόλοιπα Nokia το 8 & 8 Siroco να πάρει την αναβάθμιση. Που πάλι δε θεωρείται καθυστέρηση σε σχέση με τους άλλους θα έλεγα. Και εάν το διάβασες, αναφέρει ότι σημαντικό ρόλο για την αναβάθμιση που ήρθε γρήγορα, παίζει ρόλο το Android One όπως ανέφερα προχθές. Λόγω του ότι δεν χρειάζεται μια εταιρεία να ασχοληθεί με τα apk της κλπ που έχει σφηνώσει μέσα στο σύστημα, όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτό που εξήγησα πριν δλδ. https://techingreek.com/h-enimerosi-tou-nokia-8-se-android-9-0-pie-tha-ferei-nees-leitourgies-stin-kamera-kai-tin-ypostiriksi-tou-arcore/ Edited January 14, 2019 by Ipokratis Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest28 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Στο θέμα του κινητού με την οθόνη επειδή εδώ και μέρες βγήκατε εκτός θέματος (δεν μιλάω αλλά το παρακάνατε). Πήρα την συσκευή σήμερα στα χέρια μου και με βάλανε την οθόνη από τις πρώτες παρτίδες δηλαδή την goodix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Κοίτα να το δουλεύεις στο σκοτάδι τώρα για να βγάλεις τ' απωθημένα σου.:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest28 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Κοίτα να το δουλεύεις στο σκοτάδι τώρα για να βγάλεις τ' απωθημένα σου.:) Ναι. Οπότε όποιος έχει θέμα με την οθόνη να το πάει στην αντιπροσωπεία για να του αλλάξουν την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts