grande Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Ακόμα και αν τους ζητήσεις να μην σου κάνουν επαναφορά αυτοί θα σου κάνουν;;;;;; Και αν τους ζητήσεις απλά να σου αλλάξουν μπαταρία;;;; Τι να σου πω,ρωτησε τους.Εγω ξερω πως δεν εχεις επιλογη.Γιατι ομως σε αγχωνει η επαναφορα.Χρειαζεται ετσι και αλλιως να γινεται ανα διαστηματα.Παρε ενα backup στο account που εχεις,δεν ειναι χρονοβορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Ακόμα και αν τους ζητήσεις να μην σου κάνουν επαναφορά αυτοί θα σου κάνουν;;;;;; Και αν τους ζητήσεις απλά να σου αλλάξουν μπαταρία;;;;Την επαναφορά δεν την γλιτώνεις. Όσες φορές έχει τύχει να πάω πάντα γίνεται επαναφορά. Άλλαξα κι εγώ μπαταρία τις προηγούμενες μέρες κι εχω δει αρκετή διαφορά σε διάρκεια. Το κινητό το εχω κοντά στα 2 χρόνια. Οπότε καλό είναι να αλλαχθεί γιατι μετά τον 1.5 χρόνο είχα δει ότι έπεφτε η απόδοση της. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Την επαναφορά δεν την γλιτώνεις. Όσες φορές έχει τύχει να πάω πάντα γίνεται επαναφορά. Άλλαξα κι εγώ μπαταρία τις προηγούμενες μέρες κι εχω δει αρκετή διαφορά σε διάρκεια. Το κινητό το εχω κοντά στα 2 χρόνια. Οπότε καλό είναι να αλλαχθεί γιατι μετά τον 1.5 χρόνο είχα δει ότι έπεφτε η απόδοση της. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποοσο πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Ποοσο πλήρωσες;Επειδή μου άλλαξαν οθόνη και το usb connector ήταν δωρεάν Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 https://techmaniacs.gr/einai-episimo-i-samsung-hellas-epekteinei-tis-eggyiseis-ton-syskeyon-mas-analytika-oi-after-sale-ypiresies/ επεκτεινεται η εγγυηση....μια πολυ καλη κινηση απο πλευρας samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εδω και καποιες μέρες αντιμετωπίζω το εξής....καποιες φορες στο viber όταν με καλούν χτυπάει ο ηχος αλλα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη χωρις να μπορώ να απαντήσω. Το κάνει σε άσχετο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εδω και καποιες μέρες αντιμετωπίζω το εξής....καποιες φορες στο viber όταν με καλούν χτυπάει ο ηχος αλλα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη χωρις να μπορώ να απαντήσω. Το κάνει σε άσχετο χρόνοΚαι εμένα εδώ και αρκετό καιρό.. Βασικά από όταν έκανα update στην 10. Και έχω πάρει και όλα τα update μέχρι τώρα κανονικά. Το ίδιο μου κάνει και στις κλήσεις messenger, όπως και πρόβλημα με το share όσον αφορά διάφορες εφαρμογές. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Και εμένα εδώ και αρκετό καιρό.. Βασικά από όταν έκανα update στην 10. Και έχω πάρει και όλα τα update μέχρι τώρα κανονικά. Το ίδιο μου κάνει και στις κλήσεις messenger, όπως και πρόβλημα με το share όσον αφορά διάφορες εφαρμογές. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Μηπως ξερεις κανεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εδω και καποιες μέρες αντιμετωπίζω το εξής....καποιες φορες στο viber όταν με καλούν χτυπάει ο ηχος αλλα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη χωρις να μπορώ να απαντήσω. Το κάνει σε άσχετο χρόνο Χτυπάει αλλά θέλει ξεκλείδωμα για να μπορέσεις να απαντήσεις. Μάλλον θέμα ασφαλείας είναι για να μην μπορεί να ξεκλειδωθεί το τηλέφωνο από τέτοια κλήση. Δεν μπαίνει σε κάποιο mode κλήσεις όπως οι τηλεφωνικές. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Χτυπάει αλλά θέλει ξεκλείδωμα για να μπορέσεις να απαντήσεις. Μάλλον θέμα ασφαλείας είναι για να μην μπορεί να ξεκλειδωθεί το τηλέφωνο από τέτοια κλήση. Δεν μπαίνει σε κάποιο mode κλήσεις όπως οι τηλεφωνικές.Και την ώρα που είναι ξεκλείδωτο και καλούν, παλι δεν φαίνεται... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και την ώρα που είναι ξεκλείδωτο και καλούν, παλι δεν φαίνεται... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Ναι όντως και ξεκλείδωτο παλι δεν φαίνεται. Το θεμα είναι ομως πως το κάνει όποτε θέλει αυτό και όχι συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Ναι όντως και ξεκλείδωτο παλι δεν φαίνεται. Το θεμα είναι ομως πως το κάνει όποτε θέλει αυτό και όχι συνέχεια Και εδώ ακριβώς το ίδιο θέμα...οποιος βρει λύση ας το κοινοποιήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) sorry αν ειμαι off topic ..το κινητο το εχω δυο χρονια σε αριστη κατασταση.ποσο θα μπορουσα να το πουλησω?σ9 plus oxi dual 128GB Edited April 15, 2020 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantinos_G7 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Εδώ και καιρό έχει έρθει η ενημέρωση για την νέα έκδοση του android αλλά δεν την έχω περάσει, καθώς διάβαζα για κάποια προβλήματα που υπήρχαν. Γνωρίζετε αν έχουν βελτιωθεί, ώστε να την περάσω? Από θέμα μπαταρίας και ταχύτητας του κινητού, πώς είναι? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 καλως ηρθες 2010.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος P30 pro πρώην s9 plus. Το ίδιο κάνει και εμένα στο viber. Άρα λογικά θέμα της εφαρμογής είναι και όχι των τηλεφώνων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Κάτοχος P30 pro πρώην s9 plus. Το ίδιο κάνει και εμένα στο viber. Άρα λογικά θέμα της εφαρμογής είναι και όχι των τηλεφώνων μας. Χρόνια Πολλά! (άσχετο) είσαι Ευχαριστημένος από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Μόλις έλαβα την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που λογικά αναβαθμίζει κάτι θέματα ασφάλειας απ' ότι λέει. Την έλαβε κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 O από πάνω (s_ wind) :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Και εγω προχτές την πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Και εγω... προσθεσανε και λιγα πραγματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά(προς το χειρότερο) της μπαταρίας μετά την τελευταία αναβάθμιση του Απριλίου. Κάπου διάβασα ότι αναβαθμίστηκε και ο Bootloader. Επίσης διαπίστωσα διαφορά στα χρώματα της οθόνης... Έχει κανείς ανάλογα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν εχω δει κατι παραξενο 2 μερες τωρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά(προς το χειρότερο) της μπαταρίας μετά την τελευταία αναβάθμιση του Απριλίου. Κάπου διάβασα ότι αναβαθμίστηκε και ο Bootloader. Επίσης διαπίστωσα διαφορά στα χρώματα της οθόνης... Έχει κανείς ανάλογα θέματα; Η μπαταρια σε εμενα απο το προηγουμενο update εγινε χειροτερη. Για αυτο δεν εχω γνωμη καθως το περασα χθες. Θα κανω 3 φορτισεις και θα δω. Τα χρωματα νομιζω σε καποιες συνθηκες χαμηλου φωτισμου στο auto φαινονται καπως περιεργα. Γενικα παντως θεωρω οτι αυτο δεν ειναι κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts