Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να ετοιμάσει το επίσημο θέμα του S9, s9+ γιατί θέλω να ανεβάσω συγκριτικά φωτογραφιών και δεν θέλω να γεμίσω το εδώ θέμα... Ευχαριστω
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να ετοιμάσει το επίσημο θέμα του S9, s9+ γιατί θέλω να ανεβάσω συγκριτικά φωτογραφιών και δεν θέλω να γεμίσω το εδώ θέμα... Ευχαριστω

ανεβασε κανα βραδυνο δειγμα με f/1.5

ανεβασε κανα βραδυνο δειγμα με f/1.5

Για δείγματα φρέσκα φρέσκα εδώ....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455962&page=415

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ όταν βάζω στο YouTube ένα οποιοδήποτε βίντεο 4κ μου βγαζει μέχρι και 1440p60 όπως αυτό

Μόνο 1080 βγάζει σε εμένα

Samsung S21 Ultra

Καλημέρα στην παρέα. Την έκανα κι εγώ τη μετάβαση χθες σε μαύρο S9+.

Ωστόσο χθες και σήμερα δε μπορώ να ενεργοποιήσω το Samsung Pass. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα.

Ωστόσο το δακτυλικό μου δουλεύει υποδειγματικά. Και είναι πολύ πιο γρήγορο από αυτό του S8+.

Μήπως είναι πρόβλημα server based της Samsung;

Σε εσάς δουλεύει το Samsung Pass;

129026.png?1640591734

Ωστόσο χθες και σήμερα δε μπορώ να ενεργοποιήσω το Samsung Pass. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα.

Ωστόσο το δακτυλικό μου δουλεύει υποδειγματικά. Και είναι πολύ πιο γρήγορο από αυτό του S8+.

Σε εμενα δουλευει. Τι να σου πω

Samsung S21 Ultra

Άκη την είχαν στο Περιστέρι;

Και στο Πλαίσιο Σύνταγματος έχει

Χθες μου τα έδειχνε η κοπέλα εκεί όταν επερνα το δικό μου

Greek Android & iOS users (FB group)

Πρωτες εντυπωσεις:

- Ενα κλικ ταχυτερο και πιο smooth απο το ηδη πολυ καλο Note 8. Ελαχιστες διαφορες, αλλα κατα περιπτωσεις κανουν τη διαφορα (πχ παιχνιδια)

- Ηχος επιτελους καταπληκτικος. Ηταν καιρος η σαμμυ να παιζει στην κορυφη στο θεμα των ηχειων

- Ακουστικο, σημα (GSM, WiFi) ακριβως στο ιδιο επιπεδο με το Note 8. Μια χαρα, διχως αναγκη ιδιαιτερης μνειας

- Δακτυλικο, ιριδα. Στην περιπτωση του αισθητηρα του δακτυλικου αποτυπωματος βελτιωσαν τη θεση (σαφως πιο εργονομικη), αλλα οχι την ανταποκριση του. Λειτουργει σωστα (100% επιτυχια), αλλα διατηρει σταθερα το delay του -περιπου- ενος δευτερολεπτου (που φυσικα εχει ξεπεραστει προ πολλου απο τον ανταγωνισμο που δινει ακαριαιο ξεκλειδωμα). Τα ιδια κι ο συνδυασμος ιριδας - προσωπου. Καλες υλοποιησεις, αλλα Face ID ΔΕΝ εγιναν

- Καμερα δοκιμασα ελαχιστα, για την ωρα δεν εχω πετυχει συνθηκες φωτισμου για να δω ανωτερο αποτελεσμα απο το νοτε 8 (εκει την κατατασσω για την ωρα - αλλα ειναι αρχη ακομα, πρεπει να εχω μπολικα δειγματα για να κρινω)

- Μπαταρια ειναι νωρις ακομα, μια φορτιση εχει το τηλεφωνο

- Τα αξεσουαρ της samsung (θηκες) φετος ειναι ακομα πιο ποιοτικα...

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και στο Πλαίσιο Σύνταγματος έχει

Χθες μου τα έδειχνε η κοπέλα εκεί όταν επερνα το δικό μου

Ωραιος Τζον, ισως τη δοκιμασω...

ΠΑιδες η θηκη σιλικονης ειναι μεσα στη συσκευη ή την αγοραζετε? γιατι ειδα ενα unboxing Που ειχε θηκη μεσα στο κουτακι με τα χαρτια του και μου εκανε εντυπωση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πρωτες εντυπωσεις:

- Ενα κλικ ταχυτερο και πιο smooth απο το ηδη πολυ καλο Note 8. Ελαχιστες διαφορες, αλλα κατα περιπτωσεις κανουν τη διαφορα (πχ παιχνιδια)

- Ηχος επιτελους καταπληκτικος. Ηταν καιρος η σαμμυ να παιζει στην κορυφη στο θεμα των ηχειων

- Ακουστικο, σημα (GSM, WiFi) ακριβως στο ιδιο επιπεδο με το Note 8. Μια χαρα, διχως αναγκη ιδιαιτερης μνειας

- Δακτυλικο, ιριδα. Στην περιπτωση του αισθητηρα του δακτυλικου αποτυπωματος βελτιωσαν τη θεση (σαφως πιο εργονομικη), αλλα οχι την ανταποκριση του. Λειτουργει σωστα (100% επιτυχια), αλλα διατηρει σταθερα το delay του -περιπου- ενος δευτερολεπτου (που φυσικα εχει ξεπεραστει προ πολλου απο τον ανταγωνισμο που δινει ακαριαιο ξεκλειδωμα). Τα ιδια κι ο συνδυασμος ιριδας - προσωπου. Καλες υλοποιησεις, αλλα Face ID ΔΕΝ εγιναν

- Καμερα δοκιμασα ελαχιστα, για την ωρα δεν εχω πετυχει συνθηκες φωτισμου για να δω ανωτερο αποτελεσμα απο το νοτε 8 (εκει την κατατασσω για την ωρα - αλλα ειναι αρχη ακομα, πρεπει να εχω μπολικα δειγματα για να κρινω)

- Μπαταρια ειναι νωρις ακομα, μια φορτιση εχει το τηλεφωνο

- Τα αξεσουαρ της samsung (θηκες) φετος ειναι ακομα πιο ποιοτικα...

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραιος Τζον, ισως τη δοκιμασω...

Στην καθημερινοτητα το μεγαθος ειναι πιο ευκολοχρηστο απ το note?Εχεις δει διαφορα η ειναι στα ιδια?ΕΙναι λιγο μικροτερο και λιγο ελαφρυτερο αλλα το καταλαβαινεις στην πραξη?

Να την κανω τη μεταβαση αραγε??? :confused:

ΠΑιδες η θηκη σιλικονης ειναι μεσα στη συσκευη ή την αγοραζετε? γιατι ειδα ενα unboxing Που ειχε θηκη μεσα στο κουτακι με τα χαρτια του και μου εκανε εντυπωση.

Οχι, αυτα μονο εξωτερικο. Εμεις δεν... :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην καθημερινοτητα το μεγαθος ειναι πιο ευκολοχρηστο απ το note?Εχεις δει διαφορα η ειναι στα ιδια?ΕΙναι λιγο μικροτερο και λιγο ελαφρυτερο αλλα το καταλαβαινεις στην πραξη?

Να την κανω τη μεταβαση αραγε??? :confused:

Ναι ειναι πιο μαζεμενο, αλλα κυριως οπτικο ειναι το θεμα (θεωρω πιο ομορφο το s9+ λογω των καμπυλων και της οριακα μικροτερης οθονης). Η εργονομια ειναι ελαχιστα καλυτερη, μη φανταστεις οτι θα δεις τεραστια διαφορα στη χρηστικοτητα.

Εσυ μονο ξερεις αν αξιζει την μεταβαση...

Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους το πήρατε και μια σύγκριση όποιος μπορεί note vs s9 plus στην καθημερινή του χρήση. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ των δυο

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους το πήρατε και μια σύγκριση όποιος μπορεί note vs s9 plus στην καθημερινή του χρήση. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ των δυο

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν θα επρεπε με την διαφορα στα χρηματα που εχουν

Με μια πρώτη μάτια σαφώς ανώτερο από το σ8 + που είχα σε όλους τους τομείς ακόμα και στην μπαταρία , εξαιρετικά ταχυτατο ξεκλείδωμα με συνδυασμό ίριδας προσώπου ισάξιο του 5τ (που έχω) πολύ μικρή κατανάλωση aod σε 12 ώρες 6%.

Αν κ δεν θα καταλάβω τρελή διαφορά σε καθημερινή χρήση . Άρχισα πάλι να ψήνομαι για αλλαγη με S9 plus να δωσω το s8 plus. Αχ να δω πότε θα μείνω σε μια συσκευή ρε ****το

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κάποιο θέμα υπάρχει με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπομάτων. Σταματάει να αποκρίνεται και φτιάχνει μόνο με reboot. Ελπίζω να είναι software.

Κάποιο θέμα υπάρχει με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπομάτων. Σταματάει να αποκρίνεται και φτιάχνει μόνο με reboot. Ελπίζω να είναι software.

Ωχ και σε σένα; το ίδιο έγραφε και ο tsiglas αν το γράφω καλά

Ε καλά είπαμε να έχει κάποιο bug αλλά τόσο βαρια παιδική ασθένεια

Άρε samsung 1000 ευρώ είναι αυτά..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα μέχρι τώρα μετά από 24 ώρες και συνεχή χρήση θα το είχε βγάλει το πρόβλημα.

Από ποιο κατάστημα το πήρες ; μήπως έχει σχέση με την παρτίδα. Μέχρι τώρα στο φόρουμ εσύ και ο Κωστας έχετε πρόβλημα.

Edited by roker

Έχει πάρει κανείς ρε παιδιά από public στο mall? Ακόμη καμία ενημέρωση και έχω πάρει 2 συνεχόμενες μέρες τηλέφωνα και μου είπαν έρχονται σιγά σιγά. Σαλιγκάρια είναι?

Έχει πάρει κανείς ρε παιδιά από public στο mall? Ακόμη καμία ενημέρωση και έχω πάρει 2 συνεχόμενες μέρες τηλέφωνα και μου είπαν έρχονται σιγά σιγά. Σαλιγκάρια είναι?

Είχα 2 pre orders εκεί και τα είχαν χθες εκεί για παραλαβή, με πήραν και τηλέφωνο να πάω να το παρω

Μαύρα και τα 2

Τελικα δεν θα τα πάρω τα ακύρωσα

Εάν προλάβεις πήγαινε τώρα!!!

Greek Android & iOS users (FB group)

Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα μέχρι τώρα μετά από 24 ώρες και συνεχή χρήση θα το είχε βγάλει το πρόβλημα.

Από ποιο κατάστημα το πήρες ; μήπως έχει σχέση με την παρτίδα. Μέχρι τώρα στο φόρουμ εσύ και ο Κωστας έχετε πρόβλημα.

Ωχ και σε σένα; το ίδιο έγραφε και ο tsiglas αν το γράφω καλά

Ε καλά είπαμε να έχει κάποιο bug αλλά τόσο βαρια παιδική ασθένεια

Άρε samsung 1000 ευρώ είναι αυτά..

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/samsung-galaxy-s9-plus-exynos-t3760387 κι άλλος εδώ... Ελπίζω να μην κλάψουμε... :p

edit: Τώρα είδα ότι είναι από το forum το παιδί.

Edited by Mitsos_The_Great

Σε εμενα δουλευει. Τι να σου πω

Έχει τρελαθεί το Samsung Pass. Μετά κόπων και βασάνων αναγνώρισε το δακτυλικό αποτύπωμα και τώρα κολλάει στις ίριδες..

129026.png?1640591734

Παρέλαβα χθες από public, δεν κοίταξα ακόμη για sensor δακτυλικου. Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την δόνηση όταν ο άλλος απαντά στην κλήση?

Παρέλαβα χθες από public, δεν κοίταξα ακόμη για sensor δακτυλικου. Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την δόνηση όταν ο άλλος απαντά στην κλήση?

Phone > Settings > Call Alerts

129026.png?1640591734

Έχει τρελαθεί το Samsung Pass. Μετά κόπων και βασάνων αναγνώρισε το δακτυλικό αποτύπωμα και τώρα κολλάει στις ίριδες..

Κάνε την διαδικασία με data και όχι με wifi και θα μπει λογικά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+