Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ωραίο φαίνεται και τα σπασίματα έφτιαξαν αλλά εγώ είχα night mode απο πριν εκτός αν είναι κάτι άλλο..[/quote

Αν βάλεις night mode θέμα, μπαίνει αυτόματα και ο browser σε night mode..

--------------------------------------

S 20 +

Τι γνώμη έχετε για το τελευταίο update του Samsung browser?

Εγώ μόλις το κατέβασα, φαίνεται να έφτιαξαν τα σπασίματα στο scroll down Και έβαλαν night mode..

Εμενα μου αρεσε ο samsung browser. Με βόλευε αρκετα... Τον χρησιμοποιησα κανα μηνα, ισως κ λιγο περισσότερο... Καποιος ειπε για τον kiwi μετα, κ μας κατέστρεψε...

Παντως για μαμα browser, ο samsung, αρκετα γρήγορος....

Όλοι εσείς που παίζετε το κινητό στα δάχτυλα σας, είναι εύκολο να κάνεις root χωρίς να πειραχτεί ο Knox?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Όλοι εσείς που παίζετε το κινητό στα δάχτυλα σας, είναι εύκολο να κάνεις root χωρίς να πειραχτεί ο Knox?

Αυτό δεν γίνεται. Όταν γίνεις root αυτόματα χάνεις την εγγύηση.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Απο τον Brower πως βγαινει το night mode; Εχω μονιμα ενεργοποιημενο το dark mode αλλα σημερα ξεκινησε το night mode..

Απο τον Brower πως βγαινει το night mode; Εχω μονιμα ενεργοποιημενο το dark mode αλλα σημερα ξεκινησε το night mode..

Πατάς στις 3 γραμμές δίπλα απτις ανοιχτές καρτέλες που βρίσκεται κάτω κάτω κ γράφει ανοιχτόχρωμη λειτουργία κ έρχεται στα ίσια του όπως το θες πιστεύω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πατάς στις 3 γραμμές δίπλα απτις ανοιχτές καρτέλες που βρίσκεται κάτω κάτω κ γράφει ανοιχτόχρωμη λειτουργία κ έρχεται στα ίσια του όπως το θες πιστεύω

Ευχαριστώ!!!!

Άραγε θα έρθουν σε εμάς τα καλούδια που είδαμε χθες (double tap to wake, bixby button remapping κτλ);

Άραγε θα έρθουν σε εμάς τα καλούδια που είδαμε χθες (double tap to wake, bixby button remapping κτλ);

Τι εννοείς?? Να σου έρθουν απο που ??

Γτ δεν πιστεύω να εννοείς να το κανει η Google η η samsung με καποιο επίσημο patch ....

Δεν έχουμε double tap to wake???

Απλά σε πάει σε AOD οθόνη και από εκεί μπορείς να ανοίξεις την συσκευή χωρίς να πατήσεις το κουμπί on off.

Για το remap στο κουμπί δεν είναι αισιόδοξος ότι θα γίνει..

--------------------------------------

S 20 +

Δεν έχουμε double tap to wake???

Απλά σε πάει σε AOD οθόνη και από εκεί μπορείς να ανοίξεις την συσκευή χωρίς να πατήσεις το κουμπί on off.

Για το remap στο κουμπί δεν είναι αισιόδοξος ότι θα γίνει..

bxActions σε εμένα δουλεύει..

bxActions σε εμένα δουλεύει..

Βρε κ σε μενα δουλευει...

Ο μόνος λογος που το ηθελα ειναι για κανω χρηση του κουμπιου με κλειστό κινητο για φακο, αλλα δεν καταφερα ποτε να το κανω... Οπότε το ξηλωσα.

Απλα ο φιλος λεει να το κανει επίσημα η google κατι που σίγουρα δεν θα γίνει...

Βρε κ σε μενα δουλευει...

Ο μόνος λογος που το ηθελα ειναι για κανω χρηση του κουμπιου με κλειστό κινητο για φακο, αλλα δεν καταφερα ποτε να το κανω... Οπότε το ξηλωσα.

Απλα ο φιλος λεει να το κανει επίσημα η google κατι που σίγουρα δεν θα γίνει...

Σε εμένα δουλεύει η λειτουργία που λες. Με κλειστό κινητό, παρατεταμένο πάτημα και τσουπ ο φακός.. Το ίδιο και κλείνει..

Σε εμένα δουλεύει η λειτουργία που λες. Με κλειστό κινητό, παρατεταμένο πάτημα και τσουπ ο φακός.. Το ίδιο και κλείνει..

Εκανες κάτι που δεν εκανα??

Γιατι προσπάθησα αλλα δεν...υπέθεσα ότι θα θέλει κανα access απ pc ... Κ pc δεν εχω...

Εκανες κάτι που δεν εκανα??

Γιατι προσπάθησα αλλα δεν...υπέθεσα ότι θα θέλει κανα access απ pc ... Κ pc δεν εχω...

Τίποτα απλά ακολούθησα τις οδηγίες που σου δίνει η εφαρμογή και επέλεξα με παρατεταμένο πάτημα να ανοίγει η εφαρμογή του φακού..

τι κανει ακριβως το double tap to wake?
Ξυπνάει την συσκευή από κλειστή οθόνη. Στο S9 βέβαια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα καθώς έχουμε always alive home button που κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά. Και ακόμα καλύτερα με το pie υπάρχει και το lift to wake.

Πως σας φαίνεται το s10+ κ το fold ? Αξίζει η μετάβαση θα την κάνει κάποιος; εγώ για το αναδιπλωμενο ψήνομαι αλλά θα περιμένω να δω κ το p30 της Huawei με τις 4καμερες. Δυνατό και το s10 plus αλλά να πάω πάλι στο ίδιο εμφανισιακά;

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ξυπνάει την συσκευή από κλειστή οθόνη. Στο S9 βέβαια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα καθώς έχουμε always alive home button που κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά. Και ακόμα καλύτερα με το pie υπάρχει και το lift to wake.

απο που το ενεργοποιουμε το τελευταιο με pie?

Πως σας φαίνεται το s10+ κ το fold ? Αξίζει η μετάβαση θα την κάνει κάποιος; εγώ για το αναδιπλωμενο ψήνομαι αλλά θα περιμένω να δω κ το p30 της Huawei με τις 4καμερες. Δυνατό και το s10 plus αλλά να πάω πάλι στο ίδιο εμφανισιακά;

Δες και το s10 5G που είναι τούμπανο.

https://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s10-5g-announced-155775/

οθόνη 6.7'' Dynamic AMOLED QHD+ με υποστήριξη του προτύπου HDR10+, επεξεργαστή Snapdragon 855 ή Exynos 9820, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο

κάμερες, διαθέτει αυτές του Samsung Galaxy S10 με την προσθήκη ενός επιπλέον αισθητήρα 3D ToF σε κάθε πλευρά. Επομένως, έχουμε τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος και διπλή στην πρόσοψη. Υποστηρίζει δίκτυα 5G (mmWave και sub-6GHz), το πρωτόκολλο WiFi 6 για ταχύτητες download έως 1.2Gbps.

Η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη, στα 4500mAh και η πρώτη που υποστηρίζει την τεχνολογία Super Fast Charging (έως 25W

απο που το ενεργοποιουμε το τελευταιο με pie?

Σύνθετες λειτουργίες > κινήσεις και χειρονομίες. Το είχα μια μέρα και είχα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στη συσκευή. Και το ίδιο μου έκανε η aod, παρότι τη ρύθμισα να ενεργοποιείται μόνο με ταπ, είχα μεγαλύτερη κατανάλωση σε αναμονή. Το home button που πάντα δουλεύει με πίεση είναι η καλύτερη λύση, ενεργειακά. Για ταχύτητα σίγουρα το "σήκωμα για αφύπνιση".

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Σύνθετες λειτουργίες > κινήσεις και χειρονομίες. Το είχα μια μέρα και είχα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στη συσκευή. Και το ίδιο μου έκανε η aod, παρότι τη ρύθμισα να ενεργοποιείται μόνο με ταπ, είχα μεγαλύτερη κατανάλωση σε αναμονή. Το home button που πάντα δουλεύει με πίεση είναι η καλύτερη λύση, ενεργειακά. Για ταχύτητα σίγουρα το "σήκωμα για αφύπνιση".

ΚΑΙ με το home button πως το ρυθμιζουμε?ευχαριστω..

το βρηκα!

Edited by anastasiah

Θα μας τρελάνουν!!! ακολουθεί άρθρο:

Samsung Galaxy S10 σε σχέση με το S9: Γιατί πρέπει να το πάρεις!

https://www.iefimerida.gr/news/480457/samsung-galaxy-s10-vs-s9-giati-prepei-na-pareis

Λογικο ειναι . Marketing. Στην ουσια καποιος που εχει s8 s9 Note9 δεν χρειαζεται να μεταβει απο θεμα ουσιας παντα .Μονο γουστου για αλλαγη γιατι στην πραξη κατα 90% δεν υπαρχουν διαφορες .Μη σου πω και S7 edge.

Μονο galaxy fold βλεπεις κατι διαφορετικο και οχι ξαναζεσταμενο φαγητο αλλα εκει ειναι 2χιλιαρο χαχαχ.--->>>

Edited by s_wind

Όπως τα λέει ο s είναι τα πράγματα.. Διαφορά δεν θα δεις από s9 plus πιστεύω ούτε στην οθόνη ούτε στις μνήμες ούτε στον επεξεργαστη σε καθημερινή χρήση απτον μέσο χρήστη εξωτερικά πάλι μικρές οι αλλαγές.. Η τριτη κάμερα την είχα με lens στο s7 edge κ θα την ήθελα οκ αναμονή για πτώση τιμής κ βλέπουμε.. Σίγουρα όλοι κρυφό κοιτάμε για το fold

S10+ <3

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+