konakis Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ανάθεμα την μόδα του νοτς ������ χίλιες φορές υλοποιήσεις τύπου mi mix3 με συρταρακι παρά τρύπα στην οθόνη (OCD) . s9 plus μέχρι να φύγει η μόδα Επίσημο 20 Φεβρουαρίου S10 Εγώ κρατάω " παλιατζούρες " s8 plus, Redmi note 5 κλπ :) ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μετά την PIE απόκτησα αυτές τις γραμμές. Μπορώ να τις βγάλω? https://ibb.co/9gNFYNT https://ibb.co/QN1Mcbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Έχεις κάποια εφαρμογή one hand operation + ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Όχι, αρχίζω να ψάχνω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Τραβάω βίντεο σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και κάνει συνέχεια focus... Αυτό το θόλωμα και focus ξανά ξέρετε... Αυτό είχα να το δω χρόνια.. Ούτε στο S7 ούτε στο S8 το έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Όχι, αρχίζω να ψάχνω τώρα...Αν τα πατήσεις σύρεις κάτι κάνουνε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Ηρθε σήμερα update της εφαρμογής Garmin Connect και το πρόβλημα λύθηκε! Πλέον είμαι 100% ικανοποιημένος με το Pie.Σε μένα fenix 5 plus δεν μου δειχνει τιποτα ονομα! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αν τα πατήσεις σύρεις κάτι κάνουνε τίποτα; Αν σύρω γίνεται μια μπάρα με τα κουμπιά πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Μπορείς να στείλεις ένα screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://ibb.co/QN1Mcbb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Πρώτη φορα βλέπω κάτι τέτοιο...μήπως είναι κανένας βοηθός για άτομα με δυσκολίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 (edited) Δεν μπόρεσα να το βρω στις ρυθμίσεις. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και χάθηκε. Edited January 11, 2019 by ipso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Η έξυπνη σάρωση παντος βελτιώθηκε πανω απο 80% με την 9.τωρα μπορεις να την δουλεψεις κανονικα Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Σε μένα fenix 5 plus δεν μου δειχνει τιποτα ονομα! Έλεγξε αν η εφαρμογή Garmin Connect έχει ενεργοποιημένα όλα τα δικαιώματα (Άδειες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Η έξυπνη σάρωση παντος βελτιώθηκε πανω απο 80% με την 9.τωρα μπορεις να την δουλεψεις κανονικαΣτο τι βελτιώθηκε; Γιατι μου φαίνεται ακριβώς ίδια. Στάλθηκε από το S9 plus χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 καλησπέρα . Μια ερώτηση εγώ στο κινητό έχω μέσα 2 σιμ .VOD-COSM. Αν του περάσω την 9 με odin θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Στο τι βελτιώθηκε; Γιατι μου φαίνεται ακριβώς ίδια. Στάλθηκε από το S9 plus χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεκλειδώνει ταχύτατα και παντα χωρις λάθη. Ενω με την oreo ηταν για να μην ασχολείσαι. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 καλησπέρα . Μια ερώτηση εγώ στο κινητό έχω μέσα 2 σιμ .VOD-COSM. Αν του περάσω την 9 με odin θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Ευχαριστώ. Όχι, προχώρα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έκανα clean την pie γιατι μου φαινόταν να μην έχει κάτσει καλά.. και δεν έχω cosmote wificalling. Μου θυμίζετε πως το ενεργοποίησε πάλι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μπες στο τηλέφωνο (εκεί που γράφεις το νούμερο που θες να καλέσεις ) παρά πάνω στις 3 τέλειες και μετά ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μπες στο τηλέφωνο (εκεί που γράφεις το νούμερο που θες να καλέσεις ) παρά πάνω στις 3 τέλειες και μετά ρυθμισεις Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Έκανα clean την pie γιατι μου φαινόταν να μην έχει κάτσει καλά.. και δεν έχω cosmote wificalling. Μου θυμίζετε πως το ενεργοποίησε πάλι?? Στην αρχή όταν σου ζήτησε να βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου σου (μετά την εγκατάσταση και το πρώτο άνοιγμα) τον έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Όχι, προχώρα κανονικά. Έτοιμος. Κάνω δοκιμές!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 https://ibb.co/QN1Mcbb ειναι μια εφαρμογη του samsung good lock που λεγεται one hand+ ή καπως ετσι. την δουλευω πολυ καιρο τωρα για να εχω gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Στην αρχή όταν σου ζήτησε να βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου σου (μετά την εγκατάσταση και το πρώτο άνοιγμα) τον έβαλες; Ναι. Άσε μου φαίνεται είναι χειρότερο μετά την επαναφορά (από smart switch) η φροντίδα εκεί που δεν είχα θέμα, τώρα αργεί, γενικά μου φαινόταν πιο "snappy" πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts