spyrosrotary Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μόλις βγήκε update για τα ελληνικά μέσω OTA! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μόλις βγήκε update για τα ελληνικά μέσω OTA! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι αλλαζει;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Τι αλλαζει;;;Καλημέρες Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 καλημερα στην κοινοτητα.μηπως γνωριζει καποιοσ εαν υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε εφαρμογη (πχ nextradio) για off line radio fm? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημερα παιδια, στο δικο μου S9+ (Ευρωπαικο)δεν εμφανίζεται καθολου η επιλογη VoLTE στις ρυθμισεις. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα? Εχει να κανει με Update της ROM η με το δικτυο του παροχου? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημερα παιδια, στο δικο μου S9+ (Ευρωπαικο)δεν εμφανίζεται καθολου η επιλογη VoLTE στις ρυθμισεις. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα? Εχει να κανει με Update της ROM η με το δικτυο του παροχου? Ευχαριστω. Καλημερα αν ειναι vodafone πρεπει να περασεις αλλο firmware, αυτο εκανα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα ή να το πας στον Γερμανο να στο περασουν που θελουν μεχρι και 10 ημερες Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μόλις βγήκε update για τα ελληνικά μέσω OTA! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕάν το πέρασες θα ήθελα να μάθω εάν έχει λυθεί το θέμα με την χαμηλή ένταση των ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 καλημερα στην κοινοτητα.μηπως γνωριζει καποιοσ εαν υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε εφαρμογη (πχ nextradio) για off line radio fm? ευχαριστω. Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, δυστυχως. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν το πέρασες θα ήθελα να μάθω εάν έχει λυθεί το θέμα με την χαμηλή ένταση των ειδοποιήσεων. Οχι δεν λυθηκε. Παραμενουν στο ιδιο επιπεδο εντασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημερα αν ειναι vodafone πρεπει να περασεις αλλο firmware, αυτο εκανα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα ή να το πας στον Γερμανο να στο περασουν που θελουν μεχρι και 10 ημερες Σαν παροχο εχω την Wind (Q), οποτε λετε να παω απο Wind να δω τι θα μου πουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 και να έχεις την επιλογή δεν υποστηρίζει η wind volte και vowifi άδικα θα πάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 και να έχεις την επιλογή δεν υποστηρίζει η wind volte και vowifi άδικα θα πάς ΟΚ ευχαριστω πολυ, Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη αλλα να μην με αφηνει να το ενεργοποιησω οχι να μην υπαρχει καθολου, σωστα? Απλα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι θεμα συσκευης που θα λυθει με καποιο update η παροχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 ΟΚ ευχαριστω πολυ, Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να υπαρχει σαν επιλογη αλλα να μην με αφηνει να το ενεργοποιησω οχι να μην υπαρχει καθολου, σωστα? Απλα προσπαθω να καταλαβω αν ειναι θεμα συσκευης που θα λυθει με καποιο update η παροχου.Βάλε μια κάρτα κοσμοτε μέσα και θα εμφανιστεί αμέσως το volte. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 οχι καρτα κοσμοτε ειχα μεσα αλλα χρειαστηκε αλλαγη firmware για να εμφανιστει Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το update παιδιά τι λέει γενικά? Είναι τόσο τέλειο το τηλέφωνο τώρα από smoothness, ταχύτητα, μπαταρία κλπ που ψιλοσκαλώνω να το πειράξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το update παιδιά τι λέει γενικά? Είναι τόσο τέλειο το τηλέφωνο τώρα από smoothness, ταχύτητα, μπαταρία κλπ που ψιλοσκαλώνω να το πειράξω.Minor update είναι, πέρασε το άφοβα. Άλλωστε έχει και τα τελευταία security patches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 με το νεο update 4g VoLTE και οι 2 σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Το update παιδιά τι λέει γενικά? Είναι τόσο τέλειο το τηλέφωνο τώρα από smoothness, ταχύτητα, μπαταρία κλπ που ψιλοσκαλώνω να το πειράξω.Δεν θα δεις διαφορά κάπου. Αν απλά έχεις δικαρτο, το καινούργιο που φερνει είναι και στις δύο κάρτες υποστήριξη για volte και τα τελευταία security patches! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Είναι εύκολο, ένα screen ,με την σημερινή ενημέρωση σε EUR, από πληροφορίες λογισμικού? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogiateo Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 There you go.. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Αν είναι εύκολο, ένα από εδώ θα ήθελα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Minor update είναι, πέρασε το άφοβα. Άλλωστε έχει και τα τελευταία security patches.Διάβασα ότι το update αυτό επαναφέρει και το native call recording στον stock dialer. Παρόλαυτα στην Ελλάδα όπως και σε καποιες άλλες χώρες δεν είναι νόμιμο και δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogiateo Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ok... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 (edited) Οταν λέμε μέσω ΟΤΑ τι σημαίνει; Επίσης Ελληνικά να υποθέσω εκεινα Ελληνικής αντιπροσωπείας ετσι; Edit. Οver the Air ειναι το ota ολα καλα με αυτο. Απο public παντως το δικο μου δε βλεπω κανενα update. Edited June 1, 2018 by Ntinlanden Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgiannitakis Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Αγοράστηκε προχθές με εταιρική επιδότηση Παράθεση https://www.linkedin.com/in/dgiannitakis/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Έχω παρατηρήσει ότι όταν ξεκλειδώνω τη συσκευή σε χαμηλό φωτισμό αυτή ανάβει βαθμιαία ενώ όταν την ξεκλειδώνω σε καλό φωτισμό πχ έξω την διάρκεια της ημέρας αυτή ανάβει ακαριαία. Καλό feature της Samsung αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts