manos_rc Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ενα πραγμα με ενοχλουσε και πλεον διορθωθηκε κι αυτο..το αναφερω για να δω αν εχει αλλαξει και σε σας.. στην ειδοποιηση του viber πλεον κατεβαζοντας το notification panel ανοιγει ακαριαια η εφαρμογη οπως πρεπει δλδ να ειναι. Δε ξερω αν φταιει το τελευταιο update ή καποιο update του viber, ξερω μονο οτι εφτιαξε :) Υ.Γ.: εχω δεχτει κρουσεις για ανταλλαγη με Iphone X & P20 Pro. Το σκεφτηκα προς στιγμην για το Χ αλλα μου ειναι πολυ μικρη η οθονη του και δε μπορω να συνηθισω το IOS (ισως καποια στιγμη στο μελλον). Για το P20 καμια σκεψη πραγματικα.. ευτυχως ειχα δοκιμασει το Mate 10 Pro ηδη.. Η καλυτερη καμερα δεν αρκει. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο smartwatch που να δουλευει αριστα με το s9+ καινα εχει εσωματομενη πλοήγηση (gps)? Το gear s3 δεν εχει gps. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενα πραγμα με ενοχλουσε και πλεον διορθωθηκε κι αυτο..το αναφερω για να δω αν εχει αλλαξει και σε σας.. στην ειδοποιηση του viber πλεον κατεβαζοντας το notification panel ανοιγει ακαριαια η εφαρμογη οπως πρεπει δλδ να ειναι. Δε ξερω αν φταιει το τελευταιο update ή καποιο update του viber, ξερω μονο οτι εφτιαξε :) Υ.Γ.: εχω δεχτει κρουσεις για ανταλλαγη με Iphone X & P20 Pro. Το σκεφτηκα προς στιγμην για το Χ αλλα μου ειναι πολυ μικρη η οθονη του και δε μπορω να συνηθισω το IOS (ισως καποια στιγμη στο μελλον). Για το P20 καμια σκεψη πραγματικα.. ευτυχως ειχα δοκιμασει το Mate 10 Pro ηδη.. Η καλυτερη καμερα δεν αρκει. Το x το ειχα και το εδωσα, δεν αξιζει τα λεφτα του, το s9+ πολυ καλυτεροσε ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο smartwatch που να δουλευει αριστα με το s9+ καινα εχει εσωματομενη πλοήγηση (gps)? Το gear s3 δεν εχει gps. Gear S3 (frontier, classic) και Gear Sport. Και τα 3 έχουν GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Gear S3 (frontier, classic) και Gear Sport. Και τα 3 έχουν GPS. Πηρα τηλ την σαμσουνγκ ελλας και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζει πλοηγηση το gear s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Πηρα τηλ την σαμσουνγκ ελλας και μου ειπαν οτι δεν υποστηριζει πλοηγηση το gear s3. Δεν μπορείς να ανοίξεις το Here Maps π.χ. και με το gps του gear S3 να έχεις πλοήγηση. Αυτό συμβαίνει γιατί δε θα αντέξει πολλή ώρα η μπαταρία του Gear για να φτάσεις στον προορισμό σου. Ειναι software limitation δηλαδή. Το Gear S3 έχει gps που χρησιμοποιείται κυρίως για να καταγράφεις απόσταση, ταχύτητα και άλλα δεδομένα όταν πας για τρέξιμο. Αν θες οδηγίες πλοήγησης στην οθόνη του Gear, τότε πρέπει να το συνδέσεις με το S9 για να χρησιμοποιήσει το gps του κινητού. Σε αυτό το σενάριο, το Here Maps στο Gear S3, θα σου δείχνει οδηγίες πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Υ.Γ.: εχω δεχτει κρουσεις για ανταλλαγη με Iphone X & P20 Pro. Για το P20 καμια σκεψη πραγματικα.. ευτυχως ειχα δοκιμασει το Mate 10 Pro ηδη.. Η καλυτερη καμερα δεν αρκει. Έτσι ακριβώς... 3 μέρες το κράτησα το Χαβάη pro p20 κι ας έχω το s8 plus! Το οποίο παρεμπιπτόντως με την Oreo είναι εξαιρετικό σε όλα του! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Έχω το τηλέφωνο περίπου 10 μέρες. Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που ενώ έδειχνε ότι έχω δίκτυο 4G, δεν άνοιγε καμία σελίδα ή εφαρμογή. Έκλεισα τα δεδομένα και τα ξανάνοιξα αλλά δεν έφτιαξε. Μόνο με επανεκκίνηση έστρωσε. Και την πρώτη φορά έγινε ακριβώς το ίδιο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Γιατί αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Έχω το τηλέφωνο περίπου 10 μέρες. Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που ενώ έδειχνε ότι έχω δίκτυο 4G, δεν άνοιγε καμία σελίδα ή εφαρμογή. Έκλεισα τα δεδομένα και τα ξανάνοιξα αλλά δεν έφτιαξε. Μόνο με επανεκκίνηση έστρωσε. Και την πρώτη φορά έγινε ακριβώς το ίδιο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Γιατί αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολλές φορές αλλά με τα S7 Edge και S8+. Τώρα με το S9+ δε μου έχει συμβεί. Τις περισσότερες φορές είναι θέμα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Πολλές φορές αλλά με τα S7 Edge και S8+. Τώρα με το S9+ δε μου έχει συμβεί. Τις περισσότερες φορές είναι θέμα δικτύου.Σε μένα με το s8 plus δεν είχε συμβεί ποτέ! Γι αυτό ρώτησα γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ποτέ θέμα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τώρα τελευταία σαν να κάνει κάποια νερά η COSMOTE Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπερα σε ολους.Εχω παρατηρησει οτι μετα απο μερικες μερες χανει το ιστορικο αναζητησεων οταν μπαινω στο ιντερνετ και δεν μου βγαζει προτασεις.Εχει συμβει σε κανεναν;Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τώρα τελευταία σαν να κάνει κάποια νερά η COSMOTE Sent from my iPad using TapatalkΝαι, το έχω παρατηρήσει και εγω. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Κατα τη διαρκεια μιας εισερχομενης κλησης (σε καποια προηγουμενα μου galaxy) πατοντας το power button γινοταν mute ο ηχος κλησης. Τωρα αυτο γινεται με τα πληκτρα της εντασης, ξερουμε αν γινετε να το κανει με το power button? Μονο να κανει τερματισμο κλησης βρηκα, οχι mute. Η δυναμη της συνηθειας ειναι μεγαλο πραγμα τελικα και μου αλλαζει ολο το μικροκοσμο μου! Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Κατα τη διαρκεια μιας εισερχομενης κλησης (σε καποια προηγουμενα μου galaxy) πατοντας το power button γινοταν mute ο ηχος κλησης. Τωρα αυτο γινεται με τα πληκτρα της εντασης, ξερουμε αν γινετε να το κανει με το power button? Μονο να κανει τερματισμο κλησης βρηκα, οχι mute. Η δυναμη της συνηθειας ειναι μεγαλο πραγμα τελικα και μου αλλαζει ολο το μικροκοσμο μου!Από την εποχή του S6 mute γίνεται με τα volume buttons. Αν δε σε βολεύει - που προσωπικά το θεωρώ άκρως βολικό - έχεις 2 ακόμη επιλογές. Μία να το κάνεις mute βάζοντας την παλάμη πάνω στην οθόνη, και άλλη μία γυρίζοντας ανάποδα τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Στα 709ευρω απο Public το S9+ http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/samsung-galaxy-s9-plus-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8957112pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Και στον Κωτσόβολο απ'ότι βλέπω στα 709... Τι έγινε ρε παιδιά; 50 ευρώ κάτω από Σκρουτζ οι αλυσίδες; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Στα 709ευρω απο Public το S9+ http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/samsung-galaxy-s9-plus-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8957112pp/Έχει γίνει λάθος. Μπέρδεψαν τις τιμές με το απλό s9. Ας προσπαθήσει βέβαια όποιος ενδιαφέρεται,δεν έχει να χάσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Όντως είναι λάθος και θα ρίξει άκυρα. Ο κοτσοβολος το έχει κανονικά 979 Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 789 λεει το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinlanden Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Από την εποχή του S6 mute γίνεται με τα volume buttons. Αν δε σε βολεύει - που προσωπικά το θεωρώ άκρως βολικό - έχεις 2 ακόμη επιλογές. Μία να το κάνεις mute βάζοντας την παλάμη πάνω στην οθόνη, και άλλη μία γυρίζοντας ανάποδα τη συσκευή. Σ'ευχαριστω! Δεν ειχα ποτε ναυαρχιδες, τα "low" κανουν mute και με το power button, το δοκιμασα και με της γυναικας το J5 2017 και το κανει! Παει καταστραφηκε ο μικροκοσμος μου, συνηθεια πολλων ετων να κανω mute με το power στο αυτοκινητο, τωρα πρεπει να εχω αντιστροφα τη συσκευη να εχω ευκολη προσβαση στα volume!.. Παράθεση Ντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Σ'ευχαριστω! Δεν ειχα ποτε ναυαρχιδες, τα "low" κανουν mute και με το power button, το δοκιμασα και με της γυναικας το J5 2017 και το κανει! Παει καταστραφηκε ο μικροκοσμος μου, συνηθεια πολλων ετων να κανω mute με το power στο αυτοκινητο, τωρα πρεπει να εχω αντιστροφα τη συσκευη να εχω ευκολη προσβαση στα volume!..I know, για εμάς τους ψυχαναγκαστικούς είναι λίγο δύσκολο, αλλά δώστου 2-3 μέρες και θα δεις ότι θα το συνηθίσεις. Καλορίζικη η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Μήπως έχει δει κανεις θηκη μωβ alcantara;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis1421 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 καλησπέρα σας,συγνωμη αν αυτό που θα ρωτησω είναι ασχετο αλλα αν καποιος γνωριζει και μπορει ας με βοηθησει....προσπαθω να συνδεσω το s9 στο kies και μου βγαζει αυτό το μηνυμα....''ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ KIES.ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ'',συγνωμη για τα κεφαλαια,μπορει να βοηθησει καποιος...σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλημερα παιδια εκανα κι εγω την αλλαγη μετα απο χρονια με HTC. Μεχρι στιγμης ολα καλα, θα ηθελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το wifi calling της cosmote κι αν αξιζει. Πηρα την συσκευη απο vodafone και δεν βλεπω κατι στο μενου του τηλεφωνου. Ισως να πηγαινα σ ενα γερμανο να μου περασουν το software της cosmote αν ειναι καλη η υπηρεσια Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μήπως έχει δει κανεις θηκη μωβ alcantara;;;Εγώ Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts