Jump to content

Samsung Galaxy S9+

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκα στο club.

Ελπίζω από το pixel να αξίζει η μετάβαση.4853c64d3ce675d88e21c437515ebbef.jpg

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπήκα στο club.

Ελπίζω από το pixel να αξίζει η μετάβαση.4853c64d3ce675d88e21c437515ebbef.jpg

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με υγεία να το χαρείς.. Μόνο και μόνο από θέμα ομορφιάς θα το. Λατρέψεις..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μολις μου ήρθε ένα μήνυμα από cosmote για έκπτωση 150€. Στο μήνυμα εμπεριέχεται ένας κωδικός. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω τον δικό μου για να το αγοράσει.

Το μήνυμα αναφέρει:

ΤΑ ΝΕΑ SAMSUNG GALAXY S9/S9+ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 150€ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 36 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ............ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ & ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 07/4 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΚΕΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Μολις μου ήρθε ένα μήνυμα από cosmote για έκπτωση 150€. Στο μήνυμα εμπεριέχεται ένας κωδικός. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω τον δικό μου για να το αγοράσει.

Το μήνυμα αναφέρει:

ΤΑ ΝΕΑ SAMSUNG GALAXY S9/S9+ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 150€ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 36 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ............ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ & ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 07/4 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΚΕΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

Και σε εμένα το ίδιο. Δεν τις βλέπω καλά τις πωλήσεις...Καλύτερα για εμάς βέβαια! Χεχε!

Και σε εμένα το ίδιο. Δεν τις βλέπω καλά τις πωλήσεις...Καλύτερα για εμάς βέβαια! Χεχε!

Ελα να ξεκινησει η ελευθερη πτωση της τιμης :lol:

Ουτε μια βδομαδα δεν εχει κλεισει που κυκλοφορει και ηδη ειναι 155 ευρω κατω απο την official τιμη πωλησης το S9+ και 115 το S9.

Προς το τελος της ανοιξης θεωρω θα κατσει η μπιλια στις τιμες που θα εξισορροπησουν προσφορα και ζητηση. Κριμα το τρελο promotion της Σαμμυ. Αλλα ετσι ειναι η αγορα...:shifty:

Το μήνυμα αναφέρει:

Εάν δεν τον έχεις δώσει θα ήθελα εγώ ένα κωδικό παρακαλώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Είχε έρθει email , πρίν μία βδομάδα , θεωρώ σε όλους. Από εχθές έρχεται και σε μήνυμα.

Υπομονή θέλει μωρέ, όπως όλα θα πάρει κ αυτό την κατηφόρα κλασικά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά μην την κλαίτε την σαμυ κ καθε σαμυ....παζαράκι κάνει και θα παρει ζεστο μαρούλι πάλι...day 1 σχεδον 150 κάτω και άτοκες δεν το λες και λιγο...ποιο πολλα θα βγάλει μεσα στο μήνα απο ότι να το 'χε φιξ τιμή.... πλέον μπορούν και δινουν γιατι η τεχνολογία τελμάτωσε και αλλιως δεν θα πουλήσουν... εξάλλου και η καινοτομια φτήνισε πλέον σε αυτην την κατηγορία των ναυαρχίδων εν αναμονη των αναδιπλούμενων

Σχετικά με τον κωδικο, τον έχω δώσει ήδη... Το παρακολουθώ όμως. Αν δεν χρησημοποιηθει τελικά θα με ενημερώσει το παλικάρι και θα στείλω εκ νέου...
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.

1) Σας έβγαλε και εσάς software update? Γιατί είδα δεν το έχει αναφέρει κανείς.

2) Αυτό που μερικές φορές που το πιάνει και ρουφάει την μπαταρία το Google play Services έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Update έφτασε ναι.

Στα στατιστικά μπαταριας δεν βλέπω το google play service Στα πρώτα 9.

Για το γνωστό update που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μια βδομάδα λέτε, ή βγήκε κι άλλο;

Καλή έκπτωση το - 150 αλλά πολύ σύντομα κ είναι κρίμα για αυτούς που το πήραν 979

Άραγε μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει με ανταλλαγή s8?

Εμένα απτά παμπλικ ούτε καν μπήκαν στον κόπο να με πάρουν κ ας το έκανα προπαραγγελια..

Εγώ κουπόνι δεν πήρα για εκπτωση αλλά ακόμα κρατιέμαι για να γλιτώσω τα έξοδα

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλή έκπτωση το - 150 αλλά πολύ σύντομα κ είναι κρίμα για αυτούς που το πήραν 979

Άραγε μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει με ανταλλαγή s8?

Εμένα απτά παμπλικ ούτε καν μπήκαν στον κόπο να με πάρουν κ ας το έκανα προπαραγγελια..

Εγώ κουπόνι δεν πήρα για εκπτωση αλλά ακόμα κρατιέμαι για να γλιτώσω τα έξοδα

Φίλε μου, εγώ έκανα προπαραγγελία στα Public 27/2 και με πήραν σήμερα για να παραλάβω αύριο. Κάνε υπομονή.

Φίλε μου, εγώ έκανα προπαραγγελία στα Public 27/2 και με πήραν σήμερα για να παραλάβω αύριο. Κάνε υπομονή.

Το θέμα είναι ότι βλέπω την μεγάλη πτώση κ μοίρασμα κουπονιών κ μάλλον δεν αξίζει η ανταλλαγή με το s8 plus στα 979 ενώ δέκα μέρες πριν ήταν πιο καλό Deal τώρα πουλάς το s8 plus 450 - 470 κ παίρνεις το s9 στα 829 τόσο. Έχει στο! Best price η με το κουπόνι του Γερμανού οπότε πιο δύσκολο να το πάρω από παμπλικ

Κ δεν έχω δει κ την συσκευή από κοντά για να παρατήσω το s8 plus απτους 3 μήνες που το έχω

Αν κάνω λάθος ας μ το πει κάποιος

S10+ <3

Το θέμα είναι ότι βλέπω την μεγάλη πτώση κ μοίρασμα κουπονιών κ μάλλον δεν αξίζει η ανταλλαγή με το s8 plus στα 979 ενώ δέκα μέρες πριν ήταν πιο καλό Deal τώρα πουλάς το s8 plus 450 - 470 κ παίρνεις το s9 στα 829 τόσο. Έχει στο! Best price η με το κουπόνι του Γερμανού οπότε πιο δύσκολο να το πάρω από παμπλικ

Κ δεν έχω δει κ την συσκευή από κοντά για να παρατήσω το s8 plus απτους 3 μήνες που το έχω

Αν κάνω λάθος ας μ το πει κάποιος

Δεν κάνεις. 150 το κουπόνι συν 450 το s8 plus πάμε στα 600. 379 θα σου βγει δηλαδή το κινητό.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Έχει αποδειχθεί πια ότι η Σάμυ κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένη από λόγω πρεστίζ να κοστολογήσει τις ναυαρχίδες της κοντά σε τιμές που είναι τα iphone. Δεν γίνεται στα μάτια του αδαή καταναλωτή να είναι φθηνότερο γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είναι και χειρότερο. Απλά η Σάμυ το έχει πιάσει το νόημα και κάνει αυτή την ντρίπλα είτε με επιδοτήσεις, κουπόνια, προσφορές, ανταλλαγές και στο τέλος ο καταναλωτής να το παίρνει στα 800 :cool:.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Έχει αποδειχθεί πια ότι η Σάμυ κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένη από λόγω πρεστίζ να κοστολογήσει τις ναυαρχίδες της κοντά σε τιμές που είναι τα iphone. Δεν γίνεται στα μάτια του αδαή καταναλωτή να είναι φθηνότερο γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είναι και χειρότερο. Απλά η Σάμυ το έχει πιάσει το νόημα και κάνει αυτή την ντρίπλα είτε με επιδοτήσεις, κουπόνια, προσφορές, ανταλλαγές και στο τέλος ο καταναλωτής να το παίρνει στα 800 :cool:.

Περσι συγκρατησε τις τιμες της και δεν επεσε απο νωρις στον αγωνα της πτωσης. Φετος και επειδη οι διαφορες απο το προηγουμενο μοντελο ειναι οριακες, εχετε πεσει με τα μουτρα στη προωθηση,για να πουλησει οσο περισσοτερο μπορει. Αρχισε να πεφτει και ραγδαια η τιμη,κατι που θα διαφανει και με το καιρο, μιας και αποκλειεται να πουλησει οσο το S8/S8+ με τη δεδομενη τιμη. Οπως ανεφερα ξανα οταν θα πεσει γυρω στα 650 το plus και στα 550 το S9 θα αρχισει να πουλαει σαν τρελο. Γιατι σιγα σιγα θα σκασει μυτη και ο ανταγωνισμος και καπως η Σαμμυ πρεπει να κρατησει τους πελατες της.

Ολα αυτα οι εταιριες τα εχουν μελετησει διεξοδικα, δεν πανε τυχαια.:happy:

Γνώμη για disconnect pro for samsung και SABS?

Ποιο θεωρείτε καλύτερο;

Έξυπνη κίνηση απο τη Samsung αφού δεν είχε τις προπαραγγελίες που περίμενε τώρα ποντάρει καθαρά στο δώρο Πάσχα.Κατα την γνώμη μου ούτε αυτή η "προσφορα" αξίζει καθώς σε 15 ημέρες το πολύ θα έχει πέσει κάτω απο τα 800 το plus.

Γνώμη για disconnect pro for samsung και SABS?

Ποιο θεωρείτε καλύτερο;

εγω με sabs απο την πρωτη μερα ειμαι πολυ ευχαριστημένος. εχω και το youtube vanced και ξεχασα τι σημαινει διαφημιση :D

Και η Media Markt στἐλνει κουπόνι 150€. Πριν από λίγο μου έστειλε μηνυμα στο κινητό για αγορά μέχρι 15/4!!

Μάλλον είναι promotion της Samsung..

iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max

• The title was changed to Samsung Galaxy S9+