antoniskon Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ούτε εμένα ακόμα, φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου. Δεν είναι η αναβάθμιση στο sammobile αλλά το 1ο λειτουργικό της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Ε όχι και μικρές διαφορές. Μικρότερη φωτεινότητα , σαν νερομπογιά χωρίς οξύτητα....δες το γκαζόν στο σπίτι και τα χόρτα μπροστά. Το μι νοτε 3 ευχάριστη έκπληξη για μένα..νομίζω ίσως ενα τικ καλύτερη απο το σ8Υπολόγισε όμως ότι το s8+ είναι στα 7,9 mpixel επειδή είναι wide και όχι στα 12. Οπότε όπως και να έχει χάνει. Edited March 15, 2018 by tryf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://www.sammobile.com/news/poll-galaxy-s9-fingerprint-reader-can-stop-responding-from-time-to-time/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σε ελεύθερη πτώση πάντως οι τιμές και των δύο S9 στο Σκρουτζ πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.Ίσως και αύριο να πέσει κάτω από τα 900 το. S9+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Υπολόγισε όμως ότι το s8+ είναι στα 7,9 mpixel επειδή είναι wide και όχι στα 12. Οπότε όπως και να έχει χάνει.Αμελητέα η διαφορά.. Όντως όπως τα λέει ο φίλος είναι πιο πάνω. Το S9 plus έχει πιο καλή ευκρίνεια πέρα απ την πιο καλή φωτεινότητα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://www.sammobile.com/news/poll-galaxy-s9-fingerprint-reader-can-stop-responding-from-time-to-time/ Κατα συνεπεια η απενεργοποιηση των fingerprint gestures λυνει για την ωρα αυτο το software προβλημα... (πχ ο tsiglas ειχε αναφερει οτι ετσι το ελυσε - οπως καταγραφεται και στο αρθρο). Οσοι εχετε θεμα, καντε αυτη την επιλογη για να απαλλαγειτε απο το bug, μεχρι να λυθει με αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλησπέρα να ρωτήσω δεν είχα ποτέ android συσκευή τώρα έχω ένα iPhone X και βλέπω με καλό μάτι το s9 plus λέτε αξίζει η μετάβαση από Χ σε s9 plus ? Sent from my iPhone using Tapatalk Είχα note 8 πήρα Χ και τώρα ξανά έχω το note... Αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη αγάπη στην Apple πέρα απ το θέμα μπαταρίας σε όλα τα αλλά Μακραν καλύτερο το S9 Plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σε ελεύθερη πτώση πάντως οι τιμές και των δύο S9 στο Σκρουτζ πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.Ίσως και αύριο να πέσει κάτω από τα 900 το. S9+ Το είχα γράψει κ πιο πίσω στα 900 το s9 plus τώρα στο σκρουτζ δεν θυμάμαι σε καινούργια συσκευή πριν βγει να έχει πάρει έτσι την κατρακύλα.. Ίσως Είναι ένας λόγος ακόμα αν με πάρουν απτά public Ναμη δεχτω την ανταλλαγή. Θυμάστε τόσο νωρίς μείωση τιμής; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Tempered glass που να μην το πετάει ή θήκη, έχει να προτείνει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Κατα συνεπεια η απενεργοποιηση των fingerprint gestures λυνει για την ωρα αυτο το software προβλημα... (πχ ο tsiglas ειχε αναφερει οτι ετσι το ελυσε - οπως καταγραφεται και στο αρθρο). Οσοι εχετε θεμα, καντε αυτη την επιλογη για να απαλλαγειτε απο το bug, μεχρι να λυθει με αναβαθμιση... Σωστός. Εγώ βέβαια έκανα hard reset και έμεινε απενεργοποιημένη η συγκεκριμένη ρύθμιση οπότε αναμένουμε διορθωτικό update. Σε ελεύθερη πτώση πάντως οι τιμές και των δύο S9 στο Σκρουτζ πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.Ίσως και αύριο να πέσει κάτω από τα 900 το. S9+ Το είχα γράψει κ πιο πίσω στα 900 το s9 plus τώρα στο σκρουτζ δεν θυμάμαι σε καινούργια συσκευή πριν βγει να έχει πάρει έτσι την κατρακύλα.. Ίσως Είναι ένας λόγος ακόμα αν με πάρουν απτά public Ναμη δεχτω την ανταλλαγή. Θυμάστε τόσο νωρίς μείωση τιμής; Εσείς που δεν το έχετε αγοράσει ακόμα περιμένετε κανα μήνα... Σε καλό θα σας βγεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σε ελεύθερη πτώση πάντως οι τιμές και των δύο S9 στο Σκρουτζ πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.Ίσως και αύριο να πέσει κάτω από τα 900 το. S9+ Όταν υπάρχει το note 8 η τιμή που πρέπει να έχει είναι στα 600 με 700 βαριά βαριά. Στα 979 τα 400 πάνε στην τσέπη της Samsung. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Πάντως παιδιά η προπαραγγελία τρελή μούφα. Την έχω κάνει από 1/3 και ακόμη τίποτα. Πήρα μάλιστα τηλέφωνο στο public του Mall ουκ ολίγες φορές να ρωτήσω για να μου πουν χθες τελικά ότι έχουν δώσει συνολικά 6 samsung s9+ μέχρι τώρα!!!! Όχι ότι δεν έχουν παραγγελίες. Αλλά τόσα τους έχουν στείλει! Επίσης τους ρώτησα αν θα χαθεί το δικαίωμα επιστροφής αν αργήσει κι άλλο και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν! Νομίζω αυτό εξηγεί πόσοι λίγοι νέοι κάτοχοι εμφανίζονται στο παρόν νήμα τις τελευταίες μέρες. Μπανανία είμαστε! Θα μας έχει υπολογίσει για καμιά 50αριά s9 Plus η Samsung στις προπαραγγελίες. Κι εγώ μία από τα ίδια. Παραγγελία στο Public από 27/2 και ακόμα τίποτα. Ήθελα να δώσω το iPhone 7 για να πάρω την έκπτωση και δεν ξέρω αν θα ισχύει πια. Αν δεν ισχύει, θα φάνε πόρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Παιδιά στις ρυθμίσεις της μπαταρίας χρησιμοποιεί κανείς την "εποπτεία εφαρμογών" και τις λίστες "πάντα σε αδράνεια" και "χωρίς παρακολούθηση" να μου πει πως λειτουργεί δηλαδή ξέρω πως λειτουργεί απλά αν λειτουργεί όπως πρέπει και σωστά γιατί στο s8+ έκανε πολύ καλή δουλειά αυτό ενώ στο NOTE 8 είχε θεματακια με τις ειδοποιήσεις σε εφαρμογές όπως το Facebook messanger που ενώ ήταν στην λίστα "χωρίς παρακολούθηση" δεν έρχονταν ειδοποιήσεις των μηνυμάτων πάντα και θυμάμαι ότι όταν έκλεισα τελείως την ρύθμιση εποπτεία εφαρμογών έστρωσε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Το ξεκίνημα μείωσης της τιμής του στο σκρουτζ είναι εντυπωσιακό! Σε 2 μήνες θα φτάσει την τιμή του note8! Οπότε όσοι μπορούν να περιμένουν αξίζει τον κόπο η αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εγώ δεν θυμάμαι σε άλλο Galaxy να πέφτει τόσο πολύ η τιμή του, σχεδόν πριν ακόμη κυκλοφορήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Βέβαια λόγω χαμηλής μπαταρίας δε θα τη κάνω τώρα αλλά το πρωί οπότε και θα αναφέρω τυχόν αλλαγές Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Πάντως όπως διαβάζω δε λύνει το πρόβλημα με τον fingerprint... Κοιμούνται εκεί στη Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Την πέρασα και εγώ. Αν και δεν ειχα προς το παρόν κανενα θεμα με το fingerprint Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Την πέρασα αλλά αλλαγή στην εγγραφή φωνής δεν είδα, το acr χάλια. Να στείλουμε παράπονα στο Samsung members (εγώ έστειλα και θα ξαναστείλω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σήμερα στα 890 στο σκρουτζ... Όπως πέφτει έτσι θα το πάρω πολύ το γρήγορα απο ότι φανταζόμουν... :-) να ρωτήσω κατι όμως; δεν θα κυκλοφορήσει εδω Ελλάδα στο silver titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σήμερα στα 890 στο σκρουτζ... Όπως πέφτει έτσι θα το πάρω πολύ το γρήγορα απο ότι φανταζόμουν... :-) να ρωτήσω κατι όμως; δεν θα κυκλοφορήσει εδω Ελλάδα στο silver titanium? οντως, ελεγα καλοκαιρι και εγω αλλα βλεπω μετα το Πασχα να χτυπαμε. Οσο για το χρωμα, ακριβως την ιδια απορια εχω και εγω, ειναι το μονο που μου αρεσει. Τα βαμμενα μωβ και μπλε σασι δε μου αρεσουν και το μαυρο δε με ενθουσιασε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Έχετε παρατηρήσει ότι αν η οθόνη πέσει πάνω σε ήλιο τα χρώματα είναι σαν να ξεθωριάζουν; Για παράδειγμα το εικονίδιο του Netflix γίνεται ροζ!!! Έχει γίνει και σε εσάς; Μόνο κάτω από ήλιο βέβαια αλλά είναι ξενέρωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παίδες ξαναέστειλα στην Samsung "αίτημα" για τους call recorders, είπα ότι εγκατέστησα 3 και δεν δουλεύει κανένας και συνεχίζουν να μου απαντούν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά τα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών, ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ "..... ΔΕΛΛΟΟΟ" ΤΕΡΜΑ. Με κοροϊδεύουν Έχει κανένας νέο στο θέμα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Έχετε παρατηρήσει ότι αν η οθόνη πέσει πάνω σε ήλιο τα χρώματα είναι σαν να ξεθωριάζουν; Για παράδειγμα το εικονίδιο του Netflix γίνεται ροζ!!! Έχει γίνει και σε εσάς; Μόνο κάτω από ήλιο βέβαια αλλά είναι ξενέρωτο... Αυτό είναι φυσιολογική λειτουργία του κινητού κάτω απο ήλιο. Αυξάνεται η φωτεινότητα πάνω απο 100% έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, για αυτό όταν το κινητό επανέλθει σε κανονικές συνθήκες φωτισμού επανέρχεται και η οθόνη στα φυσιολογικά χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Αυτό είναι φυσιολογική λειτουργία του κινητού κάτω απο ήλιο. Αυξάνεται η φωτεινότητα πάνω απο 100% έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, για αυτό όταν το κινητό επανέλθει σε κανονικές συνθήκες φωτισμού επανέρχεται και η οθόνη στα φυσιολογικά χρώματα Στο S7 που είχα για 1,5 χρόνο και S8 που έχει τύχει να έχω στα χέρια μου για πολύ λίγο καιρό δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο και για αυτό με παραξένεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts