Tasos19s Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Με το νεο update (android 9) έχει διορθωθεί το θέμα του ήχου. Υπομονή να βγει σε 2-3 εβδομάδες (τόσο του δίνω) Εγώ έχω την beta 3 πχ και μου παίρνει τα αυτιά σε σχέση με την oreo που είχα / έχεις :P ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την περάσουμε εμείς με odin. Αυτή που έχουμε τώρα, την έχουμε "παράνομα" :P Θα περιμένω τότε δεν το πειράζω Είναι σπαστικό έτσι δεν ακούγεται καθόλου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Θα περιμένω τότε δεν το πειράζω Είναι σπαστικό έτσι δεν ακούγεται καθόλου Το ξέρω φίλε μου. Άκρως σπαστικό. Υπομονή. Λίγο έμεινε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το ξέρω φίλε μου. Άκρως σπαστικό. Υπομονή. Λίγο έμεινε ! Υπομονή ναι Πιστεύω τέλος Ιανουαρίου μπορεί και Φεβρουάριο η αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπομονή ναι Πιστεύω τέλος Ιανουαρίου μπορεί και Φεβρουάριο η αναβάθμιση Πιο σύντομα. Οι 3-4 beta που έχουν βγει, έχουν βγει σε 1 μήνα μέσα και κάτι μέρες. Ουσιαστικά είναι έτοιμοι, 2-3 εβδομάδες τους δίνω. Όλα δουλεύουν ήδη ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδες 2 ερωτησεις... Πρωτον, στο προγραμμα με τις beta απ'οτι καταλαβαινω εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε δικαιωμα να συμμετεχουμε ε? Περαν της sideload διαδικασιας... Δευτερον, αν δεν κανω λαθος στο S8 που ειχα... Οταν κατεβασα παιχνιδια, ηταν ολα μαζεμενα στον game launcher και δεν τα εβλεπα στο συρταρι εφαρμογων.. Με βολευε ειναι η αληθεια! Πλεον τα βρισκω ΚΑΙ στον game launcher ΚΑΙ στις εφαρμογες γενικα... Τι φαση? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδες 2 ερωτησεις... Πρωτον, στο προγραμμα με τις beta απ'οτι καταλαβαινω εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε δικαιωμα να συμμετεχουμε ε? Περαν της sideload διαδικασιας... Δευτερον, αν δεν κανω λαθος στο S8 που ειχα... Οταν κατεβασα παιχνιδια, ηταν ολα μαζεμενα στον game launcher και δεν τα εβλεπα στο συρταρι εφαρμογων.. Με βολευε ειναι η αληθεια! Πλεον τα βρισκω ΚΑΙ στον game launcher ΚΑΙ στις εφαρμογες γενικα... Τι φαση? Δεν παίζω games αλλά νομίζω είχα δει κάπου πως μπορείς να το κάνεις να τα βλέπεις ΜΟΝΟ στον game launcher, ψάξε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλά όλα αυτά αλλά καλό θα ήταν να βελτιωθεί λίγο και μπαταρία με το νέα έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλά όλα αυτά αλλά καλό θα ήταν να βελτιωθεί λίγο και μπαταρία με το νέα έκδοση Μην περιμένεις πολλά σ αυτόν τον τομέα για τώρα. Μέχρι στιγμής είναι στα ίδια (και λίγο χειρότερα) Έβγαλα 5 ώρες sot χθες (σπίτι με 30% φωτεινότητα και wifi) Και έξω 3 ώρες με 100% και 4g :( Με την oreo έβγαζα λιιιιιιγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Μην περιμένεις πολλά σ αυτόν τον τομέα για τώρα. Μέχρι στιγμής είναι στα ίδια (και λίγο χειρότερα) Έβγαλα 5 ώρες sot χθες (σπίτι με 30% φωτεινότητα και wifi) Και έξω 3 ώρες με 100% και 4g :( Με την oreo έβγαζα λιιιιιιγο παραπάνω. Μπαταρία φάγος είναι η συσκευή γενικότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Δεν παίζω games αλλά νομίζω είχα δει κάπου πως μπορείς να το κάνεις να τα βλέπεις ΜΟΝΟ στον game launcher, ψάξε καλά. Υπηρχε αυτη η ρυθμιση στο S8... Πλεον δεν την βρισκω! :mad: Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπηρχε αυτη η ρυθμιση στο S8... Πλεον δεν την βρισκω! :mad: Υπαρχει στις ρυθμισεις του game launcher να αποκρυπτονται τα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπαρχει στις ρυθμισεις του game launcher να αποκρυπτονται τα παιχνιδια Δεν ξερω αν ειμαι χαζος ή τυφλος.. Ομως αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στις ρυθμισεις του game launcher και δεν βρισκω καμια τετοια ρυθμιση! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) Δεν ξερω αν ειμαι χαζος ή τυφλος.. Ομως αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στις ρυθμισεις του game launcher και δεν βρισκω καμια τετοια ρυθμιση! Ανοιγεις το game launcher πατας τις 3 τελεις πανω δεξια μετα ρυθμισεις και μετα ειναι η πρωτη επιλογη που θα σου βγαλει. Edited December 17, 2018 by djchristakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ανοιγεις το game launcher πατας τις 3 τελεις πανω δεξια μετα ρυθμισεις και μετα ειναι η πρωτη επιλογη που θα σου βγαλει. https://imgur.com/a/l58bIIH ??? Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 https://imgur.com/a/l58bIIH ??? http://imgur.com/1Ha8H9D Εμενα αυτες τις επιλογες μου δινει .Να σημειωσω πως εχω το s9plus δεν ξερω αν εχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 http://imgur.com/1Ha8H9D Εμενα αυτες τις επιλογες μου δινει .Να σημειωσω πως εχω το s9plus δεν ξερω αν εχει διαφορα. http://prntscr.com/lwh23h s9 απλό εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/a/l58bIIH ??? Μπες στο galaxy store και κάντο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 https://mega.nz/#!XSAhVQiL!n9BHY85k8aWrv1j2H3TT5su-QN7qzNsAbUXq-pWHqWk Update 4 για One UI. Μόνο για το απλό S9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) http://prntscr.com/lwh23h s9 απλό εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στο galaxy store και κάντο update Τρελο εντελως... Κι εγω το απλο S9 εχω και δεν μου βγαζει αυτη τη ρυθμιση, ουτε εχω επιλογη ενημερωσης της εφαρμογης... Εκανα απο μονος μου καταργηση των εγκατεστημενων ενημερωσεων... ξανα ενημερωση... τιποτα... Οτι να'ναι! Ειμαι στην 3.4.02.3 . Το ιδιο κι εσυ? Edited December 18, 2018 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μετά την αναβάθμιση την τελευταία του Samsung browser παρατηρώ συνεχόμενα σπασίματα κατά το scroll ιστοσελίδων Παρατηρεί κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αν μπαίνεις μέσω browser (Samsung στην προκειμένη περίπτωση) στο myphone.gr όταν πηγαίνεις στο ξεκίνημα λ.χ. κάποιας σελίδας δεν κάνει σπασίματα ούτε κατά το σκρολάρισμα στην ίδια σελίδα που διαβάζεις εκείνη την ώρα, όταν όμως πάει κατευθείαν στο τελευταίο ποστ για παράδειγμα της εκάστοτε σελίδας του θέματος που σε ενδιαφέρει τότε ναι κάνει σπασίματα ... Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φορμά της οθόνης και πως το υποστηρίζει τo κάθε site. Για παράδειγμα πάλι το mobile in.gr , το insomnia, unboxholics κλπ δεν έχει θέμα πάει βούτυρο όμως σε κάποιες άλλες σελίδες κάνει τα σπασίματάκια του... Το λέω αυτό διότι εχει διαφορετική συμπεριφορά στο 7edge και στο s8 plus που έχουν άλλο φορμά οθόνης τι καθένα... αυτά ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αν μπαίνεις μέσω browser (Samsung στην προκειμένη περίπτωση) στο myphone.gr όταν πηγαίνεις στο ξεκίνημα λ.χ. κάποιας σελίδας δεν κάνει σπασίματα ούτε κατά το σκρολάρισμα στην ίδια σελίδα που διαβάζεις εκείνη την ώρα, όταν όμως πάει κατευθείαν στο τελευταίο ποστ για παράδειγμα της εκάστοτε σελίδας του θέματος που σε ενδιαφέρει τότε ναι κάνει σπασίματα ... Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φορμά της οθόνης και πως το υποστηρίζει τo κάθε site. Για παράδειγμα πάλι το mobile in.gr , το insomnia, unboxholics κλπ δεν έχει θέμα πάει βούτυρο όμως σε κάποιες άλλες σελίδες κάνει τα σπασίματάκια του... Το λέω αυτό διότι εχει διαφορετική συμπεριφορά στο 7edge και στο s8 plus που έχουν άλλο φορμά οθόνης τι καθένα... αυτά ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω. Πριν δύο μέρες δούλευε άψογα Έκανα αναβάθμιση τον browser και γίνεται πλέον αυτό που λέω Δεν έχει σχέση η φόρμα της οθόνης ούτε το site ούτε τίποτα Έχει καθαρά θέμα η τελευταία αναβάθμιση του Samsung browser Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Τι να σου πω ας γράψουν και τα άλλα παιδιά την άποψή τους. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πριν δύο μέρες δούλευε άψογα Έκανα αναβάθμιση τον browser και γίνεται πλέον αυτό που λέω Δεν έχει σχέση η φόρμα της οθόνης ούτε το site ούτε τίποτα Έχει καθαρά θέμα η τελευταία αναβάθμιση του Samsung browser Θα συμφωνησω και εγω πως μετα την αναβαθμιση εχω το ιδιο προβλημα και το πατατηρω στο myphone πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αυτό ακριβώς γράφω κι εγώ παραπάνω, μονάχα εδώ συμβαίνει εμφανέστατα πουθενά αλλού δεν μου το κάνει κι εμένα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αυτό ακριβώς γράφω κι εγώ παραπάνω, μονάχα εδώ συμβαίνει εμφανέστατα πουθενά αλλού δεν μου το κάνει κι εμένα Δεν φταίει όμως η σελίδα Πριν πως δούλευε μια χαρά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts