Sofos_5 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Flash προηγούμενης έκδοσης έχει δοκιμάσει κάποιος; Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Flash προηγούμενης έκδοσης έχει δοκιμάσει κάποιος; Tapatalked using my galaxy S9 Είχα δοκιμάσει πριν κανα μήνα αλλά δεν μ άφηνε. Δεν θυμάμαι και το μήνυμα που μου έβγαζε στο odin :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παίδες, έχω φρέσκια συσκευή και ακόμη την μαθαίνω. Εχθές σε κάποια περίεργη φάση είδα να μου έχει γυρίσει την αρχική σελίδα του Chrome σε μια μπούρδα της samsung, Έκανα disable τον chrome και μετά ξανακατέβασα τα updates του αλλά πάλι τα ίδια. Τέλος πάντων, βρήκα το σωστό url και το πληκτρολόγησα στο αντίστοιχο πεδίο στις ρυθμίσεις του chrome. Έχει συμβεί και σε άλλους; Μήπως πάτησα εγώ καμιά βλακεία και δεν το θυμάμαι; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παίδες, έχω φρέσκια συσκευή και ακόμη την μαθαίνω. Εχθές σε κάποια περίεργη φάση είδα να μου έχει γυρίσει την αρχική σελίδα του Chrome σε μια μπούρδα της samsung, Έκανα disable τον chrome και μετά ξανακατέβασα τα updates του αλλά πάλι τα ίδια. Τέλος πάντων, βρήκα το σωστό url και το πληκτρολόγησα στο αντίστοιχο πεδίο στις ρυθμίσεις του chrome. Έχει συμβεί και σε άλλους; Μήπως πάτησα εγώ καμιά βλακεία και δεν το θυμάμαι; γνώμη μου ο στοκ browser της samsung είναι αρκετά καλύτερος..δοκίμασε τον Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μάγκες κι άλλη ερώτηση. Πηγαίνοντας Settings--> Lock screen and Security--> Clock and Face Widgets--> Clock style και επιλέγοντας τα χρώματα του ρολογιού, το πρώτο πρώτο διαθέσιμο χρώμα είναι ένα με ένα εικονίδιο σαν σταγονόμετρο και κάτι σαν γράφημα. Αυτό τί είναι; Επίσης, αυτό το εικονίδιο που μοιάζει με γράφημα το είδα να πετάγεται στα notifications μερικές φορές χθες αλλά δεν προλάβαινα να δω τί είναι Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Μάγκες κι άλλη ερώτηση. Πηγαίνοντας Settings--> Lock screen and Security--> Clock and Face Widgets--> Clock style και επιλέγοντας τα χρώματα του ρολογιού, το πρώτο πρώτο διαθέσιμο χρώμα είναι ένα με ένα εικονίδιο σαν σταγονόμετρο και κάτι σαν γράφημα. Αυτό τί είναι; Επίσης, αυτό το εικονίδιο που μοιάζει με γράφημα το είδα να πετάγεται στα notifications μερικές φορές χθες αλλά δεν προλάβαινα να δω τί είναι Άκυρο το κόκκινο, δεν είναι καν το ίδιο εικονίδιο (αν και μοιάζει). Είναι ενημέρωση του android για background apps. Όσο για το πρώτο, πιθανολογώ είναι σταγονόμετρο και "βουνό" ώστε να ρυθμίζεται το χρώμα του ρολογιού ανάλογα με το φόντο σου Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 σημερα το πρωι εκανα το update του Σεπτεμβριου..σε λιγες ωρες που το εχω δουλεψει..προς μγαλη μου εκπληξη η μπαταρια "τρεχε" νερακι..σε κανα 2-3 φορτισεις θα εχω καλυτερη αποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Παιδία όταν τραβάτε video κάνει και σε εσάς ένα μικρό zoom>? Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 σημερα το πρωι εκανα το update του Σεπτεμβριου..σε λιγες ωρες που το εχω δουλεψει..προς μγαλη μου εκπληξη η μπαταρια "τρεχε" νερακι..σε κανα 2-3 φορτισεις θα εχω καλυτερη αποψη. Διπλό νόημα έχει αυτό που λες. Δεν καταλαβαίνω αν ήταν ευχάριστη ή δυσάρεστη η έκπληξη Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Για να μην πεταξεις αδικα τα λεφτα σου με ημιμετρα μονο white dome glass. συμφωνω και επαυξάνω...…..μονο αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Παιδία όταν τραβάτε video κάνει και σε εσάς ένα μικρό zoom>? Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό? Κάποιος παιδιά? :-) Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Κάποιος παιδιά? :-) Μικρό zoom? Εννοείς εκείνο το στιγμιαίο που το vieport της κάμερας γίνεται full screen? Αν ναι... ναι το κάνει! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Παίδες να πάω στο s9+ η να πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό? Αξίζει η διαφορά θέλω να το κρατήσω πάνω από δύο χρόνια Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Παίδες να πάω στο s9+ η να πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό? Αξίζει η διαφορά θέλω να το κρατήσω πάνω από δύο χρόνια Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Να πας ! Το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Να πας ! Το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή πλέον. ευχαριστώ και κάτι ακόμα Με ποιο είμαστε καλυμμένοι Ελλάδα από εγγύηση Dual SIM,snap η exynos? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 ευχαριστώ και κάτι ακόμα Με ποιο είμαστε καλυμμένοι Ελλάδα από εγγύηση Dual SIM,snap η exynos? Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Ευρώπη βρίσκεσαι, άρα exynos θα πάρεις θες δεν θες :P Κοίτα προς bestprice και όχι σκρουτζ. Εγώ το πήρα από gadgetlab συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Παίδες να πάω στο s9+ η να πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό? Αξίζει η διαφορά θέλω να το κρατήσω πάνω από δύο χρόνια Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Αν μπορείς να συνηθίσεις το μέγεθος του s9+ τότε να πάς, πάντως Και το <μικρό> δεν υστερεί σε κάτι. Ότι και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος. ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μικρό zoom? Εννοείς εκείνο το στιγμιαίο που το vieport της κάμερας γίνεται full screen? Αν ναι... ναι το κάνει! :) Ναι αυτό εννοώ, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να έχουμε την ανάλυση της κάμερας για εγγραφή video.? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ευρώπη βρίσκεσαι, άρα exynos θα πάρεις θες δεν θες :P Κοίτα προς bestprice και όχι σκρουτζ. Εγώ το πήρα από gadgetlab συγκεκριμένα. Οκ ευχαριστώ,exynos ε? :mad: :p Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπορείς να συνηθίσεις το μέγεθος του s9+ τότε να πάς, πάντως Και το <μικρό> δεν υστερεί σε κάτι. Ότι και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος Τώρα έχω ...άρα μάλλον καλυμμένος https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8967&idPhone2=8893 Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μια ερώτηση (επειδή δεν το έχω βρει ακόμα) πως μπορούμε να δούμε τι ενημερώσεις υπάρχουν για τις εφαρμογές της Samsung στο τηλ/νο? Δεν φαίνονται όλες στο Play Store και τις ενημερώνω μια μια όποτε πάρω χαμπάρι την ειδοποίηση (πορτοκαλί κουκκίδα) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μια ερώτηση (επειδή δεν το έχω βρει ακόμα) πως μπορούμε να δούμε τι ενημερώσεις υπάρχουν για τις εφαρμογές της Samsung στο τηλ/νο? Δεν φαίνονται όλες στο Play Store και τις ενημερώνω μια μια όποτε πάρω χαμπάρι την ειδοποίηση (πορτοκαλί κουκκίδα) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Δεν καταλαβα θελεις να τις δεις ολες στο google play ; Γραψε samsung electronics co ltd και θα τις βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν καταλαβα θελεις να τις δεις ολες στο google play ; Γραψε samsung electronics co ltd και θα τις βγαλει. Απ' ότι έχω δει όλες οι εφαρμογές της ακόμα και το Τηλέφωνο, τα Μηνύματα, η Συλλογή και άλλες εμφανίζουν μια πορτοκαλί τελεία στο μενού των ρυθμίσεων, όπου όταν μπεις εκεί στο τέλος των ρυθμίσεων είναι το Σχετικά, που αναφέρει την έκδοση και ένα κουμπί ενεργό για ενημέρωση (εάν υπάρχει) που σε πάει στην εφαρμογή Galaxy Apps. Ήλπιζα απλά ότι αυτή η εφαρμογή (Galaxy Apps) θα είχε κάπου μια ρύθμιση για Updates που να δείχνει μαζικά εάν υπάρχουν, διαθέσιμες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Απ' ότι έχω δει όλες οι εφαρμογές της ακόμα και το Τηλέφωνο, τα Μηνύματα, η Συλλογή και άλλες εμφανίζουν μια πορτοκαλί τελεία στο μενού των ρυθμίσεων, όπου όταν μπεις εκεί στο τέλος των ρυθμίσεων είναι το Σχετικά, που αναφέρει την έκδοση και ένα κουμπί ενεργό για ενημέρωση (εάν υπάρχει) που σε πάει στην εφαρμογή Galaxy Apps. Ήλπιζα απλά ότι αυτή η εφαρμογή (Galaxy Apps) θα είχε κάπου μια ρύθμιση για Updates που να δείχνει μαζικά εάν υπάρχουν, διαθέσιμες ενημερώσεις.Και έχει! Τρεις τελείες επάνω δεξιά, My apps, Update, όπως θα δεις και στο screenshot. Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν έχω τέτοιο menu και να υποψιαστώ ότι φταίει που δεν έχω φτιάξει (και άρα) βάλει Samsung Account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ακριβώς. Κάνε λογαριασμό Samsung να παίρνεις και τα backup σου εύκολα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Παιδιά καλημέρα. Εντός της ημέρας θα πάρω το s9. Πώς λειτουργεί καλύτερα ; Με μία ή με δύο σίμ ; Μπορώ να το έχω με μία σίμ (cosmote) αλλά επειδή έχω και μία άλλη (wind), μέχρι να καταργηθεί, θα μπορούσα να την βγάλω κι αυτήν αν και δεν μου είναι απαραίτητο. Τις είναι καλύτερο για το τηλέφωνο ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts