Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Flash προηγούμενης έκδοσης έχει δοκιμάσει κάποιος;

Tapatalked using my galaxy S9

Flash προηγούμενης έκδοσης έχει δοκιμάσει κάποιος;

Είχα δοκιμάσει πριν κανα μήνα αλλά δεν μ άφηνε. Δεν θυμάμαι και το μήνυμα που μου έβγαζε στο odin :(

Παίδες, έχω φρέσκια συσκευή και ακόμη την μαθαίνω. Εχθές σε κάποια περίεργη φάση είδα να μου έχει γυρίσει την αρχική σελίδα του Chrome σε μια μπούρδα της samsung, Έκανα disable τον chrome και μετά ξανακατέβασα τα updates του αλλά πάλι τα ίδια. Τέλος πάντων, βρήκα το σωστό url και το πληκτρολόγησα στο αντίστοιχο πεδίο στις ρυθμίσεις του chrome. Έχει συμβεί και σε άλλους; Μήπως πάτησα εγώ καμιά βλακεία και δεν το θυμάμαι;

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Παίδες, έχω φρέσκια συσκευή και ακόμη την μαθαίνω. Εχθές σε κάποια περίεργη φάση είδα να μου έχει γυρίσει την αρχική σελίδα του Chrome σε μια μπούρδα της samsung, Έκανα disable τον chrome και μετά ξανακατέβασα τα updates του αλλά πάλι τα ίδια. Τέλος πάντων, βρήκα το σωστό url και το πληκτρολόγησα στο αντίστοιχο πεδίο στις ρυθμίσεις του chrome. Έχει συμβεί και σε άλλους; Μήπως πάτησα εγώ καμιά βλακεία και δεν το θυμάμαι;

γνώμη μου ο στοκ browser της samsung είναι αρκετά καλύτερος..δοκίμασε τον

aka bill_thes

Μάγκες κι άλλη ερώτηση. Πηγαίνοντας Settings--> Lock screen and Security--> Clock and Face Widgets--> Clock style και επιλέγοντας τα χρώματα του ρολογιού, το πρώτο πρώτο διαθέσιμο χρώμα είναι ένα με ένα εικονίδιο σαν σταγονόμετρο και κάτι σαν γράφημα. Αυτό τί είναι; Επίσης, αυτό το εικονίδιο που μοιάζει με γράφημα το είδα να πετάγεται στα notifications μερικές φορές χθες αλλά δεν προλάβαινα να δω τί είναι

Phone History:

1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9

Μάγκες κι άλλη ερώτηση. Πηγαίνοντας Settings--> Lock screen and Security--> Clock and Face Widgets--> Clock style και επιλέγοντας τα χρώματα του ρολογιού, το πρώτο πρώτο διαθέσιμο χρώμα είναι ένα με ένα εικονίδιο σαν σταγονόμετρο και κάτι σαν γράφημα. Αυτό τί είναι; Επίσης, αυτό το εικονίδιο που μοιάζει με γράφημα το είδα να πετάγεται στα notifications μερικές φορές χθες αλλά δεν προλάβαινα να δω τί είναι

Άκυρο το κόκκινο, δεν είναι καν το ίδιο εικονίδιο (αν και μοιάζει). Είναι ενημέρωση του android για background apps.

Όσο για το πρώτο, πιθανολογώ είναι σταγονόμετρο και "βουνό" ώστε να ρυθμίζεται το χρώμα του ρολογιού ανάλογα με το φόντο σου

Phone History:

σημερα το πρωι εκανα το update του Σεπτεμβριου..σε λιγες ωρες που το εχω δουλεψει..προς μγαλη μου εκπληξη η μπαταρια "τρεχε" νερακι..σε κανα 2-3 φορτισεις θα εχω καλυτερη αποψη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία όταν τραβάτε video κάνει και σε εσάς ένα μικρό zoom>? Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό?

--------------------------------------

S 20 +

σημερα το πρωι εκανα το update του Σεπτεμβριου..σε λιγες ωρες που το εχω δουλεψει..προς μγαλη μου εκπληξη η μπαταρια "τρεχε" νερακι..σε κανα 2-3 φορτισεις θα εχω καλυτερη αποψη.

Διπλό νόημα έχει αυτό που λες. Δεν καταλαβαίνω αν ήταν ευχάριστη ή δυσάρεστη η έκπληξη

Phone History:

Παιδία όταν τραβάτε video κάνει και σε εσάς ένα μικρό zoom>? Μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό?

Κάποιος παιδιά? :-)

S 20 +

Κάποιος παιδιά? :-)

Μικρό zoom? Εννοείς εκείνο το στιγμιαίο που το vieport της κάμερας γίνεται full screen?

Αν ναι... ναι το κάνει! :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παίδες να πάω στο s9+ η να πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό?

Αξίζει η διαφορά θέλω να το κρατήσω πάνω από δύο χρόνια

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Να πας ! Το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή πλέον.

Να πας ! Το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή πλέον.

ευχαριστώ και κάτι ακόμα

Με ποιο είμαστε καλυμμένοι Ελλάδα από εγγύηση

Dual SIM,snap η exynos?

ευχαριστώ και κάτι ακόμα

Με ποιο είμαστε καλυμμένοι Ελλάδα από εγγύηση

Dual SIM,snap η exynos?

Ευρώπη βρίσκεσαι, άρα exynos θα πάρεις θες δεν θες :P

Κοίτα προς bestprice και όχι σκρουτζ.

Εγώ το πήρα από gadgetlab συγκεκριμένα.

Αν μπορείς να συνηθίσεις το μέγεθος του s9+ τότε να πάς, πάντως Και το <μικρό> δεν υστερεί σε κάτι. Ότι και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος.

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μικρό zoom? Εννοείς εκείνο το στιγμιαίο που το vieport της κάμερας γίνεται full screen?

Αν ναι... ναι το κάνει! :)

Ναι αυτό εννοώ, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Επίσης που πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να έχουμε την ανάλυση της κάμερας για εγγραφή video.?

S 20 +

Ευρώπη βρίσκεσαι, άρα exynos θα πάρεις θες δεν θες :P

Κοίτα προς bestprice και όχι σκρουτζ.

Εγώ το πήρα από gadgetlab συγκεκριμένα.

Οκ ευχαριστώ,exynos ε? :mad: :p

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν μπορείς να συνηθίσεις το μέγεθος του s9+ τότε να πάς, πάντως Και το <μικρό> δεν υστερεί σε κάτι. Ότι και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι ευχαριστημένος

Τώρα έχω ...άρα μάλλον καλυμμένος

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8967&idPhone2=8893

Μια ερώτηση (επειδή δεν το έχω βρει ακόμα) πως μπορούμε να δούμε

τι ενημερώσεις υπάρχουν για τις εφαρμογές της Samsung στο τηλ/νο?

Δεν φαίνονται όλες στο Play Store και τις ενημερώνω μια μια όποτε πάρω

χαμπάρι την ειδοποίηση (πορτοκαλί κουκκίδα) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Μια ερώτηση (επειδή δεν το έχω βρει ακόμα) πως μπορούμε να δούμε

τι ενημερώσεις υπάρχουν για τις εφαρμογές της Samsung στο τηλ/νο?

Δεν φαίνονται όλες στο Play Store και τις ενημερώνω μια μια όποτε πάρω

χαμπάρι την ειδοποίηση (πορτοκαλί κουκκίδα) σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Δεν καταλαβα θελεις να τις δεις ολες στο google play ; Γραψε samsung electronics co ltd και θα τις βγαλει.

Δεν καταλαβα θελεις να τις δεις ολες στο google play ; Γραψε samsung electronics co ltd και θα τις βγαλει.

Απ' ότι έχω δει όλες οι εφαρμογές της ακόμα και το Τηλέφωνο, τα Μηνύματα, η Συλλογή και άλλες

εμφανίζουν μια πορτοκαλί τελεία στο μενού των ρυθμίσεων, όπου όταν μπεις εκεί στο τέλος των ρυθμίσεων

είναι το Σχετικά, που αναφέρει την έκδοση και ένα κουμπί ενεργό για ενημέρωση (εάν υπάρχει)

που σε πάει στην εφαρμογή Galaxy Apps. Ήλπιζα απλά ότι αυτή η εφαρμογή (Galaxy Apps) θα είχε κάπου μια ρύθμιση για Updates

που να δείχνει μαζικά εάν υπάρχουν, διαθέσιμες ενημερώσεις.

Απ' ότι έχω δει όλες οι εφαρμογές της ακόμα και το Τηλέφωνο, τα Μηνύματα, η Συλλογή και άλλες

εμφανίζουν μια πορτοκαλί τελεία στο μενού των ρυθμίσεων, όπου όταν μπεις εκεί στο τέλος των ρυθμίσεων

είναι το Σχετικά, που αναφέρει την έκδοση και ένα κουμπί ενεργό για ενημέρωση (εάν υπάρχει)

που σε πάει στην εφαρμογή Galaxy Apps. Ήλπιζα απλά ότι αυτή η εφαρμογή (Galaxy Apps) θα είχε κάπου μια ρύθμιση για Updates

που να δείχνει μαζικά εάν υπάρχουν, διαθέσιμες ενημερώσεις.

Και έχει! Τρεις τελείες επάνω δεξιά, My apps, Update, όπως θα δεις και στο screenshot.8f93790c5fcf06b8695c1d5929988957.jpg

Παιδιά καλημέρα.

Εντός της ημέρας θα πάρω το s9.

Πώς λειτουργεί καλύτερα ; Με μία ή με δύο σίμ ;

Μπορώ να το έχω με μία σίμ (cosmote) αλλά επειδή έχω και μία άλλη (wind), μέχρι να καταργηθεί, θα μπορούσα να την βγάλω κι αυτήν αν και δεν μου είναι απαραίτητο.

Τις είναι καλύτερο για το τηλέφωνο ;

Ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung Galaxy S9