Jump to content

Samsung Galaxy S9

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας, ξέρεις κανείς που θα βρω το αμερικανικό μοντέλο? Επίσης θα έχει την ελληνική γλώσσα? Εάν δεν την έχει μπορώ να

Να την περάσω μέσω odin? Ευχαριστώ

Παίδες, θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των Google εφαρμογων (πχ. Gmail, chrome, κλπ.).

Όλα είναι σε ένα τετράγωνο πλαίσιο με αμβλυμενες γωνίες και δεν επηρεάζονται από τα πακέτα εικονιδίων που μπορείς να φορτώσεις από τα θέματα της samsung... Θέλω να είναι τα εικονίδια στο αρχικό σχήμα τους και όχι μέσα στο πλαίσιο... Σε άλλα παλαιότερα κινητά μου, αυτό ήταν η default κατάσταση... Έψαξα, ανεπιτυχώς, στο play ...

Έχεις κάποιος κάποια ιδέα ?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης, να αναφέρω, οτι σε μένα το ''ρυθμίσεις- εμφάνιση - πλαίσια εικονιδίων'' είναι απενεργοποιημένο... Αν και από ότι είδα στο ΥΤ δεν διορθώνει το θέμα των εικονιδίων Google

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έψαξα στο νερό και φαίνεται ότι είναι ένα 'προβλημα' που ήρθε με το Oreo και στο οποίο δεν υπάρχει λύση....

Sammy S9+

Παίδες, θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των Google εφαρμογων (πχ. Gmail, chrome, κλπ.).

Όλα είναι σε ένα τετράγωνο πλαίσιο με αμβλυμενες γωνίες και δεν επηρεάζονται από τα πακέτα εικονιδίων που μπορείς να φορτώσεις από τα θέματα της samsung... Θέλω να είναι τα εικονίδια στο αρχικό σχήμα τους και όχι μέσα στο πλαίσιο... Σε άλλα παλαιότερα κινητά μου, αυτό ήταν η default κατάσταση... Έψαξα, ανεπιτυχώς, στο play ...

Έχεις κάποιος κάποια ιδέα ?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης, να αναφέρω, οτι σε μένα το ''ρυθμίσεις- εμφάνιση - πλαίσια εικονιδίων'' είναι απενεργοποιημένο... Αν και από ότι είδα στο ΥΤ δεν διορθώνει το θέμα των εικονιδίων Google

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έψαξα στο νερό και φαίνεται ότι είναι ένα 'προβλημα' που ήρθε με το Oreo και στο οποίο δεν υπάρχει λύση....

Η αλήθεια είναι πως για ένα εξάμηνο που έμεινα με τον προεπιλεγμένο launcher είδα κι έπαθα για να αλλάξω εικονίδια και να το στήσω όπως θέλω, αλλά είναι εφικτό. Αν δε σε πειράζει να χάσεις τη λειτουργικότητα (συντομεύσεις) των εφαρμογών στο παρατεταμένο πάτημα, μπορείς να φτιάξεις απλά πολλά shortcuts εφαρμογών με εικονίδια από όποιο icon pack επιθυμείς. Είτε για dock, είτε για φακέλους, στον drawer θα φαίνονται όπως τώρα.

Τελικά γύρισα σε Nova βέβαια και ησύχασα..!

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

To τελευταίο διάστημα αργεί πάρα πολύ να φορτίσει, άνω των 4-5 ωρών.

Με την ταχεία φόρτιση, φορτίζει σε 1,5 ώρα.

To τελευταίο διάστημα αργεί πάρα πολύ να φορτίσει, άνω των 4-5 ωρών.

Με την ταχεία φόρτιση, φορτίζει σε 1,5 ώρα.

Δοκίμασε πρώτα το καλώδιο, έπειτα τον φορτιστή και τέλος την μπαταρία.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

εδώ και καμία εβδομάδα δουλέυω με τον samsung browser και έγω βάλει θέμα με μαύρο φόντο και επιτέλους βγάζω την μέρα άνετα.. 3 ώρες SOT και μου μένει 25-30% στο τέλος της ημέρας..

--------------------------------------

S 20 +

Για μένα ο καλύτερος browser...

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από εποχής s7 edge , έκτοτε παραμένει ο βασικός μου browser ;)

Konakis.

εδώ και καμία εβδομάδα δουλέυω με τον samsung browser και έγω βάλει θέμα με μαύρο φόντο και επιτέλους βγάζω την μέρα άνετα.. 3 ώρες SOT και μου μένει 25-30% στο τέλος της ημέρας..

Που βρίσκεις θέμα για τον browser φίλε;

κι εγω μαυρο θεμα εχω στο κινητο μου.και ματρα εικονιδια.και ολα μαυρα.και μαρεσει πολυ.τωρα για τον samsung browser δεν τον εχω δοκιμασει...κ

παντως θεματα και φοντα μπορεις να κατεβαζσεις αμεσα μεσα απο τα samsung themes.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοώ ότι πρίν δουλεύα με το Chrome και ότι ο samsung browser καταναλώνει λιγοτερη μπαταρία..

S 20 +

Στο s9 αυτά τα πράγματα βέβαια, γιατί ακόμα και το s8 πάει καλύτερα.

Καλά για το s8+ δεν το συζητώ καν, 15% μεγαλύτερη μπαταρία και 120-150% μεγαλύτερη αυτονομία στην πράξη από το ένα χρόνο νεότερο s9..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αξίζει άραγε η αλλαγή από s9 σε s9+? Όλα όμορφα όλα ωραία αλλά η μπαταρία του s9 μου είναι τραγική διαολε!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά για το s8+ δεν το συζητώ καν, 15% μεγαλύτερη μπαταρία και 120-150% μεγαλύτερη αυτονομία στην πράξη από το ένα χρόνο νεότερο s9..

Μην τα γράφεις αυτά θα μας περάσουν για κολλημένους...αστειεύομαι φυσικά, το γράφω κι εδώ ξανά, είναι ο λόγος που δεν άλλαξα και να πάω από s8 plus σε s9 plus. Έχω ευχαριστηθεί μπαταρία κι όχι μόνο, υπόψιν είχα και p20 pro, Ναι ήταν καλύτερο αλλά όχι κάτι το φοβερό, πάντα για την μπαταρία αναφέρομαι...

Konakis.

υποτίθεται καινούρια μοντέλα θα έχουν και καλύτερα χαρακτηριστικα

Το θέμα είναι ότι εδώ συζητάμε μόνο για την μπαταρία, άλλο θέμα δόξα το Θεό το κινητό Δεν έχει.. οπότε φυσικό είναι να λέμε μόνο για μπαταρία και τρόπους να αυξήσουμε λίγο την αυτονομία..

Αρχές του 2019 θα πάρουμε και το android 9, άντε να φρεσκαριστει λίγο το κινητό μάς.

S 20 +

Πηγαινε στο google play και κατεβασε τον KIWI Browser.Ειναι η εκδοση του chrome με ενσωματωμενο adblock και απεριοριστη ρυθμιση του μαυρου στο μενου ρυθμισεις του browser να το μαυριζεις οσο θες με κυλιομενη μπαρα :rolleyes:

45749777_2110691169194945_8352728951310778368_o.jpg?_nc_cat=111&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=9e422b8cc1e102c986d5a4a5f3ad90cc&oe=5C8AB6CB

Edited by s_wind

Καλησπέρα σε όλους, συγχωρέστε με αν το γράφω σε λάθος θέμα.

Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του instagram.

Αρχικά ότι story και αν ανεβάζεις η ανάλυση είναι τραγική (είτε η φωτογραφία/βίντεο είναι τραβηγμένη από την κανονική κάμερα του κινητού, είτε από της εφαρμογής του instagram), ενώ η ανάλυση στη συλλογή του κινητού είναι εξαιρετική (πάντα μιλάμε για την ίδια φωτογραφία).

Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με τα story των υπόλοιπων χρηστών, που τα δείχνει με κομμένα κομμάρια δεξιά-αριστερά.

Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Ή γιατί συμβαίνουν αυτά?

Καλησπέρα σε όλους, συγχωρέστε με αν το γράφω σε λάθος θέμα.

Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του instagram.

Αρχικά ότι story και αν ανεβάζεις η ανάλυση είναι τραγική (είτε η φωτογραφία/βίντεο είναι τραβηγμένη από την κανονική κάμερα του κινητού, είτε από της εφαρμογής του instagram), ενώ η ανάλυση στη συλλογή του κινητού είναι εξαιρετική (πάντα μιλάμε για την ίδια φωτογραφία).

Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με τα story των υπόλοιπων χρηστών, που τα δείχνει με κομμένα κομμάρια δεξιά-αριστερά.

Γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης? Ή γιατί συμβαίνουν αυτά?

και εγω εχω προβληματα με το instagram.ειδικα οταν κανω στορυ μεσα απο την εφαρμογη το αποτελεσμα ειναι κακο.οταν βγαζω βιντεο μεχρι 14 δευτερα απο το κινητο το αποτελεσμα ειναι καλο.βεβαια μετα το τελευταιο update δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο.αλλα αλλο ενα κουφο που εχω παρατηρησει ειναι οταν πας να επιλεξεις θερμοκρασια για την ιστορια δεν βρισκετε εκει η επιλογη.για να την βρεις πρεπει προηγουμενως να εχεις κανει ενημερωση τοποθεσιας καιρου.

το κινητο παντος δεν φταιει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι να αγοράσω το S9 και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το βίντεο.

Τραβάει 2160@60p και για πόσο χρόνο; Έχει περιορισμό 5 λεπτών;

Για το slow motion, πού το κάνει; Σε 1080@30p; Πως είναι το αποτέλεσμα;

Επεξεργάζονται τέτοια βίντεο σε προγράμματα στο pc;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα. Και γω το γλυκοκοιταζω το κινητό αλλά απ' ότι βλέπω όλοι έχουν θέμα με την μπαταρία με πολύ χαμηλό SOT στις 3 ώρες το πολύ. Οπότε μάλλον με βλέπω να κάνω πίσω.

Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο s8 με μια υποχώρηση στον ήχο από τα ηχεία και εξευτελιστική πια τιμή..

Για μεγαλύτερη συσκευή φυσικά υπάρχουν άπειρες καλές συσκευές, αλλά φαντάζομαι θέλεις κάτι μικρό.

Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο s8 με μια υποχώρηση στον ήχο από τα ηχεία και εξευτελιστική πια τιμή..

Για μεγαλύτερη συσκευή φυσικά υπάρχουν άπειρες καλές συσκευές, αλλά φαντάζομαι θέλεις κάτι μικρό.

Το s8 όμως έχει χειρότερη κάμερα από το s9

• The title was changed to Samsung Galaxy S9