RAVER Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Φιλε για ριξε μια ματια στο http://www.getjar.com εκει εχει παιχνιδια και σε .jar και σε.jad... To συγκεκριμενο δεν ξερω αν το χει αλλα κανε μια προσπαθεια εκει... οποιος θελει παιχνιδια και εφαρμογες μπορει να πατησει πανω στην υπογραφη μου. θα βρει πολλα "καλουδια" :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ξέρει κάποιος καποια εφαρμογή που να μετατρέπει τα bytes σε kb και τα kb σε mb?και μονο με τη μετατροπη bytes σε kb,αν υπάρχει εφαρμογή,τη θέλω Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pehlis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ξέρει κάποιος καποια εφαρμογή που να μετατρέπει τα bytes σε kb και τα kb σε mb?και μονο με τη μετατροπη bytes σε kb,αν υπάρχει εφαρμογή,τη θέλω διερεστα με το 1024 μεσο αριθμοηχανης ;) Παράθεση http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Είδα πριν λίγο στις ειδήσεις του Άλφα ότι ένας μαθητής έφτιαξε το γνωστό πρόγραμμα υπολογισμού μορίων απο τις πανελλαδικές για το κινητό. Έχει κυκλοφορήσει πουθενά για να το πάρουμε κι εμείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Είδα πριν λίγο στις ειδήσεις του Άλφα ότι ένας μαθητής έφτιαξε το γνωστό πρόγραμμα υπολογισμού μορίων απο τις πανελλαδικές για το κινητό. Έχει κυκλοφορήσει πουθενά για να το πάρουμε κι εμείς;; Οχι δν υπαρχει στην αγορα!αν ειδες εχθες στις ειδησεις του αλφα οταν ειχε το θεμα αυτο το παιδι που το φιαξε ειπε οτι δν το χει βγαλει στην αγορα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ναι το είδα αυτό,απλά διάβασα αλλού ότι αυτό το πρόγραμμα ήταν πολύ εύκολο να φτιαχτεί και γι'αυτό είπα μήηήήήήήπως έχει επιχειρήσει να το κάνει κανένας! :-) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Επειδή στο Xperia για να κάνουμε επανεκκίνηση χρειάζεται ή να βγάλουμε το καπάκι της μπαταρίας ή να κλείσουμε την συσκευή και να την ξανανοίξουμε, μετέτρεψα το πρόγραμμα Touch Off, για το Xperia. Με αυτό μπορούμε να κάνουμε επανεκκίνηση, να βάλουμε σε αναμονή ή να κλείσουμε την συσκευή. Είναι σε αρχείο cab οπότε μπορείτε να το κάνετε απεγκατάσταση σε περίπτωση που δεν το χρειάζεστε. http://img195.imageshack.us/img195/129/pccapture2.png Το κατεβάζετε από εδώ http://rapidshare.com/files/243900750/XperiaOff_WVGA_kattt.CAB Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avrfreak Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα σε java (ή σε άλλη τεχνολογία, για W910i) που να κάνει block σε εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα πρός ορισμένους αριθμούς που του ορίζει ο χρήστης ? Έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω τίποτα :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα σε java (ή σε άλλη τεχνολογία, για W910i) που να κάνει block σε εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα πρός ορισμένους αριθμούς που του ορίζει ο χρήστης ? Έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω τίποτα :(. και δυστηχως δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις (java) :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει μεσω pm για το που μπορω να βρω το platinum solitaire για το w705?? ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnforever Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 υπαρχει προγραμμα java(c510) για web radio με ελληνικούς σταθμούς? Παράθεση .:Sony Ericsson C510:.:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Με βάση αυτα τα άκρως ενδιαφέροντας βιντεάκια!!! Θα μπαίνατε στο πειρασμό να κάνετε κάποια εργασία μόνοι σας, αν έπρεπε να αλλαχτεί κάτι και δεν καλυπτόταν απ'την εγγύηση? :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 αν εχω οδηγο, οπως τα video παραπανω, δεν εχω κανενα προβλημα να ανοιξω οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη! αρα γιατι οχι και το Χperia που ευχομαι να παρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 εγώ το σκέφτομαι ακόμα..! :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 εγώ το σκέφτομαι ακόμα..! :P σε κανα χρονο μπορει...τωρα ακομα ειναι νωρις γιατι κατι να παει στραβα θα κλαιω τα λεφτα μου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 προσωπικά όσο είναι εντός εγγύησης δε θα το έκανα..δεν είναι λίγα τα λεφτά του ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ποιο είναι το θέμα μου τώρα εμένα..στο κινητό προέκυψε ένα ραγισματάκι στη πάνω γωνία, μάλλον μετά από πτώση (βέβαια στο παρελθόν σε κανένα κινητό δε μου΄χει ξανασυμβεί παρόμοιο πράγμα)..Πήγα σε ένα ericsson service point, να ρωτήσω κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί από εγγύηση με δεδομένο ότι υπάρχουν κρούσματα αστοχίας στις ασημί συσκευές εκ των πραγμάτων, και οπότε ενδεχομένως να ήταν πιο "εύκολο" να συμβεί αυτό. Μου είπε ότι πρώτη φορά το ακούει από μένα, (του πρότεινα να μπει στο ιντερνετ να δει αναφορές παγκοσμίως-δεν δέχθηκε-αναμενόμενο εφόσον η ίδια εταιρεία δεν έχει παραδεχτεί κάτι αλλά εξετάζει κάθε περίπτωση μεμονωμένα), και μου είπε κόστος αλλαγής του νίκελ πλαισίου που ουσιαστικά και με βάση το βίντεο είναι το "σασί" του κινητού και της πρόσοψης, 87ευρώ..!! Βέβαια και ο ίδιος το θεώρησε περιττό να το κάνω, αλλά με τρώει μέσα μου.. :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Τα είχα δει πριν κανα μηνα αυτα τα βιντεο και πονεσα :p Επιασα το Xperia και του ειπα "μην κοιτας εσυ καλο μου, δε θα παθεις τιποτα" :p Οσο για το ραγισματακι...χμμ. Ελλαδαρα! Ποσο μικρο ειναι; Γιατι εχω ακουσει για αντικατασταση αλλά με αρκετα ραγισματακια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Επειδή φαινόταν ότι έχει φάει και την τουμπίτσα του, κατάλαβα ότι όσο και αν επέμενα θα μου απάνταγαν πάντα, ότι φταίει η τούμπα..και όχι κατασκευαστικό λάθος..και επειδή δεν άντεχα να το βλέπω πληγωμένο το πήγα σημερα να το επισκευάσουν στη Σινώπης..μου είπαν 86ευρώ ότι θα πάει η αλλαγή των δύο κομματιών, αλλά πολύ φοβάμαι ότι όταν θα χτυπήσει το τηλέφωνο θα μου κάνουν καμια δυσάρεστη έκπληξηηηηηηη!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Επειδή φαινόταν ότι έχει φάει και την τουμπίτσα του, κατάλαβα ότι όσο και αν επέμενα θα μου απάνταγαν πάντα, ότι φταίει η τούμπα..και όχι κατασκευαστικό λάθος..και επειδή δεν άντεχα να το βλέπω πληγωμένο το πήγα σημερα να το επισκευάσουν στη Σινώπης..μου είπαν 86ευρώ ότι θα πάει η αλλαγή των δύο κομματιών, αλλά πολύ φοβάμαι ότι όταν θα χτυπήσει το τηλέφωνο θα μου κάνουν καμια δυσάρεστη έκπληξηηηηηηη!! Πωπω με τιποτα δε θα εδινα τοσα λεφτα. Εδω δεν εχω παρει τη μπαταρια επειδη κανει 52 ευρα... Εχεις καμια φωτο με τα ραγισματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Προσπάθησα να βγάλω, αλλά επειδή ήταν πολύ κοντινή η απόσταση έβγαιναν θολές, θα κοιτάξω αν φαίνεται σε καμία κάτι και θα ανεβάσω..!!! Με μπαταρία, με βλέπω να κάνω ότι έκανα και με το P990i..από το ebay και με εξωτερικό φορτιστή, έτσι ώστε όταν τελειώνει η μία, σκάντζα την άλλη και η άδεια φόρτιση ανεξάρτητα..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Απο περιεργεια και μονο και αφου τελειωνε η εγγυηση θα το εκανα.. Αλλα με φοβο για το αν η επανασυνδεση θα δουλευε!:lol: Αλλα θα το τολμουσα!:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το έχω κάνει στο laptop, πάλι με οδηγό σε pdf βήμα προς βήμα, αλλά όπως τα είδα έτσι μικροσκοπικά όλα στο βίντεο, με "φόβισαν" λίγο, και συγκρατήθηκα..!! Χώρια που στο ebay οι πιο πολλές αγγελίες αφορούν oem πλαίσια..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 "Μπορεί (ανάλογα με το κόστος)" Δηλαδή, αν μου έδιναν 1000 ευρώ, θα το έκανα βίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 :lol::lol::lol::lol: ανάλογα με το κόστος της επισκευής!!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts