George6633 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ξέχασα να το ενεργοποιημένο AOD 06:00-22:00. Πάντως θα ήθελα και τα άλλα παιδιά κάτοχοι του κινητού να μας πουν για το SOT τους... Πριν λίγο καιρό που το είχα στην κατοχή μου έβγαζα πάντα 7:30-8:30.Μια φορά είδα και 10 ώρες sot,το έβγαλα screenshot και το άφησα στην άκρη να το βλέπω :p Τοσο έχω δει 2 φορές στο Meizu m6 Note με 4000mah αλλά μιλάμε για 3000Mah 5.6 συσκευή.. Εξαιρετικός επεξεργαστής,ψαξτο λίγο γιατί κάτι πάει λάθος και ελπίζω να λύνεται εύκολα :). Παιδιά παίζει να πάρει Android 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Την 9 θα την πάρει, την 10 χλωμό Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Πάντως αυτή τη στιγμή σε Κωτσοβολο και Γερμανό(μπορεί και στις άλλες αλυσίδες) που το είδα εγώ παίζει σε προσφορά στα 349€.Δεν είχε τις πωλήσεις που περίμεναν σ αυτή την τιμή(499€,ο κόσμος αγοράζει και αρκετά μέσω skroutz) και αναγκαστικά το βγάζουν σε προσφορά γενικά.Όποιος ενδιαφέρεται σ αυτή την τιμή να το τσιμπήσει πάνω κάτω τόσο έχει και στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Εγώ πάντως έχω οθονη περίπου 2 ώρες και το φορτίζω κάθε μέρα δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες για να σας δείξω για πείτε λίγο πως ανεβάζω μια φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Εγώ πάντως έχω οθονη περίπου 2 ώρες και το φορτίζω κάθε μέρα δεν ξέρω να ανεβάζω φωτογραφίες για να σας δείξω για πείτε λίγο πως ανεβάζω μια φωτογραφίαΠόσες ώρες ομιλίας έχεις πάνω κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisagg Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Περιπου μιση η μια ώρα αναλογα γενικα δεν ασχολουμε πολυ αλλα ποτε δεν ειχα πολλές ώρες οθόνης σε κανένα κινητό γενικά πιστεύω ότι χάνω πολύ μπαταρια στην αναμονή δηλαδή της ώρες που δεν το χρησιμοποιώ γιατι τα εχω ολα ανοιχτα και σε Πολλά σημεία το 4g δεν είναι καλό με αποτέλεσμα να χάνω γύρω στα 3% την ώρα δεν μπορω να ανεβάσω φωτο για να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Τα νούμερα που αναφέρουν τα παιδιά (7-8 ώρες SOT) εγώ δεν τα βλέπω με τίποτα. Αν μπορούν να διευκρινήσουν με τι είδους χρήση πετυχαίνουν αυτά τα νούμερα. Π.χ. βλέποντας ταινία, σερφάροντας, youtube, δηλαδή συνεχόμενα? 8 ώρες είναι μεγάλο νούμερο για 17 ώρες χρήσης (s_wind)... Edited August 20, 2018 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Τα νούμερα που αναφέρουν τα παιδιά (7-8 ώρες SOT) εγώ δεν τα βλέπω με τίποτα. Αν μπορούν να διευκρινήσουν με τι είδους χρήση πετυχαίνουν αυτά τα νούμερα. Π.χ. βλέποντας ταινία, σερφάροντας, youtube, δηλαδή συνεχόμενα? 8 ώρες είναι μεγάλο νούμερο για 17 ώρες χρήσης (s_wind)... Καλημερα! Δικαιολογημενα διαμαρτυρεσαι αλλα επειδη δεν βρισκεις λυση στο προβλημα σου πρεπει να μας πεις εσυ τι τρεχεις στη συσκευη και τι λειτουργια κανεις.Εφοσον και αλλοι σου δειξαν οτι εχουν περιπου διπλασιο σοτ απο το δικο σου αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ εχουν ολοι τον ιδιο τροπο λειτουργιας αλλα παλι το σοτ παραμενει σε ψηλα επιπεδα. Οριστε πρωινο δικο μου τωρα τα παντα ολα ανοιχτα 1+ ωρα σοτ υπολοιπο 90% EDIT : Και εδω μετα απο χθεσινο πρωινο hard reset παρεα με καφεδακι .Τι επελεξα να υπαρχει στη συσκευη μου πριν ξεκινησω να βαζω τις δικες μου εφαρμογες .Επιλογη που δινει μολις βαλω το gmail μου να διαλεξω απο ενα καταλογο που βγαζει τις εφαρμογες που θελω να εγκατασταθουν . Edited August 20, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημέρα. Δεν διαμαρτύρομαι βρε συ. Προσπθώ να καταλάβω τι συμβαίνει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημέρα. Δεν διαμαρτύρομαι βρε συ. Προσπθώ να καταλάβω τι συμβαίνει...:) Εγώ παιχνίδια δεν έπαιζα..YouTube,social, Internet και καμιά ώρα ραδιόφωνο.Απλα εγώ το είχα πάντα σε 2G και WiFi μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Και σημερα τα παντα ολα ανοιχτα αλλα αυτη τη φορα με 2 ωρες και 5 λεπτα τηλ.κλησεις σταθερα βραχος η μπαταρια πανω απο 7 ωρες οθονη .Επισης με Oreo τα παντα βουτυρο δουλευουν τελεια:rolleyes: Edited August 20, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ενημερωση Αυγουστου 2018. Η περιοδος δικαιωματος υποβαθμισης τελιωσε .Μετα την εγκατασταση δεν θα μπορει να γυρισει καποιος εαν θελει σε Android 7.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Ενημερωση Αυγουστου 2018. Η περιοδος δικαιωματος υποβαθμισης τελιωσε .Μετα την εγκατασταση δεν θα μπορει να γυρισει καποιος εαν θελει σε Android 7.1.1. να την παρω? με odin δεν γινετε μετα εαν θελουμε την 7.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Το κινητό μας υποστηρίζει vr και αν ναι ποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εχω ενα Α5 (2016) και κλεινω 2 χρονια σε 1 μηνα με αυτο και νομιζω πως βρηκα το αντικαταστατη του οποτε θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Ξερω οτι εχει EIS και οχι OIS, το EIS κανει καλη δουλεια ή τρεμοπαιζει το βιντεο; 2) Επειδη ακουω συχνα μουσικη το ηχειο ειναι δυνατο; Γιατι στο Α5 (2016) που εχω το ηχειο αναπαραγει τη μουσικη τοσο σιγα που αν υπαρχει θορυβος πρεπει να βαζω ακουστικα. 3) Διαβασα οτι ειναι αδιαβροχο με IP 68, αυτο σημαινει οτι ειναι ανθεκτικο στη βυθηση ή στο πιτσιλισμα με νερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εχω ενα Α5 (2016) και κλεινω 2 χρονια σε 1 μηνα με αυτο και νομιζω πως βρηκα το αντικαταστατη του οποτε θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Ξερω οτι εχει EIS και οχι OIS, το EIS κανει καλη δουλεια ή τρεμοπαιζει το βιντεο; 2) Επειδη ακουω συχνα μουσικη το ηχειο ειναι δυνατο; Γιατι στο Α5 (2016) που εχω το ηχειο αναπαραγει τη μουσικη τοσο σιγα που αν υπαρχει θορυβος πρεπει να βαζω ακουστικα. 3) Διαβασα οτι ειναι αδιαβροχο με IP 68, αυτο σημαινει οτι ειναι ανθεκτικο στη βυθηση ή στο πιτσιλισμα με νερο; 1)Ναι ένα θέμα που είχε σε κάποιες συσκευές(δεν ξέρω αν ήταν σε όλες) διορθώθηκε με ένα update και είναι μια χαρά δεν τρεμοπαίζει. 2)Πολύ καλό και ποιοτικό ηχείο,θα το ήθελα ένα κλικ δυνατότερο σε εξωτερικούς χώρους αλλά θα κάνεις την δουλειά σου. 3)σε βύθιση(σε γλυκό νερό αν δεν κάνω λάθος) για 30(?) λεπτά έως 1,5 μέτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ξεχασα να ρωτησω: 1) Η θεση του αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων ειναι βολικη για το δαχτυλο; Επισης ποσα διαφορετικα αποτυπωματα μπορει να αποθηκευσει; 2) Εχει led για τα notifications στο μπροστα μερος; 3) Μετα την αναβαθμιση σε oreo μπορει να καταγραψει 720p - 1080p σε 60 fps και 4Κ σε 30 fps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ξεχασα να ρωτησω: 1) Η θεση του αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων ειναι βολικη για το δαχτυλο; Επισης ποσα διαφορετικα αποτυπωματα μπορει να αποθηκευσει; 2) Εχει led για τα notifications στο μπροστα μερος; 3) Μετα την αναβαθμιση σε oreo μπορει να καταγραψει 720p - 1080p σε 60 fps και 4Κ σε 30 fps; 1) Αρκετα αλλα δεν τα εχω μετρησει. 2) Ναι εχει. 3) 720p και 1080p με σταθεροποιητη. Τα υπολοιπα ειναι κλειδωμενα η stock καμερα δεν τα εχει αλλα 2Κ ,3Κ ,4Κ στα 30 fps και slow motion με τριτη εφαρμογη πχ .Snap camera 8.8.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Οκ, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Το παρακατω youtube για να μη παιδευεστε με τις μεγαλες σε χρονο διαφημισεις συμφωνα με την καινουργια πολιτικη του youtube.Διαγραψτε πρωτα το παλιο και εγκαταστηστε αυτο------>>> https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-13-33-54-release/youtube-13-33-54-15-android-apk-download/ EDIT: Μια καλη εναλλακτικη του youtube το Newpipe χωρις διαφημισεις μεγαλη παραμετροποιηση και εως 4K αναλυση αναπαραγωγη video----->>> https://newpipe.en.uptodown.com/android/download ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 4G ! Η αναπαραγωγη βιντεο 4Κ με 4G καταναλωνει μεγαλο ογκο δεδομενων.Προτεινεται 480p για μειωμενη καταναλωση και οπου χρειαζεται μεγαλυτερη. Edited September 2, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλησπέρα, έχει κάνει το Α8 plus? Πόση διαφορά έχει στις διαστάσεις από το απλό? Σκέφτομαι να το αγοράσω από eglobalcentral.eu το plus και αναρωτιέμαι αν αυτές οι διαφορές στις ίντσες αξίζουν. Έχω μεγάλα χέρια και θέλω μεγάλα κινητά Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Καλησπέρα, έχει κάνει το Α8 plus? Πόση διαφορά έχει στις διαστάσεις από το απλό? Σκέφτομαι να το αγοράσω από eglobalcentral.eu το plus και αναρωτιέμαι αν αυτές οι διαφορές στις ίντσες αξίζουν. Έχω μεγάλα χέρια και θέλω μεγάλα κινητά Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ειχα 1 εβδομαδα δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο και ας ακουγεται 6ιντσο.Κατα ταλλα ειναι πανομοιοτυπο με το Α8.Να ξερεις ομως οτι δεν εχει ελληνικη εγγυηση το plus.Επισης να γνωριζεις οτι υπαρχει το Galaxy A8 Star το οποιο ειναι ακομα ποιο μεγαλο στις 6.3 ιντσες και αυτο επισης δεν εχει ελληνικη εγγυηση.Galaxy A8 Star 6.3------>>>> https://m.youtube.com/watch?v=CTuYJcZaezE Edited September 2, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Το ειχα 1 εβδομαδα δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο και ας ακουγεται 6ιντσο.Κατα ταλλα ειναι πανομοιοτυπο με το Α8.Να ξερεις ομως οτι δεν εχει ελληνικη εγγυηση το plus.Επισης να γνωριζεις οτι υπαρχει το Galaxy A8 Star το οποιο ειναι ακομα ποιο μεγαλο στις 6.3 ιντσες και αυτο επισης δεν εχει ελληνικη εγγυηση.Galaxy A8 Star 6.3------>>>> https://m.youtube.com/watch?v=CTuYJcZaezEΣε ευχαριστώ πολύ, για την εγγύηση το ξέρω άλλωστε αν το προσέχεις το κινητό δεν θα σου βγάλει πρόβλημα. Όσο για το Α6 δεν έχει την Β20 άρα παιρνει άκυρο, όσο και ωραίο αν είναι. Η Ινδία δεν έχει την Β20 και μας έχει καταστρέψει Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο βασικός λόγος επιλογής της Samsung ειναι η βίντεο κλήση μεσω 3g και οι αναβάθμισεις . Εδώ πηραμε το lg v20 που είχε πρώτο την nougat ναυαρχίδα και έχουν περάσει δύο χρόνια και είμαστε ακόμα εκεί :( Στάλθηκε από το LG-H990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μετά από 1,5 μήνα χρήσης(απόλυτα ικανοποιημένος) το είχα πουλήσει πριν καιρό λόγω ενός οικονομικού προβλήματος και σκέφτομαι να το ξαναπάρω καινούργιο(αυτή τη φορά σε Gold).Είδα και το Α6 plus αλλα δεν νομίζω ότι χωράει σύγκριση.Τι λέτε αξίζει να τα ξαναδωσω ή να κοιτάξω κάτι άλλο στα 300€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μετά από 1,5 μήνα χρήσης(απόλυτα ικανοποιημένος) το είχα πουλήσει πριν καιρό λόγω ενός οικονομικού προβλήματος και σκέφτομαι να το ξαναπάρω καινούργιο(αυτή τη φορά σε Gold).Είδα και το Α6 plus αλλα δεν νομίζω ότι χωράει σύγκριση.Τι λέτε αξίζει να τα ξαναδωσω ή να κοιτάξω κάτι άλλο στα 300€? Παρ'το! Ειδικά αν είσαι Θεσσαλονίκη, έχει ένα περίπτερο στο Comos η Vodafone όπου το έχει στα 285€. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts