Jump to content

Αγορά αξιόπιστου κινητού με 100-120 ευρώ.

Nnoutas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

100 - 120 ευρώ

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

5-5.5(ιδανικά 5-5,2)

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Μας αρκεί η εγγύηση του καταστήματος.

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

800άρα οπωσδήποτε.

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Αδιάφορο.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Ελληνικό μενού. Θα προτιμούσα να μη χρειαστεί φλασάρισμα.

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Ο καλός ήχος θα εκτιμηθεί.

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα.

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

Ulefone u008 pro.

Το κινητό προορίζεται για τη γυναίκα μου οπότε η καλή φωτογραφική κάμερα είναι το πρώτο ζητούμενο. Επίσης θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο Φυσικά, δεν έχω τρελές απαιτήσεις σε αυτό το μπάτζετ αλλά σίγουρα να είναι καλύτερη του Ulefone. Έχω ξεχωρίσει τα xiaomi redmi 4x global (στα 115 ευρώ το βρίσκω στα σκρουτζομάγαζα) και Letv Leree le 3 από Banggood στα 98 ευρώ.

Edited by Nnoutas

Καλησπέρα.εχω το alcatel pop up,εδώ και ενάμιση χρόνο.του εχω πιει το αιμα με σχεδον δεκαωρη καθημερινη χρήση,και δουλευει άψογα. έχει συμπαθητική κάμερα για την τιμή του.περνα από κάποιο μαγαζι και ριξτου μια ματιά. Edited by spy14

Tcl 20 5g

Kαλές οι επιλογές που ξεχώρισες... Φυσικά το Le είναι κατά πολύ ανώτερο, αλλά θα το πάρεις απ' έξω και δεν ξέρω και τι υποστήριξη θα έχεις, εφόσον χρειαστεί... Σε κάθε περίπτωση πάντως, για 98 τα specs του δεν το κάνουν απλά VFM, αλλά κάτι περισσότερο... Βασικά σε ξερά specs, πολύ αμφιβάλλω ότι παίζει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή... Eπίσης για την κάμερα του Cool 1 (που είναι τα ίδια), είχαν ακουστεί καλά λόγια...

Το Redmi 4Χ είναι επίσης φοβερό για την τιμή του και κυρίως με φουλ support από την κοινότητα, δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο... Κομψό και μαζεμένο επίσης... Βέβαια σε κάμερα μην περιμένεις φοβερά πράγματα, αλλά έτσι και αλλιώς σε αυτή την τιμή εκ των πραγμάτων δε μπορείς να βρεις κάτι τρομερό σε κάμερα...

Edited by SpyrosR

Το leree θα επέλεγα σίγουρα αν ήξερα ότι η ρομ με την οποία έρχεται είναι εντάξει και δε θα χρειαστεί φλασάρισμα. Το xiaomi βέβαια είναι πιο μαζεμένο αλλά χάνει (μάλλον) σε κάμερα από το letv

Nokia 3

[10 χαρακτήρες.]

Ευχαριστώ αλλά όπως και το alcatel που πρότεινε φίλος πιο πάνω έχουν χαμηλότερα specs αλλά είναι και ακριβότερα από το redmi 4x και το leree. Οπότε μάλλον η μάχη θα γίνει μεταξύ αυτών των 2. Το leree κερδίζει σε όλα αλλά το μέγεθος (5,5) είναι σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας. Ίδωμεν :)

Edited by Nnoutas

Ευχαριστώ αλλά όπως και το alcatel που πρότεινε φίλος πιο πάνω έχουν χαμηλότερα specs αλλά είναι και ακριβότερα από το redmi 4x και το leree. Οπότε μάλλον η μάχη θα γίνει μεταξύ αυτών των 2. Το leree κερδίζει σε όλα αλλά το μέγεθος (5,5) είναι σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας. Ίδωμεν :)

Δες μήπως βρείς αυτό. Μάλλον θα σου κάνει.

https://www.germanos.gr/product/alcatel-idol-4/20337239/

Δες μήπως βρείς αυτό. Μάλλον θα σου κάνει.

https://www.germanos.gr/product/alcatel-idol-4/20337239/

Πολύ δυνατή πρόταση αλλά, δυστυχώς, όπου και αν κοίταξα είναι εξαντλημένο πλην ενός καταστήματος στο BestPrice όπου το είχε πάνω από 200 ευρώ :blink:

Πολύ δυνατή πρόταση αλλά, δυστυχώς, όπου και αν κοίταξα είναι εξαντλημένο πλην ενός καταστήματος στο BestPrice όπου το είχε πάνω από 200 ευρώ :blink:

Μήπως να πάρεις κάνα τηλ. στον Γερμανό; Για να το έχουν στο site, ίσως σημαίνει ότι υπάρχει σε κάποιο κατάστημα... Για 89 δεν το συζητάμε καν, αξίζει σίγουρα και απ' όσο ξέρω έχει και πολύ καλά ακουστικά στο πακέτο... Το μόνο μείον που βλέπω είναι η 2600 μπαταρία που δεν ξέρω τι θα κάνει σε συνάρτηση και με την FHD οθόνη...

Μήπως να πάρεις κάνα τηλ. στον Γερμανό; Για να το έχουν στο site, ίσως σημαίνει ότι υπάρχει σε κάποιο κατάστημα... Για 89 δεν το συζητάμε καν, αξίζει σίγουρα και απ' όσο ξέρω έχει και πολύ καλά ακουστικά στο πακέτο... Το μόνο μείον που βλέπω είναι η 2600 μπαταρία που δεν ξέρω τι θα κάνει σε συνάρτηση και με την FHD οθόνη...

Καλά για τα λεφτά που λέει στο Γερμανό το πήρα χτές :lol: Θα πάω σίγουρα από κοντά να ρωτήσω. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι σε 1-2 μαγαζιά στο σκρουτζ το έχουν πάνω από 200

Καλά για τα λεφτά που λέει στο Γερμανό το πήρα χτές :lol: Θα πάω σίγουρα από κοντά να ρωτήσω. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι σε 1-2 μαγαζιά στο σκρουτζ το έχουν πάνω από 200

Επειδη εχει βγει το 5ρι που παιζει στα 130;)

Εν τω μεταξύ, το 5άρι έχει ΜΤΚ επεξεργαστή. Απορώ τί αναβάθμιση έκαναν. ;)

Επειδή δεν βιάζομαι ιδιαίτερα την αγορά, θα το ψάξω λίγο ακόμη και θα περιμένω και για καμία προσφορά. Άν και το redmi 4x το βλέπω μονόδρομο.

Εχει το Nokia 3 καλή κάμερα; Ότι δειγματα έχω δει ειναι τα ίδια και χειρότερα από redmi 4x. Δες εδώ nokia 5 vs nokia 3 https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/sets/72157686695195736/with/36138132206/

Πλέον δεν υπάρχει το alcatel idol 4. Τέλος στα 89€.

Εγώ χτες πήρα το xiaomi note 4 στα 121.37€.

Πλέον δεν υπάρχει το alcatel idol 4. Τέλος στα 89€.

Εγώ χτες πήρα το xiaomi note 4 στα 121.37€.

Τέρας το note 4 αλλά το 4χ έχει το πλεονέκτημα της μικρότερης οθόνης. Εξάλλου για τη χρήση που προορίζεται θα την καλύψει και αυτό. Από θέμα κάμερας δε νομίζω να έχει τρελή διαφορά το ένα από το άλλο.

2017-10-19_11-58-10 ενα δειγμα απο το pop up.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

IMG_20170225_114739

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

IMG_20170429_093917

Tcl 20 5g

Για το Doogee BL5000 και το Ulefone MIX τι λέτε;

To Doogee θα το έβγαζα εκτός, ούτε εμφανισιακά πολύ ωραίο μου φαίνεται και τη Doogee δεν την έχω και σε καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση... Το Ulefone είναι ένα mix clone με μέτριες επιδόσεις, αλλά τουλάχιστον είναι όμορφο... Γενικά και τα 2 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε specs και προσωπικά πάλι θα προτιμούσα Xiaomi εγγυημένα και δοκιμασμένα, παρά ένα εκ των 2...