XronisRR Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 οταν στελνεις με αντικαταβολη εχει νοημα να βαλεις και συστημενο ή καλυπτεσαι απο την υπηρεσια αντικαταβολης και απλα δεν παιρνεις tracking number? Παιρνεις tracking number,απλα τους λες να το στειλουν αντικαβολη και θα σου γραψουν πρασινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 οταν στελνεις με αντικαταβολη εχει νοημα να βαλεις και συστημενο ή καλυπτεσαι απο την υπηρεσια αντικαταβολης και απλα δεν παιρνεις tracking number? Η αντικαταβολή δίνει tracking number , αλλά αν χαθεί , δεν έχουν καμμία υποχρέωση τα ΕΛΤΑ. Άρα χρειάζεται και συστημένο ή κάποιο ποσό ασφάλισης για να είσαι καλυμένος σε περίπτωση απώλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα θέμα με ένα κινητό που αγόρασα από Focalprice και χρειάστηκε να το στείλω πίσω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Όλα τα πακέτα πρός εξωτερικό με προτεραιότητα Α' έχουν tracking number ή όχι απαραίτητα? Γιατί έχει περάσει ένας μήνας, το focalprice μου ζητάει tracking number (δε βοηθάει λέει το όνομα στο πακέτο,άλλο και τούτο) και εγώ δε το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα θέμα με ένα κινητό που αγόρασα από Focalprice και χρειάστηκε να το στείλω πίσω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Όλα τα πακέτα πρός εξωτερικό με προτεραιότητα Α' έχουν tracking number ή όχι απαραίτητα? Γιατί έχει περάσει ένας μήνας, το focalprice μου ζητάει tracking number (δε βοηθάει λέει το όνομα στο πακέτο,άλλο και τούτο) και εγώ δε το έχω... Οχι αλλο η προτεραιοτητα και αλλο το tracking number. Αυτο σου το δινουν αμα το στειλεις ως συστημενο. Τωρα αμα δε το παραλαβουν δε μπορεις να ξερεις που ειναι. Μπορει να σου γυρισει και πισω βεβαια αν δεν εχει χαθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η αντικαταβολή δίνει tracking number , αλλά αν χαθεί , δεν έχουν καμμία υποχρέωση τα ΕΛΤΑ. Άρα χρειάζεται και συστημένο ή κάποιο ποσό ασφάλισης για να είσαι καλυμένος σε περίπτωση απώλειας. Η αντικαταβολή είναι συστημένο, κι ισχύει η βασική ασφάλιση συστημένου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλημερα! με αυτα που ακουω αρχιζω να ανησυχω!!! παρηγκειλα την προηγουμενη Δευτερα απο αγγλια οθονη για iphone και ειναι αμεση αναγκη γτ εχω μεινει χωρις κινητο.... εχουμε οντως τοση καθυστερηση? γτ το περιμενω σημερα .... βασικα σκεφτηκα το αλλο αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω μπορω να παω στα ελτα να το παρω απο εκει γιατι το αφηνουν χυμα στην εξωπορτα πεταμενο και δεν ξερω μηπως μου το τσαλεψουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλημερα! με αυτα που ακουω αρχιζω να ανησυχω!!! παρηγκειλα την προηγουμενη Δευτερα απο αγγλια οθονη για iphone και ειναι αμεση αναγκη γτ εχω μεινει χωρις κινητο.... εχουμε οντως τοση καθυστερηση? γτ το περιμενω σημερα .... βασικα σκεφτηκα το αλλο αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω μπορω να παω στα ελτα να το παρω απο εκει γιατι το αφηνουν χυμα στην εξωπορτα πεταμενο και δεν ξερω μηπως μου το τσαλεψουν.... Τι έχεις ακούσει δηλαδή; Δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και καιρό. Όποιος φροντίζει να αγοράζει με συστημένο, τότε έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αλλιώς παίζει με την τύχη του. Εσύ πώς το παραγγείλες; Με tracking; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 εχω ακουσει για καθυστερησεις τον τελευταιο καιρο και για πολλα δεματα που χανονται... παρηγκειλα αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Black-White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Replacement-For-iPhone-4-4S-with-Tools-/201027898805?ssPageName=ADME:X:eRTM:GB:1123 και ειχε επιλογη μονο για Royal Mail International Standard (Small Packets) οποτε ετσι το πηρα.... ποτε περιπου να το περιμενω? μπορω να παω να το παρω απο τα ελτα? γιατι φοβαμαι οτι θα μου το αφησει στην εισοδο της πολυκατοικιας και θα μου το παρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 πανω απο 10 μερες δε θα κανει λογικα οτι πηρα απο αγγλια ηρθε σε το πολυ 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να επιβεβαιωσω πως τελευταια χανονται πολλα χωρις tracking... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να επιβεβαιωσω πως τελευταια χανονται πολλα χωρις tracking... δεν λες τιποτα...τα τελευταια 2 χρονια εχει παραγίνει σε οτιδηποτε δεν εχει Tracking ... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Να ρωτήσω κάτι: αποστολή πακέτου 2 κιλών στην Αγγλία πόσο κοστίζει; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) 9η μερα σημερα και ακομη τιποτα.... να ρωτησω τα Royal Mail International Standard (Small Packets) τα ελτα τα παραδιδουν? ή καποιο αλλο courier π.χ. acs? Edited May 14, 2014 by akis8607 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 9η μερα σημερα και ακομη τιποτα.... να ρωτησω τα Royal Mail International Standard (Small Packets) τα ελτα τα παραδιδουν? ή καποιο αλλο courier π.χ. acs? Τα παραδίδουν τα ΕΛΤΑ. Το small packet δεν έχει υπηρεσία συστημένου το αφήνει ο ταχυδρόμος χύμα. Πέριπου 7 μέρες μέσο όρο έχει πάντως. Έχω παραγγείλει 1-2 φορές γύρω στην εβδομάδα κάνει. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
log1 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εν τω μεταξυ εγω ειχα κανει αιτηση πριν από ενα μήνα για χρεωστική στην Εθνική, μου είπαν ότι σε δεκα εργασιμες θα είναι σπίτι. Παρ' ολα αυτά εκδοθηκε και σταλθηκε με τα ΕΛΤΑ στις 28 του Απριλη και η τύχη του αγνοείται (σημειωτέον μενω Αττική και όχι επαρχία). Και το πιο ωραιο: μένω και σε περιοχή οπου υπάρχουν διπλες, τριπλες και τετραπλες ονομασιες οδών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stbe Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 2014-05-13 09:49, Item in conta IPS, IPS αυτο παλι τι ειναι?βοηθειστεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 2014-05-13 09:49, Item in conta IPS, IPS αυτο παλι τι ειναι?βοηθειστεμε Καλύτερα να κοιτάξεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowwalker Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια μια γνωμη για τα παρακατω... Αγορα απο Κινα Singapore Post... 2014-05-08 18:53, Received from Customer 2014-05-10 18:53, Despatched to overseas (Country code: GR) - Εδω να σημειωσω πως η 4ΡΧ την ιδια μερα ειχε σαν Status 2014-05-10 18:53:00 GRATH Despatched to ATC. 2014-05-14 08:50, Received from Customer Στα ΕΛΤΑ εχει 2 κλεισιματα ΙPS στις 8 και 14 του μηνα με βαση τα Received from Customer Τι εχει γινει λετε, δεν εφυγε την πρωτη φορα και το ξαναδηλωσαν για αποστολη στις 14 η παιζει το σεναριο να εχει παει μεσο αλλης χωρας γ'αυτο και δυο κλεισιματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 :worry: - περασε καιρος,τελικα τι εγινε φιλε σου ηρθε (?) τωρα τελευταια 2 δεματακια απο Κινα σε 3,5 βδομαδες ηταν στα χερια μου,τα ΕΛΤΑ με το που μπαινει μεσα απο τα συνορα γινονται πολυβολο να στο παραδωσουν,για δες μεγαλες δοξες (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα.Απο τελος Δεκεμβρίου που παρήγγειλα 3 πράγματα από διαφορετικούς πωλητές απο αμερική τα 2 είχαν σκαλώσει/χαθεί κάπου στην usps και τα ξαναστείλανε.Αλλά έχουν τώρα 20 μέρες περίπου ακόμα στην Αμερική κολλημένα και δεν λένε να φύγουν προς Ελλάδα μεριά μάλλον.Τα 2 λένε Depart USPS Sort Facility και το άλλο ακόμα Processed Through Sort Facility. απο Αμερική με USPS ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα.. και παραγγέλνω σχεδόν ανα μήνα πράγματα.. μήπως το σκάλωμα το προκαλούσαν οι πωλητές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αν στειλω ενα laptop,αγορασμενο απο Ελλαδα, στην Ινδια, θα περασει τελωνειο στην Ινδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αν στειλω ενα laptop,αγορασμενο απο Ελλαδα, στην Ινδια, θα περασει τελωνειο στην Ινδια? :confused: αποστολη σε ινδια? ω ρε μπραβο :!: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αν στειλω ενα laptop,αγορασμενο απο Ελλαδα, στην Ινδια, θα περασει τελωνειο στην Ινδια? 90% ναι ,έχουν αυστηρά τελωνεία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
david77 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 παιδια καλησπερα, παραγγειλα απο Aliexpress το lenovo a850+, το έστειλαν με Μαλαισιανό Ταχυδρομείο!!!!Απο τις 22/5 μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: 2014-05-22 12:10, Dispatch Pre-Alert 21/05/2014, MPC PMIH (KLIA). Μήπως πρεπει να αρχίζω να ανησυχώ? Κάπου διάβασα οτι ύπαρχει πρόβλημα με τις μπαταρίες και δεν αποστέλουν προιόντα που έχουν μπαταρίες.ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Καλημέρα, Εχω παραγγείλει ένα μικρο πακετακι από Ισραηλ και ενώ ο ανθρωπος το εστειλε κανονικα με tracking Number, το δεμα εφτασε εδώ σε 5 μερες και κολλησε στα ελτα. Εδώ και μια εβδομαδα βγαζει αυτό στο tracking ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-05-2014 06:01 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-05-2014 10:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Ρωτησα την πεμπτη που μας περασε στο τοπικο κατάστημα και μου λενε δεν ξερουν γιατι αργησε, μηπως λογω φορτου εργασιας και λεω θα κανω υπομονη μηπως το φερουν από Δευτερα αλλα ματαια, ακομα το ιδιο λεει. Πρωτη φορα κολλαει εκει, συνηθως με το που εγραφε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ την άλλη μερα το ειχα. Εχει τυχει σε κανεναν κατι πορομοιο?? Μου περασε από το μυαλο να παω από το ταχυδρομειο και να απαιτησω να βρουν που είναι, αλλα δεν ξερω τι να κανω τελικα. Ευχαριστω εκ των προτερων Edited June 2, 2014 by portoleone07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts