Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Αγόρασα 2 αξεσουαρ για το κινητο μου απο 2 διαφορετικά μαγαζιά στο ebay..

Το ένα μου ήρθε συστημένο (7 ευρώ αξία αγοράς) ενω το άλλο οχι (2 ευρώ αξία αγοράς)...

έρετε αν "μπαινει" αυτόματα συστημένο ένα πακέτο ανάλογα με την τιμή?

το αν θα σταλθεί συστημένο ή όχι εξαρτάται απ την επιλογή του αποστολέα φυσικά. Στην ελλάδα το συστημένο χρεώνεται 1.85€ επιπλέον για εσωτερικό και 2.5€ για εξωτερικό

:wacko: - ριξτε μια ματια τι εστι EMS (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:wacko: - ριξτε μια ματια τι εστι EMS (!)

στο βίντεο δείχνει πώς ξεφορτώνουν τα πακέτα που έφτασαν κίνα. Όσα έχω λάβει από κίνα ήταν σε αριστη κατάσταση. Παρεπιπτόντως φίλε παντού έτσι δουλεύουν. Και στα ελτα είναι χειρότερα..

:lol: - Elta.gr εδω και μερες OFF απο θεμα site ,αντε εμεις οι χαχολοι να βρουμε ακρη με τα δεματα μας, δεν βαριεσαι σου λεει αστους σε αγωνια να τους ερθει σαν εκπληξη (!)

fighting0060.gif

:lol: - Elta.gr εδω και μερες OFF απο θεμα site ,αντε εμεις οι χαχολοι να βρουμε ακρη με τα δεματα μας, δεν βαριεσαι σου λεει αστους σε αγωνια να τους ερθει σαν εκπληξη (!)

Στην ανακοίνωση έχουν τα τηλέφωνα όπου μπορείς να καλέσεις να μάθεις που είναι το πακέτο σου.

:cool: - να με συγχωρεις πολυ αλλα αυτο δεν σημαινει πως δουλευει και το δικο τους συστημα δηλαδη αν καλεσεις παντα ειναι σε λειτουργια να εξυπηρετηθεις, απο την αλλη απο σαββατο μεσημερι μεχρι δευτερα νωρις το πρωι ο πελατης να μην ξερει που βρισκεται το δεμα του ? Για παραδειγμα εγω περιμενω απο Ισπανια και απο την Παρασκευη δεν ξερουν τιποτα ,να μην ξερω ωστε να κανονισω τις δουλειες μου ?

fighting0060.gif

:cool: - να με συγχωρεις πολυ αλλα αυτο δεν σημαινει πως δουλευει και το δικο τους συστημα δηλαδη αν καλεσεις παντα ειναι σε λειτουργια να εξυπηρετηθεις, απο την αλλη απο σαββατο μεσημερι μεχρι δευτερα νωρις το πρωι ο πελατης να μην ξερει που βρισκεται το δεμα του ? Για παραδειγμα εγω περιμενω απο Ισπανια και απο την Παρασκευη δεν ξερουν τιποτα ,να μην ξερω ωστε να κανονισω τις δουλειες μου ?

Το tracking τους δουλεύει κανονικά στα συστήματα της εξυπηρέτησης πελατών. Και το 800 11 82000 εξυπηρετεί και σαββατοκύριακα:rolleyes:

Καλησπέρα,

σήμερα αγόρασα απο το ebay ένα προϊόν με τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά (USPS First Class) 30 euros.

Πόσες μέρες κάνει συνήθως να έρθει; Ο πωλητής μου είπε οτι κάνει 30+ μέρες αλλα κάποιες φορές και πιο σύντομα αλλα δεν μπορεί αν μου πεί κάτι άλλο γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο. Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνίο;

Επίσης υπάρχει καμια περίπτωση να χαθεί; Ή είναι σπάνιο;

Το χρειάζομαι επειγόντως και μόνο εκεί το βρήκα.. Δυστυχώς δεν το βρήκα μέσα απο Ε.Ε.

Ευχαριστω πολύ!

Samsung Mobiler (Greece) (2013)

Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis

Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis

Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr

Το tracking τους δουλεύει κανονικά στα συστήματα της εξυπηρέτησης πελατών.

:rolleyes: - στο τηλεφωνο λενε θα διακινηθει απο σημερα Δευτερα τουτεστιν παμε απο τριτη-τεταρτη, στο site δεν υπαρχει καμια πληροφορια ειναι σαν να μην υπαρχει (!) μονο που μου ηρθε νωρις το πρωι.

Επισης μεχρι χτες στο elta-courier δεν φαινοταν τιποτα ενω σημερα εβγαλε πως το δεμα μπηκε στην Ελλαδα στις 8 Μαρτιου.

Πόσες μέρες κάνει συνήθως να έρθει; Ο πωλητής μου είπε οτι κάνει 30+ μέρες αλλα κάποιες φορές και πιο σύντομα αλλα δεν μπορεί αν μου πεί κάτι άλλο γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο.

:worry: - Οχι και τοσο πολυ, εδω απο Αμερικη και κανει 10 μερες ενω απο Κινα καμια 20αρια το πολυ.

fighting0060.gif

:worry: - Οχι και τοσο πολυ, εδω απο Αμερικη και κανει 10 μερες ενω απο Κινα καμια 20αρια το πολυ.

Δηλαδή να το περιμένω σε καμια 10ριά εργάσιμες απο την μέρα που θα το στείλει;

Samsung Mobiler (Greece) (2013)

Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis

Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis

Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr

ΕΛΤΑ τελευταία έχουν αραιώσει τις παραδόσεις ειδοποιητηρίων για δέματα. Εκεί που παρέδιδαν κάθε μέρα, τώρα παραδίδουν κάθε 2 ή 3 ημέρες.

:mad:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

ΕΛΤΑ τελευταία έχουν αραιώσει τις παραδόσεις ειδοποιητηρίων για δέματα. Εκεί που παρέδιδαν κάθε μέρα, τώρα παραδίδουν κάθε 2 ή 3 ημέρες.

:mad:

σε ποια περιοχή είσαι;

Καλά αυτά, αλλά το ανοιγμένο πακέτο;;;

Όσο για τα ελτα κουριερ τι εννοεις; το πρακτορείο εδώ στο πειραιά λειτουργεί μέχρι τις 8 το βράδυ, όπως και τα κεντρικά ταχυδρομεία

κάποιος υπαλληλάκος στα ελτα Πειραιά βγάζει μεροκάματο! μάλλον ειδικότητα του είναι όσα πακέτα γράφουν απεξω κίνα ,το δικό μου δέμα ηταν ανοιγμένο και το tablet έλειπε, 100 ευρώ χασούρα! άντε μετά να βρεις το δίκιο σου...

κάποιος υπαλληλάκος στα ελτα Πειραιά βγάζει μεροκάματο! μάλλον ειδικότητα του είναι όσα πακέτα γράφουν απεξω κίνα ,το δικό μου δέμα ηταν ανοιγμένο και το tablet έλειπε, 100 ευρώ χασούρα! άντε μετά να βρεις το δίκιο σου...
Απ τη διανομή πάνω είναι η δουλειά, γιατί μου συνέβει και σε παραλαβή από άλλο ταχυδρομείο της ευρύτερης περιοχής. Κι εσύ ε; Τις προάλλες ήταν άλλος που πήρε κινητό από ebay και πήγε στον προϊστάμενο και ρωτούσε τι μπορεί να κάνει κλπ. Και δεν νομίζω ότι είναι απλός υπάλληλος, αν πας πάνω στον 2ο να μιλήσεις με τον διευθυντή της διανομής. το ύφος του και μόνο σε κάνει ν απορείς

Μην τον αφήσεις έτσι αλλά μην παραλαμβάνεις ανοιχτά δέματα...

Δεν γίνεται ν αποδείξουμε τίποτα, ακόμη κι αν μαζευτούμε πολλοί. Και τα δέματα τα ξανακλείνουν σαν να μην ανοίχτηκαν, αν δεν είναι και πολύ καλά τα πακέτα (πχ τυλιγμένο με ταινίες γύρω γύρω). Η μόνη λύση είναι να ζητάς να τα ζυγίσουν πριν τα παραλάβεις, αν κι εγώ πλέον τα παραλαμβάνω από αθήνα με άλλη διεύθυνση κι ησύχασα

Δεν γίνεται ν αποδείξουμε τίποτα, ακόμη κι αν μαζευτούμε πολλοί. Και τα δέματα τα ξανακλείνουν σαν να μην ανοίχτηκαν, αν δεν είναι και πολύ καλά τα πακέτα (πχ τυλιγμένο με ταινίες γύρω γύρω).

:confused: - εχω την εντυπωση πως κατι τετοια λαμογια εχουν "καλυφθει" πισω απο το οτι μπορουν να ανοιξουν τα δεματα για ελεγχο, απο Κινα το λενε και στα πακετα επανω στο ταμπελακι (!)

fighting0060.gif

:confused: - εχω την εντυπωση πως κατι τετοια λαμογια εχουν "καλυφθει" πισω απο το οτι μπορουν να ανοιξουν τα δεματα για ελεγχο, απο Κινα το λενε και στα πακετα επανω στο ταμπελακι (!)

Όχι. Ο έλεγχος υποτίθεται μπορεί να γίνει στο τελωνείο, χώρος προστατευόμενος κι από κάμερες κλπ, κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται, αυτά (επιστολές) δεν περνάνε τελωνείο. Στις αποθήκες των κέντρων διαλογής και των διανομών των ελτα, οι εργαζόμενοι μπορούν κυριολεκτικά να κάνουν ό,τι θέλουν στα πακέτα. Δεν υπάρχει η παραμικρή ασφάλεια κι έλεγχος, δεν υπάρχουν κάμερες, τίποτα. Και δεν φοβούνται καν, γιατί δεν μπορείς να βρεις πού ανοίχτηκε και κλάπηκε το περιεχόμενο του πακέτου. Άλλο που εγώ που δέχομαι δεκάδες πακέτα σε διαφορετικές διευθύνσεις, κατάλαβα πού γίνεται η «δουλειά».

Αναρωτιέμαι τι θα πουν τα κεντρικά των ΕΛΤΑ ή ο ΕΕΤΤ αν γίνει καταγγελία...

Φαίνεται (από τις ανακοινώσεις τους) ότι νοιάζονται πολύ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τα περισσότερα καταστήματα/κέντρα διαλογής/κέντρα διανομής ΕΛΤΑ που έχω συναντήσει...

Σα να είναι διαφορετικές εταιρίες

Αναρωτιέμαι τι θα πουν τα κεντρικά των ΕΛΤΑ ή ο ΕΕΤΤ αν γίνει καταγγελία...

Φαίνεται (από τις ανακοινώσεις τους) ότι νοιάζονται πολύ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τα περισσότερα καταστήματα/κέντρα διαλογής/κέντρα διανομής ΕΛΤΑ που έχω συναντήσει...

Σα να είναι διαφορετικές εταιρίες

δεν τους καίγεται καρφί..

Εκτός από καταγγελία, μπορείτε να μαζευτείτε όσοι έχετε πέσει θύματα των λαμόγιων των ΕΛΤΑ και να συντάξετε ένα email με κοινοποίηση προς ΕΛΤΑ και ΕΕΤΤ, να βάλετε τις υπογραφές σας και με καυστικό ύφος να περιιγράψετε την κατάσταση, μπας και γίνει τίποτα.

Εκτός από καταγγελία, μπορείτε να μαζευτείτε όσοι έχετε πέσει θύματα των λαμόγιων των ΕΛΤΑ και να συντάξετε ένα email με κοινοποίηση προς ΕΛΤΑ και ΕΕΤΤ, να βάλετε τις υπογραφές σας και με καυστικό ύφος να περιιγράψετε την κατάσταση, μπας και γίνει τίποτα.

Το θέμα είναι πώς θα μαζευτούμε. .

Το θέμα είναι πώς θα μαζευτούμε. .

Είναι και κάτι δημοφιλή μπλογκ (με το ύφος και το ήθος των οποίων δε συμφωνώ καθόλου βέβαια), των οποίων οι δημοσιεύσεις διαβάζονται από πολλές χιλιάδες και ίσως ταρακουνήσουν κάποιους...

Απ τη διανομή πάνω είναι η δουλειά, γιατί μου συνέβει και σε παραλαβή από άλλο ταχυδρομείο της ευρύτερης περιοχής. Κι εσύ ε; Τις προάλλες ήταν άλλος που πήρε κινητό από ebay και πήγε στον προϊστάμενο και ρωτούσε τι μπορεί να κάνει κλπ. Και δεν νομίζω ότι είναι απλός υπάλληλος, αν πας πάνω στον 2ο να μιλήσεις με τον διευθυντή της διανομής. το ύφος του και μόνο σε κάνει ν απορείς

Δεν γίνεται ν αποδείξουμε τίποτα, ακόμη κι αν μαζευτούμε πολλοί. Και τα δέματα τα ξανακλείνουν σαν να μην ανοίχτηκαν, αν δεν είναι και πολύ καλά τα πακέτα (πχ τυλιγμένο με ταινίες γύρω γύρω). Η μόνη λύση είναι να ζητάς να τα ζυγίσουν πριν τα παραλάβεις, αν κι εγώ πλέον τα παραλαμβάνω από αθήνα με άλλη διεύθυνση κι ησύχασα

ζύγισμα και καταγγελία αλλιώς δεν βγάζεις άκρη!πάντως απ άλλο ταχυδρομείο επαρχίας εχω λάβει γύρω στα 20 πακέτα χωρις κανένα πρόβλημα...εκει στον Πειραιά κατι μου βρωμάει...

Ρε σεις, ακριβυνε η αποστολη πακετων μεσω ΕΛΤΑ ή ειναι ιδεα μου? Σημερα αποστολη πακετου σε αλλη πολη. 9,3Ε αντι 5 ευρο που ηταν παλια.

Ρωτησατον υπαλληλο και μου ειπε οτι ηταν προσφορα. Τοσα χρονια προσφορα ήταν?

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Ρε σεις, ακριβυνε η αποστολη πακετων μεσω ΕΛΤΑ ή ειναι ιδεα μου? Σημερα αποστολη πακετου σε αλλη πολη. 9,3Ε αντι 5 ευρο που ηταν παλια.

Ρωτησατον υπαλληλο και μου ειπε οτι ηταν προσφορα. Τοσα χρονια προσφορα ήταν?

ναι, κι έληξε στις 1/3 ..