edemfinaki Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Α ωραία, τους έστειλα τι θα ήθελα αλλά CN post έγραφε στην σελίδα παραγγελιών.Όταν με δώσουν tracing number θα δω σίγουρα.πρώτη φορά παίρνω κάτι από αυτούς Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Μην ανησυχείς vrwmiari :p το Banggood είναι ένα από τα καλύτερα ;) Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εχω κανει μια παραγγελια απο UK μεσω ebay και ο πωλητης εχει στειλει το δεματακι με royal mail track and signed.To εχει παραλαβει η gls και στο tracking τους μου δειχνει οτι εχει παρει tracking number απο acs.Παω στην acs και μου λεει οτι δεν αναγνωρισζει το tracking. Απο περιεργεια πιο πολυ ρωταω,καθως δεν τιθεται θεμα να μην εχει σταλει κτλ,τι μπορει να συμβαινει και να μην εμφανιζεται στο tracking της acs. Κατανταει "κουραστικο" να ψαχνεις απο την μια εταιρια στην αλλη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 εκεί που δείχνει το τρακινγκ στο σάιτ της GLS, αν δεις πιο δίπλα έχει και το location (πρέπει να λέει ότι είναι ακόμα στο United Kingdom), μόλις το location αλλάξει σε Greece, τότε παίρνεις το τρακινγκ της ACS και πας στο σάιτ της ACS συνήθως 7-10 μέρες κάνουν τα συστημένα royal mail από Αγγλία με GLS + ACS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εχω κανει μια παραγγελια απο UK μεσω ebay και ο πωλητης εχει στειλει το δεματακι με royal mail track and signed.To εχει παραλαβει η gls και στο tracking τους μου δειχνει οτι εχει παρει tracking number απο acs.Παω στην acs και μου λεει οτι δεν αναγνωρισζει το tracking. Απο περιεργεια πιο πολυ ρωταω,καθως δεν τιθεται θεμα να μην εχει σταλει κτλ,τι μπορει να συμβαινει και να μην εμφανιζεται στο tracking της acs. Κατανταει "κουραστικο" να ψαχνεις απο την μια εταιρια στην αλλη ... Και εγω περιμένω δέμα με royal mail. 1/10/2016 έφυγε από την royal 4/10/2016 παρέλαβε η GLS και ακόμα περιμένω να φτάσει στην Ελλαδα και στην ACS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 εκεί που δείχνει το τρακινγκ στο σάιτ της GLS, αν δεις πιο δίπλα έχει και το location (πρέπει να λέει ότι είναι ακόμα στο United Kingdom), μόλις το location αλλάξει σε Greece, τότε παίρνεις το τρακινγκ της ACS και πας στο σάιτ της ACS συνήθως 7-10 μέρες κάνουν τα συστημένα royal mail από Αγγλία με GLS + ACS Και εγω περιμένω δέμα με royal mail. 1/10/2016 έφυγε από την royal 4/10/2016 παρέλαβε η GLS και ακόμα περιμένω να φτάσει στην Ελλαδα και στην ACS. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Δεν ειχα προσεξει το location στο tracking της gls. Επειδη εχω μεινει αρκετα χρονια αγγλια και ειχα πολλα παρε δωσε με δεματα,Δευτερα μου εστελναν απο Εδεσσα με ΕΛ.ΤΑ, Πεμπτη πρωι παρελαμβανα στην Σκωτια με Royal Mail και με λογικο κοστος αποστολης. Καλη η προοδος αλλα βλεπω οτι παμε προς τα πισω τοσο σε κοστος οσο και σε χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 "2016-10-05 23:38 GRATH / Despatched to overseas" τελευταιο στατους.. Καπου πεταμενος ενας σακος στο Ελ Βενιζελος μεχρι να βρεθει καποιος φιλοτιμος να τον ανοιξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VenetiaDra Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα θέμα το οποίο αφορά ένα δέμα που θα παραλάβω από τις ΗΠΑ σαν δώρο. Ο φίλος μου, έδωσε την Ελληνική διεύθυνση στην USPS και εκείνοι του είπαν ότι θα έπρεπε να είναι στα Αγγλικά. Βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι η διεύθυνση στην οποία θα σταλεί ανήκει στην οδό "28ης Οκτωβρίου". Πώς θα το μεταφράσω αυτό; Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να είναι "October 28th". Θα είναι Greeklish. Αλλά, πως θα γράφεται; " 28hs Octobriou" , "28is Oktobriou", " 28hs Octovriou";;; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα θέμα το οποίο αφορά ένα δέμα που θα παραλάβω από τις ΗΠΑ σαν δώρο. Ο φίλος μου, έδωσε την Ελληνική διεύθυνση στην USPS και εκείνοι του είπαν ότι θα έπρεπε να είναι στα Αγγλικά. Βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι η διεύθυνση στην οποία θα σταλεί ανήκει στην οδό "28ης Οκτωβρίου". Πώς θα το μεταφράσω αυτό; Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να είναι "October 28th". Θα είναι Greeklish. Αλλά, πως θα γράφεται; " 28hs Octobriou" , "28is Oktobriou", " 28hs Octovriou";;; Σας ευχαριστώ πολύ. Έλληνες υπάλληλοι των ελληνικών ταχυδρομίων θα το διαβάσουν, επομένως βάλε κάτι που θα είναι εύκολο, πχ 28HS OKTOBRIOU Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Να ρωτήσω, έχει κοντά μια εβδομάδα το δέμα μου γράφει item-pre advised.ρώτησα στην gearbest κα με είπαν ότι το έχουν στείλει.έχει γίνει καμία στραβή; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edemfinaki Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Να ρωτήσω, έχει κοντά μια εβδομάδα το δέμα μου γράφει item-pre advised.ρώτησα στην gearbest κα με είπαν ότι το έχουν στείλει.έχει γίνει καμία στραβή; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Όχι. Μερικές φορές αργάνε να ανοίξουν τον σάκο άρα περιμένεις. Παράθεση See you on another ROM :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πόσες ημέρες μπορεί να κάνει να φτάσει κάτι στην Κύπρο με αντικαταβολή ; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πόσες ημέρες μπορεί να κάνει να φτάσει κάτι στην Κύπρο με αντικαταβολή ; :wacko: Τα συστημένα, γύρω στις 5-6 μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τα συστημένα, γύρω στις 5-6 μέρες Εργάσιμες έτσι; Στην 5η είμαι αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 με Singapore post! 2016-10-07 05:55 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-10-11 08:39 Arrival at Destination Post (Country: GR) αντε καλο μου ΕΛΤΑ. :lol: Εχω πηξει χωρις smartphone. ποσες μερες το κοβεται μεχρι να ανοιξουν τον ΣΑΚΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 με Singapore post! 2016-10-07 05:55 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-10-11 08:39 Arrival at Destination Post (Country: GR) αντε καλο μου ΕΛΤΑ. :lol: Εχω πηξει χωρις smartphone. ποσες μερες το κοβεται μεχρι να ανοιξουν τον ΣΑΚΟ? Ανάλογα, αν περάσει "αερα" απο το τελωνείο σε καμια εβδομάδα θα το εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 βδομαδα ε! τωρα διαπιστωσα οτι τα πακετα μας μεχρι να ερθουν τρωνε τον μισο τους χρονο στα ελτα :wacko: :dizzy::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Έχω στείλει ένα συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ Κύπρο. Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να φτάσει στον παραλήπτη; Το tracking από 11/10 λέει ότι έχει φύγει για Κύπρο. Αργούν και τα Κυπριακά ταχυδρομεία να ανοίξουν σάκους όπως και τα δικά μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Έχω στείλει ένα συστημένο πακέτο με ΕΛΤΑ Κύπρο. Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να φτάσει στον παραλήπτη; Το tracking από 11/10 λέει ότι έχει φύγει για Κύπρο. Αργούν και τα Κυπριακά ταχυδρομεία να ανοίξουν σάκους όπως και τα δικά μας; Περίμενε 5-6 εργάσιμες, τόσο κάνει απ την εμπειρία μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Περίμενε 5-6 εργάσιμες, τόσο κάνει απ την εμπειρία μου Thanks mate! Άρα πάνω κάτω σαν τα δικά μας. Έλεγα ότι επειδή δεν έχει τελωνειακές διαδικασίες και είναι γειτονική χώρα μήπως είναι πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloreswestworld Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την βλακεία και έστειλα κάτι παπούτσια στην Αγγλία ως απλή επιστολή Β προτεραιότητας. Ποιές οι πιθανότητες να κλαπούν στον δρόμο? :P Είναι παπούτσια που τα έχω πληρώσει και τα επιστρέφω στο κατάστημα ως ελλατωματικά. Πιστεύετε οτι είναι σοβαρές οι πιθανότητες να χαθούν επειδή δεν τα έστειλα ως συστημένη επιστολή? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την βλακεία και έστειλα κάτι παπούτσια στην Αγγλία ως απλή επιστολή Β προτεραιότητας. Ποιές οι πιθανότητες να κλαπούν στον δρόμο? :P Είναι παπούτσια που τα έχω πληρώσει και τα επιστρέφω στο κατάστημα ως ελλατωματικά. Πιστεύετε οτι είναι σοβαρές οι πιθανότητες να χαθούν επειδή δεν τα έστειλα ως συστημένη επιστολή? Ευχαριστώ. Όχι πολύ πιθανό να κλαπούν στον δρόμο. Πιο πιθανό είναι αν το κατάστημα δεν είναι αξιόπιστο να σε πουν ότι δεν τα παρέλαβαν και να κάνουν την πάπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doloreswestworld Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ευχαριστω για την απαντηση, εχεις δικιο κι εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα θεωρω οτι ειναι αξιοπιστο. sportsshoes.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την βλακεία και έστειλα κάτι παπούτσια στην Αγγλία ως απλή επιστολή Β προτεραιότητας. Ποιές οι πιθανότητες να κλαπούν στον δρόμο? :P Είναι παπούτσια που τα έχω πληρώσει και τα επιστρέφω στο κατάστημα ως ελλατωματικά. Πιστεύετε οτι είναι σοβαρές οι πιθανότητες να χαθούν επειδή δεν τα έστειλα ως συστημένη επιστολή? Ευχαριστώ. να χαθεί όχι, αλλά άντε ν αποδείξεις στο κατάστημα πως όντως τα στειλες, απ τη στιγμή που δεν έχεις αποδεικτικό αριθμό αποστολής μπορεί να σου πουν οτι θέλουν.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μια ακόμα ερώτηση, έστειλα κάτι με αντικαταβολή στην Κύπρο με δηλωμένη την τιμή που ήθελα να πληρωθώ κλασικά όπως κάνω αν στείλω κάτι μέσα στην Ελλάδα. Μπορεί να πληρώσει δασμούς, τέλη/φόρους κτλπ ο παραλήπτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μια ακόμα ερώτηση, έστειλα κάτι με αντικαταβολή στην Κύπρο με δηλωμένη την τιμή που ήθελα να πληρωθώ κλασικά όπως κάνω αν στείλω κάτι μέσα στην Ελλάδα. Μπορεί να πληρώσει δασμούς, τέλη/φόρους κτλπ ο παραλήπτης; Κυπρος ειναι στην ευρωπαϊκή ενωση οποτε δεν υπάρχει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts