Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελα ντε?Εκτος αν λενε δικαιολογιες, επειδη τους παραπεσε καπου.Τους εδωσα τη διευθυνση και αποτι βλεπω ξεκινησε απο Αθηνα.:D

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 26-11-2014 07:15 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 26-11-2014 09:42 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ) 26-11-2014 18:14 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΜΔ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 27-11-2014 07:27 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

Ξέρετε να μου πείτε παιδιά τι είναι αυτό το ΚΚ - ΕΛΤΑ ??? Κάτι μου λέει οτι το δέμα θα γυρίσει μάλλον στον αποστολέα ???

Είχα κάνει παραγγελία από ηλεκτρονικό κατάστημα Αγγλίας εδώ και 3 εβδομάδες και είχα αρχίσει να τσαντίζομαι που το προϊόν ήταν άφαντο!! Το ανώτατο όριο αναμονής που αναγραφόταν στο site ήταν 7 ημέρες. Μετά από 10 μέρες τους έστειλα e-mail και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα, γιατί καμιά φορά υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά τίποτα και γενικά δεν έκαναν κάτι για να με βοηθήσουν να το εντοπίσω, ενώ δεν μου είχαν δώσει και κωδικό παρακολούθησης. Μετά τους έκραξα δημοσίως στη σελίδα τους στο facebook για την αδιαφορία τους και τελικά ανακάλυψα ότι το φταίξιμο ήταν του μ**** του ταχυδρόμου που αντί να χτυπήσει το κουδούνι για να μου φέρει το χαρτί του συστημένου, το έριξε κάτω από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Προφανώς κάποιος το κλώτσησε, το πήρε ο αέρας, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το χαρτί χάθηκε και κατάλαβα τι έγινε μόνο όταν παρέλαβα 2ο χαρτί ειδοποίησης, το οποιό ευτυχώς δεν χάθηκε! Όχι μόνο έκραξα άδικα τους ανθρώπους, αλλά πέρασαν και 3 εβδομάδες που ασχολιόμουν μ'αυτό το πράγμα εξαιτίας ενός ασυνείδητου που δεν μπορεί να κάνει ούτε την απλούστατη δουλειά που του έχει ανατεθεί!

Είχα κάνει παραγγελία από ηλεκτρονικό κατάστημα Αγγλίας εδώ και 3 εβδομάδες και είχα αρχίσει να τσαντίζομαι που το προϊόν ήταν άφαντο!! Το ανώτατο όριο αναμονής που αναγραφόταν στο site ήταν 7 ημέρες. Μετά από 10 μέρες τους έστειλα e-mail και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα, γιατί καμιά φορά υπάρχουν καθυστερήσεις, αλλά τίποτα και γενικά δεν έκαναν κάτι για να με βοηθήσουν να το εντοπίσω, ενώ δεν μου είχαν δώσει και κωδικό παρακολούθησης. Μετά τους έκραξα δημοσίως στη σελίδα τους στο facebook για την αδιαφορία τους και τελικά ανακάλυψα ότι το φταίξιμο ήταν του μ**** του ταχυδρόμου που αντί να χτυπήσει το κουδούνι για να μου φέρει το χαρτί του συστημένου, το έριξε κάτω από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Προφανώς κάποιος το κλώτσησε, το πήρε ο αέρας, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το χαρτί χάθηκε και κατάλαβα τι έγινε μόνο όταν παρέλαβα 2ο χαρτί ειδοποίησης, το οποιό ευτυχώς δεν χάθηκε! Όχι μόνο έκραξα άδικα τους ανθρώπους, αλλά πέρασαν και 3 εβδομάδες που ασχολιόμουν μ'αυτό το πράγμα εξαιτίας ενός ασυνείδητου που δεν μπορεί να κάνει ούτε την απλούστατη δουλειά που του έχει ανατεθεί!

Έτυχε να πιάσω κουβέντα με τον ταχυδρόμο της γειτονιάς .. ως προς τα δέματα και τις καθυστερήσεις. Μου είπε κι εκείνος την προσωπική του εμπειρία, ότι υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης-παραλαβής όχι μόνο από ΕΕ, αλλά κι από Κίνα, κτλ

Εγώ έχοντας κάνει παραγγελίες απο ebay-Αγγλία 3-4 διαφορετικά πράγματα, άλλα τα πήρα σε 3 εργάσιμες και άλλα σε 15 εργάσιμες.

αντίστοιχα και πράγματα από Αμερική μου ήρθαν σε 4-5 μέρες, άλλα σε 10 κι άλλα καροτσέρι ...

Για να μην πιάσω την Κίνα, που το γρηγορότερο που έχω παραλάβει ήταν 15 μέρες ... και έχω και παραγγελία που έχει γίνει από 5 Οκτώβρη και estimate έχει 5 Γενάρη του 2015. Αλλά τα λεφτά του τα έχει πάρει, κι εγώ αντίστοιχα έχω χρεωθεί ...

Τώρα στη δική σου περίπτωση, τι να πω; πάλι καλά να λες που σου ήρθε και η 2η ειδοποίηση ... εμένα μου'χει τύχει και να κλέψουν δέμα, μιλάμε για πακέτο με ρούχα, όχι απλά ένα φακελάκι...

Εγώ ευτυχώς τους έχω 50 μέτρα από το σπίτι μου κι αν δω ότι έχει αργήσει να έρθει κάτι, πηγαίνω και τους ρωτάω ... γιατί μου'χει τύχει και πέρυσι το καλοκαίρι δέμα από Αγγλία, που έκανε 2 μήνες να έρθει .. ε, κι όμως δεν ήταν δικό τους λάθος .. κάπου στη μεταφορά είχε "κολλήσει"..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Όταν ενα συστημένο βρίσκεται στο αεροδρόμιο Αθηνών από τις 13/11/2014 και στα ΕΛΤΑ το παίρνουν πρέφα στις 25 τότε σίγουρα δεν φταίνε οι άλλοι μεταφορείς. Στο διάστημα που έμενα στο εξωτερικό η αλληλογραφία από και προς Ελλάδα ήταν 1 βδομάδα πιο αργή από άλλους συναδέλφους Ευρωπαίους.

Από Κίνα στην Αθήνα μέσω Ολλανδίας 3 μέρες κι από Αθηνα στην Θεσσαλονίκη σε 15.

Τι γκρινιάζετε, σε κάποιες περιοχές τον μισο χρονο δεν έχουμε ταχυδρόμο, ή περνάει ανά μήνα, τους λογαριασμούς σχεδον παντα τους πέρνουμε ληγμένους, ειδοποιητήρια έρχονται τα μισά, κι αυτά αφού έχω παραλάβει τα πακέτα, και τα μη συστημένα δεματάκια πάω γω ψάχνω τον κατάλογο αφίξεων τα βρίσκω και τα παίρνω, γιατι δεν ξέρω πότε φτάνουν

περιμενω 2 δεματακια απο αγγλια χωρις tracking number... παλια θυμαμαι εκαναν ακριβως 1 εβδομαδα τωρα πως παμε απο χρονους παραδοσης/?

περιμενω 2 δεματακια απο αγγλια χωρις tracking number... παλια θυμαμαι εκαναν ακριβως 1 εβδομαδα τωρα πως παμε απο χρονους παραδοσης/?

Εμένα έκαναν από 4 μέχρι και 15 εργάσιμες να έρθουν χωρίς tracking number ... πολύ καθυστέρηση παίζει..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Πρόσφατα παρέλαβα δεματάκι διαστάσεων φακέλλου χωρίς tracking απλό ταχυδρομείο απο Αγγλία σε 8 μέρες εργάσιμες. Επίσης προσωπικά αποφεύγω τα registered (συστημένα) απο Αγγλία αφου τις περισσότερες φορές ή δεν φτάνουν ή στην καλύτερη πέρνει κανα 20ήμερο σχεδόν και μήνα λόγω της συνεργαζόμενης με τη Royal Mail GLS courier και με τους ψιλοάσχετους της acs! Μακριά απο registered λοιπόν μέχρι να αλλάξει...
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

τα συστημένα από Royal Mail τα φέρνει στην Ελλάδα η ACS, αφού πρώτα περάσουν από GLS Γερμανίας

πάτα το λινκ για να δεις τράκινγκ

επίσης μετατρέπει το αγγλικό τράκινγκ σε αριθμό τράκινγκ της ACS (εκεί που λέει ACS parcel number στην ίδια σελίδα)

το δέμα είναι Ελλάδα

εγώ θα έκανα ένα τηλεφωνάκι στην ACS για να δω που ακριβώς βρίσκεται και πότε θα το παραδώσουν ;)

περιμενω ενα δεμα απο αγγλια (συστημένο από Royal Mail) και στη σελιδα της gls φαινεται να ειναι Inbound στη Γερμανια απο 28/11.

ενω φαινεται και το acs number, απο την acs ελλαδος δεν μπορουν να το δουν στο συστημα τους.

ειναι λογικο να ειναι μια βδομαδα κολλημενο στη Γερμανια?

ειμαι στις 11 μερες δεματακι μεγεθος φακελου χωρις t/n και ακομη τιποτα....

τελικα και τα 2 πακετακια μου ηρθαν σημερα... (12 μερες)

Τι γκρινιάζετε, σε κάποιες περιοχές τον μισο χρονο δεν έχουμε ταχυδρόμο, ή περνάει ανά μήνα, τους λογαριασμούς σχεδον παντα τους πέρνουμε ληγμένους, ειδοποιητήρια έρχονται τα μισά, κι αυτά αφού έχω παραλάβει τα πακέτα, και τα μη συστημένα δεματάκια πάω γω ψάχνω τον κατάλογο αφίξεων τα βρίσκω και τα παίρνω, γιατι δεν ξέρω πότε φτάνουν

Δεν ξέρω για ποια περιοχή μιλάς, αλλά περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση στην περιοχή του Πειραιά. Ο ταχυδρόμος περνάει μια φορά την εβδομάδα και αν.. Και πρέπει να τρέχω στα κεντρικά του Πειραιά να ρωτάω αν έχει έρθει τπτ..

συστημενο, χωρις την ταυτοτητα του παραληπτη πως μπορει να γινει;

(εκτος εξουσιοδοτησης)

Μόνο άμα σε ξέρει ο ταχυδρόμος .

Ρε παιδια περιμενω ενα δεμα απο κινα και δεν εχω ιδεα τι μου γινεται (12 , οχι 1 )

ενα απο αυτα μου ερχεται με yanwen express και εφτασε στο ελευθεριος βενιζελος στις 30 νομβρη...αντ εβρες ακρη....

1.

2014.11.14 05:59 (GMT-7): Departure from outward office of exchange

2014.11.13 22:02 (GMT-7): Opening

2014.11.12 17:18 (GMT-7): Collection

2.

2014.12.01 14:54 (GMT-7): Departure from outward office of exchange

2014.11.21 15:51 (GMT-7): Collection

3.

2014.12.01 15:34 (GMT-7): Opening

4.

RI202353788CN 2014 Collection 52311206 GR 20141128 1426

RI202353788CN 2014 Opening 51003100 GR 20141129 0729

RI202353788CN 2014 Departure from outward office of exchange 51003100 GR 20141129 1255

Δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο κινα!

Αν ξερει καποιος ας μου πει!

Δεν ξέρω για ποια περιοχή μιλάς, αλλά περιγράφεις ακριβώς την κατάσταση στην περιοχή του Πειραιά. Ο ταχυδρόμος περνάει μια φορά την εβδομάδα και αν.. Και πρέπει να τρέχω στα κεντρικά του Πειραιά να ρωτάω αν έχει έρθει τπτ..

Ακριβώς, πειραιά μένω..αλλά και αμπελόκηπους τα ίδια χάλια. Όσο για δω πειραιά, ανά μήνα περνάνε στις ζώνες 42-43

το ίδιο γίνεται σε πολλές περιοχές πέριξ του Πειραιά...

Για να δούμε γράμμα ή δέμα κάνουμε τάμα.

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα και από μένα. Έχω πάρει ένα ταμπλετ από banggood από 29/09 και δεν έχει φτάσει ακόμα. Το δέρμα φαίνετε ότι έφυγε (outward office of exchange από 09/10) αλλά τα ΕΛΤΑ μου λένε ότι δεν έχει φύγει ποτέ από Κίνα....

Έκανα escalate το dispute σε PayPal, και περιμένω απάντηση από το μαγαζί. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Καλημερα παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση!!

Εχω παραγγειλει εδω και 1 μηνα περιπου μια μπαταρια για το galaxy S2 που εχει τωρα η γυναικα μου! Την παρειγγειλα απο Αγγλια, και εγραφε αποστολη με Royal mail Airmail. Επισης εγραφε οτι εχει πιθανή ημερομηνια παραδοσης απο 12 εως 18 Νοεμβρη, αλλα δεν την πηρα ακομη!!

Τελικα τα μικρα αυτα δεματακια που ειναι απλα και οχι συστημενα, ερχονται με ΕΛΤΑ ή με την ACS;