Jokerman54 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 το ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ τι σημαίνει; είχε προηγηθεί μία ώρα πριν το "Προς παράδοση" Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 το τι σημαίνει; είχε προηγηθεί μία ώρα πριν το "Προς παράδοση" Σου βγάζει και "ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ" μήπως ? Μία παρόμοια περίπτωση με "ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ" υπάρχει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 όχι.. μόνο αυτό.. πιο συγκεκριμένα: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 02-10-2014 16:29 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 03-10-2014 03:12 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 03-10-2014 06:31 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-10-2014 07:36 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 03-10-2014 08:54 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παραγγελια από Αυστρία μέσω ebay την Δευτέρα, Τρίτη το έστειλαν, σήμερα παρέλαβα! Και με δωρεάν μεταφορικά, χωρίς συστημένο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 @Jokerman54 Στη θέση σου θα παιρνα τηλ ή θα πήγαινα απ τα ελτα της περιοχής με το tracking No. Πάντως στην άλλη περίπτωση που σου έδωσα πιο πριν, είχανε λάθος δ/νση και δε τον βρήσκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Σήμερα μου ξαναέβγαλε τα 2 τελευταία μηνύματα και πήρα τηλ να ρωτήσω τι σημαίνει. Όπως μου είπαν το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε ο ταχυδρόμος (στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σε άδεια). Μπορούσα είτε να περιμένω να τελειώσει η άδεια (αύριο πιάνει δουλειά πάλι αλλά είπαν ότι αν μαζεύτηκαν πολλά δέματα ίσως να μην μπορέσει να τα εξυπηρετήσει όλα αύριο και να χάσω κι άλλη μέρα), είτε να το φέρουν στο ΕΛΤΑ της περιοχής μου και να το πάρω σίγουρα αύριο. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το μήνυμα! btw, αρχικά πήρα πήρα τηλ στο ΕΛΤΑ της περιοχής μου οι οποίοι δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα αν και ευγενικοί, μου έδωσαν όμως το τηλέφωνο στο κέντρο (πιθανόν το κέντρο διανομής) και από κει μου είπαν για την άδεια. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glouk7 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα παιδια, Περιμενω ενα δεματακι απο Γερμανια, εχει μπει ελλαδα και βρισκεται στο Αεροδρομιο προφανως στις αποθηκες απο χθες..(IPS) ξερετε αν μπορω να παω απο εκει να το παρω κατευθειαν γιατι ειναι επειγον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Καλησπερα παιδια, Περιμενω ενα δεματακι απο Γερμανια, εχει μπει ελλαδα και βρισκεται στο Αεροδρομιο προφανως στις αποθηκες απο χθες..(IPS) ξερετε αν μπορω να παω απο εκει να το παρω κατευθειαν γιατι ειναι επειγον? Είναι ελτα η οχι? Εάν είναι από τα ελτα όχι δεν μπορείς γιατί το βράδυ φεύγουν από εκεί και πάνε στο Κ.Δ της περιοχή σου. Μόνο από εκεί μπορείς να το παραλάβεις εάν το βιάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα, Ειχα κανει 3 παραγγελιες τον σεπτεμβριο απο 3 διαφορετικα αγγλικα σαιτ και ακομα περιμενω, γυρω στις 17 μερες. (ενα απ τα σαιτ ειναι το amazon.co.uk που με ειχαν συνηθισει στο να τα στελνουν και νωριτερα και μου εκανε τρομερη εντυπωση, πρωτη φορα ετσι) Επισης ειχα την επιφοιτηση να μην βαλω tracking number σε καμια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα σε καμια απ τις παραγγελιες που ειχα κανει. Εστειλα μειλ σε ολα τα σαιτ μου ειπαν να ρωτησω τα ελτα και αν μετα απο 20 μερες δεν εχει ερθει τιποτα να ζητησω να τα ξανα στειλουν η να παρω τα λεφτα μου πισω. Πηρα τηλεφωνο στα ελτα την παρασκευη τους ειπα οτι δεν εχω tracking number και αν μπορουν να μου πουν αν παρεδωσαν τιποτα με διευθυνση και ονομα και μονο που δεν με εβρισαν.. τοσο παραλογο ειναι; Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο; Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν ζητησω αποζημιωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα, Ειχα κανει 3 παραγγελιες τον σεπτεμβριο απο 3 διαφορετικα αγγλικα σαιτ και ακομα περιμενω, γυρω στις 17 μερες. (ενα απ τα σαιτ ειναι το amazon.co.uk που με ειχαν συνηθισει στο να τα στελνουν και νωριτερα και μου εκανε τρομερη εντυπωση, πρωτη φορα ετσι) Επισης ειχα την επιφοιτηση να μην βαλω tracking number σε καμια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα σε καμια απ τις παραγγελιες που ειχα κανει. Εστειλα μειλ σε ολα τα σαιτ μου ειπαν να ρωτησω τα ελτα και αν μετα απο 20 μερες δεν εχει ερθει τιποτα να ζητησω να τα ξανα στειλουν η να παρω τα λεφτα μου πισω. Πηρα τηλεφωνο στα ελτα την παρασκευη τους ειπα οτι δεν εχω tracking number και αν μπορουν να μου πουν αν παρεδωσαν τιποτα με διευθυνση και ονομα και μονο που δεν με εβρισαν.. τοσο παραλογο ειναι; Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο; Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν ζητησω αποζημιωση; Δεν είναι νορμάλ τόσες μέρες όντως. Περίμενε και αυτή την βδομάδα και μιλά με τους πωλητές μήπως αργήσανε να τα στείλουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Να κάνεις λίγο υπομονή . Αν δεν σου έρθει μέχρι την Παρασκευή ( 22 ημέρες ) ξεκίνα διαδικασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια εκανα μια παραγγελια απ'το light in the box 25 σεπτεμβριου και μου την εστειλαν 09 οκτωμβριου τα τελευταια στοιχεια που εχω ειναι αυτα....---> 12/10/2014 13:08 Το σημείο έχει φτάσει στη χώρα προορισμού 10/10/2014 8:45 Το σημείο είναι για τη μεταφορά στη χώρα προορισμού 09/10/2014 18:47 Το στοιχείο είναι στο κέντρο διαλογής PostNL και στα ελτα..---> 09-10-2014 18:47 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS IPS ποτε θα την παραλαβω? θεσσαλονικη μενω... Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπερα, Ειχα κανει 3 παραγγελιες τον σεπτεμβριο απο 3 διαφορετικα αγγλικα σαιτ και ακομα περιμενω, γυρω στις 17 μερες. (ενα απ τα σαιτ ειναι το amazon.co.uk που με ειχαν συνηθισει στο να τα στελνουν και νωριτερα και μου εκανε τρομερη εντυπωση, πρωτη φορα ετσι) Επισης ειχα την επιφοιτηση να μην βαλω tracking number σε καμια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα σε καμια απ τις παραγγελιες που ειχα κανει. Εστειλα μειλ σε ολα τα σαιτ μου ειπαν να ρωτησω τα ελτα και αν μετα απο 20 μερες δεν εχει ερθει τιποτα να ζητησω να τα ξανα στειλουν η να παρω τα λεφτα μου πισω. Πηρα τηλεφωνο στα ελτα την παρασκευη τους ειπα οτι δεν εχω tracking number και αν μπορουν να μου πουν αν παρεδωσαν τιποτα με διευθυνση και ονομα και μονο που δεν με εβρισαν.. τοσο παραλογο ειναι; Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο; Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν ζητησω αποζημιωση; Παραγγελια τον Ιουνιο απο Αγγλια μου ηρθε προχθες!Ειχα παρει βεβαια πισω τα χρηματα μου.Το ωραιο ειναι οτι το πακετο ηταν στην Ελλαδα απο 2/9 και τους πηρε πανω απο ενα μηνα να μου το παραδωσουν. Συνοψη -> Αγγλια Ελλαδα σχεδον 3 μηνες και Ελλαδα παραδοση εναμιση μηνας.Ουτε με τα ποδια να ερχοταν. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Status: Transit Destination: Greece 2014-09-27 11:26 IPS, Item in conta IPS Origin: Singapore 2014-09-29 11:26 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-09-27 11:26 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net Μήπως άργησε λίγο να φτάσει Ελλάδα περάσαν 16 μέρες,να αρχίσω να ανησυχώ η όχι ακόμα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kolo3a Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Παραγγελια τον Ιουνιο απο Αγγλια μου ηρθε προχθες!Ειχα παρει βεβαια πισω τα χρηματα μου.Το ωραιο ειναι οτι το πακετο ηταν στην Ελλαδα απο 2/9 και τους πηρε πανω απο ενα μηνα να μου το παραδωσουν. Συνοψη -> Αγγλια Ελλαδα σχεδον 3 μηνες και Ελλαδα παραδοση εναμιση μηνας.Ουτε με τα ποδια να ερχοταν. Εμαθες ποτε γιατι εκαναν τοσο καιρο να την παραδωσουν αφου βρισκοταν εδω; εγω εστειλα μειλ στα κετρικα των ελτα και μου απαντησαν (θαυμα) οτι στην ουσια φταιω εγω που δεν τους πληρωσα περισσοτερα για να παρω και tracking number για τις αθλιες υπηρεσιες τους! τωρα τους ετοιμαζω ξεχεστηρια απαντηση ... :angry: Παντως λεω να περιμενω μεχρι και την Παρασκευη και μετα θα ζητήσω αποζημίωση.. Edited October 14, 2014 by Kolo3a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εμαθες ποτε γιατι εκαναν τοσο καιρο να την παραδωσουν αφου βρισκοταν εδω; εγω εστειλα μειλ στα κετρικα των ελτα και μου απαντησαν (θαυμα) οτι στην ουσια φταιω εγω που δεν τους πληρωσα περισσοτερα για να παρω και tracking number για τις αθλιες υπηρεσιες τους! τωρα τους ετοιμαζω ξεχεστηρια απαντηση ... :angry: Παντως λεω να περιμενω μεχρι και την Παρασκευη και μετα θα ζητήσω αποζημίωση.. Δεν το εψαξα να σου πω την αληθεια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα,μου στειλανε σημερα με Priority mail international εναν φακελο. γνωριζει καποιος ποσες μερες θα κανει να ερθει στο περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ανάλογα την χώρα από όπου στο στείλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ανάλογα την χώρα από όπου στο στείλανε. Chicago IL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 4 με 5 ημέρες από Ηνωμένες πολιτείες , 3 από Ευρώπη. Τώρα μερικές χώρες έχουν πρόβλημα (Ιταλία Ρωσσία ... ) Αλλά από Η.Π.Α 4 μέρες είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 4 με 5 ημέρες από Ηνωμένες πολιτείες , 3 από Ευρώπη. Τώρα μερικές χώρες έχουν πρόβλημα (Ιταλία Ρωσσία ... ) Αλλά από Η.Π.Α 4 μέρες είναι εντάξει 4-5 μέρες από USA; Ποτέ δεν μου ήρθε κάτι κάτω από 7 ημέρες, ενώ έχω δει και 10+ μέρες. Από Ευρώπη, πάλι το 3 μέρες είναι το μινιμουμ. Από Αγγλία 3-5, από Γερμανία και Γαλλία συνήθως στην βδομάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Status: Transit Destination: Greece 2014-09-27 11:26 IPS, Item in conta IPS Origin: Singapore 2014-09-29 11:26 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-09-27 11:26 Received from Customer ====================================== Ρε παιδιά από της 29-9-2014 που έφευγε για Ελλάδα δεν έχω κανένα νέο ακόμα,περάσαν 18 μέρες δεν θα έπρεπε να φανεί ότι έφτασε Ελλάδα;;Καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Οι αποστολές κάνουν από 10 μέχρι 40+ ημέρες να φτάσουν. Υπομονή. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η ασφάλεια που μας δίνει το Paypal είναι για 45 μέρες αν το δέμα μου φτάσει Ελλάδα στης 40+ μέρες και μέχρι να έρθει στα χέρια μου σίγουρα θα περάσουν πάνω από 45 μέρες σε αυτήν την περίπτωση τι να κάνω αν κάτι δεν πάει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έχει λεχθεί άπειρες φορές. Ανοίγεις case και παίρνεις παράταση στις ημέρες, νομίζω 2 εβδομάδες. Οπότε θα είσαι κομπλέ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts