Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει γίνει κάμποσες φορές να έρθουν για "παράδοση", χτυπάνε κουδούνι δεν απαντάνε ΚΑΝ όταν ρωτάω από το θυροτηλέφωνο και όταν κατεβαίνω κάτω το βλέπω στην είσοδο. Για μπάτσες.

Να ρωτήσω.

Έστω ότι φτάνει στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου πακέτο αλλά εγώ λείπω για καιρό εκτός περιοχής. Μπορώ να τους ζητήσω να το στείλουν σε κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού τηλεφωνικά ή δεν γίνεται ; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;

Να ρωτήσω.

Έστω ότι φτάνει στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου πακέτο αλλά εγώ λείπω για καιρό εκτός περιοχής. Μπορώ να τους ζητήσω να το στείλουν σε κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού τηλεφωνικά ή δεν γίνεται ; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;

Μαι φορα το ειχα ζητηση αλλα δεν μπορουσαν λεει να το κανουν το ηθελαν εγγραφως.

Να ρωτήσω.

Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί.

Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί.

Θυμάσαι μήπως κόστος και πόσες μέρες έκανε μέχρι να έρθει μαζί με την διαδικασία; (αν εν τέλει έκανες την αίτηση βέβαια)

καλησπερα στην παρεα, περιμενω ενα δεμα απο tnt κ στην πολη μου δεν εχουμε tnt καταστημα , θα μου ερθει με ελτα ? acs?
Xiaomi Mi 9t pro red

Θυμάσαι μήπως κόστος και πόσες μέρες έκανε μέχρι να έρθει μαζί με την διαδικασία; (αν εν τέλει έκανες την αίτηση βέβαια)

Δεν την έκανα δυστυχώς γιατί έπρεπε να πάω 2 φορές στο ταχυδρομείο και ήμουν για διακοπές. Τελικά απλά είχα ζητήσει τηλεφωνικώς να μου το κρατήσουν λίγες ημέρες παραπάνω.

καλησπερα στην παρεα, περιμενω ενα δεμα απο tnt κ στην πολη μου δεν εχουμε tnt καταστημα , θα μου ερθει με ελτα ? acs?

Μπορει να έρθει απο TNT κατάστημα γειτονικής πολης πχ 100 χλμ μακριά...

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

οτι να νε ,μιλησα με τντ κ θα ερθει στην πολη μου με sds courier , πρωτη φορα την ακουω που επισης δεν εχουμε στην πολη μου , υγεια

Xiaomi Mi 9t pro red

Κατι τετοιο ... απλα δεν γινεται :dash:

οτι να νε ,μιλησα με τντ κ θα ερθει στην πολη μου με sds courier , πρωτη φορα την ακουω που επισης δεν εχουμε στην πολη μου , υγεια

Ισως δεν υπαρχει στην πολη σου γραφειο SDS αλλα για να σου το ειπαν θα εχει αυτη η εταιρεια στην πολη σου καποιον συνεργατη-γραφειο courier

Κατι τετοιο ... απλα δεν γινεται :dash:

Ισως δεν υπαρχει στην πολη σου γραφειο SDS αλλα για να σου το ειπαν θα εχει αυτη η εταιρεια στην πολη σου καποιον συνεργατη-γραφειο courier

sds ηρθε ο ανθρωπος απο θεσαλονικη , 220 χλμ μακρια :lol:

Xiaomi Mi 9t pro red

sds ηρθε ο ανθρωπος απο θεσαλονικη , 220 χλμ μακρια :lol:

Θα γινομουν αδιακριτος αν σε ρωτουσα σε ποια πολη μενεις? Γιατι αυτο που μου λες ειναι... :blink:

Θα γινομουν αδιακριτος αν σε ρωτουσα σε ποια πολη μενεις? Γιατι αυτο που μου λες ειναι... :blink:

φλωρινα . ο τυπος δεν σταματησε σε μενα , πηγε ακομα 100 χλμ πιο μακρια καστορια :lol: λογικα 1 φορα την εβδομαδα βγαζει κινηση για εδω

Xiaomi Mi 9t pro red

Παραγγελία από banggood με Priority Air Mail μεσω Ολλανδιας ήρθε σε λίγες μερες στο αεροδρόμιο

10/7/2019, 17:29:54 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ)

10/7/2019, 16:01:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

10/7/2019, 10:25:58 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

10/7/2019, 07:24:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

9/7/2019, 15:20:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

8/7/2019, 07:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

4/7/2019, 08:52:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εγω μένω Καλλιθεα μίλησα με τα Ελτα και μου λένε αν έχουν κάνει λάθος στο Κέντρο Διανομής, στο κεντρο διαλογής Ηρακλείου θα το γυρίσουν πίσω για να έρθει καλλιθεα. Τώρα μιλάω και στο chat με banggood και τους ζηταω να μου στειλουν την απόδειξη αποστολης του δέματος από ολλανδία. Το ζητάω μήπως έχουν στείλει λάθος δέμα σε άλλον παραλήπτη. Παρραγγελία Μι9 αγορά έγινε στις 26/6 και στις 28/6 έγινε αποστολή.

Αμα το ηξερα να πηγαινα για διακοπες στην κρητη να εκανα και παραλαβή του δέματος σαν τουριστας σε αγνωστη διευθυνση. Στο chat μου είπανε οτι το στειλανε στην ταδε διευθνυση(σωστη) και οτι δεν εχουνε απόδειξη για το track number ταχυδρομειου και οτι η μονη αποδειξη για το track ειναι το invoice στο site. Γιατι τους ειπα οτι μπορει να το στειλατε σε αλλο ονομα και διεύθυνση. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal αυτό σώζει την κατάσταση.

Edited by spyrosfra

Γενικά σας έχει τύχει η απσοτολή όταν φτάσει στην Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ να κάνει βόλτα και να την στείλουν πρώτα αλλού και μετά να φτάσει τελικά στον προορισμό του;

Παραγγελία από banggood με Priority Air Mail μεσω Ολλανδιας ήρθε σε λίγες μερες στο αεροδρόμιο

10/7/2019, 17:29:54 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ)

10/7/2019, 16:01:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

10/7/2019, 10:25:58 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

10/7/2019, 07:24:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

9/7/2019, 15:20:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

8/7/2019, 07:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

4/7/2019, 08:52:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εγω μένω Καλλιθεα μίλησα με τα Ελτα και μου λένε αν έχουν κάνει λάθος στο Κέντρο Διανομής, στο κεντρο διαλογής Ηρακλείου θα το γυρίσουν πίσω για να έρθει καλλιθεα. Τώρα μιλάω και στο chat με banggood και τους ζηταω να μου στειλουν την απόδειξη αποστολης του δέματος από ολλανδία. Το ζητάω μήπως έχουν στείλει λάθος δέμα σε άλλον παραλήπτη. Παρραγγελία Μι9 αγορά έγινε στις 26/6 και στις 28/6 έγινε αποστολή.

Αμα το ηξερα να πηγαινα για διακοπες στην κρητη να εκανα και παραλαβή του δέματος σαν τουριστας σε αγνωστη διευθυνση. Στο chat μου είπανε οτι το στειλανε στην ταδε διευθνυση(σωστη) και οτι δεν εχουνε απόδειξη για το track number ταχυδρομειου και οτι η μονη αποδειξη για το track ειναι το invoice στο site. Γιατι τους ειπα οτι μπορει να το στειλατε σε αλλο ονομα και διεύθυνση. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal αυτό σώζει την κατάσταση.

Σε πόσο χρόνο από τότε που το παρήγγειλες, ήλθε το δέμα στην Ελλάδα;Οχι πότε το πήρες εσύ,αλλά πότε έφτασε στη Χώρα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σε πόσο χρόνο από τότε που το παρήγγειλες, ήλθε το δέμα στην Ελλάδα;Οχι πότε το πήρες εσύ,αλλά πότε έφτασε στη Χώρα.
Λοιπον η παγγελια εγινε στις 26/6 στάλθηκε 28/6 με priority air mail 4/7 μπηκε ολλανδια και 10/7 ηρθε Ελλαδα. Σε εμενα ακόμα (Αθηνα) δεν έχει φτασει, κάνει βολτα στην Ελλαδα εχει παει διακοπες στην Κρητη:)

Λοιπον η παγγελια εγινε στις 26/6 στάλθηκε 28/6 με priority air mail 4/7 μπηκε ολλανδια και 10/7 ηρθε Ελλαδα. Σε εμενα ακόμα (Αθηνα) δεν έχει φτασει, κάνει βολτα στην Ελλαδα εχει παει διακοπες στην Κρητη:)

Eυχαριστώ για την απάντηση.

Σου έγραψα,γιατί εμένα το στείλανε με μία εταιρία του...βώλου,που δεν στέλνει ούτε tracking,κάτι που μου δώσανε με το ζόρι οι Κινέζοι κατόπιν chat,και τώρα έχει κολλήσει από την 01/07 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.Η παραγγελία έγινε στις 12/06.

Απορώ που η δική σου παραγγελία εστάλη με άλλη Εταιρία και έφτασε σε πολύ καλό χρόνο,όπως γινόταν πάντα.Πιθανόν να κατάλαβαν τη βλακεία τους οι Κινέζοι και να εγκατέλειψαν την απαράδεκτη εταιρία που έχει τώρα το δικό μου δέμα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Κοιτα ίσως είμαι τυχερός 1η παραγγελια bangood 18/6 2η 26/6 και 3η 4/7 ολες με priority air μέσω ολλανδίας η τελευταια χθες εφτασε Ολλανδια. Απλως έχω την απορία αν έχει συμβεί και σε άλλους τα δέματα οταν ερχονται Ελλαδα να κανουν βολτες στην Ελλαδα αντι να ερχονται κατευθείαν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε μένα όλες τις υπόλοιπες φορές ήρθαν κατευθείαν και όχι μεσω λαμιας που λεμε. Edited by spyrosfra

:dance: - ο ''κηδειας'' ο μονιμος ταχυδρομος πηρε συνταξη (να παει στο χωριο του και να μην τον ξαναδουμε) και πλεον ανελαβε νεος με συμβαση, μεχρι στιγμης τα παμε καλα παραδιδει χωρις κλαψες και προβληματα (πχ θελω για καθε δεματακι ξεχωριστη εξουσιοδοτηση και σχετικα καινουργια κιολας)

Γενικά σας έχει τύχει η απσοτολή όταν φτάσει στην Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ να κάνει βόλτα και να την στείλουν πρώτα αλλού και μετά να φτάσει τελικά στον προορισμό του;

:cool: - εχει τυχει σε παιδια απο εδω, το εχουν γραψει κιολας, το δεματακι εκανε μια βολτα μεχρι την συμπρωτευουσα και ξαναγυρισε.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Κοιτα ίσως είμαι τυχερός 1η παραγγελια bangood 18/6 2η 26/6 και 3η 4/7 ολες με priority air μέσω ολλανδίας η τελευταια χθες εφτασε Ολλανδια. Απλως έχω την απορία αν έχει συμβεί και σε άλλους τα δέματα οταν ερχονται Ελλαδα να κανουν βολτες στην Ελλαδα αντι να ερχονται κατευθείαν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε μένα όλες τις υπόλοιπες φορές ήρθαν κατευθείαν και όχι μεσω λαμιας που λεμε.

Τυχερέ.

Φαίνεται ότι είδαν τη βλακεία τους και άλλαξαν εταιρία πάλι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Τυχερέ.

Φαίνεται ότι είδαν τη βλακεία τους και άλλαξαν εταιρία πάλι.

Ισως, επιτέλους το δεματακι φευγει απο το Ηρακλειο Κρητης και έρχεται στον σωστό προορισμό είδαν την βλακεία τους.

Γεια σας παιδιά παρήγγειλα ένα μικρού βάρους αντικείμενο (0.5kg) από Πολωνία, το οποιο σταλθηκε με συστημενο ταχυδρομειο.Στο site των ΕΛΤΑ βλεπω με το tracking το εξης:

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

4/7/2019, 13:40:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

2/7/2019, 13:02:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μια εβδομαδα χωρις ενημερωση...Θεωρειται normal?Να ξεκινησω τα dispute ή να πάρω τα ελτα κανα τηλ?

Γεια σας παιδιά παρήγγειλα ένα μικρού βάρους αντικείμενο (0.5kg) από Πολωνία, το οποιο σταλθηκε με συστημενο ταχυδρομειο.Στο site των ΕΛΤΑ βλεπω με το tracking το εξης:

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

4/7/2019, 13:40:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

2/7/2019, 13:02:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μια εβδομαδα χωρις ενημερωση...Θεωρειται normal?Να ξεκινησω τα dispute ή να πάρω τα ελτα κανα τηλ?

Μάλλον, θα σου δώσουν και βραβείο αν στην 1η βδομάδα ανοίξεις dispute.

Οι αγορές από το εξωτερικό θέλουν υπομονή.

Παρακολούθησε το δέμα σου και σε άλλο tracking site (17trak, parcelsapp κλπ)

Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση

4/7/2019, 13:40:00ΠΟΛΩΝΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

2/7/2019, 13:02:00ΠΟΛΩΝΙΑΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Είπαμε case στο PayPal ανοίγουμε κοντά στης 55 μέρες από την παραγγελία μας αν το ανοίξεις νωρίτερα θα φας άκυρο από το PayPal και μετά αν δεν σου έρθει ποτέ το δέμα ΔΕΝ μπορείς να το ξανά ανοίξεις με αποτέλεσμα να χάσεις τα λεφτά σού.