BurnedPriest Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Έχει γίνει κάμποσες φορές να έρθουν για "παράδοση", χτυπάνε κουδούνι δεν απαντάνε ΚΑΝ όταν ρωτάω από το θυροτηλέφωνο και όταν κατεβαίνω κάτω το βλέπω στην είσοδο. Για μπάτσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Να ρωτήσω. Έστω ότι φτάνει στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου πακέτο αλλά εγώ λείπω για καιρό εκτός περιοχής. Μπορώ να τους ζητήσω να το στείλουν σε κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού τηλεφωνικά ή δεν γίνεται ; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Να ρωτήσω. Έστω ότι φτάνει στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου πακέτο αλλά εγώ λείπω για καιρό εκτός περιοχής. Μπορώ να τους ζητήσω να το στείλουν σε κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού τηλεφωνικά ή δεν γίνεται ; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Μαι φορα το ειχα ζητηση αλλα δεν μπορουσαν λεει να το κανουν το ηθελαν εγγραφως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Να ρωτήσω. Έστω ότι φτάνει στα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου πακέτο αλλά εγώ λείπω για καιρό εκτός περιοχής. Μπορώ να τους ζητήσω να το στείλουν σε κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού τηλεφωνικά ή δεν γίνεται ; Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Προσωπικά μου είχαν πει να κάνω αίτηση απ'το ταχυδρομείο της περιοχής που βρισκόμουν για να μου το φέρουν εκεί. Θυμάσαι μήπως κόστος και πόσες μέρες έκανε μέχρι να έρθει μαζί με την διαδικασία; (αν εν τέλει έκανες την αίτηση βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 καλησπερα στην παρεα, περιμενω ενα δεμα απο tnt κ στην πολη μου δεν εχουμε tnt καταστημα , θα μου ερθει με ελτα ? acs? Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Θυμάσαι μήπως κόστος και πόσες μέρες έκανε μέχρι να έρθει μαζί με την διαδικασία; (αν εν τέλει έκανες την αίτηση βέβαια) Δεν την έκανα δυστυχώς γιατί έπρεπε να πάω 2 φορές στο ταχυδρομείο και ήμουν για διακοπές. Τελικά απλά είχα ζητήσει τηλεφωνικώς να μου το κρατήσουν λίγες ημέρες παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 καλησπερα στην παρεα, περιμενω ενα δεμα απο tnt κ στην πολη μου δεν εχουμε tnt καταστημα , θα μου ερθει με ελτα ? acs? Μπορει να έρθει απο TNT κατάστημα γειτονικής πολης πχ 100 χλμ μακριά... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μπορει να έρθει απο TNT κατάστημα γειτονικής πολης πχ 100 χλμ μακριά... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro οτι να νε ,μιλησα με τντ κ θα ερθει στην πολη μου με sds courier , πρωτη φορα την ακουω που επισης δεν εχουμε στην πολη μου , υγεια Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μπορει να έρθει απο TNT κατάστημα γειτονικής πολης πχ 100 χλμ μακριά... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Κατι τετοιο ... απλα δεν γινεται :dash: οτι να νε ,μιλησα με τντ κ θα ερθει στην πολη μου με sds courier , πρωτη φορα την ακουω που επισης δεν εχουμε στην πολη μου , υγεια Ισως δεν υπαρχει στην πολη σου γραφειο SDS αλλα για να σου το ειπαν θα εχει αυτη η εταιρεια στην πολη σου καποιον συνεργατη-γραφειο courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Κατι τετοιο ... απλα δεν γινεται :dash: Ισως δεν υπαρχει στην πολη σου γραφειο SDS αλλα για να σου το ειπαν θα εχει αυτη η εταιρεια στην πολη σου καποιον συνεργατη-γραφειο courier sds ηρθε ο ανθρωπος απο θεσαλονικη , 220 χλμ μακρια :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 sds ηρθε ο ανθρωπος απο θεσαλονικη , 220 χλμ μακρια :lol: Θα γινομουν αδιακριτος αν σε ρωτουσα σε ποια πολη μενεις? Γιατι αυτο που μου λες ειναι... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Θα γινομουν αδιακριτος αν σε ρωτουσα σε ποια πολη μενεις? Γιατι αυτο που μου λες ειναι... :blink: φλωρινα . ο τυπος δεν σταματησε σε μενα , πηγε ακομα 100 χλμ πιο μακρια καστορια :lol: λογικα 1 φορα την εβδομαδα βγαζει κινηση για εδω Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 (edited) Παραγγελία από banggood με Priority Air Mail μεσω Ολλανδιας ήρθε σε λίγες μερες στο αεροδρόμιο 10/7/2019, 17:29:54 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ) 10/7/2019, 16:01:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 10/7/2019, 10:25:58 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 10/7/2019, 07:24:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 9/7/2019, 15:20:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 8/7/2019, 07:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/7/2019, 08:52:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Εγω μένω Καλλιθεα μίλησα με τα Ελτα και μου λένε αν έχουν κάνει λάθος στο Κέντρο Διανομής, στο κεντρο διαλογής Ηρακλείου θα το γυρίσουν πίσω για να έρθει καλλιθεα. Τώρα μιλάω και στο chat με banggood και τους ζηταω να μου στειλουν την απόδειξη αποστολης του δέματος από ολλανδία. Το ζητάω μήπως έχουν στείλει λάθος δέμα σε άλλον παραλήπτη. Παρραγγελία Μι9 αγορά έγινε στις 26/6 και στις 28/6 έγινε αποστολή. Αμα το ηξερα να πηγαινα για διακοπες στην κρητη να εκανα και παραλαβή του δέματος σαν τουριστας σε αγνωστη διευθυνση. Στο chat μου είπανε οτι το στειλανε στην ταδε διευθνυση(σωστη) και οτι δεν εχουνε απόδειξη για το track number ταχυδρομειου και οτι η μονη αποδειξη για το track ειναι το invoice στο site. Γιατι τους ειπα οτι μπορει να το στειλατε σε αλλο ονομα και διεύθυνση. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal αυτό σώζει την κατάσταση. Edited July 10, 2019 by spyrosfra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Γενικά σας έχει τύχει η απσοτολή όταν φτάσει στην Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ να κάνει βόλτα και να την στείλουν πρώτα αλλού και μετά να φτάσει τελικά στον προορισμό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παραγγελία από banggood με Priority Air Mail μεσω Ολλανδιας ήρθε σε λίγες μερες στο αεροδρόμιο 10/7/2019, 17:29:54 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ.Δ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ) 10/7/2019, 16:01:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 10/7/2019, 10:25:58 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 10/7/2019, 07:24:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 9/7/2019, 15:20:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 8/7/2019, 07:35:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/7/2019, 08:52:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Εγω μένω Καλλιθεα μίλησα με τα Ελτα και μου λένε αν έχουν κάνει λάθος στο Κέντρο Διανομής, στο κεντρο διαλογής Ηρακλείου θα το γυρίσουν πίσω για να έρθει καλλιθεα. Τώρα μιλάω και στο chat με banggood και τους ζηταω να μου στειλουν την απόδειξη αποστολης του δέματος από ολλανδία. Το ζητάω μήπως έχουν στείλει λάθος δέμα σε άλλον παραλήπτη. Παρραγγελία Μι9 αγορά έγινε στις 26/6 και στις 28/6 έγινε αποστολή. Αμα το ηξερα να πηγαινα για διακοπες στην κρητη να εκανα και παραλαβή του δέματος σαν τουριστας σε αγνωστη διευθυνση. Στο chat μου είπανε οτι το στειλανε στην ταδε διευθνυση(σωστη) και οτι δεν εχουνε απόδειξη για το track number ταχυδρομειου και οτι η μονη αποδειξη για το track ειναι το invoice στο site. Γιατι τους ειπα οτι μπορει να το στειλατε σε αλλο ονομα και διεύθυνση. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal αυτό σώζει την κατάσταση. Σε πόσο χρόνο από τότε που το παρήγγειλες, ήλθε το δέμα στην Ελλάδα;Οχι πότε το πήρες εσύ,αλλά πότε έφτασε στη Χώρα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Σε πόσο χρόνο από τότε που το παρήγγειλες, ήλθε το δέμα στην Ελλάδα;Οχι πότε το πήρες εσύ,αλλά πότε έφτασε στη Χώρα. Λοιπον η παγγελια εγινε στις 26/6 στάλθηκε 28/6 με priority air mail 4/7 μπηκε ολλανδια και 10/7 ηρθε Ελλαδα. Σε εμενα ακόμα (Αθηνα) δεν έχει φτασει, κάνει βολτα στην Ελλαδα εχει παει διακοπες στην Κρητη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Λοιπον η παγγελια εγινε στις 26/6 στάλθηκε 28/6 με priority air mail 4/7 μπηκε ολλανδια και 10/7 ηρθε Ελλαδα. Σε εμενα ακόμα (Αθηνα) δεν έχει φτασει, κάνει βολτα στην Ελλαδα εχει παει διακοπες στην Κρητη:) Eυχαριστώ για την απάντηση. Σου έγραψα,γιατί εμένα το στείλανε με μία εταιρία του...βώλου,που δεν στέλνει ούτε tracking,κάτι που μου δώσανε με το ζόρι οι Κινέζοι κατόπιν chat,και τώρα έχει κολλήσει από την 01/07 και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.Η παραγγελία έγινε στις 12/06. Απορώ που η δική σου παραγγελία εστάλη με άλλη Εταιρία και έφτασε σε πολύ καλό χρόνο,όπως γινόταν πάντα.Πιθανόν να κατάλαβαν τη βλακεία τους οι Κινέζοι και να εγκατέλειψαν την απαράδεκτη εταιρία που έχει τώρα το δικό μου δέμα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 (edited) Κοιτα ίσως είμαι τυχερός 1η παραγγελια bangood 18/6 2η 26/6 και 3η 4/7 ολες με priority air μέσω ολλανδίας η τελευταια χθες εφτασε Ολλανδια. Απλως έχω την απορία αν έχει συμβεί και σε άλλους τα δέματα οταν ερχονται Ελλαδα να κανουν βολτες στην Ελλαδα αντι να ερχονται κατευθείαν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε μένα όλες τις υπόλοιπες φορές ήρθαν κατευθείαν και όχι μεσω λαμιας που λεμε. Edited July 11, 2019 by spyrosfra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 :dance: - ο ''κηδειας'' ο μονιμος ταχυδρομος πηρε συνταξη (να παει στο χωριο του και να μην τον ξαναδουμε) και πλεον ανελαβε νεος με συμβαση, μεχρι στιγμης τα παμε καλα παραδιδει χωρις κλαψες και προβληματα (πχ θελω για καθε δεματακι ξεχωριστη εξουσιοδοτηση και σχετικα καινουργια κιολας) Γενικά σας έχει τύχει η απσοτολή όταν φτάσει στην Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ να κάνει βόλτα και να την στείλουν πρώτα αλλού και μετά να φτάσει τελικά στον προορισμό του; :cool: - εχει τυχει σε παιδια απο εδω, το εχουν γραψει κιολας, το δεματακι εκανε μια βολτα μεχρι την συμπρωτευουσα και ξαναγυρισε. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Κοιτα ίσως είμαι τυχερός 1η παραγγελια bangood 18/6 2η 26/6 και 3η 4/7 ολες με priority air μέσω ολλανδίας η τελευταια χθες εφτασε Ολλανδια. Απλως έχω την απορία αν έχει συμβεί και σε άλλους τα δέματα οταν ερχονται Ελλαδα να κανουν βολτες στην Ελλαδα αντι να ερχονται κατευθείαν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε μένα όλες τις υπόλοιπες φορές ήρθαν κατευθείαν και όχι μεσω λαμιας που λεμε. Τυχερέ. Φαίνεται ότι είδαν τη βλακεία τους και άλλαξαν εταιρία πάλι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Τυχερέ. Φαίνεται ότι είδαν τη βλακεία τους και άλλαξαν εταιρία πάλι. Ισως, επιτέλους το δεματακι φευγει απο το Ηρακλειο Κρητης και έρχεται στον σωστό προορισμό είδαν την βλακεία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weave Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Γεια σας παιδιά παρήγγειλα ένα μικρού βάρους αντικείμενο (0.5kg) από Πολωνία, το οποιο σταλθηκε με συστημενο ταχυδρομειο.Στο site των ΕΛΤΑ βλεπω με το tracking το εξης: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/7/2019, 13:40:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 2/7/2019, 13:02:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Μια εβδομαδα χωρις ενημερωση...Θεωρειται normal?Να ξεκινησω τα dispute ή να πάρω τα ελτα κανα τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Γεια σας παιδιά παρήγγειλα ένα μικρού βάρους αντικείμενο (0.5kg) από Πολωνία, το οποιο σταλθηκε με συστημενο ταχυδρομειο.Στο site των ΕΛΤΑ βλεπω με το tracking το εξης: Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/7/2019, 13:40:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 2/7/2019, 13:02:00 ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Μια εβδομαδα χωρις ενημερωση...Θεωρειται normal?Να ξεκινησω τα dispute ή να πάρω τα ελτα κανα τηλ? Μάλλον, θα σου δώσουν και βραβείο αν στην 1η βδομάδα ανοίξεις dispute. Οι αγορές από το εξωτερικό θέλουν υπομονή. Παρακολούθησε το δέμα σου και σε άλλο tracking site (17trak, parcelsapp κλπ) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Γεια σας παιδιά παρήγγειλα ένα μικρού βάρους αντικείμενο (0.5kg) από Πολωνία, το οποιο σταλθηκε με συστημενο ταχυδρομειο.Στο site των ΕΛΤΑ βλεπω με το tracking το εξης: Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση 4/7/2019, 13:40:00ΠΟΛΩΝΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 2/7/2019, 13:02:00ΠΟΛΩΝΙΑΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Μια εβδομαδα χωρις ενημερωση...Θεωρειται normal?Να ξεκινησω τα dispute ή να πάρω τα ελτα κανα τηλ?Είπαμε case στο PayPal ανοίγουμε κοντά στης 55 μέρες από την παραγγελία μας αν το ανοίξεις νωρίτερα θα φας άκυρο από το PayPal και μετά αν δεν σου έρθει ποτέ το δέμα ΔΕΝ μπορείς να το ξανά ανοίξεις με αποτέλεσμα να χάσεις τα λεφτά σού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts