WitchKing Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δεν έχει σημασία αν είναι για μεταπώληση. Δε μπορεί να φέρνει ο καθένας ό,τι θέλει επειδή επιτρέπεται σε άλλες χώρες Μα δε μιλάμε για συνταγογραφούμενα φάρμακα, για συμπληρώματα διατροφής μιλάμε. Ούτε και είναι εισαγωγή απο χώρα τύπου Αφγανιστάν. Δηλαδή αν αγοράσω απο το αγγλικό MyProtein τα ίδια που αγόρασε ο karlito, θα μου ζητήσει πάλι εξηγήσεις ο ΕΟΦ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δεν υπάρχει ακόμα τελωνείο για εισαγωγές από Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Παιδιά όλα αυτά που παράγγειλα υπάρχουν εδώ μέχρι στα φαρμάκια,πχ πήρα ω3 της now foods.οι άλλοι δεν ξέρω τι πήρανε και πάνε για ΕΟΦ.αλλα μόνο και μόνο το τράβηγμα στον Χολαργό που είναι ο ΕΟΦ και το μπλέξιμο που πρέπει να κανεις είναι Αστα να πάνε. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δεν υπάρχει ακόμα τελωνείο για εισαγωγές από Αγγλία. Αυτό το ξέρω. Δηλαδή το τελωνείο και οι δασμοί είναι το θέμα; Όχι η καταλληλότητα των εισαγόμενων; Γιατί ο ΕΟΦ χώνεται στη μέση στη μία περίπτωση και όχι στην άλλη; Τι ψάχνω κι εγώ απόγευμα Σαββάτου... Δεν πάω για κανένα μπανάκι λέω 'γω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μα άμα δδεν σταματήσει το δέμα στο Τελωνείο , πως ακριβώς θα χωθεί ο Ε.Ο.Φ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Μα άμα δδεν σταματήσει το δέμα στο Τελωνείο , πως ακριβώς θα χωθεί ο Ε.Ο.Φ. ; Αυτό ας το βρει ο ΕΟΦ, αφού νοιάζεται τόσο για το τι μπαίνει στην Ελλάδα μέσω των ΕΛΤΑ. Αλλιώς είναι υποκριτικό να κάνεις ελέγχους σε συμπληρώματα διατροφής απο τρίτες χώρες ενω κάποιος μπορεί να φέρει πολυ χειρότερα σκευάσματα ανεξέλεγκτα απο ευρωπαϊκές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Αυτό ας το βρει ο ΕΟΦ, αφού νοιάζεται τόσο για το τι μπαίνει στην Ελλάδα μέσω των ΕΛΤΑ. Αλλιώς είναι υποκριτικό να κάνεις ελέγχους σε συμπληρώματα διατροφής απο τρίτες χώρες ενω κάποιος μπορεί να φέρει πολυ χειρότερα σκευάσματα ανεξέλεγκτα απο ευρωπαϊκές χώρες. Οποιοδήποτε σκευασμα πωλειται online απο γερμανικα, γαλλικα , ιταλικα , αγγλικα κτλ eshops εχει εγκριθει απο τον αντιστοιχο ΕΟΦ της καθε χωρας.Ποιος σου ειπε οτι κυκλοφορει ανεξελεκτα ? Edited August 28, 2017 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τελικά κανένα νέο με τα δέματα 18/19/20 Ιουλίου ; έχει τίποτα ; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τελικά κανένα νέο με τα δέματα 18/19/20 Ιουλίου ; έχει τίποτα ; :blink:Με 19/7 ένα MI band 2 παρέλαβα σήμερα ευτυχώς χωρίς παραπάνω χρεώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Με 19/7 ένα MI band 2 παρέλαβα σήμερα ευτυχώς χωρίς παραπάνω χρεώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο εμφάνισε κανονικά στο Tracking ;Ή απλά ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τελικά κανένα νέο με τα δέματα 18/19/20 Ιουλίου ; έχει τίποτα ; :blink: Ξεκόλλησε το δικό μου χθες με άφιξη 18/7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Στο εμφάνισε κανονικά στο Tracking ;Ή απλά ήρθε;Το εμφάνισε κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ξεκόλλησε το δικό μου χθες με άφιξη 18/7 2017-07-18 15:49 The item has arrived in the country of destination ακόμα έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 2017-07-18 15:49 The item has arrived in the country of destination ακόμα έτσι 15:52 ήταν το δικό μου, στον ίδιο σάκο πρέπει να ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDom19 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 15:52 ήταν το δικό μου, στον ίδιο σάκο πρέπει να ήταν. 29/8/2017, 00:13:24 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ Μόλις τώρα έκανε Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σήμερα παρέλαβα το κολλημένο από τις 18.7.2017 πακέτο, την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Το πακέτο είχε ανοιχτεί απο το τελωνείο, είχε ξανακλειστεί πρόχειρα και είχε πανω αυτοκόλλητο πράσινο που έγραφε "ΓΕΤΑ Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος - Τελωνειακώς ελεύθερο". Το Gearbest είχε δηλώσει τιμή κάτω από 22 ευρω, κανείς δεν έλεγξε αν είναι ακριβής η τιμή ή όχι. Επίσης δεν πλήρωσα τα 3 ευρώ. Αντε και στα δικά σας! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimzav Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Καλησπέρα , μόλις μπήκα στο φόρουμ! Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το tracking αυτο : GM275331748020829834 Τι είναι το Athens AMU Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ερώτηση, γίνεται κάπως να πάρω πακέτο που έχει έρθει σε ότι να'ναι όνομα; Έχω την απόδειξη αγοράς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Με την ταυτότητα του το παίρνεις αμέσως. Χωρίς αυτή δύσκόλο. Αν εΙναιωαπλό είναι πιο εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Το όνομα δεν υπάρχει. Αντί να μου το στείλουν με το όνομα που έβαλα (φαίνεται στην απόδειξη αγοράς) έβαλαν το username μου Στο σάιτ αγοράς (pgetsos) Το βιάζομαι Και δε μπορώ να περιμένω να φύγει πίσω και να γυρίσει ξανά με το σωστό :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήγαινε στο ταχυδρομείο και πείσε τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σε αντίστοιχη περίπτωση ο αποστολεας αντι να βαλει το όνομα μου εβαλε το δικο με τηδικη μου διεύθυνση. Επρεπε να παω απο το ταχυδρομείο και να τους εξηγησω. Τελικα μου το εδωσαν. Κανονικα νομιζω επρεπε να γυρισει πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ωραία. Ξέρω και ακριβώς τι Έχει μέσα οπότε με ταυτότητα μαζί αν το ανοίξω μπροστά της κτλ Ευχαριστώ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δε νομίζω να σε αφήσουν να ανοίξεις πακέτο αν δεν είναι 100% σίγουροι οτι είναι δικό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3viljin666 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 απο 16.08 και μου δειχνει ακομα Import (Item arrived at country of destination).... Ειναι αλλος που περιμενει απο τοτε?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts