Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξερω κατι παιζει ομως με τα δεματα που σταλθηκαν απο Ολλανδια τελος Ιουνίου αρχες Ιουλιου.εγω ειμαι στον ενα μηνα και 6 μερες απο την μερα που εφυγε απο Ολλανδια 19-6 και ακομα τπτ,δεν ξερω τι θα γινει αλλα δεν μου εχει καθυστερήσει ποτε δεμα απο Κινα τοσο.Αν καποιος γνωριζει και του εχει τυχει να καθυστερήσει τοσο και να παραλαβει τοτε μπορει να ειναι και φυσιολογικο.

Το ιδιο προβλημα κι εγω ρε σεις.. Απο Gearbest παραγγελια στις 22/6 εχει φτασει μεσω PostNL στο Βενιζελο απο 08/07 και παπαλα.. Κανενα νεο.. Τι γινεται ολοι διακοπες πηγαν? :mad:

Σε οσους διαμαρτυρονται οτι εφτασαν τα πακετα τους 7-8 ιουλιου και ακομη δεν τα εχουν, να σας ενημερωσω οτι πακετο απο 21-06 κολλημενο στο arrived at the county of destination, σημερα εδειξε οτι περασε απο το ΚΑΤ..... αναμονη για τελωνειο τωρα...
With great power, comes great responsibility...

Εχω μια παραγγελεία απο Geekbuying με Βελγικο ταχυδρομείο η οποια μετα απο 60 μέρες από την ημερομηνία αποστολής ειναι σε κατασταση:

από τις 07/6/2017 σε -->Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Σε ερωτηση μου στο Geekbuying πηρα μια απαντηση:

you can contact your local post office and offer a document with the stamp to prove that you don’t receive your package.

(please get it with the stamp of the post office )

Ερώτηση: Γνωριζει κάποιος αν τα ΕΛΤΑ δινουν τετοια βεβαιωση ?

Εχω μια παραγγελεία απο Geekbuying με Βελγικο ταχυδρομείο η οποια μετα απο 60 μέρες από την ημερομηνία αποστολής ειναι σε κατασταση:

από τις 07/6/2017 σε -->Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

Σε ερωτηση μου στο Geekbuying πηρα μια απαντηση:

you can contact your local post office and offer a document with the stamp to prove that you don’t receive your package.

(please get it with the stamp of the post office )

Ερώτηση: Γνωριζει κάποιος αν τα ΕΛΤΑ δινουν τετοια βεβαιωση ?

ψιλοπαγιδα ειναι, το tracking number του bpost δεν το βλεπουν τα ελτα, αρα ουτε εκεινοι μπορουν να ξερουν αν παρελαβες ή οχι, αποψη μου.

Περιμένω 1 Xiaomi redmi note 4 απο Alixpress και μου λέει ότι 18-6-2017: ''Arrived at destination country''... Στις 1 Αυγούστου μπορώ να ζητήσω full refund. Να το κάνω?

ανοιξε dipute , αν και ΔΕΝ φταιει ο κινεζος, η ελλαδα ειναι το προβλημα. Συζητησε μαζι του τι μπορει να γινει.

Περιμένω 1 Xiaomi redmi note 4 απο Alixpress και μου λέει ότι 18-6-2017: ''Arrived at destination country''... Στις 1 Αυγούστου μπορώ να ζητήσω full refund. Να το κάνω?
Όχι, να περιμένεις και άλλο. (εκτός και αν θέλετε και τα κινέζικα να σταματήσουν να στέλνουν Ελλάδα σιγά σιγά.)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Σιγά σιγά θα σταματήσουν όλα τα κινέζικα να στέλνουν Ελλάδα, μετά από τα τόσα dispute που παρατηρώ, γι'αυτό λέω να κάνουμε υπομονή, με τα ελτα που έχουμε μπλεξει

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα από έγκυρο σάητ αγγλικό δέμα απλό όχι συστημένο χωρίς tracking number παρά μόνο order number του site έφτασε λέει στα ελτά της περιοχής ήρθε ο ταχυδρόμος ρώτησε στη διέθυνση και δεν βρήκε κανέναν και το έστειλε πίσω λέει αγγλία.Το όνομα ήταν της μητέρας μου που πλήρωσε που δεν υπάρχει στο κουδούνι της πολυκατοικίας ,τηλέφωνο είχα βάλει στο σαητ επίσης είχα πει αν δεν βρει καποιον να το αφήσει στην είσοδο. Αυτό το το έστειλε πίσω μου φαινεται το κρατησε για την παρτη του και κανει τουμπεκι. Τι προτείνετε να κάνω ? Υπάρχει κανεις να προτείνει λύση με παρόμοιο περιστατικό που του έτυχε? Ευχαριστώ!

Όχι, να περιμένεις και άλλο. (εκτός και αν θέλετε και τα κινέζικα να σταματήσουν να στέλνουν Ελλάδα σιγά σιγά.)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Στο 3μηνο είναι καλά?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ολους εμας που ειμαστε σε αναμονη για παραλαβη,μιλησα σιμερα με Ελτα και η υπαλληλος μου ειπε οτι εχουν φτασει αρκετοι σακοι απο Ολλανδια συγκεκριμενα οι οποιοι δεν εχουν ανοιχτοι καν ακομα λογο φορτου εργασιας, αρα υπομονη με τα Ελτα, ελπιζω να παραλαβουμε ολοι οσο πιο συντομα

Υπομονη παιδια 21/6 εφτασε αεροδρομιο και το ανοιξανε 25/7.

34 μερες μεσα στο σακο εκατσε και εχτες αρχισε να κουνηεται για να ξεμουδιασει.

Καλησπέρα από έγκυρο σάητ αγγλικό δέμα απλό όχι συστημένο χωρίς tracking number παρά μόνο order number του site έφτασε λέει στα ελτά της περιοχής ήρθε ο ταχυδρόμος ρώτησε στη διέθυνση και δεν βρήκε κανέναν και το έστειλε πίσω λέει αγγλία.Το όνομα ήταν της μητέρας μου που πλήρωσε που δεν υπάρχει στο κουδούνι της πολυκατοικίας ,τηλέφωνο είχα βάλει στο σαητ επίσης είχα πει αν δεν βρει καποιον να το αφήσει στην είσοδο. Αυτό το το έστειλε πίσω μου φαινεται το κρατησε για την παρτη του και κανει τουμπεκι. Τι προτείνετε να κάνω ? Υπάρχει κανεις να προτείνει λύση με παρόμοιο περιστατικό που του έτυχε? Ευχαριστώ!

Δικο σου το λαθος διοτι σε απλο ταχυδρομειο ο ταχυδρομος ουδεμια υποχρεωση εχει να σε ψαξει τηλεφωνικα και μπορει και να μην ειχε το τηλεφωνο σου ...Και εφοσον δεν υπαρχει και το ονομα στο κουδουνι πως να σε βρει και εσυ με απλο ταχυδρομειο αντε να αποδειξεις τι εγινε... γιαυτο παντα συστημενο για να ξερεις τι σου γινεται!

ITS ALIVE :D

26/7/2017, 10:36:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

19/6/2017, 08:24:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σου λενε μαλ......ιες , δεμα το οποιο ΔΕΝ ειναι συστημενο ΔΕΝ το φερνει σπιτι φιλε μου, σου αφηνει χαρτακι να πας να το παραλαβεις με τα στοιχεια σου. Δεν ξερω τι ειχε μεσα το δεμα αλλα σιγουρα ξερει και καποιος αλλος εκτος απο σενα, το χαρτακι οτι εχεις δεμα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στο αφησει.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σου λενε μαλ......ιες , δεμα το οποιο ΔΕΝ ειναι συστημενο ΔΕΝ το φερνει σπιτι φιλε μου, σου αφηνει χαρτακι να πας να το παραλαβεις με τα στοιχεια σου. Δεν ξερω τι ειχε μεσα το δεμα αλλα σιγουρα ξερει και καποιος αλλος εκτος απο σενα, το χαρτακι οτι εχεις δεμα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στο αφησει.
Δεν είναι κανόνας αυτό. Εμένα ΜΗ συστημένα δέματα τα φέρνει κανονικά στο σπίτι. Αν δεν βρεθεί κάποιος να ανοίξει ώστε να το αφήσει μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας ή είναι μεγάλο σε όγκο, τότε μόνο αφήνει χαρτάκι, το οποίο όμως αν χαθεί χάθηκε και το δέμα.

Εννοείται σε συστημένο δέμα αν δεν είναι κάποιος να παραλάβει τότε αφήνει ειδοποίηση.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ειχα πει να το αφησει και μπροστα αν δεν βρει κάποιον ,το έστειλε άγνωστο κατευθείαν ο μπαγλαμάς.Λες και είμαστε σε κανά χωριό και ρώταγε αν είναι κανείς με το όνομα εδώ .Αφού υποχρεωτηκά το ονοματεπώνυμο έπρεπε να είναι αυτού που πληρώνει έβαλα μιας φίλης πουχε την κάρτα.Αυτός έκανε το λάθος θα τον κυνηγήσω να μου πληρώσει τα μεταφορικά.Λέτε να έχει μείνει το δέμα στο αεροδρόμιο? να πάρω τα ελτά εκεί τις αποθήκες μπας και το προλάβω?

Υ.Σ Μπαγλαμάς ->λαϊκό μουσικό όργανο με τρεις χορδές που μοιάζει με πολύ μικρό μπουζούκι

Edited by k0ralis
ανακρίβεια δήλωσης

Ακόμη τίποτα

22/6/2017, 15:03:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

20/6/2017, 12:06:00 ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ακόμη τίποτα

Σίγουρα δεν το λες φυσιολογικά πακετο από Ευρώπη να εχει φθάσει Ελλάδα περασμένο μέσα στο σύστημα την ΕΛΤΑ και να έχει μείνει στάσιμο πάνω από μήνα.

Παρτους τηλέφωνο αύριο να δει τι γίνεται όσο είναι νωρίς.

Ακόμη τίποτα

Αν πραγματικα ειναι απο ιταλια και οχι τριγωνικη αποστολη, εχεις θεμα.

Εμένα από 23/7 βράδυ έχει έρθει Γιάννενα και ακόμα ούτε ειδοποίηση ούτε φαίνεται καμιά κίνηση...

Έλεος!!

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Γεια σας παιδιά Εγώ περιμένω ένα δέμα το οποίο λέει πως έφυγε από ΗΠΑ 2 Ιουλίου με usps ενώ στο σάιτ των Ελτα λέει ακόμα παραλαβή πελάτη από εξωτερικό... Επίσης ένα άλλο δέμα με ems λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 9 Ιουλίου Ενώ στα Ελτα λέει ακόμα αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό ... Πόσο να περιμένω ακόμα παιδιά; Το ems ειδικά λέει στην σελίδα τους για κάθε 1 ημέρα καθυστέρηση 6 ευρώ αποζημίωση...

Γεια σας παιδιά Εγώ περιμένω ένα δέμα το οποίο λέει πως έφυγε από ΗΠΑ 2 Ιουλίου με usps ενώ στο σάιτ των Ελτα λέει ακόμα παραλαβή πελάτη από εξωτερικό... Επίσης ένα άλλο δέμα με ems λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από 9 Ιουλίου Ενώ στα Ελτα λέει ακόμα αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό ... Πόσο να περιμένω ακόμα παιδιά; Το ems ειδικά λέει στην σελίδα τους για κάθε 1 ημέρα καθυστέρηση 6 ευρώ αποζημίωση...

Aν διαβαζες λιγο παραπανω τα post, θα εβλεπες οτι ολοι περιμενουμε 1-1.5 μηνα...... κολλημενοι στο arrived at the country of destination απο 20-06 (ιουνιου) . Ειδικα εσυ απο αμερικη και το αλλο με ems αν ειναι απο κινα....περιμενε τελη αυγουστου και βλεπουμε, γτ στανταρακι το ems παει τελωνειο.

ρε φίλε είχα και άλλο πακέτο όμως το οποίο έκατσε 13 ημέρες δηλαδή από 6 είχε φτάσει και 19 σκαναριστηκε και λογικά αύριο το παραλαμβανω (3 ημέρες κάθεται μ.δ Θεσσ)... Και το ems που περιμένω δεν είναι από κινα...