Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ και συγνώμη αν έγινα κουραστικός.Αλλά η παραγγελία έγινε για άλλον και θα εκτεθώ.

Δεν θα εκτεθείς αν από πριν δεν θέσεις κάποιο χρονικό όριο. Οι αγορές από Κίνα είναι της υπομονής. Έχω παραλάβει σε 7 ημερολογιακες και σε 55. Δεν υπάρχει κάτι standard.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ναι έχεις δίκιο και πριν από αυτήν την παραγγελία παρέλαβα πάλι από το ίδιο μαγαζί σε 22 μέρες και ανησύχησα βλέποντας ότι αυτήν καθυστερεί παραπάνω, βέβαια εγώ τον είπα τον άνθρωπο ότι θα κάνει περίπου 30-35 μέρες αλλά αν δω ότι αργούν περισσότερο από 40 μέρες τα ΕΛΤΑ θα τον ενημερώσω για την καθυστέρηση και θα ανοίξω case στο PayPal καλού κακού.

Καλησπερα,

Ειχα κανει 3 παραγγελιες τον σεπτεμβριο απο 3 διαφορετικα αγγλικα σαιτ και ακομα περιμενω, γυρω στις 17 μερες.

(ενα απ τα σαιτ ειναι το amazon.co.uk που με ειχαν συνηθισει στο να τα στελνουν και νωριτερα και μου εκανε τρομερη εντυπωση, πρωτη φορα ετσι) Επισης ειχα την επιφοιτηση να μην βαλω tracking number σε καμια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα σε καμια απ τις παραγγελιες που ειχα κανει. Εστειλα μειλ σε ολα τα σαιτ μου ειπαν να ρωτησω τα ελτα και αν μετα απο 20 μερες δεν εχει ερθει τιποτα να ζητησω να τα ξανα στειλουν η να παρω τα λεφτα μου πισω. Πηρα τηλεφωνο στα ελτα την παρασκευη τους ειπα οτι δεν εχω tracking number και αν μπορουν να μου πουν αν παρεδωσαν τιποτα με διευθυνση και ονομα και μονο που δεν με εβρισαν.. τοσο παραλογο ειναι;

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο; Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω πριν ζητησω αποζημιωση;

Παραγγελια τον Ιουνιο απο Αγγλια μου ηρθε προχθες!Ειχα παρει βεβαια πισω τα χρηματα μου.Το ωραιο ειναι οτι το πακετο ηταν στην Ελλαδα απο 2/9 και τους πηρε πανω απο ενα μηνα να μου το παραδωσουν.

Συνοψη -> Αγγλια Ελλαδα σχεδον 3 μηνες και Ελλαδα παραδοση εναμιση μηνας.Ουτε με τα ποδια να ερχοταν.

Εμαθες ποτε γιατι εκαναν τοσο καιρο να την παραδωσουν αφου βρισκοταν εδω; εγω εστειλα μειλ στα κετρικα των ελτα και μου απαντησαν (θαυμα) οτι στην ουσια φταιω εγω που δεν τους πληρωσα περισσοτερα για να παρω και tracking number για τις αθλιες υπηρεσιες τους! τωρα τους ετοιμαζω ξεχεστηρια απαντηση ... :angry:

Παντως λεω να περιμενω μεχρι και την Παρασκευη και μετα θα ζητήσω αποζημίωση..

Μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι όσον αφορά το amazon ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο το amazon και η εταιρεία - πράκτορας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται και είναι η iparcel. Έγραψα και εδω την πολύ κακή εμπειρία που είχα από το αμαζον και εννοείται ότι έκλεισα σήμερα τον λογαριασμό στο αμαζον : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=27729&page=158

Καλησπερα το first class envelope εγινε departured απο το αεροδρομιο του chicago stis 15.

λογικα θα ειναι γερμανια τωρα, σε ποσες μερες θα ειναι ελλαδα πια?

Edited by Popheart

Καλημέρα.

Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος την ερώτησή μου...

Εχετε να μου προτεινετε τροπο αποστολής ενός μικρού κουτιού βάρους 600gr από Αγγλία;

Θα ήθελα:

1) Να μη χαθεί

2) Να φτάσει οσο γίνεται γρηγορότερα, διχως μεγάλο κόστος βέβαια

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Καλημέρα.

Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος την ερώτησή μου...

Εχετε να μου προτεινετε τροπο αποστολής ενός μικρού κουτιού βάρους 600gr από Αγγλία;

Θα ήθελα:

1) Να μη χαθεί

2) Να φτάσει οσο γίνεται γρηγορότερα, διχως μεγάλο κόστος βέβαια

συστημένο ταχυδρομείο ή ems

Ευχαριστώ πολυ. Θα ριξω μια ματια στα κοστη και θα αποφασίσω.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Καλησπερα το first class envelope εγινε departured απο το αεροδρομιο του chicago stis 15.

λογικα θα ειναι γερμανια τωρα, σε ποσες μερες θα ειναι ελλαδα πια?εχω αγχωθει γιατι δεν εχω τρακιν γιατι ειναι απλο!

Καλημερα,

Γραφω στο παρόν νημα λόγω μεγαλης κινησης μηπως και εχει αντιμετωπισει κανείς κατι παρόμοιο.

Περιμένω δεμα απο UK με Royal Mail (Αποστολη δτις 9 Οκτωβρίου). Το tracking number στο site της Royal λεει οτι ειναι στο Heathrow. Στο siteτης GLS -GROUP που εξυπηρετει τη RM γραφει οτι απο τις 14 Οκτωβρίου είναι στη Γερμανία. Εχεις κανεις παρομοια εμπειρία?. Φοβαμαι οτι ξαναγύρισε πισω το δεμα (δεν αναφερεται undelivered βέβαια). Στο site της GLS γραφει κ αρ. αποστολής της ACS που εξυπηρετει τα συστημενα για Ελλαδα.

BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Δοκίμασες το tracking της acs;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Στο site της acs δεν βγαζει αποτελεσμα...Οτι να ναι. Η αλήθεια είναι ότι όταν τα ΕΛΤΑ εξυπηρετουσαν royal mail δεν ειχα κανένα προβλημα. Αν και σε αυτό το σταδιο δεν εμπλεκεται η acs.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Αφού δε γράφει ακόμη κάτι στην acs, είναι στη Γερμανία το πακέτο σου. Να μην ανησυχείς, μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Αύριο - μεθαύριο θεωρώ πως θα δεις το tracking στην acs.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μακάρι συμφορουμήτη. Ανησυχω απλα γιατι το tracking system της Royal mail το δειχνει Heathrow απο χθες, ενω απο τις 14 το δειχνει Γερμανια το tracking της GLS.

Σε ευχαριστώ πολυ!!

Το tracking της royal αργεί σημαντικά να ενημερωθεί, μην ανησυχείς.

Status: Transit

Destination: Greece

2014-09-27 11:26 IPS, Item in conta IPS

Origin: Singapore

2014-09-29 11:26 Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-09-27 11:26 Received from Customer

======================================

Είναι κανείς άλλος που περιμένει δέμα κοντά στης παραπάνω ημερομηνίες και του αργήσανε και αυτόν;Η είμαι ο μόνος;

Καλησπερα παιδια, εαν γνωριζει καποιος εχω το εξης προβλημα : αγορασα 2 ταμπλετ απο το chinagrabber μετα απο εναμιση περιπου μηνα λειτουργιας ενα απο αυτα σταματησε να λειτουργει, (δεν ανοιγει καν).

Μετα απο επικοινωνια με το καταστημα και εφοσον εστειλα και βιντεο με την βλαβη μου ειπαν να το στειλω πισω ωστε να επισκευαστη η να γινει αντικατασταση με νεο.

Για να δεχτουν την επιστροφη επρεπε να συμπληρωσω μια φορμα και να προπληρωσω μεσω paypal τα ταχυδρομικα εξοδα για να μου το ξαναστειλουν πισω , πραγμα που εκανα, και εστειλα το ταμπλετ.

Τωρα συμφωνα με το tracing number RE432338294GR το ταμπλετ εχει φτασει εκει απο 20/09/2014 και απο το chinagrabber μου λενε οτι δεν το εχουν λαβει.

Σε νεα επικοινωνια που τους ειπα να κοιταξουν ξανα μου απαντησαν στις 15/10/2014 ως εξης :

We have not received this unit back.

We will have our shipping company check on this.

We will update your order status to "return received" and you should receive an automatic email notification.

Thank you for your patience.

Τι σημαινει αυτο ξερει κανεις ? πρεπει κατι να κανω ? μπορει να βοηθησει καποιος ?

ακριβως ιδιες ημερομηνιες και γω

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα άθλια ΕΛΤΑ και αργούν τοοοοσο πολύ;

Τι σημαινει αυτο ξερει κανεις ? πρεπει κατι να κανω ? μπορει να βοηθησει καποιος ?

Τσέκαρε το δέμα σου και στο trackitonline.ru. Έχει περισότερες πληροφορίες. Το δέμα σου στάλθηκε με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και μετά με china post εκεί σύμφωνα με το παραπάνω site . Δώστους 3-4 μέρες ακόμα να το δούν. Απο τις 20 έφτασε στο ταχυδρομείο στην Κίνα δεν διευκρινίζεται ότι το έλαβαν. Θα μπορούσες να ζητήσεις απόδειξη παραλαβής απο τα ΕΛΤΑ αν στραβώσει η δουλεία και εφόσον είναι συστημένο.

Ποιο είναι το πρόβλημα με τα άθλια ΕΛΤΑ και αργούν τοοοοσο πολύ;

δεν ειναι θεμα ΕΛΤΑ.δεν εχουν ερθει ακόμα.απλα πεσαμε σε περιεργες ταχυδρομικες ημερομηνίες.

δεν ειναι θεμα ΕΛΤΑ.δεν εχουν ερθει ακόμα.απλα πεσαμε σε περιεργες ταχυδρομικες ημερομηνίες.

Έχουν περάσει 25 μέρες και δεν έφτασαν από Κίνα Ελλάδα;Με τι έρχονται με γαϊδούρι...

Και ποιες είναι ¨περίεργες ημερομηνίες¨ να ξέρουμε να της αποφεύγουμε της παραγγελίες αυτές της μέρες.

Διαβάστε εδώ και μετά σχολιάζετε...