Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε, δε χάνεις τίποτα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το ολοήμερο 07:30-20:30 (Καθημερινές) 07:30-14:30 (Σάββατο), έγινε μόνιμο; ή ήταν απλά για τις γιορτές;

Mόνιμο είναι, για όλα τα κεντρικά καταστήματα. ;)

τι γινεται με την περιπτωση που εμενα μου το εστειλαν απο κινα και μετα ηρθε στην γερμανια μου εδωσαν το tracking number και εμπενα σε ενα γερμανικο σιτε και ελεγχα... μετα σταματησε η ενημερωση γιατι δεν τους το επετρεπαι η ελλαδα... και απο γερμανια ταχυδρομηθηκε για εδω...θα εχω να φοβαμαι κατι που πηγε τελωνειο η οχι ? ειναι στην ελλαδα απο τις 13/1 και δεν εχω νεα και ανησυχω... πρεπει να πληρωσω και τελωνειο ?

Όταν είναι να πληρώσεις σε βρίσκουν σε δευτερόλεπτα!

Ίσως έχει καθυστερήσει κάπου, 'η έχει ξεχαστεί...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

τι γινεται με την περιπτωση που εμενα μου το εστειλαν απο κινα και μετα ηρθε στην γερμανια μου εδωσαν το tracking number και εμπενα σε ενα γερμανικο σιτε και ελεγχα... μετα σταματησε η ενημερωση γιατι δεν τους το επετρεπαι η ελλαδα... και απο γερμανια ταχυδρομηθηκε για εδω...θα εχω να φοβαμαι κατι που πηγε τελωνειο η οχι ? ειναι στην ελλαδα απο τις 13/1 και δεν εχω νεα και ανησυχω... πρεπει να πληρωσω και τελωνειο ?

Από Γερμανία - Ελλάδα δεν περνάει τελωνείο.

και πρώτη φορά ακούω (διαβάζω) ότι σταματάει η ενημέρωση γιατί δεν επιτρέπει η Ελλάδα :blink:

αν θες, μπορείς να δώσεις τον αριθμό τράκινγκ;

είδα κίνηση για το τράκινγκ μου

αν έχω τύχη ίσως να πάει και το δικό μου τόσο γρήγορα anwser13 :p

πάντως η poste italiane έχει μια από τις χειρότερες φήμες

δέματα "χάνονται" κατά δεκάδες ενώ άλλα αφού τα ανοίξουν και τα κάνουν σαλάτα στην κυριολεξία, καταλήγουν τελικά στον παραλήπτη τους

βρήκα σχετικά βίντεο στο youtube από έναν ιταλό, το δέμα του είχε μεγάλες τρύπες :lol:

και το δικό σου ωραίο είναι αλλά νομίζω ότι το trackitonline.ru είναι καλύτερο με διαφορά

Συμφωνω Απολυτα ειναι Απο τα χειροτερα ταχυδρομεια ! της Ευρωπης εστειλα ενα συστημενο A πρωτεραιοτητα απο τις 13-12-2013 και το παραδοσανε μετα απο 33 ημερες στις 15-01-2014 επικοινωνησα μαζι τους στο twitter κ μου λεγανε ενα καραβι ψεμματα οτι δεν εχει ερθει ακομα ιταλια αν το δειτε στο trackitonline.ru RE072715863GR φαινεται καθαρα οτι εφυγε αμεσως απο το ελληνικο αεροδρομιο export to italy πραγμα που σημαινει οτι σε 2 ωρες ειναι μιλανο κ αυτοι για ενα μηνα δηλωνανε αγνοια εντελως για τα πανυγηρια προσοχη σε μελλοντικες σας αποστολες στην ιταλια σκανε γαιδαρο η πιο γρηγορη παραδοση απο ελλαδα ειναι απο 10-15 μερες αργη διακινηση εντος ιταλιας

ναι αληθεια...και τωρα βλεπω απο την ελτα και λεει εδω κ μια βδομαδα πως ειναι στο ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...κανονικα θα επρεπε να τα εχω...

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 13-01-2014 04:28 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-01-2014 15:53 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2014 08:12 IPS

ξερει κανεις τι γινεται ?

Edited by denis94

Όσοι κάνετε παραγγελείες από Κίνα, να ξέρετε ότι έχουν εορτές από 25/01 μέχρι μέσα Φλεβάρη και θα είναι κλειστά σχεδόν τα πάντα, οπότε να περιμένετε πολλές και μεγάλες καθυστερήσεις.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Εχει κανεις εμπειρια απο αποστολη συστημενου στην Ρουμανια?? εχω στειλει ενα απο τις 7-01-2014 δεν δειχνει να εχει αναχωρησει απο το αεροδρομιο ! ακομα μετα απο 12 μερες ουτε στην ιστιοσελιδα του ρουμανικου ταχυδρομειου εμφανιζεται

πηρα τα ελτα και μου ειπανε οτι η τελευταια κινηση που ειδαν ητανε στις 8 ιανουαριου 2014

Καλησπέρα.

Παρήγγειλα κινητό από Κίνα (minideal) κ το στέλνουν μέσω Singapore Post.

16 μέρες το tracking κολλημένο στο "information received". Είναι φυσιολογικό σύμφωνα με την εμπειρία σας;

Γεια σας έχω παραγγείλει απο Αμερική ενα μικρο δεματακι το οποίο δείχνει οτι έφυγε απο Αμερική 14 του μηνους .Όταν πήρα στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι ακόμα δεν έχει ερθει καν Ελλάδα. Πως γίνετε τόσες μέρες ακόμα να μην έχει ερθει Ελλάδα ενω φεύγει με αεροπλάνο .

Το δεμα σου εχει αριθμο tracking? Αν εχει μπορεις να το τσεκαρεις κι εσυ να δεις που βρισκεται. Αν δεν εχει ή είναι της μορφης LN που είναι οι αριθμοι που δεν παρακολουθουντε τοτε ουτε τα ΕΛΤΑ μπορουν να δουν που βρίσκετε.

Εσυ που βλέπεις ότι το δεμα εφυγε στις 14? Στο site που το πηρες? Αν ναι και είναι από τα δεματα που δεν παρακολουθούνται να ξερεις ότι το site μπορει να δεινει ημερομηνίες κατά προσέγγιση.

Το μονο σιγουρο είναι ότι το δεμα είναι λογικο να μην σου εχει ερθει ακομα. Είναι μεσα στα ορια . Αν εφυγε στις 14 από αμερικη τοτε να το περιμενεις μεχρι το τελος της εβδομάδας ή την επόμενη.

Στο λεω γιατι περιμενω κι εγω ένα δεμα από Αμερική, το οποιο λογικα το παραγγείλαμε τις ιδιες μερες. Την παραγγελια την εβαλα στις 7 του μηνα και φαινεται να εφυγε στις 15.

Το προηγουμενο που ειχα παρει από την ιδια εταιρια και επεσε μεσα στις γιορτες εκανε 30 μερες να ερ8ει, ενώ συνηθως από αμερικη μου ερχονται στις 15 με 17 μερες.

Έχω τρακινγκ που αρχίζει απο ra και βλέπω από το site της usps οτι έχει φύγει 14 του μήνα .Απλά αυτό που με ανησυχούσε ειναι οτι σήμερα 8 μέρα ακόμα δεν έχει μπει Ελλάδα .Οποτε ποτε περιπου πιστευεις οτι θα έρθει Ελλάδα

Αργούν κάτι φορές από Αμερική. 1 μήνα να υπολογίζεις με usps για να είσαι μέσα. Μπορεί νωρίτερα, μπορεί αργότερα.

Στη θέση σου θα έβαζα το tracking σε διάφορα άλλα site στην Ευρώπη, και όχι μόνο.

Γιατί μπορεί να το βρεις π.χ. στο γερμανικό ταχυδρομείο, το οποίο να μην δίνει στοιχεία στο site της usps.

Αν δε βρεις τίποτα, περίμενε μερικές μέρες ακόμη...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

κοιταξε τα πραγματα εχουν αλλαξει παντου.μπορει να συμβαινουν τα εξης....

οπως παντου και στην αμερικη εχουν κλεισει πολλα ταχυδρομεια,ελλατωση προσωπικου ,οποτε αν υπαρχει φορτος εργασιας καθυστερουν.

δευτερον μπορει να χαθηκε αλλα μην τρελαινεσαι ακομα.

τριτον μερικες φορες κανουν συμφωνιες με εταιρειες της ευρωπης για να στο στειλουν και να τους ερθει πιο οικονομικα,να μοιραστουν τα εξοδα αποστολης.αυτο ομως συνηθως σημαινει οτι θα σου ερθει μεσω καποιας αλλης χωρας και οχι κατευθειαν αμερικη- ελλαδα.εκει το τρακινκ δεν ξερεις που βρισκεται γιατι δεν ξερεις με ποια εταιρεια εχουν συμφωνησει.μου εχει συμβει.το σιγουρο ομως ειναι οτι με αυτον τον τροπο καθυστερει και κανει διπλασιο χρονο αποτι το απευθειας.υπολογιζε κανα μηνα οπως σου ειπαν.

δεν θελω να πιστευεω οτι πλεον ερχονται ολα τα δεματα απο αμερικη απευθειας σε ενα μηνα οπως στο παρελθον.αυτο ειναι το τεταρτο θα ελεγα που μπορει να συμβει.

υπομονη

Καλησπέρα.

Παρήγγειλα κινητό από Κίνα (minideal) κ το στέλνουν μέσω Singapore Post.

16 μέρες το tracking κολλημένο στο "information received". Είναι φυσιολογικό σύμφωνα με την εμπειρία σας;

Εγω παραγγειλα απο tinydeal 11/01/2014 μου εδωσαν track number στο singpost εβγαζε αυτα

12-01-2014 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

18-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

και σημερα στα ελτα βγαζει αυτα

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2014 11:45 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-01-2014 15:37 IPS

Δες στο σιτε του ελτα μηπως εχει κολιση το σιτε του singpost... Επισης εχω και αλλη παραγειλια που απο της 22/01/2014 λεει στο singpost Information Received και στα ελτα τιποτα...

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Γεια σας σημερα το πακετακι μου λεει

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 26-01-2014 11:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2014 08:45 IPS

Αυτο σημαινει οτι εχει περασει τελωνιο η οτι θα περασει? Αν δεν εχει περασει τελωνιο θα πληρωσω? Το δεμα ειναι το lg g2 απο αμερικη.Οταν το πηρα του ειπα να το στειλει ως αξεσουαρ κινητου και να βαλει τιμη 30 δολλαρια συν 12 μεταφορικα 42 δολλαρια συνολο.Πιστευετε θα χρειαστει να πληρωσω?

Edited by aggelosss5

Το δεμα σου βρίσκετε στο αεροδρομιο, και μιας και ηταν ΣΚ είναι λογικο να μην το εχει παραλαβει το ταχυδρομειο.

Λογικα κοιταξε παλι αυριο να δεις αν γραφει ότι το δεμα το παρελαβε το ταχυδρομειο.

αφου το ποσο είναι κατω από 100 δολαρια δεν προκειτε να το κρατησουν στο τελωνειο. Εγω εχω παρει πολλες φορες από αμερικη με ποσα που ηταν μεχρι 95 δολαρια και ποτε δεν μου κρατησαν κανενα στο τελωνειο.

Παντως από τη στιγμη που θα το παρει το κεντρικο ταχυδρομειο, μεχρι να φτασει στο ταχυδρομειο της περιοχης σου και μετα στο σπιτι σου μπορει να κανει 3-4 μερες, καμια φορα και περισσοτερο.

εγω περιμενω δεμα από αμερικη με τιμη 95 δολαρια, στο Tracking Information του site που το πηρα, λεει ότι στις 22 του μηνα ηρθε στο Ελ.αεροδρομιο και μια ωρα μετα το παρελαβε το κεντρικο ταχυδρομειο. Ακομα σε μενα δεν εχει ερθει. Λογικα αυριο πρεπει να μου το φερουν.

Καλημέρα ερώτηση!

Έχω ένα δέμα που περιμένω από Ολλανδία, Παρασκευή 24 του μηνός αναφέρεται ότι έφυγε από την Αθήνα για το μέρος προορισμού του ή κάτι τέτοιο. Departure Scan νομίζω γράφει από Αθήνα. Σάββατο δουλέυουν οι μεταφορικές ή όχι; Δηλαδή λογικάνα το περιμένω σήμερα;

Παιδια εχει 10 μερες που εχω αυτο το tracking απο ΕΛΤΑ. (το δεμα σταλθηκε απο αμερικη στις 12/1)

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-01-2014 08:37 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 17-01-2014 10:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

και αυτο απο usps το τελευταιο μου λεει CUSTOMS CLEARANCE 10:55 17/1.

Μηπως μου το σταματησαν στο τελωνειο; Δεμα απο ενα φιλο περιμενω χωρις αποδειξεις και τετοια περιπου 5kg. Οταν λεει κλεισιμο εννοει οτι απλα περιμενουν τα ελτα να το παρει για να μου το φερει; Και ειμαι απο Θεσσαλονικη. Το αεροδρομιο εννοει το Βενιζελος η αυτο της Θεσσαλονικης;

στην θεσσαλονικη η διαλογη και το τελωνειο βρισκονται στα κεντρικα της θεσσαλονικης στο ωραιοκαστρο.δεν ειναι στο αεροδρομιο οπως αθηνα.ειναι μαζι τα κεντρικα του ελτα και το τελωνειο.περιμενε να αλλαξει το τρακινκ και βγαλει οτι εφυγε για το καταστημα ελατα της γειτονιας σου.αν δεις οτι αυτη την εβδομαδα δεν ερθει τοτε μαλλον πας για ξεκαθαρισμα.

στην θεσσαλονικη η διαλογη και το τελωνειο βρισκονται στα κεντρικα της θεσσαλονικης στο ωραιοκαστρο.δεν ειναι στο αεροδρομιο οπως αθηνα.ειναι μαζι τα κεντρικα του ελτα και το τελωνειο.περιμενε να αλλαξει το τρακινκ και βγαλει οτι εφυγε για το καταστημα ελατα της γειτονιας σου.αν δεις οτι αυτη την εβδομαδα δεν ερθει τοτε μαλλον πας για ξεκαθαρισμα.

Οταν λεμε ξεκαθαρισμα; Λογικα στο Βενιζελος ειναι γιατι μπηκα στο http://www.trackitonline.ru και μου βγαζει αυτο:

17.01.2014 08:37 Ips Arrival at international place of exchange

17.01.2014 10:37 Athens Amu Import (Item arrived at country of destination) Greece

17.01.2014 10:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) Left postal office

17.01.2014 10:55 Athens Amu Into customs

το οποιο ειναι διαφορετικο απο αυτο στην ιστοσελιδα των elta-courier. Πως γινεται αυτο; Ποιο να πιστεψω και τι να περιμενω ακριβως;