Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tο εχω αυτο αλλα δεν δειχνει απ΄ευθειας τον καιρο στην οθονη αλλα πρεπει να το ανοιξω. Εγω θελω να δειχνει τον καιρο της περιοχης που ορισα. Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

σε μενα κανονικα δειχνει τον καιρο στην αρχικη οθονη Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

πως το εκανες? και εγω το εχω σε εφαρμογη και το παταω να ανοιξει. Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

Μάλλον πρέπει να το βάλεις στην αρχική οθόνη ως widget και όχι ως εφαρμογή! Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

οχι μαλλον μονο με αυτο τον τροπο οι εφαρμογες του καιρου δειχνουν τον καιρο στην αρχικη οθονη Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

1)πως μπαινει σαν widget?

2)αν μπει ετσι θα ενωνεται συνεχεια με το ιντερνετ? η μονο οταν το ανοιγω?

1)πως μπαινει σαν widget?

2)αν μπει ετσι θα ενωνεται συνεχεια με το ιντερνετ? η μονο οταν το ανοιγω?

πατα επεξεργασια αρχικης οθονης και πατα ενα + και θα σου βγαλει μια λιστα με αυτα που μπαινουν σαν widgets. καθε φορα που θα εχεις συνδεση θα αννανεωνεται και επισης αν του πατας την ανανεωση.

Επιλογές / θέση widget σε συνδ. Έχε όμως υπόψη σου ότι θα συνδέεται κάθε τόσο, κι αυτό όπως και κάθε άλλο online widget που έχεις στις homescreen σου. Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση quote

Pixelpipe, και όχι μόνο για Flickr. Όπου γουστάρεις θα ανεβάζεις και ό,τι γουστάρεις.

;)

παιδια εβαλα το Pixelpipe κ οντως ειναι πολυ καλο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,εαν γινετε οταν εχει κατεβει στο facebook, να γραφει καποιο αλλο αλμπουμ η λευκωμα κ οχι το Uploads via Pixelpipe!(σαν ονομασια δηλαδη)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδια εβαλα το Pixelpipe κ οντως ειναι πολυ καλο.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,εαν γινετε οταν εχει κατεβει στο facebook, να γραφει καποιο αλλο αλμπουμ η λευκωμα κ οχι το Uploads via Pixelpipe!(σαν ονομασια δηλαδη)

Φυσικά και γίνεται. Ψάξε τις ρυθμίσεις. Μπορείς να τις αλλάξεις είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου (στην ουσία στην ίδια web page μπαίνεις και από τα δύο).

Φυσικά και γίνεται. Ψάξε τις ρυθμίσεις. Μπορείς να τις αλλάξεις είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου (στην ουσία στην ίδια web page μπαίνεις και από τα δύο).

Μπραβο βρε φιλε ,αλλα πως ομως; Δεν ξερω Αγγλικα!! η απο τον υπολογιστη απο που;

Α ενταξει το βρηκα στις ρυθμισεις του!

Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδιά μπορώ να βλέπω στον χάρτη σε ποια μέρη έβγαλα φωτο;

ναι αν πας καμερα,επιλογες,ρυθμισεις,εμφανιση πληροφ θεσης και επιλεξεις το ναι

ναι αν πας καμερα,επιλογες,ρυθμισεις,εμφανιση πληροφ θεσης και επιλεξεις το ναι

το εχω κάνει ήδη αυτό. Μου δείχνει τις συντεταγμ. Αλλά πως μπορώ να τις βλέπω στον χάρτη. Ευχαριστώ

Επιλογές / θέση widget σε συνδ. Έχε όμως υπόψη σου ότι θα συνδέεται κάθε τόσο, κι αυτό όπως και κάθε άλλο online widget που έχεις στις homescreen σου.

οκ, ευχαριστω, θα το αφησω εκει που ειναι. αν ειναι να συνδεεται συνεχεια και να τρωει μπαταρια.

να σας ενημερωσω οτι βγηκαν νεα widgets εθνος και σεντρα στα οποια εχει λυθει το προλημα με τα τετραγωνακια Edited by kaivlorapanos

Καλησπέρα. Έβαλα κάτι pdf στο κινητό και τα διαβάζω με το default πρόγραμα που έχει μέσα αλλά κολλάει πολυ και δυσκολεύεται πολύ να κατέβει σελίδες. Είναι θέμα προγράμματος η μνήμης; δεν τρέχει αλλες εφαρμογές απο πίσω. Ξέρετε κανένα καλό pdf reader?

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Είναι θέμα προγράμματος η μνήμης;

Ειναι θεμα προγραμματος, εγω δεν εχω ασχοληθει για αλλο αλλα παιζουν κι αλλα προγραμματα.

πάω να εγκαταστήσω τον xplore και μου βγάζει πως δε δώθηκε η ζητηθείσα πρόσβαση στην εφαρμογή. Καμία ιδέα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Καλησπερα σε ολους.

θελω να ακουσω την αποψη σας για τον ταχυτερο reader για αρχεια pdf. Λογω δουλειας θελω να εχω στο κινητο μου, σχεδια σε μορφη pdf οπως επισης και κειμενα-ebooks μεγαλου μεγεθους.

Μεχρι στιγμης ο καλυτερος σε αποκριση και ταχυτητα reader που εχω δοκιμασει είναι ο αντιστοιχος του picsel office ο οποιος ομως αδυνατει να ανοιξει ebook 40-50 mb. Τα εν λογω αρχεια τα ανοιγει ο εγκατεστημενος adobe reader αλλα με πολυ χαμηλη αποκριση.

Εχω εντυπωσιαστει με την ευκολια που διαχειριζεται παρομοια αρχεια το iphone 3 και αναζητω ενα προγραμμα symbian που να το προσεγγιζει σε αποδοση. Παρακαλω αν εχετε κατι υποψιν σας μπορειτε να το προτεινετε...

πάω να εγκαταστήσω τον xplore και μου βγάζει πως δε δώθηκε η ζητηθείσα πρόσβαση στην εφαρμογή. Καμία ιδέα?

απο που πηγες να την κατεβασεις απο το οφισιαλ σαιτ η απο καποιο μαγαζακι.....?

Καλησπερα σε ολους.

θελω να ακουσω την αποψη σας για τον ταχυτερο reader για αρχεια pdf. Λογω δουλειας θελω να εχω στο κινητο μου, σχεδια σε μορφη pdf οπως επισης και κειμενα-ebooks μεγαλου μεγεθους.

Μεχρι στιγμης ο καλυτερος σε αποκριση και ταχυτητα reader που εχω δοκιμασει είναι ο αντιστοιχος του picsel office ο οποιος ομως αδυνατει να ανοιξει ebook 40-50 mb. Τα εν λογω αρχεια τα ανοιγει ο εγκατεστημενος adobe reader αλλα με πολυ χαμηλη αποκριση.

Εχω εντυπωσιαστει με την ευκολια που διαχειριζεται παρομοια αρχεια το iphone 3 και αναζητω ενα προγραμμα symbian που να το προσεγγιζει σε αποδοση. Παρακαλω αν εχετε κατι υποψιν σας μπορειτε να το προτεινετε...

alternate reader αλλα και αρκετοι αλλοι υπαρχουν στα μαγαζακια. για ψαξε λιγο ισως βρεις κατι που να σου κανει. εγω εχω τον alternate reader και ειναι ικανοποιητικος

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη η με καποιον τροπο να βαζουμε στα symbian^3 κινητα μας μπροστα στην αρχικη οθονη κινουμενες εικονες-εφε??Κατι σαν αυτες που εχει το galaxy s τετοιο στυλ και ειναι πολυ ωραιο μπορω να πω!!!Ξερει κανεις???:ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

η εφαρμογή spb weather μπορεί να είναι στην αρχική οθόνη σαν widget? Γιατί την κατέβασα και δεν μπορώ να την εχω έτσι. Ευχαριστώ

η εφαρμογή spb weather μπορεί να είναι στην αρχική οθόνη σαν widget? Γιατί την κατέβασα και δεν μπορώ να την εχω έτσι. Ευχαριστώ

Αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι έχεις αυτή τη δυνατότητα ψάξε λίγο στο options της εφαρμογής.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned