SubeRip Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να δειχνει σε full screen εικονα απο τον καλουντα?! Η embedded του symbian (που την περνει απο το outlook) ειναι μικρη και σε κακη ποιοτητα! 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) joikuspot premium wifi με νοκια 5800 κ με αϊνο που δοκιμασα συνδεεται κανονικα αλλα με android κινητο και με το λαπτοπ τπτ ,μηπως θελει καποια ρυθμιση? Edited April 5, 2011 by komatias 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να δειχνει σε full screen εικονα απο τον καλουντα?! Η embedded του symbian (που την περνει απο το outlook) ειναι μικρη και σε κακη ποιοτητα! Στο ovi store υπάρχει αυτό που θέλεις, αλλά αν θες να σου δείχνει πάνω από μία επαφή, πρέπει να αγοράσεις την full έκδοση! Πάντως δείχνει σε όλη την οθόνη...:) http://store.ovi.com/content/24958?clickSource=browse&contentArea=applications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) Υπαρχει καμια εφαρμογη που να δειχνει σε full screen εικονα απο τον καλουντα?! Η embedded του symbian (που την περνει απο το outlook) ειναι μικρη και σε κακη ποιοτητα! Λεγετε ting και ειναι πολυ καλη.Το μονο που θα προσεξεις ειναι οτι, για να βλεπεις σε ολοκληρη την οθονη σου,οποιαδηποτε επαφη εχεις καταχωρησει(βαλε οσες θελεις μεσα απο τις ρυθμισεις του)θα ΠΡΕΠΕΙ την φωτογραφια να την βγαζεις με το κινητο ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ. Στο ovi store υπάρχει αυτό που θέλεις, αλλά αν θες να σου δείχνει πάνω από μία επαφή, πρέπει να αγοράσεις την full έκδοση! Πάντως δείχνει σε όλη την οθόνη...:) http://store.ovi.com/content/24958?clickSource=browse&contentArea=applications Οχι φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες.εγω την εχω κατεβασει μεσω ovi store σε lite και παιρνει οσες θελω! Edited July 26, 2013 by impreza_sti Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ευχαριστω! Πραγματικα καλο application!! - Αγορασα την full version και δεν βρηκα διαφορα απο την λιτε (μεχρι στιγμης) - Ξερει κανεις που αποθηκευονται οι ρυθμισεις της εφαρμογης ωστε να τις παρω backup!? Ειναι κριμα να περασω 30-40 φωτογραφιες και να χαθουν ολες :( Ευχαριστω 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ευχαριστω! Πραγματικα καλο application!! - Αγορασα την full version και δεν βρηκα διαφορα απο την λιτε (μεχρι στιγμης) - Ξερει κανεις που αποθηκευονται οι ρυθμισεις της εφαρμογης ωστε να τις παρω backup!? Ειναι κριμα να περασω 30-40 φωτογραφιες και να χαθουν ολες :( Ευχαριστω Εμ βρε φιλε στο ειπα οτι δεν εχει διαφορα!τωρα για τις φωτο τις εχεις αποθηκευμενες στην καρτα μνημης(οπου θελεις).ετσι οπως σου ειπα ομως. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπέρα.είμαι καινούργιος στο forum k κάτοχος ενός nokia n8 εδώ k 3 μέρες.είμαι πολύ ευχαριστημένος αν k είμαι άσχετος k μερικά πράγματα που γράφετε δεν τα καταλαβαίνω καν.αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο σπάσιμο ώστε να κατεβάζουμε εφαρμογές οι οποιες δεν είναι δωρεάν k να τις περνάμε κανονικά.όπως γίνετε με το iphone 3g.ευχαριστώ πολύ k στο μέλλον μάλλον θα έχω πολλές απορίες.οποτε τα ξαναλέμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Οτιδήποτε εφαρμογές θέλεις να περάσεις γίνεται,με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο,βρίσκοντας τα αρχεία εγκατάστασης τους. Σαν καινούργιος στον χώρο του symbian καλό είναι να διαβάσεις το FAQ της πρώτης σελίδας.Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν μέσα από αυτό. Καλορίζικη η καινούργια συσκευή,για ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το γνωρίζω το ovi store. εκεί μπαίνω από το κινητό με wifi κ έχω κατεβάσει αρκετές ,δωρεάν όμως εφαρμογές. υπάρχουν όμως πάρα μα πάρα πολλές κ καλές εφαρμογές που κοστίζουν. Αυτές γίνεται με κάποιον τρόπο να τις κατεβάσεις δωρεάν κ να τις περάσεις στο κινητό? sorry αν κάνω χαζές ερωτήσεις.απο αύριο θα κάτσω να διαβάσω αυτό πού μου εστειλες .ευχαριστω sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εμ βρε φιλε στο ειπα οτι δεν εχει διαφορα!τωρα για τις φωτο τις εχεις αποθηκευμενες στην καρτα μνημης(οπου θελεις).ετσι οπως σου ειπα ομως. Οι φωτογραφιες / ρυθμισεις αποθηκευονται στο: <καρτα μνημης> \system\Apps\Ting\<files> Το path φαινεται με τον x-plore. λογικα ενα copy του directory αρκει ;) 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αυτο το nokia drop το κατεβασε κανενας;εγω προσπαθησα να το βαλω αλλα δεν μου δουλευει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 το δοκιμασα και πραγματι ειναι πολυ καλο.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 το δοκιμασα και πραγματι ειναι πολυ καλο.... καλημερα.πως τα εβαλες τα αρχεια;με ποια σειρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Οχι φιλε μου δεν ισχυει αυτο που λες.εγω την εχω κατεβασει μεσω ovi store σε lite και παιρνει οσες θελω! την κατεβασα και εγω πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Tο ting εχει ενα θεματακι....... Αν βαλετε μια φωτογραφια σε ενα contact, και μετα προσθεσετε ενα επιπλεον τηλεφωνο, για το καινουργιο τηλεφωνο ΔΕΝ θα δουλευει η φωτογραφια. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο!? 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Υπάρχει και το παλιό καλό full screen caller για τη δουλειά που θέλετε νομίζω για s^3 αλλά προσωπικά με καλύπτει το μέγεθος της φωτογραφίας που βάζει από μόνο του το κινητό και δε το έχω ψάξει περισσότερο. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εχει δοκιμασει κανεις το spb shell απο "μαγαζακι"??? δουλευει σε ολους τους τομεις καλα?? αξιζει τον κοπο ή ειναι κουραστικο? thanks in advance :) υ.γ. : ναι θα μπορουσα να το δοκιμασω αλλα μου φαινεται βαρυ προγραμμα και θελω οσο μπορω να αποφευγω ασκοπες εγκαταστησεις/απεγκαταστησεις στο κινητο μου, για αυτο ρωταω εδω μηπως και το εχει δοκιμασει κανεις?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 μια χαρα παιζει αλλα προσωπικα δεν βρηκα λογο να το χρησιμοποιω στο every day 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα.με αυτο το NOKIA DROP θα σκασω ρε γ.....Ενω βαζω το αρχειο για τον firefox 4,κ για το κινητο την αλλη εφαρμογη,δεν μου δουλευει.Δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο θελει αλλο να του κανω!εαν το εχει βαλει καποιος με επιτυχεια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) drop ενοείς το παιχνιδι που πεφτει η μπαλα ; εμενα δουλεψε κανονικα με την πρωτη... το εχω κανει πολλες φορες εγκατασταση απο τοτε, γιατι αλλαζα "λογισμικο" ! ισως να γεμισε η μνημη σου, κανε ενα restart... και κατεβασετο μεσω wifi και ovi store εμενα ξαφνικα απτη μια μερα στην αλλη δε λειτουργει το "κοινωνικα δικτυα" κοινος nokia communities ! πάω να μπώ και μου βγαζει το εξης : Sorry, please uninstall and reinstall Communities σαν καλο παιδι εψαξα παντου, αλλα τιποτα... η εφαρμογη δεν υπαρχει και απτο κινητο δε σβινεται εντελως, το ονομα της στις εγκατεστημενες εφαρμογες ειναι Social, την οποια δε μπορώ να απεγκαταστησω ! Καποια λυση ;;; Edited April 6, 2011 by pateras 1 Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 καλησπερα.με αυτο το NOKIA DROP θα σκασω ρε γ.....Ενω βαζω το αρχειο για τον firefox 4,κ για το κινητο την αλλη εφαρμογη,δεν μου δουλευει.Δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο θελει αλλο να του κανω!εαν το εχει βαλει καποιος με επιτυχεια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο!! Μια χαρά δουλεύει και σε chrome και σε firefox.Login κάνεις και στον υπολογιστή και στο κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μια χαρά δουλεύει και σε chrome και σε firefox.Login κάνεις και στον υπολογιστή και στο κινητό; Δηλαδη πως να κανω login; ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Στον υπολογιστή http://img861.imageshack.us/img861/1631/1231l.th.jpg http://img855.imageshack.us/img855/8217/1213o.th.jpg Στο κινητό http://img34.imageshack.us/img34/6875/scr000047.th.jpg http://img197.imageshack.us/img197/9876/scr000049c.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εμενα ξαφνικα απτη μια μερα στην αλλη δε λειτουργει το "κοινωνικα δικτυα" κοινος nokia communities ! πάω να μπώ και μου βγαζει το εξης : Sorry, please uninstall and reinstall Communities σαν καλο παιδι εψαξα παντου, αλλα τιποτα... η εφαρμογη δεν υπαρχει και απτο κινητο δε σβινεται εντελως, το ονομα της στις εγκατεστημενες εφαρμογες ειναι Social, την οποια δε μπορώ να απεγκαταστησω ! Καποια λυση ;;; κανεις ; :( 1 Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Στον υπολογιστή http://img861.imageshack.us/img861/1631/1231l.th.jpg http://img855.imageshack.us/img855/8217/1213o.th.jpg Στο κινητό http://img34.imageshack.us/img34/6875/scr000047.th.jpg http://img197.imageshack.us/img197/9876/scr000049c.th.jpgΕνω εχω κανει λογαριασμο στον υπολογιστη,και εχω κανει εγκατασταση το προγραμμα,το τελευταιο εικονιδιο στο κινητο δεν μου το βγαζει.(για την εισοδο στον λογαριασμο NOKIA) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts