kaivlorapanos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 να ενημςερωσω οτι ξαναπερασα το camera pro και δεν δειχνει να δημιουργει προβλημα με την κανονικη καμερα. η αληθεια ειναι οτι χτες εβγαλα πολυ πραγμα που ειχα εγκατεστημενο οποτε δεν μπορω με σιγουρια να σας πω τι το εππηρεαζε. παντως εβγαλα και το slideunlock και αρκετα θεματα που ειχα περασμενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) παιδια κατεβαστε το vHOME απο το ovi store... θα παθετε ΠΛΑΚΑ....!!! ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!! με αρχικη οθονη ενα ρολοι σαν τα desire με τον καιρο με την επιλογη να κανεις φακελους και να βαλεις μεσα οτι εφαρμογη θελεις με πανω απο 6 αρχικες οθονες που αλλαζουν παρα πολυ γρηγορα και το βασικοτερο με ελαχιστη καταναλωση ram:D πριν απο λιγο την δοκιμασα και κόλλησα ασχημα.... οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα... λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για το Ν8 στο ovi. αυτη λες? http://symbianpoint.com/voyager-screen-vhome-v290-signed-s60v5-symbian3-app.html Edited March 31, 2011 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για το Ν8 στο ovi. αυτη λες? http://symbianpoint.com/voyager-screen-vhome-v290-signed-s60v5-symbian3-app.html πως δεν ειναι? 20 λεπτα πριν το κατεβασα στο κινητο μου....:) σαν vHOME ψαξτο ετσι ακριβως οπως το λεω.... σε μενα μαλιστα το εχει στην αρχικη σελιδα..σε αυτα που σε προτεινει.....:) ειναι πολυ καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 πως δεν ειναι? 20 λεπτα πριν το κατεβασα στο κινητο μου....:) σαν vHOME ψαξτο ετσι ακριβως οπως το λεω.... σε μενα μαλιστα το εχει στην αρχικη σελιδα..σε αυτα που σε προτεινει.....:) ειναι πολυ καλο... οκ τωρα μου το εβγαλε και θα μου στειλει μυνημα να το κατεβασω.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Επιτέλους ένα ωραίο screensaver (sleeping screen) ! 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλησπέρα έχει βάλει κανεις την εφαρμογή Sleeping Screen από το Beta Labs αξίζει η επειδή είναι beta ακόμα δημιουργεί προβλήματα και δεν δουλεύει σωστά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλησπέρα έχει βάλει κανεις την εφαρμογή Sleeping Screen από το Beta Labs αξίζει η επειδή είναι beta ακόμα δημιουργεί προβλήματα και δεν δουλεύει σωστά??? βασικα ειναι experimental ουτε καν Beta οποτε μπορει να εξαφανιστει καποια στιγμη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Εγώ το έβαλα, beta ξεbeta δε ξέρω, δε μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Βρήκα ένα bug αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία του προγράμματος ή της συσκευής. Απλά όταν είναι ενεργοποιημένο το screensaver και συνδέεις το usb, βγάζει ένα πολύ ωραίο animation της μπαταρίας, το οποίο κάποιες φορές δεν εμφανίζεται αυτόματα (με το που βάλεις το usb) αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις και να κλειδώσεις πάλι τη συσκευή. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή. Κατά τα άλλα μια χαρά! Το εγκατέστησα στην μνήμη μαζ. αποθ. Μήπως είναι καλύτερα τη συγκεκριμένη εφαρμογή να τη βάλω στη c? Edited March 31, 2011 by Moralas 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) οκ τωρα μου το εβγαλε και θα μου στειλει μυνημα να το κατεβασω.ευχαριστω. τιποτα....:) πο πο απλα τα σπαει το προγραμμα... τωρα που το ψαχνω βλεπω οτι και επιλογη(με ενα κλικ απλα) να εχεις οποια προεπιλεγμένη συνδεση θες.... ειτε wifi ειτε 3g ειτε το ιντερνετ του σπιτιου σου κτλ κτλ κτλ ... διαλεγεις αυτη που θες και το κινητο συνδεεται μονο με αυτη και τιποτα αλλο....οταν κλεινεις την εφαρμογη που ανοιξες κλεινει και η συνδεση αυτομάτως....!!!!!:D Edited March 31, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 την κατέβασα και εγώ, την έκανα εγκατασταση αλλά όταν πάω να κάνω ρυθμίσεις στο γενικό της μενού μου βγάζει κουτάκια αντί γραμμάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Καλησπέρα έχει βάλει κανεις την εφαρμογή Sleeping Screen από το Beta Labs αξίζει η επειδή είναι beta ακόμα δημιουργεί προβλήματα και δεν δουλεύει σωστά??? Ε αφού είναι στο Beta Labs, beta θα είναι, δεν μπορεί να είναι gamma. :p Τι προβλήματα να σου δημιουργήσει; Βάζω πάντα οτιδήποτε εμφανίζεται στο Beta Labs και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μόνο με το Bubbles είχα ένα θεματάκι, κι αυτό εξαιτίας της Qt 4.7.1 που το συνοδεύει, πάνω από την οποία πήγα να βάλω μετά τη νεότερη 4.7.2 κι έγινε μπάχαλο. Του 'ριξα όμως ένα φλασαρισματάκι, έβαλα την Qt 4.7.2 αμέσως μετά και κατόπιν όλα τα άλλα, και πλέον τα πάντα λειτουργούν άψογα, και το Bubbles. ;) Πάντως το Sleeping Screen δεν με ενθουσίασε, προτιμώ το default ρολόι. Πολύ «φτηνή» η εμφάνισή του (του Sleeping Screen) και πολύ μικρό το ρολόι του, δεν με βολεύει καθόλου όταν ξυπνάω και θέλω να δω την ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 τιποτα....:) πο πο απλα τα σπαει το προγραμμα... τωρα που το ψαχνω βλεπω οτι και επιλογη(με ενα κλικ απλα) να εχεις οποια προεπιλεγμένη συνδεση θες.... ειτε wifi ειτε 3g ειτε το ιντερνετ του σπιτιου σου κτλ κτλ κτλ ... διαλεγεις αυτη που θες και το κινητο συνδεεται μονο με αυτη και τιποτα αλλο....οταν κλεινεις την εφαρμογη που ανοιξες κλεινει και η συνδεση αυτομάτως....!!!!!:D πως λεγετε η εφαρμογη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Εγώ το έβαλα, beta ξεbeta δε ξέρω, δε μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Βρήκα ένα bug αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία του προγράμματος ή της συσκευής. Απλά όταν είναι ενεργοποιημένο το screensaver και συνδέεις το usb, βγάζει ένα πολύ ωραίο animation της μπαταρίας, το οποίο κάποιες φορές δεν εμφανίζεται αυτόματα (με το που βάλεις το usb) αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις και να κλειδώσεις πάλι τη συσκευή. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή. Κατά τα άλλα μια χαρά! Το εγκατέστησα στην μνήμη μαζ. αποθ. Μήπως είναι καλύτερα τη συγκεκριμένη εφαρμογή να τη βάλω στη c? Πως το ρυθμίζεις ώστε να εμφανίζεται όπως στις εικόνες που έχεις συνάψει; EDIT: Το βρήκα τελικά. Καλό αλλά με προβληματίζει λίγο ο τρόπος λειτουργίας του Edited March 31, 2011 by gel7 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 πως λεγετε η εφαρμογη? Κάνε αναζήτηση στο Ovi Store για το vHOME 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Κάνε αναζήτηση στο Ovi Store για το vHOME φιλε την κατεβασα κ εγω απο το ovi store.που ομως την αποθηκευσε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 φιλε την κατεβασα κ εγω απο το ovi store.που ομως την αποθηκευσε; Όπου έχεις έχει κάνεις προεπιλογή στις ρυθμίσεις του Ovi Store σου 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Ε αφού είναι στο Beta Labs, beta θα είναι, δεν μπορεί να είναι gamma. :p Τι προβλήματα να σου δημιουργήσει; Βάζω πάντα οτιδήποτε εμφανίζεται στο Beta Labs και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μόνο με το Bubbles είχα ένα θεματάκι, κι αυτό εξαιτίας της Qt 4.7.1 που το συνοδεύει, πάνω από την οποία πήγα να βάλω μετά τη νεότερη 4.7.2 κι έγινε μπάχαλο. Του 'ριξα όμως ένα φλασαρισματάκι, έβαλα την Qt 4.7.2 αμέσως μετά και κατόπιν όλα τα άλλα, και πλέον τα πάντα λειτουργούν άψογα, και το Bubbles. ;) Στο δικό μου Ν8 μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα και δουλέυει μια χαρά. Το έβαλα και στου κολητού μου αλλά στην εγκατάσταση βγάζει μήνυμα: "Σφάλμα λήψης". Φταίει αυτό με τις Qt λες? edit: Βρήκα τη λύση, έβγαζε σφάλμα λήψης γιατί κατά την εγκατάσταση θέλει internet. Πάντως το Sleeping Screen δεν με ενθουσίασε, προτιμώ το default ρολόι. Πολύ «φτηνή» η εμφάνισή του (του Sleeping Screen) και πολύ μικρό το ρολόι του, δεν με βολεύει καθόλου όταν ξυπνάω και θέλω να δω την ώρα. Δοκίμασες όλα τα ρολόγια κτλ. που έχει? Για βάλε το δέυτερο στη σειρά και απενεργοποίησε το sleeping mode. Εγώ έτσι το έχω και εκτός του μεγάλου ρολογιού που έχει στη μέση εμφανίζεται γύρω του ψηφιακό ρολόι και φαίνεται πολύ ωραίο. Όσο για την ποιότητα που λες, δε μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω γιατί θα απαιτεί περισσότερη ενέργεια. Επίσης όταν σου κάνουν αναπάντητες ή έχεις μηνύματα τα σπάει από εμφάνιση! Πραγματικά μπράβο στο beta labs, δίνει λύσεις με ευχάριστο τρόπο. Edited March 31, 2011 by Moralas 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εγκατεστησα τις εφαρμογες vhome, quick language, pocket lock. συνιστανται και οι 3. αλλαζει το τηλεφωνο με την vhome.ολα τα εχεις στις οθονες. το ql μεγαλη ευκολια οταν γραφεις και θελεις να αλλαξεις γλωσσα με μια κινηση. το pl βολικο, μολις το τηλεφωνο μπει σε θηκη η στην τσεπη κλειδωνει και μολις το βγαλεις ξεκλειδωνει αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) εγκατεστησα τις εφαρμογες vhome, quick language, pocket lock. συνιστανται και οι 3. αλλαζει το τηλεφωνο με την vhome.ολα τα εχεις στις οθονες. το ql μεγαλη ευκολια οταν γραφεις και θελεις να αλλαξεις γλωσσα με μια κινηση. το pl βολικο, μολις το τηλεφωνο μπει σε θηκη η στην τσεπη κλειδωνει και μολις το βγαλεις ξεκλειδωνει αυτοματα. δεν ειναι μονο αυτο.. μπορεις να κανεις και φακελους και να τα μετακινησεις ολα οπου θες....:D η δε αρχικη οθονη με το ρολοι ειναι ολα τα λεφτα... επισης τρεχει απιστευτα γρηγορα η εφαρμογη και καταναλωνει ελαχιστη ram...(οτι αναλογο ειχα βαλει μεχρι τωρα ρουφουσε την ram για τα καλα...).. και το πιο σημαντικο ειναι οτι διαλεγεις πριν ανοιξεις το προγραμμα για την συνδεση σου....(γουαι φαι η 3g)... πχ πατας για τον καιρο στον κανει update με την επιλογη σου και μετα αποσυνδέεται.... σουπερ πραγματικα..... επισης ο τροπος που αλλαζουν οι οθονες ειναι παρα πολυ καλος.. αλλαζουν γρηγορα και θυμιζει λιγο την αναβαθμιση που περιμενουμε..ενω βλεπω τωρα οτι εχει και εικονιδιο για ανοιγεις και να κλείνεις το bluetooth σου μονο με ενα κλικ!!!!!:D το εβαλα και με το θεμα με τα εικονίδια της PR2 και πραγματικα τα σπαει .... Edited March 31, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 δεν ειναι μονο αυτο.. μπορεις να κανεις και φακελους και να τα μετακινησεις ολα οπου θες....:D η δε αρχικη οθονη με το ρολοι ειναι ολα τα λεφτα... επισης τρεχει απιστευτα γρηγορα η εφαρμογη και καταναλωνει ελαχιστη ram...(οτι αναλογο ειχα βαλει μεχρι τωρα ρουφουσε την ram για τα καλα...).. και το πιο σημαντικο ειναι οτι διαλεγεις πριν ανοιξεις το προγραμμα για την συνδεση σου....(γουαι φαι η 3g)... πχ πατας για τον καιρο στον κανει update με την επιλογη σου και μετα αποσυνδέεται.... σουπερ πραγματικα..... επισης ο τροπος που αλλαζουν οι οθονες ειναι παρα πολυ καλος.. αλλαζουν γρηγορα και θυμιζει λιγο την αναβαθμιση που περιμενουμε..ενω βλεπω τωρα οτι εχει και εικονιδιο για ανοιγεις και να κλείνεις το bluetooth σου μονο με ενα κλικ!!!!!:D το εβαλα και με το θεμα με τα εικονίδια της PR2 και πραγματικα τα σπαει .... ξεχνάτε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να βάλετε widgets στην αρχική οθόνη, κάτι πάρα πάρα πού σημαντικό που δεν βολεύει και για αυτό όταν δοκίμασα την εφαρμογή πριν ενάμισο μήνα που βγήκε (σε κάποιο σαιτ) την απεγκατέστησα απευθείας, ενώ όταν την χρησιμοποιούσα όταν είχα το Ε71 ήταν άψογη (η τότε έκδοση). 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Όπου έχεις έχει κάνεις προεπιλογή στις ρυθμίσεις του Ovi Store σου Αναθεμα και εαν ξερω που εχω κανει προεπιλογη!! για βοηθα βρε φιλε λιγο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αναθεμα και εαν ξερω που εχω κανει προεπιλογη!! για βοηθα βρε φιλε λιγο. Έμπα στο ovi κατάστημα από το κινητό σου. Πήγαινε λογαριασμός (επάνω δεξιά στην οθόνη), έπειτα πάλι ο λογαριασμός μου (βρίσκεται κάτω από την ενότητα "το περιεχόμενό μου") και μετά προτιμήσεις εγκατάστασης. Επέλεξε που θες να αποθηκέυει τις εφαρμογές που καταβάζεις από το κατάστημα και κάνε αποθήκευση;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) ξεχνάτε όμως κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να βάλετε widgets στην αρχική οθόνη, κάτι πάρα πάρα πού σημαντικό που δεν βολεύει και για αυτό όταν δοκίμασα την εφαρμογή πριν ενάμισο μήνα που βγήκε (σε κάποιο σαιτ) την απεγκατέστησα απευθείας, ενώ όταν την χρησιμοποιούσα όταν είχα το Ε71 ήταν άψογη (η τότε έκδοση). πολύ ******* η εφαρμογή, πρώτη φορά που μου κόλλησε το κινητό !!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Edited July 24, 2013 by impreza_sti Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Στο δικό μου Ν8 μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα και δουλέυει μια χαρά. Το έβαλα και στου κολητού μου αλλά στην εγκατάσταση βγάζει μήνυμα: "Σφάλμα λήψης". Φταίει αυτό με τις Qt λες? edit: Βρήκα τη λύση, έβγαζε σφάλμα λήψης γιατί κατά την εγκατάσταση θέλει internet. Δοκίμασες όλα τα ρολόγια κτλ. που έχει? Για βάλε το δέυτερο στη σειρά και απενεργοποίησε το sleeping mode. Εγώ έτσι το έχω και εκτός του μεγάλου ρολογιού που έχει στη μέση εμφανίζεται γύρω του ψηφιακό ρολόι και φαίνεται πολύ ωραίο. Όσο για την ποιότητα που λες, δε μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω γιατί θα απαιτεί περισσότερη ενέργεια. Επίσης όταν σου κάνουν αναπάντητες ή έχεις μηνύματα τα σπάει από εμφάνιση! Πραγματικά μπράβο στο beta labs, δίνει λύσεις με ευχάριστο τρόπο. Έχεις δίκιο, αφού έγραψα το προηγούμενο δοκίμασα κι εγώ το δεύτερο και μου άρεσε, τόσο που το κράτησα. Δεν είχα προσέξει στην αρχή ότι ήταν και αναλογικό ρολόι. Καλά, στα μηνύματα και τις κλήσεις δεν παίζεται. Για την εγκατάσταση είναι αυτό που λες, θέλει internet για να κατεβάσει τα Qt libraries. Το ίδιο συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές που είναι γραμμένες σε Qt, είναι ο λεγόμενος Νokia Smart Installer (και ο λόγος που δεν μας έχουν δώσει ακόμη την Qt 4.7.2, αφού δεν έχει ακόμη - για άγνωστο λόγο - ενσωματωθεί σ' αυτόν). Υπάρχει πάντως και άλλο αρχείο εγκατάστασης στο τέλος της σελίδας, που προορίζεται για όσους έχουν ήδη την Qt στο κινητό τους. Εγώ έβαλα την 4.7.2 από την αρχή και ησύχασα (και μπορώ να τρέχω και εφαρμογές που την απαιτούν για να λειτουργήσουν, όπως το Κasvopus για παράδειγμα). Θα τη βρείτε στο Qt SDK 1.1 (και είναι η τελική έκδοση, παρόλο που το ίδιο το SDK είναι beta). Ευελπιστώ ότι θα έρθει και επίσημα με την PR2.0. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 δεν ειναι μονο αυτο.. μπορεις να κανεις και φακελους και να τα μετακινησεις ολα οπου θες....:D η δε αρχικη οθονη με το ρολοι ειναι ολα τα λεφτα... επισης τρεχει απιστευτα γρηγορα η εφαρμογη και καταναλωνει ελαχιστη ram...(οτι αναλογο ειχα βαλει μεχρι τωρα ρουφουσε την ram για τα καλα...).. και το πιο σημαντικο ειναι οτι διαλεγεις πριν ανοιξεις το προγραμμα για την συνδεση σου....(γουαι φαι η 3g)... πχ πατας για τον καιρο στον κανει update με την επιλογη σου και μετα αποσυνδέεται.... σουπερ πραγματικα..... επισης ο τροπος που αλλαζουν οι οθονες ειναι παρα πολυ καλος.. αλλαζουν γρηγορα και θυμιζει λιγο την αναβαθμιση που περιμενουμε..ενω βλεπω τωρα οτι εχει και εικονιδιο για ανοιγεις και να κλείνεις το bluetooth σου μονο με ενα κλικ!!!!!:D το εβαλα και με το θεμα με τα εικονίδια της PR2 και πραγματικα τα σπαει .... Οντως εχεις δικαιο,πολυ καλη εφαρμογη.μπορεις να μου πεις εαν γινετε να αλλαζουν απο την πρωτη εικονα της εφαρμογης, π.χ.τον prowser; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts