Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το BigScreen μου ζητάει να συνδέσω το καλώδιο ενώ το έχω κάνει είδη. Τι φταίει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το BigScreen μου ζητάει να συνδέσω το καλώδιο ενώ το έχω κάνει είδη. Τι φταίει?

το BigScreen ειναι προβληματικη η εκδοση που υπαρχει οποτε κανε υπομονη να βγει η σωστη

Γεια και χαρά σε όλους,

Θα ήθελα να σας περιγράψω την εμπειρία μου με το c7 την τελευταία εβδομάδα. Το κινητό γενικά λειτουργεί μια χαρά, με συχνή χρήση κλήσεων και συνδέσεις σε wifi για ανανέωση e-mail klp. Λέω λοιπόν, να εγκαταστήσω και καμία εφαρμογούλα για messaging. Ήθελα τα βασικά, skype kai msn. Ovi store λοιπόν, και βάζω skype, πολύ καλό. Για messaging δοκιμάζω το fring, και αρχίζουν τα κολλήματα… με κλειστή την εφαρμογή, κλειδωμένο το πληκτρολόγιο, μόλις πήγαινα να το ξεκλειδώσω, κόλλημα. (παρατήρησα ότι κάθε φορά που κολλούσε ήταν ενεργό το wifi χωρίς ανοιχτή κάποια εφαρμογή). Μια – δύο, απεγκατάσταση, όλα καλά. 2η προσπάθεια για messaging, to Nimbuzz, ακριβώς η ίδια συμπεριφορά! Τα ίδια κολλήματα στις ίδιες ώρες.. Σβου και αυτό, από χθες το πρωί που το απεγκατέστησα και αυτό ούτε ένα κόλλημα.

Παρατηρώ όμως το έξης και εδώ θα ήθελα την συμβουλή σας. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες στο topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276111&page=2 ώστε να μην μπαίνει μόνο του σε δίκτυο. Ωστόσο, μπαίνοντας στο log σήμερα το πρωί βλέπω ότι όλο το βράδυ από τις 00:01 έως τις 08:01 κάθε ώρα στο πρώτο λεπτό έχει μια καταχώρηση σύνδεσης με το wifi με διάρκεια 10 δευτερολέπτων. Σημείωση ότι την νύχτα το βάζω σε power saving mode.

Έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται;

Μάρκος

Γεια και χαρά σε όλους,

Θα ήθελα να σας περιγράψω την εμπειρία μου με το c7 την τελευταία εβδομάδα. Το κινητό γενικά λειτουργεί μια χαρά, με συχνή χρήση κλήσεων και συνδέσεις σε wifi για ανανέωση e-mail klp. Λέω λοιπόν, να εγκαταστήσω και καμία εφαρμογούλα για messaging. Ήθελα τα βασικά, skype kai msn. Ovi store λοιπόν, και βάζω skype, πολύ καλό. Για messaging δοκιμάζω το fring, και αρχίζουν τα κολλήματα… με κλειστή την εφαρμογή, κλειδωμένο το πληκτρολόγιο, μόλις πήγαινα να το ξεκλειδώσω, κόλλημα. (παρατήρησα ότι κάθε φορά που κολλούσε ήταν ενεργό το wifi χωρίς ανοιχτή κάποια εφαρμογή). Μια – δύο, απεγκατάσταση, όλα καλά. 2η προσπάθεια για messaging, to Nimbuzz, ακριβώς η ίδια συμπεριφορά! Τα ίδια κολλήματα στις ίδιες ώρες.. Σβου και αυτό, από χθες το πρωί που το απεγκατέστησα και αυτό ούτε ένα κόλλημα.

Παρατηρώ όμως το έξης και εδώ θα ήθελα την συμβουλή σας. Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες στο topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276111&page=2 ώστε να μην μπαίνει μόνο του σε δίκτυο. Ωστόσο, μπαίνοντας στο log σήμερα το πρωί βλέπω ότι όλο το βράδυ από τις 00:01 έως τις 08:01 κάθε ώρα στο πρώτο λεπτό έχει μια καταχώρηση σύνδεσης με το wifi με διάρκεια 10 δευτερολέπτων. Σημείωση ότι την νύχτα το βάζω σε power saving mode.

Έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται;

Μάρκος

φιλε εχεις τσεκαρει καθε ποτε κανει συγχρονισμο στο email?

Καλημέρα και πάλι, όλοι οι συγχονισμοί ειναι manually σεταρισμένοι, φοβάμαι μήπως οι messaging εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει έχουν αφήσει κανενα σκουπιδάκι...Μπρορούμε κάπως να το ελέγξουμε;

Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση

Μάρκος

Καλημέρα και πάλι, όλοι οι συγχονισμοί ειναι manually σεταρισμένοι, φοβάμαι μήπως οι messaging εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει έχουν αφήσει κανενα σκουπιδάκι...Μπρορούμε κάπως να το ελέγξουμε;

Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση

Μάρκος

βαλε πανω ενα task manager να δεις τι σου τρεχει στο backgraound. στα μαγαζακια παιζουν αρκετοι

Μια ερωτηση, ηχογραφηση ομιλιας γινεται και αν ναι πως? 'Η θελει καποια εφαρμογη?

Πας γραφείο και εχει εγγραφή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ξερω αυτο αλλα οταν ημουν σε μια κληση και πατησα την ηχογραφιση δεν εκανε τιποτα. Ευχαριστω για την απαντηση θα το ξαναδοκιμασω.

Το ξερω αυτο αλλα οταν ημουν σε μια κληση και πατησα την ηχογραφιση δεν εκανε τιποτα. Ευχαριστω για την απαντηση θα το ξαναδοκιμασω.

φιλαράκι ΄΄ομιλίας ΄΄ έγραψες, όχι συνομιλίας :):)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν πας κατα την διαρκεια της κλησης στην εφαρμογη εγγραφη στο γραφειο, και πατησεις εγγραφη κανει ηχογραφιση της κλησης. Θα πρεπει ομως πρωτα να εχεις παει εγγραφη, ρυθμισεις και αφου επιλεξης το μεσο αποθηκευσης επιλεγης ποιοτητα κανονικη. Σε αυτην την ποιοτητα κανει σιγουρα ηχογραφηση ενω στην υψηλη την οποια εχει και ως προεπιλογη δεν κανει.

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Σε αυτην την ποιοτητα κανει σιγουρα ηχογραφηση ενω στην υψηλη την οποια εχει και ως προεπιλογη δεν κανει.

Οκ αυτο ειναι , ευχαριστω. Εγω το ειχα στο "υψηλη"

φιλαράκι ΄΄ομιλίας ΄΄ έγραψες, όχι συνομιλίας :):)

Σορρυ λαθος!:)

παιδια HEEEELPPPP....

εβαλα την εφαρμογη Advanced Device Locks και εχει γινει της μουρλης στο κινητο!!!!

:wacko::wacko::wacko:

πηγα μετα την εφαρμογη να αλλαξω μια συντόμευση στην αρχικη οθονη και εχει γινει ο χαμος..

δεν μου ανοιγει καμια αρχικη οθονη γενικα μπροστα δεν μπαινω με τιποτα...

παταω το πληκτρο του μενου και μονο απο εκει μπορω να λειτουργήσω το κινητο:wacko:

δεν φτανει μονο αυτο εκανα απεγκατάσταση την εφαρμογη και συνεχιζει να τρεχει στο παρασκηνιο παρολο που την εβγαλα....

:mad:

υπαρχει καποιος τροπος να κανω το κινητο να ερθει στα ισια του γιατι φορματ δεν θελω να κανω με τιποτα....τωρα....ασε που με περιμενουν και πρεπει να βγω....

ps δεν μου ανοιγει ουτε το μενου με τις ρυθμισεις τωρα το δοκιμασα......

Για αρχή προσπάθησε να εγκαταστήσεις την γνήσια έκδοση (και ας μην την έχεις αγοράσει με την ελπίδα ότι θα σε αφήσει να την τρέξεις) και προσπάθησε να την απενεργοποιήσεις. Αφού την απενεργοποιήσεις, τότε κάνε την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Γενικά όλες αυτές τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν κωδικούς ποτέ δεν τις εμπιστεύθηκα.

Για αρχή προσπάθησε να εγκαταστήσεις την γνήσια έκδοση (και ας μην την έχεις αγοράσει με την ελπίδα ότι θα σε αφήσει να την τρέξεις) και προσπάθησε να την απενεργοποιήσεις. Αφού την απενεργοποιήσεις, τότε κάνε την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Γενικά όλες αυτές τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν κωδικούς ποτέ δεν τις εμπιστεύθηκα.

την βρηκα την λυση φιλε εβγαλα την καρτα μνημης(ευτυχώς ολες τις εφαρμογες μου τις βαζω εκει) και φιουυυυυυυ το κινητο ηρθε στα ισια του......ουφφφ ηρεμησα τωρα....:)

θα επεξεργαστώ την καρτα μνημης απο το κινητο και θα διαγραψω τα παντα απο εκει....

παλι καλα......να γιατι δεν θελω να βαζω εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη του κινητου ποτε.....ουτε καν θεματα...

Μάλλον θα κάνει confict με κάποια άλλη εφαρμογή. Το έχω κι εγώ και δουλεύει μια χαρά. Είναι χρήσιμη εφαρμογή, για όσους θέλουν να προστατέψουν κάποιο περιεχόμενο της συσκευής από...«αδιάκριτα» μάτια. Για πολύ «ευαίσθητο» περιεχόμενο, πολύ καλό είναι και το Smart Guard.

Παιδιά μιας και θίχτηκε το θέμα της ηχογράφησης, υπάρχει κανείς εδώ που να έχει βρει εφαρμογή ηχογράφησης που να μην κάνει μπιπ στο N8?

Επίσης, έχω ένα θέμα με το tapatalk. Μου βγάζει με το που μπω faile to connect server. Please check your network sttings and try again later. Εν το μεταξύ δεν έχει πουθενά μενού ρυθμίσεων η εφαρμογή ενώ η σύνδεσή μου στο ιντερνετ σε άλλες εφαρμογές λειτουργεί κανονικά. Ξέρετε τι παίζει;

Τέλος, ψάχνω εφαρμογές για ocr και για remote control του pc (όπως το phone remote control για S60v3 που ήταν όλα τα λεφτά). Αν έχει βρεθεί σε κανέναν μπροστά του κάτι από τα παραπάνω ας ενημερώσει!!!

Μάλλον θα κάνει confict με κάποια άλλη εφαρμογή. Το έχω κι εγώ και δουλεύει μια χαρά. Είναι χρήσιμη εφαρμογή, για όσους θέλουν να προστατέψουν κάποιο περιεχόμενο της συσκευής από...«αδιάκριτα» μάτια. Για πολύ «ευαίσθητο» περιεχόμενο, πολύ καλό είναι και το Smart Guard.

γιατι εχω την εντυπωση οτι ολο το προβλημα δημιουργήθηκε απο το Nokia Social..???

μολις το πεταξα απο το κινητο ολα ηρθαν στα ισια τους.....

Π

Τέλος, ψάχνω εφαρμογές για ocr και για remote control του pc (όπως το phone remote control για S60v3 που ήταν όλα τα λεφτά). Αν έχει βρεθεί σε κανέναν μπροστά του κάτι από τα παραπάνω ας ενημερώσει!!!

Για bluetooth remote control δοκιμασε το mobile witch remote control. Δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα εμενα με εχει βολεψει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

γιατι εχω την εντυπωση οτι ολο το προβλημα δημιουργήθηκε απο το Nokia Social..???

μολις το πεταξα απο το κινητο ολα ηρθαν στα ισια τους.....

To update που βγήκε πρόσφατα του social network (3Mb) όταν το έβαλα σε 2 κινητά, στο ένα από τα δύο τα έκανε όλα μπάχαλο με τα widget... Αναγκάστικα να το βγάλω τελείως για να επανέλεθει το κινητό.

Εμένα μου έχει βγάλει δεύτερο εικονίδιο Κοινωνικά Δίκτυα στον φάκελο εφαρμογές, με το νέο να μην κάνει τίποτα (βγάζει σε μαύρη οθόνη). Το κανονικό λειτουργεί κανονικά.

To update που βγήκε πρόσφατα του social network (3Mb) όταν το έβαλα σε 2 κινητά, στο ένα από τα δύο τα έκανε όλα μπάχαλο με τα widget... Αναγκάστικα να το βγάλω τελείως για να επανέλεθει το κινητό.

το ιδιο εγινε και σε μενα φιλε.....τελικα δεν εφταιγε η εφαρμογη που ειπα πιο πανω...

οχι απλα εγινε μπαχαλο εγινε ο χαμος μιλαμε...

κολλούσαν οι αρχικες οθονες εβαζε οτι widget γουσταρε το κινητο απο μονο του κτλ κτλ κτλ...

σε μια φαση σταματησε να ανοιγει το κινητο εμπαινε μονο στο μενου και αυτο με το ζορι...:rolleyes:

μονο οταν εβγαλα την καρτα μνημης επανήλθε και ετσι καταφερα να βγαλω το social.....

μακριαααααα

τετοια updates να τα βρασω....

Μωρε καλα εκανε κι αρνιοταν να κατεβει το update, μ αυτα που λετε μη σωσει αλλα τι σοι update ειναι αυτα που προκαλουν τετοιο μπαχαλο στα ¨"στρωμενα" τηλεφωνα...
Jason the Greek

Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Λεπτομέρεια: Είχα απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση πριν εγκαταστήσω την ενημέρωση.

Σε μένα δουλεύει κανονικά.

Λεπτομέρεια: Είχα απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση πριν εγκαταστήσω την ενημέρωση.

Προφανως σε εμας ηρθε σε "σύγκρουση" με καποια εφαρμογη που εχουμε.....και εγινε ο χαμος....:lol:

τεσπα σε μενα ετσι και αλλιως ειναι άχρηστη εφαρμογη δεν την χρησιμοποιώ ποτε οποτε μακριαααααα:lol:

στο facebook μπαινω με τον οπερα.....και ειναι ολα σουπερ...:)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned