Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το cutetube2 θες. δουλεύει κανονικά

Μα το cute tube 2 του κατέβασα και δεν βρίσκει τίποτα! Ούτε βίντεο, ούτε ταινίες κλπ. Μου βγάζει κατι μαύρες μπάρες που γράφουν διαφορα επάνω. Οποια και να πατήσω βγάζει τον κύκλο της φόρτωσης και μετά μου γράφει ότι δεν υπάρχει τίποτα, στα αγγλικά! Μήπως δεν τη πρόλαβα ή θέλει κάποια ρύθμιση; Δεν ξέρω και αγγλικά... :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

αυτή έχω και εγώ και δουλεύει κανονικά

Δεν ξέρω. Μήπως κατι δεν κάνω σωστά; Εχει κάποιες ρυθμίσεις η εφαρμογή; Ειναι όλα στα αγγλικά και δεν βγάζω άκρη!!! :(

Δεν ξέρω. Μήπως κατι δεν κάνω σωστά; Εχει κάποιες ρυθμίσεις η εφαρμογή; Ειναι όλα στα αγγλικά και δεν βγάζω άκρη!!! :(

το δοκίμασα και στο n8 και παίζει μια χαρά, η τελευταία έκδοση. δεν έχω πειράξει τίποτα. Μόνο login με τον λογαριασμό μου έχω κάνει, πάνω πάνω στο accounts...

• 2 weeks later...
Για λίγες μέρες θα έχω ένα Nokia N8. Με ποιο τρόπο μπορώ του περάσω τις επαφές που έχω σε αρχείο .csv ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για λίγες μέρες θα έχω ένα Nokia N8. Με ποιο τρόπο μπορώ του περάσω τις επαφές που έχω σε αρχείο .csv ;

Να τις εξαγεις απο το mail σου ή στην sim αποθηκευσε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 3 weeks later...

Επειδή κι εγώ αραίωσα με το 808 τελευταία (χρησιμοποιώ την κάρτα που έχω στο CM1 πιο πολύ), διαπίστωσα ότι 1ον Youtube τέλος (πατάω να παίξει βίντεο και λέει κατεστραμμένο αρχείο ή μη υποστηριζόμενο) και 2ον πολλοί ιντερνετικοί σταθμοί έχουν χαθεί. Στην πρώτη περίπτωση έχω την απλή συντόμευση αλλά και το cutetube 2 και στην 2η έχω το ιντερνετικό ραδιόφωνο της Νόκια με χειροκίνητα αποθηκευμένους σταθμούς, το cuteradio (tuneIn version) και το παλιό αλλά ακόμη λειτουργικό Grabradio.

Έχουμε άλλες εναλλακτικές σε Youtube ή ιντερνετικό ραδιόφωνο;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Από που έχουν χαθεί οι ιντερνετικοί σταθμοί;

Όσων αφορά του youtube, ποτέ δεν έβλεπα από τον browser. Είναι απείρως ευκολότερο το cutetube και γενικά αυτές οι εφαρμογές.

Οι συγκεκριμένοι ιντερνετικοί σταθμοί υποθέτω για να χαθούν από 3 διαφορετικές εφαρμογές είτε έχει αλλάξει είτε έχει καταργηθεί η ροή τους... (στον browser κάποιοι από αυτούς ακούγονται πάντως)...

Στο Youtube μου βγάζει το σφάλμα που ανέφερα (είτε cutetube2 είτε την συντόμευση). Ό,τι βίντεο και να επέλεξα... Το βγάζει και σε άλλους;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε cutetube2 έχω κι εγώ θέματα, με N8, εννοείται SlimModed.

Στο cutetube2 όταν πατάτε πάνω στο video και βγάζει τις επιλογές να πατάτε είτε στο MP4 είτε στο 3gp. Τα άλλα δεν τα υποστηρίζει ο player. Πάντα επιλέγω MP4 και ποτέ δεν έχω βρει βίντεο να μην παίζει.

Στο cutetube2 όταν πατάτε πάνω στο video και βγάζει τις επιλογές να πατάτε είτε στο MP4 είτε στο 3gp. Τα άλλα δεν τα υποστηρίζει ο player. Πάντα επιλέγω MP4 και ποτέ δεν έχω βρει βίντεο να μην παίζει.

Χμ. Δεν το ήξερα αυτό. Thanks!!

Huawei Nova 5T

Δοκίμασε και πες μας αν έχει ακόμα πρόβλημα.

Ούτε καν το λογαριασμό μου δεν εντοπίζει, που είχα περάσει παλιότερα. Ούτε κάνει αναζήτηση. Σε όλα αυτά εμφανίζει μήνυμα λάθους.

Huawei Nova 5T

Οι συγκεκριμένοι ιντερνετικοί σταθμοί υποθέτω για να χαθούν από 3 διαφορετικές εφαρμογές είτε έχει αλλάξει είτε έχει καταργηθεί η ροή τους... (στον browser κάποιοι από αυτούς ακούγονται πάντως)...

Στο Youtube μου βγάζει το σφάλμα που ανέφερα (είτε cutetube2 είτε την συντόμευση). Ό,τι βίντεο και να επέλεξα... Το βγάζει και σε άλλους;

Εγώ όταν πατουσα στο YouTube το βίντεο, απο το N8, δεν έβγαζε τίποτα. Απλά δεν άνοιγε!

Σε λίγο καιρό βλέπω να τα κρατάμε/τε σαν απλά τηλέφωνα με καλή κάμερα! Ο όρος smartphone θα αφαιρεθεί απο τα N8/808!!! :(

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας δουλεύει...

Εγώ και σε Ν8 και σε 808 δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικά το cututube2 όλοι λένε ότι τους δουλεύει...

Εγώ και σε Ν8 και σε 808 δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικά το cututube2 όλοι λένε ότι τους δουλεύει...

Για το YouTube έλεγα! ;)

Μήπως έχω διαφορετική έκδοση; Θα το κοιτάξω αργότερα.

Επίσης, στη stock εφαρμογή, που μας εμφανίζει τα updates των εφαρμογών, κάνουμε κάποιο από αυτά ή όχι, επειδή είμαστε SlimModed;

Huawei Nova 5T

• 1 month later...

Η εφαρμογή News for Symbian που λαμβάνει τροφοδοσία από την Google λειτουργεί σε σας; Εδώ και πολλές μέρες δεν ενημερώνονται οι σελίδες...

Σαν εναλλακτικές έχω μόνο τη Ναυτεμπορική για νέα από Ελλάδα και μετά το ThoR που επιλέγει κανείς τι τροφοδοσίες θέλει (τύπου feedly)...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned