Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα πάντως και την επιλογή για portrait swype, δοκιμάστε να πληκτολογήσετε ind190.blogspot.com με Τ9 και θα καταλάβετε γιατι το λέω, αφήστε που η αλλαγή γλώσσας είναι μανίκι ;)

Επειδη μεχρι στιμης δεν εχω βρει εφαρμογες, εχετε να προτεινετε κατι για τα παρακατω:

- ebay application: να βλεπω εφαρμογες, να bidαρω κτλ

- ενα αξιοπιστο ξυπνητηρι που να μπορει να παιζει mp3

- ενα application που να συνεργαζεται για read/post σε forum

http://www.symbian-freeware.com/get-ebay-mobile.html

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Χρειαζομαι καποιο video player που να μπορει να αναπαραγει διαφορες μορφες αρχειων! Ψαχνω κ δε βρισκω τιποτα! μπορει καποιος να προτεινει κατι?

Χρειαζομαι καποιο video player που να μπορει να αναπαραγει διαφορες μορφες αρχειων! Ψαχνω κ δε βρισκω τιποτα! μπορει καποιος να προτεινει κατι?

πες μας τι αρχεια θελεις γιατι ο player του κινητου παιζει σχεδον τα παντα. δες παντως αν θελεις στα μαγαζακια τον julyplayer

Το ενσωματωμένο ξυπνητήρι δέχεται για ήχους ειδοποίησης mp3 και πάρα πολλά ακόμα format ήχου και είναι πληρέστατο. Για φόρουμ δοκίμασε την εφαρμογή tapatalk.

Δυστχως το ενσωματωμενο ξυπνητηρι παιζει mp3 αλλα μονο για 10 δευτερολεπτα!

Θελω καποιο που να παιζει συνεχεια το mp3 μεχρι να το σταματησω... (δεν ξυπναω σε 10 secs!!)

Το tapatalk δεν εχει βγει ακομα για symbain^3

Απ οτι βλεπω υπαρχει μια μια δυσκολια για περαιτερω αναπτυξη των εφαρμογων απο s60v5 se ^3 ωστε να υποστηριξουν ολα τα καινουργια features....

Πότε κυκλοφόρησε το swype στα ελληνικά; που μπορούμε να το βρούμε;

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian

Στο τελος της σελιδας εχει additional languages!!

(γενικα προτιμαω να κατεβαζω τις εφαρμογες απο την επισημη σελιδα, ειδικα οταν ειναι free) ;)

Δουλευει εκλπηκτικα καλα στα ελληνικα!

Υπαρχει τροπος να κανουμε save/export τις λεξεις που προσθετουμε στο swype? (ή να τις αποθηκευουμε στην καρτα μνημης?)

expired certificate :(

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

υπαρχει δωρεαν στο ovi http://store.ovi.com/content/66365?clickSource=search

το ενδιαφερον ειανι οτι αν βαλεις "ebay" στην αναζητηση δεν το βρισκει!!!! :X:X

Επισης, καμια σχεση με ebay!!! :(

Edited by SubeRip

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

το ενδιαφερον ειανι οτι αν βαλεις "ebay" στην αναζητηση δεν το βρισκει!!!! :X:X

το εχω παθει πολλες φορες. αλλα μου βγαζει η αναζητηση μεσω κινητου και αλλα μεσω υπολογιστη. το ειχα παθει με κατι εφαρμογες καιρου και τελικα τις κατεβασα με τον τροπο που περιγραψανε τα παιδια σε εναν οδηγο απευθειας στον υπολογιστη.

το ενδιαφερον ειανι οτι αν βαλεις "ebay" στην αναζητηση δεν το βρισκει!!!! :X(

Όντως!

Όπως και να κάνω αναζήτηση, ποτέ δεν μου έβγαλε καμία εφαρμογή άμεσα.

Πάντα με γενικότητες, και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που λειτουργεί έτσι.

Τι είδους αναζήτηση είναι αυτή;

Πως μπορεί κάποιος να βρίσκει της εφαρμογές που θέλει, εύκολα, χωρίς να χρειάζεται

να τρέχει σε όλο το αρχείο του OVI;

Racing because all other sports require one ball only!

Όντως!

Όπως και να κάνω αναζήτηση, ποτέ δεν μου έβγαλε καμία εφαρμογή άμεσα.

Πάντα με γενικότητες, και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που λειτουργεί έτσι.

Τι είδους αναζήτηση είναι αυτή;

Πως μπορεί κάποιος να βρίσκει της εφαρμογές που θέλει, εύκολα, χωρίς να χρειάζεται

να τρέχει σε όλο το αρχείο του OVI;

θα προτεινα να κανετε την εξησ διαδικασια:

μπαινεις στο google και γραφεις στην αναζητηση ovistore+αυτο που ψαχνεις πχ

ovistore+ebay και σε βγαζει στην εφαρμογη που σας εστειλα

Το Swype ρε παιδιά πως λειτουργεί...? Πρέπει να γράφω λέξη λέξη? Επειδή όταν ολοκληρώνω μια λέξη μου βγάζει από πάνω να επιλέξω μεταξύ αυτής και όμοιών της. Το κενό δε το πιάνει? Και όταν είναι να γράψω 2 ίδια γράμματα όπως στο "αλλά" πως γράφω δύο φορές το "λ" ??

Καταρχήν θα σου πρότεινα να διαβάσεις τον οδηγό χρήσης του swype ο οποίος είναι ενσωματωμένος στην εφαρμογή (πατάς το πλήκτρο με τις τρεις γραμμούλες και οδηγίες χρήσης). Αναφέρονται όλα όσα ρωτάς.

Για να γράψεις αλλά πάνω στο λ κάνει κυκλική κίνηση και το παίρνει το γράμμα δύο φορές. Με το που γράφεις μία λέξη βγαίνει το πινακάκι και αν αυτή που θες είναι πρώτη, απλά συνεχίζεις, αν είναι κάποια άλλη, την επιλέγεις. Γράφεις την επόμενη χωρίς κενό και αυτό μποάινει μόνο του.

πες μας τι αρχεια θελεις γιατι ο player του κινητου παιζει σχεδον τα παντα. δες παντως αν θελεις στα μαγαζακια τον julyplayer

αρχεια οπως mkv αλλα κ πολλα που το παλιο μου τηλεφωνο Νokia N86 με το Coreplayer επαιζε!

Το julyplayer δεν καταφερα να τον εγκταστησω βγαζει προβλημα πιστοποιητικου! ενοειεται εκανα sign την εφαρμογη!

Καμια αλλη προταση?

Μπορούμε να απεγκαταστήσουμε μία εφαρμογή χωρίς να πάμε στην διαχείριση εφαρμογών? Για παράδειγμα, στο Ν95 πατούσαμε το " c " επάνω στην εφαρμογή και άρχιζε η απεγκατάσταση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι...πατας στο μενου,οργάνωση και μετα κρατάς πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής και διαγραφή
KTLK

Αρχηγός.

Κάτι ακόμη. Έκανα "αντιγραφή" ενός κλειδιού wlan και όταν πήγα στην σύνδεση, δεν υπήρχε η επιλογή "επικόλληση" οπότε το έγραψα από την αρχή.

Η μονη λυση για ιντερνετ ραδιο ειναι το CorePlayer v1.32 . Ειναι για την S60 3rd Edition αλλα κανει και για symbian^3. Περισσοτερα εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076&highlight=coreplayer Edited by Teo010

Από τότε που πέρασα το Swype έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό, όταν το κλειδώνω δεν μου βγάζει το ρολόι αλλά μένει όπως είναι η οθόνη με το HomeScreen αλλά είναι κλειδωμένο.δείχνει και το κλειδάκι κανονικά πάνω δεξιά γωνία...όσες φορές και να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω το ίδιο γίνετε.Μετά από μια επανεκκίνηση στρώνει πάλι.Στην επόμενη επανεκκίνηση ξανά τα ίδια...

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο....!!

Όσοι έχετε το N8 πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Swype. Θα εκπλαγείτε από το ποσό γρήγορα και εύκολα θα πληκτρολογείτε μετά από λίγη εξάσκηση. Δείτε και τα tutorials στο http://www.swype.com.

Φυσικά αυτό γράφτηκε με το Swype. ;)

Το Swype είναι εκπληκτικό. Όσοι σας φαίνεται δύσκολο στην αρχή θα δείτε ότι θα βελτιώνεστε συνεχώς με την εξάσκηση. Διαβάστε τη βοήθεια για να δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την πρόβλεψη κειμένου αυξάνοντας την ακρίβεια στις ρυθμίσεις. ;)

Κάτι άλλο. Όταν πατάω το πλήκτρο του swype (κάτω αριστερά) μου βγάζει Συμβουλή Swype αλλά είναι όλα κουτάκια και το μόνο που διαβάζεται είναι στο κάτω μέρος της οθόνης Μην εμφανιστεί αυτό ξανά. Σε σας βγάζει κανονικά την οθόνη αυτή;

Προφανώς ξέχασαν να υποστηρίξουν unicode σ' εκείνο το σημείο.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θες να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου.

Δεν μπορώ να συνδεθώ μα το Skype.... Βάζω τους κωδικούς μου, προσπαθεί επί ώρες αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Δεν ξέρω τι παίζει με τον Opera Mobile 10 σε Symbian^1, πάντως στο δικό μου κινητό (N82, 3rd edition FP1) όταν τον ζορίσεις, κλείνει, όπως και ο browser της Nokia.

Ο Opera Mini (Java) δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να υπάρχει καλύτερη απόδοση στις συσκευές με Symbian^3. ;)

Ο Opera Mobile, παρότι εξαιρετικός, είναι λίγο βλαμμένος στη διαχείριση της μνήμης. Μου βγάζει «μνήμη πλήρης» ακόμη κι όταν έχω 90MB RAM ελεύθερα. Ο Opera Mini δεν είναι πλέον java αλλά native, και είναι πολύ καλός, χωρίς τα προβλήματα μνήμης του Mobile, αλλά επειδή είναι server-based και προσανατολισμένος στην οικονομική χρήση της σύνδεσης, πολλά πράγματα τα κόβει. Πχ με την javascript δεν τα πάει τόσο καλά όσο ο Mobile (δοκιμάστε να μπείτε στο Google Reader με τον έναν και τον άλλον και δείτε τη διαφορά). Παρόλα αυτά είναι επαρκής για γενική χρήση. Περιμένουμε βελτιωμένη έκδοση του Mobile για Symbian^3.

Ο Opera Mobile, παρότι εξαιρετικός, είναι λίγο βλαμμένος στη διαχείριση της μνήμης. Μου βγάζει «μνήμη πλήρης» ακόμη κι όταν έχω 90MB RAM ελεύθερα. Ο Opera Mini δεν είναι πλέον java αλλά native, και είναι πολύ καλός, χωρίς τα προβλήματα μνήμης του Mobile, αλλά επειδή είναι server-based και προσανατολισμένος στην οικονομική χρήση της σύνδεσης, πολλά πράγματα τα κόβει. Πχ με την javascript δεν τα πάει τόσο καλά όσο ο Mobile (δοκιμάστε να μπείτε στο Google Reader με τον έναν και τον άλλον και δείτε τη διαφορά). Παρόλα αυτά είναι επαρκής για γενική χρήση. Περιμένουμε βελτιωμένη έκδοση του Mobile για Symbian^3.

Λογικό να βγάζει μήνυμα χαμηλής μνήμης στα 5th Edition με την άθλια διαχείριση μνήμης, εντούτοις στο Symbian^3 δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Πιθανολογώ ότι θα πρέπει να δούμε νέα εξειδικευμένη έκδοση του Opera Mobile για Symbian^3 σύντομα. O Opera Mini beta είναι επίσης ασταθής και με εκνευρίζει αφάνταστα πολλές φορές.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποιον άλλο internet browser σύντομα, π.χ. Skyfire ή κάποια έκδοση του Firefox;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned