Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά για εφαρμογή μυνημάτων μέσω wifi/3g που λέγαμε πριν λίγο καιρό, είχα τη λύση μπροστά στα μάτια μου και δεν το χρησιμοποιούσα.

ebuddy xms και καθάρισα. Δωρεάν για πάντα (και όχι μόνο για τον πρώτο χρόνο) και ανοίγει/κλείνει όποτε θέλω εγώ.

Πλεόν μένει να βρούμε κάτι για κλήσεις. Το fring λέει ότι όπου να ναι βγάζει το update για symbian ενώ η viber που έστειλα email μου απάντησε ότι δεν έχουν χρονοδιάγραμμα ακόμη.

το θεμα δεν ειναι μονο να την εχεις εσυ την εφαρμογη..το xms υπαρχει ισως και πριν απο το whatsapp, Ομως δεν το εχουν παρα ελαχιστοι στην ελλαδα.

αντιθετα στο whatsapp εχω πανω απο 120 ατομα και στο viber 200 (τα περισσοτερα ειναι κοινα), ομως δε συγκρινεται με το tango πχ που εχω 9 και ας εχει βιντεοκληση. τι να την κανω,με 9 ατομα μεσα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μα δε το θέλω για να αντικαταστήσω το δίκτυο μου με wifi.

Θέλω να μιλάω με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έβαλαν xms. Στο iphone το whatsapp ήταν με χρέωση άρα το έβγαλα γιατί προσωπικά δε μου κάνει αν δεν μπορώ να μιλήσω με iphone.

Μα δε το θέλω για να αντικαταστήσω το δίκτυο μου με wifi.

Θέλω να μιλάω με συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έβαλαν xms. Στο iphone το whatsapp ήταν με χρέωση άρα το έβγαλα γιατί προσωπικά δε μου κάνει αν δεν μπορώ να μιλήσω με iphone.

Εντάξει, 0,70€ δεν είναι καμία τρελή χρέωση. Με 3-4 μηνύματα έκανες απόσβεση...... Αν είναι και jb τότε είναι δωρεαν βεβαια....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Συμφωνώ αλλά δεν έχω εγώ το iphone :p

τότε δωσε του τα 0,70€ εσύ και καθάρισες.....:)

Όταν βγει το νέο fring και για symbian δεν θα έχουμε τέτοιο θέμα.

Γράφτηκα και στις ενημερώσεις της symbian έκδοσεις αλλά ακόμα δεν έχουν βγάλει τίποτα

Συμφωνώ αλλά δεν έχω εγώ το iphone :p

Εγω το πληρωσα σε 3 ατομα προκειμενου να γλιτωσω τα σμσ που επρεπε να τους απανταω...ουτε καφε να κερνουσα! απλα δεν ειχαν πιστωτικη και λεω οκ,κερναω.. δεν ειναι τιποτα και 1 ευρω να κανει. ουτε 10 ΣΜΣ,απο εκει και περα μιλας με τοσο κοσμο που μεσα σε ενα χρονο θα χρειαστει,και θα κερδισεις απο το να εχεις μονο το xms με πολυ συγκεκριμενα ατομα και να πρεπει εστω για λιγες απαντησεις να χρεωνεσαι σμσ σε τριτους

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το κέρδος δεν είναι τόσο στα sms όσο αν θέλεις να ανταλαξεις φωτογραφίες, βιντεο κλπ και ειδικά με τα iphone που πάσχουν και στο Bluetooth........;)

Δίκαιο έχετε αλλά το θέμα είναι οια ανάγκες του καθενός. Εγώ το θέλω κυρίως για να μιλάω με συγκεκριμένα άτομα όταν είμαι στο εξωτερικό και έχω πρόσβαση σε wifi και όχι τόσο για να αντικαταστήσω τις κλήσεις/sms μέσω του δικτύου μου. Έτσι το xms με καλύπτει με το παραπάνω (το viber είναι απίστευτα buggy ακόμα και για μηνύματα μόνο).

Έτσι δεν έχει νόημα να πληρώσω για κάτι που έχω δωρεάν. Εκτός αυτού, από τις ~30 επαφές μου που είδα ότι έχουν whatsapp, πλέον το χρησιμοποιούν μόνο 3-4.

Αν έβαζε το viber κλήσεις και έφτιαχνε το interface του, θα πήγαινα εκεί καθώς όχι μόνο έχει και κλήσεις και sms δωρεάν αλλά όπως λέτε έχει τον περισσότερο κόσμο.

Το κέρδος δεν είναι τόσο στα sms όσο αν θέλεις να ανταλαξεις φωτογραφίες, βιντεο κλπ και ειδικά με τα iphone που πάσχουν και στο Bluetooth........;)

καλα, ναι.

Αυτό με έχει βολέψει απίστευτα. ;)

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Και όπως είδα εδώ βγήκε το update για το fring. Δεν το έβγαζε στα updates του store και η εγκατάσταση απέτυχε όσες φορές και να δοκίμασα μέχρι να βγάλω την παλιά έκδοση.

Το δοκίμασα και αν εξαιρέσουμε 1-2 λεπτομέρειες του interface που αλλάξανε, μια χαρά.

Έκανα κλήση και βιντεοκλήση και η ποιότητα του ήχου ήταν πολύ καλή

Καλησπέρα παιδιά,

Μήπως γνωριζετε αν υπάρχει καποια εφαρμογή που να γραφεις κάποιον χαρακτηρα με το χερι και να τον απεικονίζει στην οθόνη σε μεγενθυση ?

Ευχαριστώ. :O

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Καλησπέρα παιδιά,

Μήπως γνωριζετε αν υπάρχει καποια εφαρμογή που να γραφεις κάποιον χαρακτηρα με το χερι και να τον απεικονίζει στην οθόνη σε μεγενθυση ?

Ευχαριστώ. :O

Τι εννοείς; Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα;

Τι εννοείς; Μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα;

Π.χ. Να γράφω το "Α" με το χέρι και μετά ο χαρακτήρας αυτος να απεικονιζεται στην οθόνη, αναλογα με το μεγεθος που του δινω.... :(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Π.χ. Να γράφω το "Α" με το χέρι και μετά ο χαρακτήρας αυτος να απεικονιζεται στην οθόνη, αναλογα με το μεγεθος που του δινω.... :(

αναγνώριση γραφής; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Έχεις δει στο android τέτοια εφαρμογή; ποιο το νόημά της; Για τι χρήση το θέλεις εννοώ, μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο

επί symbian anna είχα εγκαταστήσει μια τέτοια εφαρμογή αλλά μετά το πέρασμα σε belle και το clean format που προηγήθηκε δεν την ξανά έβαλα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα.

αναγνώριση γραφής; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Έχεις δει στο android τέτοια εφαρμογή; ποιο το νόημά της; Για τι χρήση το θέλεις εννοώ, μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο

Ναι κάπου στο android την ειδα. Εψαξα να τη βρω αλλα δε βρήκα αυτο που ήθελα ακριβώς..... Μια παρόμοια που βρήκα ειναι το Writepad σε android. Εντάξει..κάτι παρόμοιο ψάχνω..και να μην αναγνωριζει τη λέξη που γραφω δεν με πειραζει...απλα να την προβάλει.... Εντάξει, η χρησιμοτητα δεν ειναι και πολυ μεγάλη...απλα να προβάλλει η οθόνη αυτά που γραφω θέλω.....

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια gerstavros2, matersci :)

Edited by dimlou

Ναι κάπου στο android την ειδα. Εψαξα να τη βρω αλλα δε βρήκα αυτο που ήθελα ακριβώς..... Μια παρόμοια που βρήκα ειναι το Writepad σε android. Εντάξει..κάτι παρόμοιο ψάχνω..και να μην αναγνωριζει τη λέξη που γραφω δεν με πειραζει...απλα να την προβάλει.... Εντάξει, η χρησιμοτητα δεν ειναι και πολυ μεγάλη...απλα να προβάλλει η οθόνη αυτά που γραφω θέλω.....

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια gerstavros2, matersci :)

υπαρχουν εφαρμογές «ζωγραφικής» πάντως, κοίτα στο nokia store

Ναι! κατι τετοιο σκεφτηκα και εγώ.. Thanks! :)

Με την ευκαιρία άλλη μια ερωτηση. Δεν ξέρω αν εχει ξανα-αναφερθει αλλά μήπως εχετε δοκιμασει να δειτε αν δουλευει το trucaller... Εμενα παντως δεν κανει αυτο που λέει... :(

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καλησπέρα. Νέα έκδοση του SettingBar :)

Description:

Drag from the top down or from the bottom up on the screen,

after which the panel will appear program with fast setting (on similarity, as it was done in Belle)

You will be able to:

change the brightness of the display;

turn on/off the Bluetooth.

to change the profile.

run your favorite programs;

operate the music player;

You can specify the list of applications, where the work programme.

Caution: before removing the programs do not forget to turn on the light sensor

ενδιαφέρον αυτό!

ενδιαφέρον αυτό!

Ωραία εφαρμογή. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι μπόρεις να επιλέξεις μόνο πέντε συντομεύσεις για εφαρμογές :(

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου ήρθε το καινούριο πληκτρολόγιο της logitech k810 που έχει τη δυνατότητα να συνδέεται γρήγορα μέχρι και με 3 συσκευές bt (με αλλαγή 3 κουμπιών). Το πρόβλημά μου είναι ότι με το 808 δε συνδέεται για άγνωστους λόγους.. Ψάχνοντας λίγο είδα έναν με Ν9 να λέει ότι του δουλέυει αλλά μέσω ενός προγράμματος btinput. Υπάρχει αυτό ή κάτι αντίστοιχο για symbian? Το παλιό μου microsoft μια χαρά συνδέεται και δουλέυει και το ενσωματομένο touchpadάκι που έχει σαν mouse..

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου ήρθε το καινούριο πληκτρολόγιο της logitech k810 που έχει τη δυνατότητα να συνδέεται γρήγορα μέχρι και με 3 συσκευές bt (με αλλαγή 3 κουμπιών). Το πρόβλημά μου είναι ότι με το 808 δε συνδέεται για άγνωστους λόγους.. Ψάχνοντας λίγο είδα έναν με Ν9 να λέει ότι του δουλέυει αλλά μέσω ενός προγράμματος btinput. Υπάρχει αυτό ή κάτι αντίστοιχο για symbian? Το παλιό μου microsoft μια χαρά συνδέεται και δουλέυει και το ενσωματομένο touchpadάκι που έχει σαν mouse..

Καλησπέρα. Δοκίμασε με την παρακάτω εφαρμογή μήπως μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Άλλαξε την κατάληξη από pdf σε sis:lol: Πες μου αν σου δούλεψε γιατι περιμένω κι εγώ ένα bt πληκτρολόγιο :)

Καλησπέρα. Δοκίμασε με την παρακάτω εφαρμογή μήπως μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Άλλαξε την κατάληξη από pdf σε sis:lol: Πες μου αν σου δούλεψε γιατι περιμένω κι εγώ ένα bt πληκτρολόγιο :)

Νεκταρία δυστυχώς δεν ανοίγει καν, ενώ γίνεται εγκατάσταση.. Πάντως έψαξα και έχει και άλλες εκδόσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής. Βρήκα Nokia_Wireless_Keyboard_S60_31.sis με το ίδιο αποτέλεσμα και βρήκα και μια nokia wireless keyboard s60v5.sis που δεν μπορεί να εγκατασταθεί λόγω λέει "περιορισμοί πιστοποιητικού"...

Είναι κρίμα γιατί όταν πάω να κάνω pair το πληκτρολόγιο μου βγάζει στο κινητό έναν κωδικό να πατήσω στο πληκτρολόγιο και πατάω και παίρνει κανονικά τα ψηφία.. Και μετά μου λέει αδύνατη η σύνδεση :(

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned