montoya_42 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 μου ζητάει συνέχεια κωδικό και μου τον βγάζει λάθος. Ποιος είναι ο διακομίστης για τα υπόλοιπα mail (yahoo και hot)? Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Δεν δούλεψε. Το μόνο που έγινε ήταν να σβήσουν όλες οι επαφες στο τηλέφωνο....!!!! Αυτό που θέλω είναι να περάσω τις επαφές του τηλεφώνου στο mail και αν χρειαστώ στο μέλλον, το αντίστροφο. Υ.Γ. Όταν ρώτησε να σβηστούν οι επαφες από το τηλέφωνο εννοείται ότι πάτησα οχι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_N8 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 γεια σας παιδια...υπαρχει καμια εφαρμογη που να ανοιγει pdf αρχεια?? παλια ειχα το adobe reader αλλα πρεπει να το εχασα στην τελευταια αναβαθμιση εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι στο ovi store...ευχαριστώ Παράθεση είμαι νέος στο forum...δειξ'τε κατανόηση!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 γεια σας παιδια...υπαρχει καμια εφαρμογη που να ανοιγει pdf αρχεια?? παλια ειχα το adobe reader αλλα πρεπει να το εχασα στην τελευταια αναβαθμιση εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι στο ovi store...ευχαριστώ Picsel Smart Office. Ολοκληρωμένη εφαρμογή γραφείου, και άψογος pdf reader. ;) http://store.ovi.com/content/44983 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Έχει άλλος πρόβλημα με το Favourite Apps widget στην Belle Refresh; Από χτες που αναβάθμισα το Ν8 μου, η συγκεκριμένη εφαρμογή δε δουλεύει. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εχετε κανένα τρόπο να περάσω το widget "tromaktiko" στο 808 μου (που εχει τη belle fp1) ? Δεν το έχουν μαρκάρει ως συμβατο και δε μου το δίνει το ovi store να το κατεβάσω (ενω είναι σίγουρο οτι δουλεύει μια και δουλευε στο Ν8 μου με τη Belle όταν έιχα κάνει αναβάθμιση απο Anna). Βέβαια όταν έκανα Hard reset και σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές δε μου τό έβγαζε στο N8 belle να το κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Εχετε κανένα τρόπο να περάσω το widget "tromaktiko" στο 808 μου (που εχει τη belle fp1) ? Δεν το έχουν μαρκάρει ως συμβατο και δε μου το δίνει το ovi store να το κατεβάσω (ενω είναι σίγουρο οτι δουλεύει μια και δουλευε στο Ν8 μου με τη Belle όταν έιχα κάνει αναβάθμιση απο Anna). Βέβαια όταν έκανα Hard reset και σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές δε μου τό έβγαζε στο N8 belle να το κατεβάσω http://www.4shared.com/file/2JhUBbi8/appwizard299965_v1_3_181719.html δοκιμασε,στο κατέβασα απ το store και το ανεβασα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Δουλεύει μια χαρά το tromaktiko στη belle fp1 Ευχαριστώ Υ.Γ. Αν μπορούσαμε να έχουμε και κανένα άλλο ειδησεογραφικό πρόγραμμα θα ήταν τέλεια... Edited August 30, 2012 by nkarr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δουλεύει μια χαρά το tromaktiko στη belle fp1 Ευχαριστώ Υ.Γ. Αν μπορούσαμε να έχουμε και κανένα άλλο ειδησεογραφικό πρόγραμμα θα ήταν τέλεια... υπάρχει και το tvxs με αντιστοιχο widget Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 υπάρχει και το tvxs με αντιστοιχο widget Σου το βγαζει το tvxs στο ovi store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Γειά σας! :) Εν αναμονή της Belle Refresh, τουλάχιστον για το δικό μου product code, μου δημιουργήθηκε μια νέα απορία.. Ούτε στην αναβάθμιση σε Anna, ούτε και σε Belle, δεν έκανα hard reset στη συσκευή μου. Λέτε ότι πρέπει να κάνω αυτή τη φορά; Για να "καθαρίσει" το κινητό; Και αν ναι, πριν ή μετά την αναβάθμιση σε Belle Refresh; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Γειά σας! :) Εν αναμονή της Belle Refresh, τουλάχιστον για το δικό μου product code, μου δημιουργήθηκε μια νέα απορία.. Ούτε στην αναβάθμιση σε Anna, ούτε και σε Belle, δεν έκανα hard reset στη συσκευή μου. Λέτε ότι πρέπει να κάνω αυτή τη φορά; Για να "καθαρίσει" το κινητό; Και αν ναι, πριν ή μετά την αναβάθμιση σε Belle Refresh; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Μη τρελένεσαι, το ίδιο πράγμα είναι είτε πριν είτε μετά. Αυτό το sleeping screen πολύ ωραίο αλλά ενεργοβόρο και στο 808 ρε γμτ.. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο άλλο screen saver..? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 οσοι κανανε την αναβαθμιση, χαθηκαν τιποτα εφαρμογες η τιποτα saves κτλ ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 οσοι κανανε την αναβαθμιση, χαθηκαν τιποτα εφαρμογες η τιποτα saves κτλ ? όχι. μονο κάποια mods (joshlog),και δεν υπάρχει ακόμα installserver mod για να εγκαθιστας πακέτα που αντικαθιστουν αρχεία του συστήματος.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Γειά σας! :) Εν αναμονή της Belle Refresh, τουλάχιστον για το δικό μου product code, μου δημιουργήθηκε μια νέα απορία.. Ούτε στην αναβάθμιση σε Anna, ούτε και σε Belle, δεν έκανα hard reset στη συσκευή μου. Λέτε ότι πρέπει να κάνω αυτή τη φορά; Για να "καθαρίσει" το κινητό; Και αν ναι, πριν ή μετά την αναβάθμιση σε Belle Refresh; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Απαραίτητο δεν είναι, αλλά βοηθάει...ειδικά αν έχεις ελάχιστο χώρο στη C: και δεν ξέρεις τι είναι όλα αυτα τα αρχεία (πιθανά υπολείμματα!) Εγώ θα έλεγα να το κάνεις μετά την αναβάθμιση... όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά να δεις πως "τρέχει" το κινητό σου όπως είναι αφού την περάσεις! Και εγώ στην αναμονή είμαι...λογικά αυτές τις μέρες θα μας έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έχει άλλος πρόβλημα με το Favourite Apps widget στην Belle Refresh; Από χτες που αναβάθμισα το Ν8 μου, η συγκεκριμένη εφαρμογή δε δουλεύει. :wacko: Από την έκδοση του Taylor(111.040.904) είχα δει ότι δεν δούλευε η σχετική εφαρμογή.Μακάρι να την αναβαθμίσουν για την Refresh(111.040.1511) γιατί είναι αρκετά χρήσιμη.Προς το παρόν με εξυπηρετεί το Belle exta buttons που σου δίνει παρόμοια δυνατότητα (μάλιστα μπορείς να βάλεις και στα 2 κουμπία την επιλογή για expendable apps oπότε θα έχεις 2 διαφορετικά σετ από 12 συντομεύσεις εφαρμογών ;) ). Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Από την έκδοση του Taylor(111.040.904) είχα δει ότι δεν δούλευε η σχετική εφαρμογή.Μακάρι να την αναβαθμίσουν για την Refresh(111.040.1511) γιατί είναι αρκετά χρήσιμη.Προς το παρόν με εξυπηρετεί το Belle exta buttons που σου δίνει παρόμοια δυνατότητα (μάλιστα μπορείς να βάλεις και στα 2 κουμπία την επιλογή για expendable apps oπότε θα έχεις 2 διαφορετικά σετ από 12 συντομεύσεις εφαρμογών ;) ). Ναι, όντως πολύ χρήσιμη εφαρμογή το favorite apps. Ελπίζω να αναβαθμιστεί σύντομα για Belle Refresh. Πάντως έχουν βγει τρεις εκδόσεις μέχρι τώρα, και πάντα έβγαινε συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση του Symbian. Προς το παρόν βολεύομαι με το παλιό αλλά τίμιο Smart Settings. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καποιος φιλος που εχει βαλει την 0311 να μας πει αν ο fm transmitter δουλευει ακομα....:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καποιος φιλος που εχει βαλει την 0311 να μας πει αν ο fm transmitter δουλευει ακομα....:worry::worry::worry:Αν εννοεις την αναπαραγωγη σε ραδιοφωνο ναι λειτουργει κανονικοτατα Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά θέλω μια καλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών. Όχι για να τραβάει φωτογραφίες με εφέ, το τονίζω. Δε με ενδιαφέρει να είναι δωρεάν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) moralas η καλύτερη λύση νομίζω είναι η ενσωματωμένη επεξεργασία εικόνων της nokia Edited August 14, 2013 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Από μια σύντομη δοκιμή που έκανα στο Nokia N8, το Sports Tracker πέφτει μάλλον βαρύ αν αυτό που ψάχνετε είναι απλά το αρχείο GPX. http://i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX/840748fc.png Με τη βοήθεια του Energy Profiler, μέτρησα την μέση κατανάλωση ρεύματος με κλειδωμένο το τηλέφωνο (όπως όταν θα το βάζαμε στην τσέπη). Για το παραπάνω γράφημα, δεν είχα ενεργοποίησει το Power Saving mode και οι εφαρμογές είχαν πλήρη πρόσβαση σε 3G όταν το χρειάζονταν. Με το Power Saving ενεργοποιημένο η μέση κατανάλωση για idle, Endomondo και Sports Tracker ήταν 0.05W, 0.27W και 0.41W αντίστοιχα. Σημαντικά πιο ελαφρύ το Endomondo, αφού η μπαταρία εκτιμάται να κρατάει 55% περισσότερο σε σχέση με το ST. Μάλιστα, η μέση χρήση της CPU για το ST ήταν 42% είτε το PS ήταν on είτε off. Η αντίστοιχη χρήση για το Endomondo ήταν στο 9% και χωρίς κανένα πρόγραμμα να τρέχει στο 7%. Στα δικά σας τηλέφωνα πώς συμπεριφέρονται οι παραπάνω εφαρμογές; Προσπαθώ να καταλήξω σε μια εκ των δύο, αλλά βλέποντας πόση μπαταρία τρώει το καθένα, θα προτιμήσω το Endomondo στην ποδηλασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 χρησιμοποιώ για το τρέξιμο και το ποδήλατο το Sports Tracker και δεν το αλλάζω με τίποτα. Ας μου φάει όλη την μπαταρία. Είναι το τέλειο πρόγραμμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 στο ποδηλατο και για μεγαλες διαδρομες μαλιστα (>20 χιλιομετρα) ΠΑΝΤΑ sporttracker με πολλες επιλογες και μετα τα βλεπεις αναλυτικοτατα ολα στο site του ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 στο ποδηλατο και για μεγαλες διαδρομες μαλιστα (>20 χιλιομετρα) ΠΑΝΤΑ sporttracker με πολλες επιλογες και μετα τα βλεπεις αναλυτικοτατα ολα στο site του ;) Το μόνο στο οποίο υπερτερεί το site του ST έναντι του Endomondo είναι οι geotagged φωτογραφίες που μπορεί να έχεις τραβήξει κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Κατά τ'άλλα το site του Endomondo προσφέρει τα ίδια και περισσότερα χωρίς να είναι βαρύ λόγω full flash σχεδίασης. Σαν standalone εφαρμογές στο κινητό, το Sports Tracker παίζει χωρίς αντίπαλο, σύμφωνοι. Εγώ όμως χρησιμοποιώ το RidewithGPS για αρχείο από πέρισυ και απλά χρειάζομαι το GPX που θα εξάγει είτε το Endomondo είτε το ST. Χώρια που το RGWPS σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα ανακριβή υψομετρικά του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts