pgetsopoulos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) εχεις δικιο, πρεπει να παω ρυθμισεις... αλλα για εναν φακελο, πρεπει να κανω τον βασικο κοινη χρηση πχ τα εγγραφα μου κτλ... Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) windows 7 αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο διαφορετικό στα xp. Ίσως κάνα δυο επιλογές παραπάνω. Θα το τσεκάρω ναι. Ανακαλύπτω τον κόσμο... Μα τόσο καιρό να μη το πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο. Αρε φιλε μας πριζωνεις.Εαν μπορεις δωσε οδηγιες εγκαταστασης κ στο pc .Aν γινετε αναλυτικα τα βηματα στα ελληνικα.(για windows7):) Edited August 6, 2013 by impreza_sti Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Μα αυτό λέω και πρίν! Δεν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης! Δεν κάνεις καμία εγκατάσταση στα windows! Μόνο στο κινητό κάνεις εγκατάσταση το MyExplorer! Μετά στα windows 7 κάνεις το εξής για όποιον φάκελο θέλεις να βλέπει το κινητό: 1 δεξί κλικ στον φάκελο 2 share with ("κοινή χρήση με" ή κάπως έτσι θα λέει, δεν έχω ελληνικά win) 3 specific people ("συγκεκριμένους χρήστες" ή κάπως έτσι :D τελευταία επιλογή είναι) 4 τραβάμε κάτω το βελάκι στη μπάρα και επιλέγουμε everyone (ή "όλους"!) 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ.... :D) Αυτά στα windows, τώρα στην εφαρμογή στο κινητό το μόνο που κάνετε είναι: computer name (το όνομα του υπολογιστή σας όπως εμφανίζεται στο ασύρματο δίκτυο) ή την ip (αν έχετε σταθερή) και το folder name, το όνομα του φακέλου που κάνατε share στην προηγούμενη διαδικασία. Μη σας φαίνεται δύσκολο, είναι πανέυκολο. Το καλύτερο θα ήταν nokia suite με wifi σύνδεση. Edited January 9, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ... Eννοεις αυτο που λεει...κοινή χρήση κατω δεξια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ... Eννοεις αυτο που λεει...κοινή χρήση κατω δεξια; Ναι κοινή χρήση! Έψαχνα μετάφραση και μου έβγαζε άσχετα :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ναι κοινή χρήση! Έψαχνα μετάφραση και μου έβγαζε άσχετα :D Κοιτα τι μου βγαζει:unable to find the server Please check if the computer name is correct and the server is turned on.:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Το κινητό σου είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο σου? Το έχεις αποθηκέυσει στα σημεία πρόσβασης του κινητού ώστε να συνδέεται αυτόματα? Έχεις δώσει το ακριβές όνομα του υπολογιστή και του φακέλου ή την σωστή (σταθερή αν έχεις)ip (ip του υπολογιστή σου σε σχέση με το router όχι του internet εννοείται)? Προτίμησε ξένους χαρακτήρες στο όνομα φακέλου, δε ξέρω αν λειτουργεί με ελληνικούς ή αν αυτό είναι καν το πρόβλημα ή όχι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Το κινητό σου είναι συνδεμένο στο ασύρματο δίκτυο σου? Το έχεις αποθηκέυσει στα σημεία πρόσβασης του κινητού ώστε να συνδέεται αυτόματα? Έχεις δώσει το ακριβές όνομα του υπολογιστή και του φακέλου ή την σωστή (σταθερή αν έχεις)ip (ip του υπολογιστή σου σε σχέση με το router όχι του internet εννοείται)? Προτίμησε ξένους χαρακτήρες στο όνομα φακέλου, δε ξέρω αν λειτουργεί με ελληνικούς ή αν αυτό είναι καν το πρόβλημα ή όχι. Eιναι συνδεδεμενο ασυρματα κ αποθηκευμενο.Οταν λες το ακριβες ονομα του υπολογιστη ποιο λες;Το ονομα του ασυρματου δικτυου μου,η του υπολογιστη μου;(ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Eιναι συνδεδεμενο ασυρματα κ αποθηκευμενο.Οταν λες το ακριβες ονομα του υπολογιστη ποιο λες;Το ονομα του ασυρματου δικτυου μου,η του υπολογιστη μου;(ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA) το ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) το ΓΙΩΡΓΟΣ-TOSHIBA! Ολα ρε παιδια του τα εκανα!!Ξανα κ ξανα.Για πεστε μου την διαδικασια του να παρω ενα τραγουδι ας πουμε απο την συσκευη,κ να την παω στον φακελο του pc.Mπας κ δεν κανω εκει κατι σωστα;Μηπως δεν ειναι συμβατη με την belle που εχω; Tωρα μου βγαζει αυτο: invalid user name and/or password Καπου διαβασα οτι χρειαζετε τις τελευταιες Qt !!Ισχυει αυτο; Edited January 10, 2012 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μα αυτό λέω και πρίν! Δεν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης! Δεν κάνεις καμία εγκατάσταση στα windows! Μόνο στο κινητό κάνεις εγκατάσταση το MyExplorer! Μετά στα windows 7 κάνεις το εξής για όποιον φάκελο θέλεις να βλέπει το κινητό: 1 δεξί κλικ στον φάκελο 2 share with ("κοινή χρήση με" ή κάπως έτσι θα λέει, δεν έχω ελληνικά win) 3 specific people ("συγκεκριμένους χρήστες" ή κάπως έτσι :D τελευταία επιλογή είναι) 4 τραβάμε κάτω το βελάκι στη μπάρα και επιλέγουμε everyone (ή "όλους"!) 5 κάτω δεξιά πατάμε share (ή χμμμμ.... :D) Αυτά στα windows, τώρα στην εφαρμογή στο κινητό το μόνο που κάνετε είναι: computer name (το όνομα του υπολογιστή σας όπως εμφανίζεται στο ασύρματο δίκτυο) ή την ip (αν έχετε σταθερή) και το folder name, το όνομα του φακέλου που κάνατε share στην προηγούμενη διαδικασία. Μη σας φαίνεται δύσκολο, είναι πανέυκολο. Το καλύτερο θα ήταν nokia suite με wifi σύνδεση. Τέλειο. Πάντα τέτοια......;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! :) Μια απορία κι από ΄μένα: Έχω φτιάξει λογαριασμό στο Nimbuzz και δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τον διαγράψω..... :confused: Ξέρει κάποιος/α κάτι παραπάνω από 'μένα;..... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά! :) Μια απορία κι από ΄μένα: Έχω φτιάξει λογαριασμό στο Nimbuzz και δεν βλέπω πουθενά επιλογή να τον διαγράψω..... :confused: Ξέρει κάποιος/α κάτι παραπάνω από 'μένα;..... :worry: απλά δεν διαγράφεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ενα θεματακι εχω παιδια με τα widgets των ρολογιων.Περναω το ενα,χανετε το αλλο!!! Απο το μενου των widgets ενοειτε.Μια βοηθεια. Εχω την belle 607 του δικου μας lagoskon. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Έχω την αννα και δεν μου δούλεψε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Στο ovi δεν σε αφήνει να την κατεβάσεις αν δεν έχεις belle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Έχω την αννα και δεν μου δούλεψε Μια από τα ίδια και σε μένα. Το εγκαθιστά αλλά δεν το ενεργοποιεί.:confused: 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Nokia Carmode 1.6.50 S^3 Anna Belle SymbianOS9.4 Signed http://i.imgur.com/0lT8b.png η εφαρμογη με την οποια το μενου γινεται πολυ πιο απλο μη αποσπωντας την προσοχη κατα την οδηγηση. Ενος φιλος ειχε κανει post μια εκδοση πιο πριν που δε δουλευε στο N8. Αυτη πλεον δουλευει. Αναζητηστε την Αξιζει. Οντως πολυ καλο κ απλο.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πολύ Καλό και απλό αλλά δεν υποστηρίζει την ταχεία κλήση για να πάρεις τηλέφωνο και αυτό κουράζει!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 http://store.ovi.com/content/137675 Κοινωνικά δίκτυα 1.4.481 με 3 νεα widgets ! :) σου δουλευει? μετα απο την αρχικη οθονη κλεινει Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) σου δουλευει? μετα απο την αρχικη οθονη κλεινει Δουλευει κανονικα και τα widgets επισης! Και σε καποιες επαφες που εχω με ονομα ιδιο με αυτο που εχουν στο facebook , εχει μπει και απο μονη της η εικονα του facebook τους! Και οταν μπαινω σε αυτες τις επαφες γραφει κατω απο το ονομα τους ''Δειτε τι σκαρωνει ο .... στο Facebook'' :) Εγω θελω να μπει σε ολες τις επαφες μου η εικονα, αυτο ψαχνω τωρα.. Ολα ρε παιδια του τα εκανα!!Ξανα κ ξανα.Για πεστε μου την διαδικασια του να παρω ενα τραγουδι ας πουμε απο την συσκευη,κ να την παω στον φακελο του pc.Mπας κ δεν κανω εκει κατι σωστα;Μηπως δεν ειναι συμβατη με την belle που εχω; Tωρα μου βγαζει αυτο: invalid user name and/or password Καπου διαβασα οτι χρειαζετε τις τελευταιες Qt !!Ισχυει αυτο; Eχω το ιδιο προβλημα.. Πατησα κοινη χρηση στον που ηθελα και το εγραψα σωστα στο Folder (share) name, αλλα μου βγαζει Invalid user nameand/or password. Τα εβγαλα και παλι το ιδιο μου λεει! :( Edited January 14, 2012 by stendor Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Eχω το ιδιο προβλημα.. Πατησα κοινη χρηση στον που ηθελα και το εγραψα σωστα στο Folder (share) name, αλλα μου βγαζει Invalid user nameand/or password. Τα εβγαλα και παλι το ιδιο μου λεει! :( Ειναι θεμα ρυθμισης των windows που εχεις!Εαν καταφερεις κατι πες κ σε μενα τον ασχετο φιλε.Ψαξτο εκει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soultil Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπέρα! εχω το 701 με την τελευταια belle-609 και έχω ένα θέμα με την εφαρμογή του καιρού (σαν μέρος των νεων χαρτων που είναι 3-4 ξεχωριστές εφαρμογές), έχει κλειδώσει μια προηγούμενη τοποθεσία για τον καιρό και τώρα μου λέει τι καιρό θα κάνει στο χωριό μου, αφού μετά την επιστροφή, δεν άλλαξε η τοποθεσία... ξερει κανείς πως μπορεί ν' αλλάξει η τοποθεσία... γιατι όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι... κάτι ακόμα, κάπου είδα ότι ερχεται αναβάθμιση για το Ν9 που θα έχει βιντεο-κλήσεις σε skype, λέτε να ήρθε η ώρα να δούμε το skype στη belle και βίντεο κλήσεις γενικότερα στα symbian....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπέρα! εχω το 701 με την τελευταια belle-609 και έχω ένα θέμα με την εφαρμογή του καιρού (σαν μέρος των νεων χαρτων που είναι 3-4 ξεχωριστές εφαρμογές), έχει κλειδώσει μια προηγούμενη τοποθεσία για τον καιρό και τώρα μου λέει τι καιρό θα κάνει στο χωριό μου, αφού μετά την επιστροφή, δεν άλλαξε η τοποθεσία... ξερει κανείς πως μπορεί ν' αλλάξει η τοποθεσία... ? Να κλείσεις και να ξανα-ανοίξεις το κινητό το δοκίμασες? Επίσης επειδή η τοποθεσία έχει να κάνει με το GPS καλό είναι πριν να βάλεις το GPS να λοκάρει τη θέση σου (από τους χάρτες). Για να αλλάξω τοποθεσία απλά πατάω το λεκτικό της τοποθεσίας και μου βγάζει ένα μενού στο οποίο μπορώ να επιλέξω νέα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ειναι θεμα ρυθμισης των windows που εχεις!Εαν καταφερεις κατι πες κ σε μενα τον ασχετο φιλε.Ψαξτο εκει. Δοκιμασε αυτα μηπως σε βοηθησουν (windows 7) -Πινακας Ελεγχου -> Δικτυο και Internet -> Κεντρο Δικτυου και κοινης χρησης και απο τα αριστερα επελεξε το Αλλαγη ρυθμισεων κοινης χρησης για προχωρημενους Κοινη χρηση με προστασια κωδικου προσβασης , επελεξε το 2ο , Απενεργ. κοινης χρησης με προστασια κωδικου προσβασης και δοκιμασε ετσι Και δες και στο -Πινακας Ελεγχου -> Δικτυο και Internet -> Οικιακη ομαδα ,σχετικα με των κωδικο Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts