taliban Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πάντως, κράτησέ την στο κινητό σου έτσι ώστε, όταν μπείς στο Nokia Store από το κινητό σου, να σου βγάλει το update. ;) ναι βέβαια θα την κρατήσω, πάντως εγώ έκανα και μία ερώτηση στους ξένους φίλους μας μπας και απαντήσει κανείς που την έχει, γιατί αν περιμένω από τους Ελληνες .......:lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Και μια δική μου απορία: Στο Nokia Store, μου βγάζει μια επιλογή για κάποιο Nokia Store Gift... Και μέσα στις εφαρμογές που δίνει free, υπάρχει μία που λέγεται Camera Lover Pack. Την έχει εγκαταστήσει κανείς να μου πεί αν αξίζει;... :worry: Αξίζει, την κατέβασα για δοκιμή και τελικά την κράτησα... Έχει πανοραμική λήψη, χρωματικά φίλτρα καθώς και παραμόρφωσης, λειτουργία διπλής λήψης σε μια εικόνα με διάφορους σχηματισμούς, φίλτρα παλαιότητας και πολλαπλών λήψεων. Αν δεν θέλεις τίποτα από όλα αυτά, μόνο τότε θα σου φανεί αχρείαστο :p 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αξίζει, την κατέβασα για δοκιμή και τελικά την κράτησα... Έχει πανοραμική λήψη, χρωματικά φίλτρα καθώς και παραμόρφωσης, λειτουργία διπλής λήψης σε μια εικόνα με διάφορους σχηματισμούς, φίλτρα παλαιότητας και πολλαπλών λήψεων. Αν δεν θέλεις τίποτα από όλα αυτά, μόνο τότε θα σου φανεί αχρείαστο :p εγώ το έψαξα στο Ovi store και μου λέει ότι πρέπει να πληρώσω 2,45 Ευρω. δεν μου βγάζει την προσφορά. Τίποτα! :) Μέσω backup, από Nokia Suite, δε γινόταν να τα κρατήσεις;.. Γιατί, πρίν βάλω την Anna, είχα κι εγώ 2 παιχνίδια που ήταν σε προσφορά και τα είχα κατεβάσει τσαμπέ, τα οποία τώρα πρέπει να τα πληρώσεις, έκανα backup μέσω Nokia Suite και τα έχω ακόμα... :ninja: δεν έκανες hard reset, απλως έκανες backup, για να περάσεις την αννα. και εγώ έτσι την πέρασα με backup, και τις έχω ακόμη, αλλά επειδή έχω περάσει διάφορες βλακείες μέσα για να τις δοκιμάσω,τώρα πρεπει να κάνω reset, και τέλος τα παιχνιδάκια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 .....δεν μου δίνεται σημασία αλλά εγώ συνεχίζω.....λοιπόν βρήκα την εφαρμογή την εγκατάστησα ξανά και δεν λειτουργεί, μου βγάζει όλες τις ενδείξεις 0 και τα από κάτω εικονίδια κενά, έκανα και soft reset αλλά και πάλι τίποτα, πήτε ρε παιδιά καμιά γνώμη, τι μπορεί να φταίει ?????? Μου το ειχε κανει και μενα αυτο αλλα και κατι αλλα κουλα. Αλλαξα εκδοση belle και τωρα ειναι οκ. Δεν ξερω αν εχεις belle και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Γιατί το τηλέφωνο για να εγκαταστήσει προγράμματα πρέπει να είναι signed. (Εκτός και αν το έχεις χακέψει). Το ovi store (nokia store) στο δίνει υπογεγραμμένο. Πάντως υπάρχει κολπάκι για να κατεβάσεις από το site τα δωρεάν στο pc σου. Ποιο είναι αυτό το κολπάκι ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ποιο είναι αυτό το κολπάκι ? εδώ είναι η σελίδα για να δεις πως κατεβαινει στο pc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 αλλα εαν είναι με πληρωμη, τουλάχιστον εγώ, δεν μπορω να τα κατεβάσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) οπως ειναι το link πχ store.ovi.com/123456 , μετα τα νουμερακια προσθετεις /download Καλό! Πολύ καλό! Δεν το ήξερα ...:) Όσες αποθηκεύονται με κατάληξη .sis.dm πως τις κάνουμε εγκατάσταση? εδώ είναι η σελίδα για να δεις πως κατεβαινει στο pc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305682 αλλα εαν είναι με πληρωμη, τουλάχιστον εγώ, δεν μπορω να τα κατεβάσω. οκ! Ευχαριστώ !!! Edited November 29, 2011 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 υπαρχει καμια καλη εφαρμογη να την βαζουμε στην αρχικη και να σταματαει,ξεκιναει το wi fi και το data plan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 υπαρχει καμια καλη εφαρμογη να την βαζουμε στην αρχικη και να σταματαει,ξεκιναει το wi fi και το data plan? Symbian Belle. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Symbian Belle. :happy:καταλαβα...πρεπει να περιμενω την αναβαθμιση.ελπιζω να μην αργησει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Symbian Belle. η belle δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του wifi και της σύνδεσης πακετων δεδομένων?? ανάσταση:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 εγώ το έψαξα στο Ovi store και μου λέει ότι πρέπει να πληρώσω 2,45 Ευρω. δεν μου βγάζει την προσφορά. Πρέπει να μπεις μέσω της εφαρμογής του κινητού. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή "κατάστημα", το γράφει πάνω πάνω... Πατάς εκεί και σου ανοίγει τις υπάρχουσες προσφορές. 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αξίζει, την κατέβασα για δοκιμή και τελικά την κράτησα... Έχει πανοραμική λήψη, χρωματικά φίλτρα καθώς και παραμόρφωσης, λειτουργία διπλής λήψης σε μια εικόνα με διάφορους σχηματισμούς, φίλτρα παλαιότητας και πολλαπλών λήψεων. Αν δεν θέλεις τίποτα από όλα αυτά, μόνο τότε θα σου φανεί αχρείαστο :p Καλά, μη νομίζεις ότι θα τα πολυχρησιμοποιήσω όλα αυτά. :lol: Απλά, μου αρέσει να κατεβάζω διάφορες εφαρμογές και να τις δοκιμάζω και αν κάποια από αυτές κάνει ακόμα πιο χρήσιμο το κινητό μου με έναν παραπάνω τρόπο, τότε εγκαθίσταται και δε φεύγει ποτέ ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 η belle δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του wifi και της σύνδεσης πακετων δεδομένων?? ανάσταση:p Όπως το είπες... :p. Δεν άντεξα και την έβαλα και μπορώ να πω ότι βρήκα την υγειά μου με αυτό και μόνο. Τα κλείνω και τα δύο και δεν μπορεί να συνδεθεί τίποτα από μόνο του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Επανέρχομαι με ακόμα μια απορία για το Camera Lover Pack... Μόλις το κάνω εγκατάσταση, θα μπορώ να το διαγράψω όπως και τις άλλες εφαρμογές ( Application Manager κλπ ) ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;.... :O Sorry για τις τόσες ερωτήσεις πάνω στο ίδιο θέμα, αλλά η κάμερα του κινητού μου είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του και δε θέλω να τη χαλάσω με μια εφαρμογή... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Επανέρχομαι με ακόμα μια απορία για το Camera Lover Pack... Μόλις το κάνω εγκατάσταση, θα μπορώ να το διαγράψω όπως και τις άλλες εφαρμογές ( Application Manager κλπ ) ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;.... :O Sorry για τις τόσες ερωτήσεις πάνω στο ίδιο θέμα, αλλά η κάμερα του κινητού μου είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του και δε θέλω να τη χαλάσω με μια εφαρμογή... :worry: τι προσφερει αυτη η εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 τι προσφερει αυτη η εφαρμογη? Αυτά που γράφει στο Nokia Store είναι: "panorama, retro and artistic filters, burst capturing, blending, funny effects and much more. " :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 το Camera Lover Pack μια απλή εφαρμογή με εφέ είναι,δεν πειράζει τίποτα κι απεγκαθιστάται κανονικα (κάθε εφφέ ξεχωριστά βασικά) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Επανέρχομαι με ακόμα μια απορία για το Camera Lover Pack... Μόλις το κάνω εγκατάσταση, θα μπορώ να το διαγράψω όπως και τις άλλες εφαρμογές ( Application Manager κλπ ) ή θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα;.... :O Sorry για τις τόσες ερωτήσεις πάνω στο ίδιο θέμα, αλλά η κάμερα του κινητού μου είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του και δε θέλω να τη χαλάσω με μια εφαρμογή... :worry: το Camera Lover Pack μια απλή εφαρμογή με εφέ είναι,δεν πειράζει τίποτα κι απεγκαθιστάται κανονικα (κάθε εφφέ ξεχωριστά βασικά) Το έχω δουλέψει στο δικό μου (C6-01) και σε Ν8. Δεν δημιουργεί προβλήματα στην κάμερα που συνήθως εμφανίζουν προγράμματα που πειράζουν τις πρωτότυπες ρυθμίσεις της. Το συγκεκριμένο είναι μόνο για εφαρμογή εφέ. Και πράγματι, στην λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών, έχει κάποια στοιχεία χωριστά. Απλά δεν δοκίμασα να την απεγκαταστήσω ώστε να δω αν με την αφαίρεση του βασικού πακέτου αφαιρούνται και τα υπόλοιπα ή αν θέλει χωριστή αφαίρεση το καθένα. 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Απλά δεν δοκίμασα να την απεγκαταστήσω ώστε να δω αν με την αφαίρεση του βασικού πακέτου αφαιρούνται και τα υπόλοιπα ή αν θέλει χωριστή αφαίρεση το καθένα. Με απεγκατασταση του βασικου πακετου φευγουν ολα..:) Edited November 30, 2011 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά καλησπερα….2 ερωτήσεις έχω…1ον κάνω εγκατάσταση το fmobi κ μόλις το ανοίγω στην αρχή η οθόνη γίνεται μπλε και στο κέντρο γράφει fmobi κ την έκδοση του κ μετά από 2 δευτερα η οθονη γίνεται ασπρη και δεν κανει τιποτα άλλο. Κολλαει εκει δηλαδη…..2η ερώτηση περναω το sleeping screen γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα δεν το βρισκω πουθενα….εκει που είναι ολες οι εφαρμογες μου δεν την εμφανιζει και αυτή…παω ρυθμησεις-διαχειριση εφαρμ-εγκατεστημενες εφαρμ και βρησκω 1 αρχειο nokia sleeping screen το οποιο είναι 3 MB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά καλησπερα….2 ερωτήσεις έχω…1ον κάνω εγκατάσταση το fmobi κ μόλις το ανοίγω στην αρχή η οθόνη γίνεται μπλε και στο κέντρο γράφει fmobi κ την έκδοση του κ μετά από 2 δευτερα η οθονη γίνεται ασπρη και δεν κανει τιποτα άλλο. Κολλαει εκει δηλαδη…..2η ερώτηση περναω το sleeping screen γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα δεν το βρισκω πουθενα….εκει που είναι ολες οι εφαρμογες μου δεν την εμφανιζει και αυτή…παω ρυθμησεις-διαχειριση εφαρμ-εγκατεστημενες εφαρμ και βρησκω 1 αρχειο nokia sleeping screen το οποιο είναι 3 MB Στη 2η ερώτηση μπορώ να σε βοηθήσω μόνο.. Το Sleeping screen θα το βρείς στη διαδρομή: Menu--> Settings--> Themes--> Screen Saver ( Μενού--> Ρυθμίσεις--> Θέματα--> Προφύλαξη οθόνης ). Εκεί θα είναι λογικά η 3η επιλογή. :) Tip: Μετά την εγκατάσταση, κάνε ένα κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής σου από το κουμπί on/off. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά καλησπερα….2 ερωτήσεις έχω…1ον κάνω εγκατάσταση το fmobi κ μόλις το ανοίγω στην αρχή η οθόνη γίνεται μπλε και στο κέντρο γράφει fmobi κ την έκδοση του κ μετά από 2 δευτερα η οθονη γίνεται ασπρη και δεν κανει τιποτα άλλο. Κολλαει εκει δηλαδη…..2η ερώτηση περναω το sleeping screen γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα δεν το βρισκω πουθενα….εκει που είναι ολες οι εφαρμογες μου δεν την εμφανιζει και αυτή…παω ρυθμησεις-διαχειριση εφαρμ-εγκατεστημενες εφαρμ και βρησκω 1 αρχειο nokia sleeping screen το οποιο είναι 3 MB 1.απ το οβι ή αλλου? 2.πας στις ρυθμίσεις προφυλαξης οθόνης και το επιλέγεις απο κει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 σας ευχαριστω και τους 2...το fmobi απο μαγαζακι.....οσο για το sleeping screen παω να το επιλεξω κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα Qt Quick components missing....να πω οτι πριν 1-2 μηνες εκανα ρεσετ κ μαλλον εχασα τις qt...να πω επισης οτι καποιος φιλος απο εδω μου τις ειχε στειλει σε αρχειο και τις ειχα περασει και καποιος αλλος φιλος ειχε πει οτι αν κατεβασω panorama και sleeping screen θα περαστουν μονες του αλλα μαλλον δεν...τι να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Απορία! Παιδιά το whats up ξέρω ότι είναι σχεδιασμένο να είναι μόνιμα online, αλλά παίζοντας με τις ρυθμίσεις του σε ένα Ν8 είδα ότι σου έχει να επιλέξεις σύνδεση ή wlan και ότι (νομίζω) σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις να απενεργοποιήσεις τελείως τη χρήση δεδομένων κινητής τηλ. Ισχύει αυτό? Επίσης υπάρχει τρόπος να το κλείσει κανείς το πρόγραμμα να μην τρέχει (και να μη σου πετάει συνέχεια το pop up "χρήση δεδ. απενεργ." ή είναι καταδικασμένος να τρέχει μόνιμα αν το εγκαταστήσει? Από ενέργεια πως πάει...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts