Mivas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Mivas: qoocalendar που το συστήνω ανεπιφύλακτα μαζί με το qoosaver που με την τελευταία του αναβάθμιση μάλλον είναι το πιο γρήγορο εναλλακτικό screenlock με πλήρη παραμετροποίηση. Νομίζω παλιά το είχα, μαζί με όλη την σειρά qoo, αλλά τα είχα βγάλει για εξοικονόμιση μπαταρίας. Θα δοκιμάσω πάλι αυτά μόνο, ξεχωριστά, χωρίς τον καιρό και το ρολόι... Ευχαριστούμε για τις προτάσεις! :) Όσο για τον καιρό MSN, ο πόλεμος από M$ καλά κρατεί... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Για το qooweather το έγραψα και εγω χτες, δεν ανανεώνεται. Παίρνει τον καιρό από το msn και χτες πρόσεξα ότι αυτό το link https://www.msn.com/en-gb/weather δεν δουλεύει αλλά αυτό http://www.msn.com/en-gb/weather πιθανόν αυτή η αλλαγή να φταίει και για τα δύο windgets. Όσον αφορά τα θέματα, εμένα μου αρέσουν πολύ του Adelino. Ειδικά αυτά με τα custom icons είναι πολύ ωραία. [ATTACH]53944[/ATTACH] Για ημερολόγιο εγώ τρέχω το CommingNext. Πολύ ελαφρύ και με πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Γατάκια είδα που λέγατε κάτι για όμορφα θέματα... :p iTheme 2 HD [ATTACH]53951[/ATTACH] [ATTACH]53952[/ATTACH] [ATTACH]53953[/ATTACH] [ATTACH]53954[/ATTACH] Το gismeteo το πέρασα και δείχνει ωραίο. Δεν υπάρχει τρόπος να δούμε κάθε πότε κάνει update ε; Ρωτάω γιατί αν είναι να στεγνώσει σύντομα την μπαταρία, μετά λύπης μου θα το σουτάρω Edited December 12, 2014 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αφού έχετε θέματα στο symbian σας και είστε αρκετοί από ότι βλέπω ευκαιρία να δώσετε ζωή στο [symbian^3] Θέματα. Τι λέτε; :):) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Gismeteo και Accuweather εχω κι εγώ και λειτουργούν καλα! Μόνο το δεύτερο μου δείχνει σαν κύριο δήμο την Τριανδρία και όχι τη Θεσσαλονίκη όπου μένω! Δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα! Ακόμα και το widget το αφαίρεσα και το ξανα εγκατέστησα, αλλά και πάλι τη Τριανδρία μου βγάζει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλό το gismeteo αλλά δεν θα το κρατήσω. Τελικά κρατάει το wifi ανοικτό συνέχεια. Όταν έκλεινα το wa έκλεινε και η σύνδεση, όλο το βράδυ έμεινε ανοικτή λόγω gismeto και μου άδειασε τη μπαταρία [ATTACH]53970[/ATTACH] 8 ώρες ανοικτό το wifi για ένα widget είναι πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλό το gismeteo αλλά δεν θα το κρατήσω. Τελικά κρατάει το wifi ανοικτό συνέχεια. Όταν έκλεινα το wa έκλεινε και η σύνδεση, όλο το βράδυ έμεινε ανοικτή λόγω gismeto και μου άδειασε τη μπαταρία [ATTACH]53970[/ATTACH] 8 ώρες ανοικτό το wifi για ένα widget είναι πολύ... Ας κάνω τη noob ερώτηση της ημέρας.. Είναι από κάποια 3rd party εφαρμογή το screenshot ή από τις ρυθμίσεις του wi-fi; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλό το gismeteo αλλά δεν θα το κρατήσω. Τελικά κρατάει το wifi ανοικτό συνέχεια. Όταν έκλεινα το wa έκλεινε και η σύνδεση, όλο το βράδυ έμεινε ανοικτή λόγω gismeto και μου άδειασε τη μπαταρία [ATTACH]53970[/ATTACH] 8 ώρες ανοικτό το wifi για ένα widget είναι πολύ... Σε εμένα έχω την αίσθηση ότι κλείνει... Θα το τσεκάρω να σου πω. Δε με νοιάζει πολύ γιατί τρέχει ούτως ή άλλως το whatsapp και γενικά έχει στρώσει το drain που είχε. Ένα 10% τρώει τη νύχτα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Για το wa την μισή μέρα τρέχω το wa scheduler και καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Όταν πάω σπίτι το βάζω στο μόνιμα ανοικτό και το βράδυ το κλείνω. Έτσι βγάζω ~δύο μέρες με κάθε πλήρη φόρτιση. Δεν ξέρω, κάποια στιγμή το είδα ότι είχε κλείσει αλλά το βράδυ φαίνεται πήγε πάλι να συγχρονίσει και έμεινε ανοικτό. mr_47, στις ρυθμίσεις του wifi δεν βλέπεις ποιες εφαρμογές κρατάνε ανοικτή τη σύνδεση, πρέπει να πας στην διαχείριση συνδέσεων, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις -> συνδεσιμότητα, είτε από συντόμευση. edit: και τώρα που έχω το wa να ανοιγοκλείνει κάθε 20 λεπτά, το wifi είναι ανοικτό εδώ και μία ώρα, πάλι με το gismeteo και έχει κατεβάσει 10ΜΒ. Δεν ξέρω πόσα είναι δικά του, αλλά στο wa δεν έχω στείλει τίποτα σήμερα. Περίεργα πράγματα... Edited December 12, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Για το wa την μισή μέρα τρέχω το wa scheduler και καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Όταν πάω σπίτι το βάζω στο μόνιμα ανοικτό και το βράδυ το κλείνω. Έτσι βγάζω ~δύο μέρες με κάθε πλήρη φόρτιση. Δεν ξέρω, κάποια στιγμή το είδα ότι είχε κλείσει αλλά το βράδυ φαίνεται πήγε πάλι να συγχρονίσει και έμεινε ανοικτό. mr_47, στις ρυθμίσεις του wifi δεν βλέπεις ποιες εφαρμογές κρατάνε ανοικτή τη σύνδεση, πρέπει να πας στην διαχείριση συνδέσεων, είτε μέσα από τις ρυθμίσεις -> συνδεσιμότητα, είτε από συντόμευση. edit: και τώρα που έχω το wa να ανοιγοκλείνει κάθε 20 λεπτά, το wifi είναι ανοικτό εδώ και μία ώρα, πάλι με το gismeteo και έχει κατεβάσει 10ΜΒ. Δεν ξέρω πόσα είναι δικά του, αλλά στο wa δεν έχω στείλει τίποτα σήμερα. Περίεργα πράγματα... Τα 10mb είναι traffic δεν είναι κατεβασμένα δεδομένα απαραίτητα. Τσέκαρε την c και την e να δεις αν μειώνονται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θα το κοιτάξω. Πάντως σε είκοσι λεπτά από το προηγούμενο μήνυμα, πήγαμε στα 12+ΜΒ! Κατεβάζει συνέχεια με ταζύτητα που κημαίνεται από 0,10 μέχρι ~3,5kΒ/s. [ATTACH]53973[/ATTACH] Με το που έκλεισα από το killme τα GismeteoWW και Gismeteowidget, έκλεισε και η σύνδεση. To gismeteo είναι στο καινούργιο store, μπορεί να βγάλει update. Μέχρι τότε το αφήνω στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θα το κοιτάξω. Πάντως σε είκοσι λεπτά από το προηγούμενο μήνυμα, πήγαμε στα 12+ΜΒ! Κατεβάζει συνέχεια με ταζύτητα που κημαίνεται από 0,10 μέχρι ~3,5kΒ/s. [ATTACH]53973[/ATTACH] Με το που έκλεισα από το killme τα GismeteoWW και Gismeteowidget, έκλεισε και η σύνδεση. To gismeteo είναι στο καινούργιο store, μπορεί να βγάλει update. Μέχρι τότε το αφήνω στην άκρη. Σε εμένα δε το κάνει. Σε Ν8 ή 808 στο κάνει? Εδώ και πόση ώρα είναι ανοιχτό το wifi μεν αλλά δεν έχει κατεβάσει τίποτα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σε 808. Στο Ν8 το είχα βάλει παλιά αλλά δεν το κράτησα γιατί μου έκανε άλλο περίεργο. Όταν φόρτιζα το τηλέφωνο, η απόκριση του ήταν απίστευτη αργή. Έκανα swipe την οθόνη και έκανε 5+ δευτερόλεπτα να αλλάξει κτλ. Αν το έβγαζα από την πρίζα αμέσως έφτιαχνε. Αν κατά την φόρτιση έκλεινα τις διεργασίες του gismeteo με το killall, πάλι έστρωνε. Στο 808 δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανένας καλές εφαρμογές για χειρόγραφες σημειώσεις σε Symbian 3? Έχω το Sticky Notes της Offscreen, αλλά δεν έχει πολλές επιλογές. Σκεφτόμουν να είχε ενσωμάτωση σε μηνύματα (αναγνώριση χαρακτήρων) ή και widget όπως τις σημειώσεις του symbian... Υ.Γ. Τα Belle Extra Buttons και Access Apps, μου τρώνε αρκετή μπαταρία και μάλλον θα τα απεγκαταστήσω αμφότερα... Κρατάω μόνο το Slidetounlock που ξεκλειδώνει με doubletap, όσον αφορά τις εφαρμογές εμφάνισης και λειτουργίας... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Υ.Γ. Τα Belle Extra Buttons και Access Apps, μου τρώνε αρκετή μπαταρία και μάλλον θα τα απεγκαταστήσω αμφότερα... Κρατάω μόνο το Slidetounlock που ξεκλειδώνει με doubletap, όσον αφορά τις εφαρμογές εμφάνισης και λειτουργίας... Δε μπορώ να φανταστώ το κινητό πλέον χωρίς το belle extra buttons... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δε μπορώ να φανταστώ το κινητό πλέον χωρίς το belle extra buttons... τραβάνε ενέργεια συνεχώς στο παρασκήνιο τα άτιμα όμως... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Δε μπορώ να φανταστώ το κινητό πλέον χωρίς το belle extra buttons... Έτσι... Κυρίως για τα δύο κάτω κουμπιά και λιγότερο για τα gestures κτλ τραβάνε ενέργεια συνεχώς στο παρασκήνιο τα άτιμα όμως... :( Είσαι σίγουρος ότι φταίνε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Έτσι... Κυρίως για τα δύο κάτω κουμπιά και λιγότερο για τα gestures κτλ Είσαι σίγουρος ότι φταίνε αυτά; τα βλέπω στα στατιστικά του Nokia battery monitor... Θέλει και η μπαταρία άλλαγμα, κοντεύει τα δύο χρόνια, αλλά και πάλι πολύ μου φαίνεται... Πρώτα μου κρατούσε μέρες και τώρα κάθε μέρα το φορτίζω με λίγο ίντερνετ μόνο και καμιά σύντομη κλήση, δεν το κουράζω γενικά... Έχω στην άκρη φυλαγμένη μια κλειστη Mugen Power (τη λεπτή), οπότε μου φαίνεται σιγά σιγά έρχεται η σειρά της... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 τα βλέπω στα στατιστικά του Nokia battery monitor... Αυτό εγώ το έχω πετάξει από εποχή annas :p Νομίζω περισσότερη ζημιά κάνει παρά καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αυτό εγώ το έχω πετάξει από εποχή annas :p Νομίζω περισσότερη ζημιά κάνει παρά καλό Στάνταρ. Περισσότερη ενέργεια "καίει" αυτό για να σου λέει πιο άλλο "καίει" παρά το extra buttons. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στάνταρ. Περισσότερη ενέργεια "καίει" αυτό για να σου λέει πιο άλλο "καίει" παρά το extra buttons. χαχαχα! :lol: Καλά εντάξει, σίγουρα όλα τα widget που ανανεώνονται συνεχώς (καιρός, email, fb, νέα κλπ), λογικό είναι να καταναλώνουν ενέργεια. Στο δικό μου πάντως, είναι το μόνο widget που άφησα, γιατί η διαρκής παρακολούθηση της μπαταρίας στην αρχική οθόνη, πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό για να ξέρω πότε κοντεύω να ξεμείνω... Αν υπάρχει άλλο καλό widget για την μπαταρία, πείτε καμιά καλή πρόταση! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 χαχαχα! :lol: Καλά εντάξει, σίγουρα όλα τα widget που ανανεώνονται συνεχώς (καιρός, email, fb, νέα κλπ), λογικό είναι να καταναλώνουν ενέργεια. Στο δικό μου πάντως, είναι το μόνο widget που άφησα, γιατί η διαρκής παρακολούθηση της μπαταρίας στην αρχική οθόνη, πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό για να ξέρω πότε κοντεύω να ξεμείνω... Αν υπάρχει άλλο καλό widget για την μπαταρία, πείτε καμιά καλή πρόταση! Το battery info, απ' το nokia store. Το είχα αγοράσει και απ' ό,τι είδα πριν από λίγο, ακόμα 1,23€ έχει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το battery info, απ' το nokia store. Το είχα αγοράσει και απ' ό,τι είδα πριν από λίγο, ακόμα 1,23€ έχει... Qoobatery που έγινε και τζαμπε Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Qoobatery που έγινε και τζαμπε Δεν έγινε ακόμα τζαμπέ http://store.ovi.com/content/288941 αλλά πρέπει να έχω μια παλιότερη έκδοση σε sis... Αν ξοδεύει λιγότερη ενέργεια από το Nokia battery monitor, θα το προτιμήσω... Για να πάρουμε τα νέα updated unsigned προγράμματα των qoo πρέπει να κάνουμε δωρεά? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 σιγά την "ενέργεια" που καταναλώνουν τα battery monitor προγράμματα. :lol: Βασικά χρησιμοποιούν δεδομένα του ίδιου του λειτουργικού που γίνονται ας πούμε broadcast και απλά τα απεικονίζουν. Εγώ έχω το nokia battery monitor (δωρεάν από το store) σε μία από τις οθόνες μου στο 808. Γο έκανα ένα τεστ. Μέτρησα δλδ αν είχε επιπτώσεις στην μπαταρία. Λοιπόν 4 μέρες κρατούσε πριν το βάλω, 4 και μετά το κινητό. Δεν διαπίστωσα ουσιαστική (παρατηρήσιμη) πτώση στην αυτονομία. :ninja: Δεν ανανεώνονται τόσο συχνά. Το συγκεκριμένο μόνο όταν ανάβεις την οθόνη και είσαι στην οθόνη που το δείχνει. Ολο τον άλλο καιρό ανενεργό ειναι. Αν ανοίξεις την οθόνη μετά από καιρό θα το "προλάβεις" να ανανεώνεται μπροστά σου (από το 100% να πάει πχ στο 60% καθώς τόσο καιρό είχες να το δεις). Υστερα δεν κάνει τους τρελούς υπολογισμούς. Ένα % δείχνει και μια διαίρεση (μέθοδο των τριών) για τον εκτιμώμενο χρόνο χρήσης. Βάλτε το άφοβα.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts