Mivas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω γιατι δεν μπορω να το κανω ετσι; Το αριστερό ειναι ολο ασπρόμαυρο μονο και το δεξι εγχρωμο! στις ρυθμίσεις πας expandable windows, πας στο α ή στο β και βάζεις ό,τι εφαρμογές θέλεις μέσα. Έτσι μπορείς να έχεις και τα δυο με εφαρμογές του κινητού (έγχρωμα εικονίδια) ή με συντομεύσεις της εφαρμογής (μονόχρωμα εικονίδια) ή μια μίξη. Προσθέτεις ή αφαιρείς ό,τι θέλεις. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αλλάξω την θέση του κάθε εικονιδίου στο ίδιο παράθυρο... Στο Access Apps, τα πράγματα είναι πολύ πιο έυκολα, αλλά έχεις ένα παράθυρο αντί για δύο που βγαίνει από τα πλάγια και κάτω περισσότερα κουμπιά και μάλιστα έγχρωμα (επίσης βάζεις ό,τι θέλεις). Συνδύασα και τις δύο εφαρμογές και συμπληρώνει η μία την άλλη. Θεωρώ καλύτερο το access apps, ως πιο πρακτικό και εύκολο, αλλά δεν έχει τις κρυφές συντομεύσεις στο επάνω μέρος της οθόνης και τα gestures στην γραμμή εργασιών... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Καλησπέρα σας. Μετά από χρήση 2,5 ετών του Νοκια 603 άρχισε να μου παρουσιάζει πολλά κολλήματα, σταμάτησε να μπαίνει στο Internet, επανεκκινήσεις μόνο του και η κάμερα δεν μου έδινε επιλογή να πατήσω για φωτογραφία ή βίντεο. Μετά από hard reset διορθώθηκαν όλα αλλά πλέον δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση μερικές εφαρμογές από το κατάστημα όπως το shazam και το nokia battery monitor (σφάλμα εγκατάστασης). Επίσης στις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη είχα μία επαφή με φωτό και από κάτω είχε την επιλογή της κλήσης ή του sms αλλά πλέον μου γράφει απλά το όνομα της επαφής και πρέπει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο για να επιλέξω μετά sms ή κλήση. Καμιά λύση για τα παραπάνω ή δεν υπάρχει λόγω εγκατἀληψης του symbian εδώ και κάτι χρόνια; Edited December 8, 2014 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Περίπτωση 1η ΔΕΝ έκανες hard hard reset, (να χαθούν όλα και ρυθμίσεις) ή/και πήγες να βάλεις backup από το παλιό τηλέφωνο (που είχε και τις ρυθμίσεις) Ξανακάνε και επέλεξε το τα σβήνω όλα για όλα και ρυθμίσεις και όλα. Μου το έκανε και εμένα μετά από "αναβάθμηση" και hard reset από την αντιπροσωπία που όμως είχε αφίσει κατάλοιπα. Ξαναέκανα μόνος μου και λύθηκε το θέμα Αφού βάλεις αυτά που θέλεις μπορείς να κάνεις και "επιλεκτικό" restore ΜΟΝΟ επαφές. Περίπτωση 2η (μου έτυχε όταν πήγα να βάλω χάρτες και λεξικά γλώσσες, μάλλον δε σε αφορά αλλά θα σε αφορά μόλις πας να βάλεις χάρτες και να βαλεις γλώσσες στα λεξικά) Ισως έχει ένα θέμα με τα "πιστοποιητικά" καθώς έληξαν στις εφαρμογές του store και κανείς δεν τις ανανενώνει. α) βγάλε την SIM β) βάλε παλαιά ημερομηνία (2/2/2013) γ) επανεκίνησε (!) χωρίς την SIM (αμα υπάρχει sim κατά την εγκατάσταση εφαρμογών κοιτάει την ώρα/ημερομηνία από το δίκτυο ακόμα και αν την έχεις αλλάξει στο τηλέφωνο) δ) βεβαιώσου ότι η ημερομηνία είναι εκεί που την άφησες και άρχισε τις εγκαταστάσεις Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Περίπτωση 1η ΔΕΝ έκανες hard hard reset, (να χαθούν όλα και ρυθμίσεις) ή/και πήγες να βάλεις backup από το παλιό τηλέφωνο (που είχε και τις ρυθμίσεις) Ξανακάνε και επέλεξε το τα σβήνω όλα για όλα και ρυθμίσεις και όλα. Μου το έκανε και εμένα μετά από "αναβάθμηση" και hard reset από την αντιπροσωπία που όμως είχε αφίσει κατάλοιπα. Ξαναέκανα μόνος μου και λύθηκε το θέμα Αφού βάλεις αυτά που θέλεις μπορείς να κάνεις και "επιλεκτικό" restore ΜΟΝΟ επαφές. Περίπτωση 2η (μου έτυχε όταν πήγα να βάλω χάρτες και λεξικά γλώσσες, μάλλον δε σε αφορά αλλά θα σε αφορά μόλις πας να βάλεις χάρτες και να βαλεις γλώσσες στα λεξικά) Ισως έχει ένα θέμα με τα "πιστοποιητικά" καθώς έληξαν στις εφαρμογές του store και κανείς δεν τις ανανενώνει. α) βγάλε την SIM β) βάλε παλαιά ημερομηνία (2/2/2013) γ) επανεκίνησε (!) χωρίς την SIM (αμα υπάρχει sim κατά την εγκατάσταση εφαρμογών κοιτάει την ώρα/ημερομηνία από το δίκτυο ακόμα και αν την έχεις αλλάξει στο τηλέφωνο) δ) βεβαιώσου ότι η ημερομηνία είναι εκεί που την άφησες και άρχισε τις εγκαταστάσεις Είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα πάλι hard reset και με την δεύτερη φορά έγινε σωστά και μου ζήτησε να γίνουν πολλά update ενώ την πρώτη φορά μου ζήτησε μόνο ἐνα. Τώρα λειτουργούν τα πάντα και πέρασα όλες τις εφαρμογές που είχα πριν. Ευτυχώς που έστρωσε το κινητό γιατί δεν βρίσκω άλλο λειτουργικό το ίδιο εύχρηστο όπως την belle 2 και έχω σκοπό να το κρατήσω όσο αντέξει ακόμα. Σε ευχαριστώ πολύ! :D:D:D Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; 3rd party εφαρμογή είναι; Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό... Έχω τα Weather HD και Accuweather. Έχω επίσης τους εγκαταστάτες από Gimeteo και qooweather που έχουν και widget νομίζω. Αν θέλεις βάλε κάποιο από αυτά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Είναι 3rd πάρτυ που όμως παίρνει άπειρα skins και είναι το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα που έχει weather clock widget. Μου φαίνεται περίεργο που δεν το ήξερες, είναι must :p https://www.google.co.uk/search?q=weather+clock+symbian&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WWCIVIWTJKXW7AaW_oDQDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=954#safe=off&tbm=isch&q=weather+clock+mods+symbian Edit Μόλις είδα ότι ούτε το qooweather κάνει refresh. Απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιούν το ίδιο site και ή έχει πέσει ή κάτι άλλαξε και σταμάτησαν να λειτουργούν... Edited December 10, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Είναι 3rd πάρτυ που όμως παίρνει άπειρα skins και είναι το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα που έχει weather clock widget. Μου φαίνεται περίεργο που δεν το ήξερες, είναι must :p https://www.google.co.uk/search?q=weather+clock+symbian&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WWCIVIWTJKXW7AaW_oDQDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=954#safe=off&tbm=isch&q=weather+clock+mods+symbian Edit Μόλις είδα ότι ούτε το qooweather κάνει refresh. Απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιούν το ίδιο site και ή έχει πέσει ή κάτι άλλαξε και σταμάτησαν να λειτουργούν... Α, ναι το είχα δοκιμάσει παλαιότερα όταν λειτουργούσε ακόμη ο καιρός της Νόκια!!! Νομίζω μου έτρωγε μπαταρία μαζί με άλλα, γι αυτό το έβγαλα... Έκλεισαν οι server??? Το qooweather και όλη σειρά τους γενικά, έχουν widget, ίσως τα πιο κοντινά στον καιρό της νόκια... Αν έκλεισαν κι αυτά, αντίο widget... Το accuweather και το gismeteo επειδή έχουν και σε άλλες πλατφόρμες, πιστεύω δεν θα κλείσουν... Το HD weather έχει κάποια αντίστοιχα σε άλλες πλατφόρμες, αλλά στο Symbian μου αρέσει πιο πολύ και είναι το βασικό πρόγραμμα καιρού που έχω. Δυστυχώς μόνο με συντόμευση στην 3η οθόνη μου, δεν έχει widget... Υπάρχουν ακόμη εναλλακτικές, αλλά είναι κρίμα να συνεχίζουν να κλείνουν υπηρεσίες... Κι όλα αυτά χάρη στον Έλοπα και τους υποστηρικτές του... :angry: :kill: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι, δεν κατάλαβες. Servers είχε η nokia. Αυτά τα widgets “τραβάνε” τον καιρό από διάφορα άλλα sites χωρίς κατ' ανάγκη να έχουν σχέση με αυτά. Αν αλλάξει κάτι στην μεριά του site στο πως δίνουν τον καιρό, ο developer πρέπει να προσαρμόσει το widget του στην αλλαγή αυτή. Απ' ότι φαίνεται cweather και qooweather χρησιμοποιούν το ίδιο site. Για την ώρα το accuweather δουλεύει, άρα δεν χρησιμοποιούσαν αυτό. Ας έχουν και άλλες πλατφόρμες, αφού δεν μπορούν να βγάλουν update για το symbian, αν αλλάξει το site το API του, τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Όχι, δεν κατάλαβες. Servers είχε η nokia. Αυτά τα widgets “τραβάνε” τον καιρό από διάφορα άλλα sites χωρίς κατ' ανάγκη να έχουν σχέση με αυτά. Αν αλλάξει κάτι στην μεριά του site στο πως δίνουν τον καιρό, ο developer πρέπει να προσαρμόσει το widget του στην αλλαγή αυτή. Απ' ότι φαίνεται cweather και qooweather χρησιμοποιούν το ίδιο site. Για την ώρα το accuweather δουλεύει, άρα δεν χρησιμοποιούσαν αυτό. Ας έχουν και άλλες πλατφόρμες, αφού δεν μπορούν να βγάλουν update για το symbian, αν αλλάξει το site το API του, τέλος. κρίμα πάντως... Και με τη μετάβαση στο Opera Store, προφανώς θα χαθούν όλες οι εφαρμογές του Nokia Store και άντε να τις ξαναβρεις μετά... Το Opera store έχει ελάχιστες σε σχέση με της Νόκια... Οπότε οι εναλλακτικές θα μειωθούν κι άλλο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το viber μπορει να μπει σε κινητο με Symbian. εχω το nokia c5-03 και παω να κανω την εγκατασταση του viber 2,01 (511) μου λεει οτι ο ελεγχος εγκυροτητας πιστοποιητικου εχει αποτυχει. Τι να κανω; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δεν το χρησιμοποιώ και δεν γνωρίζω από εκδόσεις, αλλά έχεις την σωστή έκδοση για την συσκευή? Αν ναι, τότε μπορεί να έχει λήξει το πιστοποιητικό. Βγάλε την SIM, βάλε παλιά ημερομηνία, κάνε εγκατάσταση και ξαναβάλε SIM και σωστή ημερομηνία και είσαι εντάξει. Αν κάποιος το χρησιμοποιεί και γνωρίζει την έκδοση, θα σε βοηθήσει περισσότερο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδώ και κάνα 2ώρο το cweather και μαζί φυσικά και τα διάφορα weather clock widgets σταμάτησαν να λειτουργούν. Τα widgets δεν κάνουν update και αν μπω στο πρόγραμμα και δοκιμάσω βγάζει network error; Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Το χάσαμε και αυτό; Επίσης το όμορφο full screen widget του καιρού στο SPB 3D Shell δεν ενημερώνει... Και δεν ενημερώνει την λίστα με τα διαθέσιμα ρολόγια... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) στις ρυθμίσεις πας expandable windows, πας στο α ή στο β και βάζεις ό,τι εφαρμογές θέλεις μέσα. Έτσι μπορείς να έχεις και τα δυο με εφαρμογές του κινητού (έγχρωμα εικονίδια) ή με συντομεύσεις της εφαρμογής (μονόχρωμα εικονίδια) ή μια μίξη. Προσθέτεις ή αφαιρείς ό,τι θέλεις. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αλλάξω την θέση του κάθε εικονιδίου στο ίδιο παράθυρο... Στο Access Apps, τα πράγματα είναι πολύ πιο έυκολα, αλλά έχεις ένα παράθυρο αντί για δύο που βγαίνει από τα πλάγια και κάτω περισσότερα κουμπιά και μάλιστα έγχρωμα (επίσης βάζεις ό,τι θέλεις). Συνδύασα και τις δύο εφαρμογές και συμπληρώνει η μία την άλλη. Θεωρώ καλύτερο το access apps, ως πιο πρακτικό και εύκολο, αλλά δεν έχει τις κρυφές συντομεύσεις στο επάνω μέρος της οθόνης και τα gestures στην γραμμή εργασιών... Το Access Apps που το βρίσκεις; Στο store; κρίμα πάντως... Και με τη μετάβαση στο Opera Store, προφανώς θα χαθούν όλες οι εφαρμογές του Nokia Store και άντε να τις ξαναβρεις μετά... Το Opera store έχει ελάχιστες σε σχέση με της Νόκια... Οπότε οι εναλλακτικές θα μειωθούν κι άλλο... Επίσης το όμορφο full screen widget του καιρού στο SPB 3D Shell δεν ενημερώνει... Και δεν ενημερώνει την λίστα με τα διαθέσιμα ρολόγια... Με όλα αυτα που ακούω βλέπω να πηγαίνω για... Lumia!!!! Edited December 11, 2014 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το θέμα με το weather widgets είναι γενικό τελικά, έχουν και άλλοι πρόβλημα. Στα καλά νέα τώρα, ξεκίνησε νέος γύρος με updates για το whatsapp:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Με όλα αυτα που ακούω βλέπω να πηγαίνω για... Lumia!!!! Στο καλό evris! Το widgetάκι weatherclock πρέπει να μας άφησε... 4 808 και σε κανένα δεν ανανεώνεται... Εναλλακτικές: lcd digital clock με custom skin htc lcd-2 και gismeteo που έχει ωραίο widget με 5-6 διαφορετικές εμφανίσεις (μαζί με μία full transparent). Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Στο καλό evris! Το widgetάκι weatherclock πρέπει να μας άφησε... 4 808 και σε κανένα δεν ανανεώνεται... Εναλλακτικές: lcd digital clock με custom skin htc lcd-2 και gismeteo που έχει ωραίο widget με 5-6 διαφορετικές εμφανίσεις (μαζί με μία full transparent). Δεν νομίζω να το έχω αυτό, μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot; Το gismeto θέλει συνέχεια σύνδεση στο wifi; Δοκίμασα χτες το accuweather widget (όχι την εφαρμογή) και έβλεπα συνέχεια το wifi μου συνδεδεμένο. Από τη διαχείριση συνδέσεων είδα ότι το κρατούσε ανοικτό το WidgetUI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ειδού! Ίσως χάσαμε λίγο σε ομορφιά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εντάξει, δεν είναι και χάλια :p Απλά δεν έχουμε τα άπειρα skins του cweather. Θα δω αν το έχω κάπου, κάτι μου θυμίζει. Στο γνωστό forum κάποιος έγραψε ότι έστειλε mail στον d13. Δύσκολο αλλά δεν αποκλείω να δούμε κάνα update, ο d13 είχε καλές σχέσεις με το ημερήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ειδού! Ίσως χάσαμε λίγο σε ομορφιά. Το τελείως offtopic: Πώς σου αρέσουν αυτά τα εικονίδια;;; :worry: Δεν αναφέρομαι στο widget. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Το τελείως offtopic: Πώς σου αρέσουν αυτά τα εικονίδια;;; :worry: Δεν αναφέρομαι στο widget. Χαχαχαχα το λες εσύ ρε πλακατζή??? (χούμορ!) Ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου, απλά το συγκεκριμένο είναι θέμα του Arjun Arora που όλα του είναι ποιοτικά και άκρως λειτουργικά και γρήγορα χωρίς προβλήματα. Τα συνιστώ σε όλους. Το qooWeather σας δουλέυει? Edited December 11, 2014 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Χαχαχαχα το λες εσύ ρε πλακατζή??? (χούμορ!) Ο καθένας με τα γούστα του φίλε μου, απλά το συγκεκριμένο είναι θέμα του Arjun Arora που όλα του είναι ποιοτικά και άκρως λειτουργικά και γρήγορα χωρίς προβλήματα. Τα συνιστώ σε όλους. Θες να πεις κάτι για το Lumia μου;.. :shifty: Χαχαχα Συμφωνώ και στα 2. Απλώς κάποιοι το παρακάνουν με τα custom icons και κάτι δε μου κολλάει. Αφού, έχω φτάσει να μου αρέσουν περισσότερο τα εικονίδια της Belle, όσο androidish κι αν είναι.. Το UI και τα εικονίδια της Anna να είχαμε.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το Access Apps που το βρίσκεις; Στο store; Με όλα αυτα που ακούω βλέπω να πηγαίνω για... Lumia!!!! Το Access Apps το αγοράζεις εδώ http://store.ovi.com/content/222504 Ή το ψάχνεις αλλού... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θες να πεις κάτι για το Lumia μου;.. :shifty: Χαχαχα Συμφωνώ και στα 2. Απλώς κάποιοι το παρακάνουν με τα custom icons και κάτι δε μου κολλάει. Αφού, έχω φτάσει να μου αρέσουν περισσότερο τα εικονίδια της Belle, όσο androidish κι αν είναι.. Το UI και τα εικονίδια της Anna να είχαμε.... Κι εγώ κάθε τόσο βάζω θέματα, αλλα βαριέμαι στο τέλος και ξαναγυρνάω στο ClearBlack με τα εικονίδια της Belle και δικά μου φόντα σε κάθε οθόνη! Moralas, οι εορτές στο widget, από ποια εφαρμογή είναι? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το qooWeather σας δουλέυει? Το επανεγκατέστησα, αλλά τίποτα... Ενημέρωνε από τον καιρό του MSN... Προφανώς κάτι άλλαξε στην διεύθυνση και δεν τροφοδοτείται... :( Το άλλο που είπες με ρολόι και καιρό, σαν εναλλακτική δεν το βρήκα πουθενά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Θες να πεις κάτι για το Lumia μου;.. :shifty: Χαχαχα Συμφωνώ και στα 2. Απλώς κάποιοι το παρακάνουν με τα custom icons και κάτι δε μου κολλάει. Αφού, έχω φτάσει να μου αρέσουν περισσότερο τα εικονίδια της Belle, όσο androidish κι αν είναι.. Το UI και τα εικονίδια της Anna να είχαμε.... Βασικά κάθε βδομάδα αλλάζω θεματάκι... Απλά έτυχε και είδες αυτό τώρα. Το επανεγκατέστησα, αλλά τίποτα... Ενημέρωνε από τον καιρό του MSN... Προφανώς κάτι άλλαξε στην διεύθυνση και δεν τροφοδοτείται... :( msn ε? Κατάλαβα... Το άλλο που είπες με ρολόι και καιρό, σαν εναλλακτική δεν το βρήκα πουθενά... Λοιπόν προς όλους: Η μόνη εναλλακτική καιρού-ρολογιού που μας απέμεινε αν δεν ενημερωθεί η εφαρμογή του d13, είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές: lcd digital clock widget +κάποια mods από το καθημερινό και το gismeteo με ωραίο transparent widget (+άλλες 4 εμφανίσεις). Mivas: qoocalendar που το συστήνω ανεπιφύλακτα μαζί με το qoosaver που με την τελευταία του αναβάθμιση μάλλον είναι το πιο γρήγορο εναλλακτικό screenlock με πλήρη παραμετροποίηση. Επίσης πολύ καλή εφαρμογή: Frost Network Reset. Καμιά φορά κολλάει η σύνδεση με wifi, ειδικά στην εναλλαγή 3g-wifi και ανάποδα. Ένα κλικ στο εικονίδιο και όλα καλά. Edited December 11, 2014 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts