panosz75 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Αυτό δεν το 'ξερα... :worry: Και δουλεύει και σε μη hackαρισμένες συσκευές; Δε χρειάζεται χακάρισμα, είναι βασική λειτουργία της εφαρμογής. Μπορείς να ρυθμίσεις να κάνει κάποια λειτουργία όταν πατάς (+άλλη μία όταν πατάς και κρατάς) τα δύο πρόσθετα εικονικά πλήκτρα, καθώς και συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης, όπως όνομα παρόχου (πάνω αριστερά), εικονίδιο σήματος δικτύου/wifi, μπαταρίας και ρολόι (πάνω δεξιά). Πραγματικά πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Edited April 21, 2013 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το τελευταιο update που ειναι για καμερα και εκθεση δηλαδη φτιαχνει την πολλαπλη επιλογη στην εκθεση που βγαλανε με το προηγουμενο μεγαλο update... Δεν μου κατεβαινει παντα λεει σφαλμα στην ληψη δοκιμαστε αργοτερα, το χανε βγαλει για ενα διαστημα μαλλον γιατι δεν εβγαζε ενημερωσεις και το ξαναβαλανε λεω θα εφτιαξε και παλι τα ιδια. Αλλες ενημερωσεις που ειχε τις εκανα και εχω δοκιμασει και restart. Μιλαω για το 701. Προτασεις? Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Επανέρχομαι. Έβαλα την trial έκδοση των Belle Extra Buttons. Κι έχω "ξαναλατρέψει" το N8 μου. :D Τι δουλειά έχει κάνει ο άνθρωπος... Έχει επιλογές για τα πάντα. Μέχρι και το φόντο, το περίγραμμα και το χρώμα των χαρακτήρων στα 2 παράθυρα! Εννοείται ότι θα αγοράσω την πλήρη έκδοση! Ευχαριστώ για τις συμβουλές!! :thanks: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Επανέρχομαι. Έβαλα την trial έκδοση των Belle Extra Buttons. Κι έχω "ξαναλατρέψει" το N8 μου. :D Τι δουλειά έχει κάνει ο άνθρωπος... Έχει επιλογές για τα πάντα. Μέχρι και το φόντο, το περίγραμμα και το χρώμα των χαρακτήρων στα 2 παράθυρα! Εννοείται ότι θα αγοράσω την πλήρη έκδοση! Ευχαριστώ για τις συμβουλές!! :thanks: Κανονική rom έχεις ή lagoskon? Αν έχεις κανονική και έχεις λατρέψει το Ν8 σου με το extra buttons φοβάμαι ότι αν βάλεις lagoskon+extra buttons θα το έχεις πάλι για κύρια συσκευή. :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Κανονική rom έχεις ή lagoskon? Αν έχεις κανονική και έχεις λατρέψει το Ν8 σου με το extra buttons φοβάμαι ότι αν βάλεις lagoskon+extra buttons θα το έχεις πάλι για κύρια συσκευή. :D Κανονική. Καλά το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι η ανάλυση και δυστυχώς αυτή δε φτιάχνει.. :( Α, ρε Nokia... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Λύστε μου μία απορία ρε παιδιά. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και δεν απαντάω, στο τέλος, το κινητό κάνει ένα μπιπ, κι ακούγεται κανονικά από το ηχείο, όχι από το ακουστικό. Και μάλιστα είτε έχω κανονικό προφίλ είτε αθόρυβο. Δεν καταλαβαίνω ποια εφαρμογή το κάνει αυτό. Από εφαρμογές που μπορεί να σχετίζονται με διαχείριση κλήσεων, μόνο το Slide answer έχω εγκατεστημένο. Μήπως είναι πρόσθετη λειτουργία της Belle refresh του lagoskon που έχω στο Ν8 μου; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Λύστε μου μία απορία ρε παιδιά. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και δεν απαντάω, στο τέλος, το κινητό κάνει ένα μπιπ, κι ακούγεται κανονικά από το ηχείο, όχι από το ακουστικό. Και μάλιστα είτε έχω κανονικό προφίλ είτε αθόρυβο. Δεν καταλαβαίνω ποια εφαρμογή το κάνει αυτό. Από εφαρμογές που μπορεί να σχετίζονται με διαχείριση κλήσεων, μόνο το Slide answer έχω εγκατεστημένο. Μήπως είναι πρόσθετη λειτουργία της Belle refresh του lagoskon που έχω στο Ν8 μου; όχι δεν είναι καμμία πρόσθετη λειτουργία του lagoskon. είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού Symbian! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα. Κι εγώ έχω θέμα με μπιπ, αλλά όχι πριν τη κλήση. Όταν ανοίγω/ανάβω το κινητό ακούγονται 1 ή 3 μπιπ, ακριβώς αφού φορτώσουν όλα τα shortcuts και widgets στις homescreens. :confused: Είμαι με original Belle Refresh. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 όχι δεν είναι καμμία πρόσθετη λειτουργία του lagoskon. είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού Symbian! Δουλεύω πολλά χρόνια το λειτουργικό Symbian. Δεν υπήρχε πότε αυτό το χαρακτηριστικό. Τώρα μόλις σύγκρινα το Ν8 μου με το 701 του αδερφού μου (Belle FP1) και σ' εκείνο δεν υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ούτε εγώ το έχω δει πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μήπως σχετίζεται με την προώθηση κλήσεων? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 όχι δεν είναι καμμία πρόσθετη λειτουργία του lagoskon. είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού Symbian! Κι εμένα το C6-01 το έκανε ανέκαθεν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 και γω το χω παρατηρησει αρχικα ελεγα μην μου λενε τιποτα στο κλεισιμο και δεν το προλαβαινω... Για το θεματακι μου με την ενημερωση εκθεσης και καμερας που ποτε δεν γινεται η ληψη καμμια ιδεα? Σημερα μαλιστα εκανα και wifi και κατι αλλο αυτο τα ιδια το προσπερναει... Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) υπάρχει καμιά εφαρμογή αντίστοιχη του παλιού handyclock για alarm, multiple timers, chronometer (το 1/10 sec) (όλα σε ένα). Αν δεν υπάρχει το Handyclock δουλεύει (version 4.09) αλλά εγκατιστά το ημερολόγιο για sleeping screen που δεν είναι καθόλου battery friendly. Edited April 25, 2013 by stavpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δεν υπαρχει προγραμμα που να επεξεργάζεται αρχεια κειμενου .txt ; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δεν υπαρχει προγραμμα που να επεξεργάζεται αρχεια κειμενου .txt ; Μα αυτο το κάνει και χωρίς πρόγραμμα. Ανοίγεις το αρχείο και κανεις οτι αλλαγες θέλεις. Εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλα, πράγμα που αποκλείω γιατι το έκανα πολλές φορές μιας και το χρειαζόμουν στη δουλειά μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δεν υπαρχει προγραμμα που να επεξεργάζεται αρχεια κειμενου .txt ; Μα και το λειτουργικό έχει επεξεργαστή txt. Το καλύτερο πάντως είναι το xplore που χει ενσωμετωμένο txt editor Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δεν σε αφηνει να κανεις αλλαγες. E6 nokia belle Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δεν σε αφηνει να κανεις αλλαγες. E6 nokia belle Δοκίμασε κάποιο από αρχείο μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 δοκιμασα παρα πολλα μικρα μεγαλα κανενα δεν εκανε EDIT Εβαλα το NSR rEADER αλλα παλι κι αυτο μονο τα δειχνει. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία! Εδώ και λίγες βδομάδες είμαι κάτοχος ενός Nokia 603 (FP2). Είναι η πρώτη μου επαφή με smartphones... Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά: δοκίμαζα διάφορες εφαρμογές, παιχνίδια, themes και όλα όσα κάνει ένας νέος χρήστης που δεν είχε στο παρελθόν ανάλογη εμπειρία από ανάλογα κινητά. Όλα δούλευαν μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δοκιμάζω και το NetQin Mobile Security, στην έκδοση 5.0 που είναι δωρεάν. Ωραίο προγραμματάκι λέω, ας το κρατήσω (αν και δεν πολυπιστεύω σε anti-virus προγράμματα για κινητά...). Επειδή όμως έχει και μια επιλογή για βελτίωση της απόδοσης του κινητού (Sys Optimization νομίζω λέγεται), είπα να το κρατήσω. Το πρόβλημα ξεκινάει χρονικά λίγο μετά: ενώ εν τω μεταξύ εγώ συνέχιζα να δοκιμάζω διάφορες εφαρμογούλες, κάποια στιγμή είχα την αίσθηση ότι το κινητό κάποιες φορές κολλούσε λίγο. Ωραία, λέω, θα κάνω χρήση της παραπάνω επιλογής (Optimization), και όλα θα βελτιωθούν. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το πρόγραμμα δεν ανοίγει καν! Ξεκινάει να φορτώσει κι εκεί που περιμένεις ότι θα ανοίξει το μενού, σβήνει το κινητό και κάνει restart. Το απεγκατέστησα, το εγκατέστησα ξανά, δοκίμασα διάφορα, ξανά και ξανά, αλλά τίποτα! Καμία αλλαγή, καμία διαφορά! Κατά τ' άλλα, το κινητό πηγαίνει μια χαρά, δεν έχω διαπιστώσει αλλού πρόβλημα. Τι λέτε να φταίει; Υ.Γ. 1. Το κινητό εννοείται ότι δεν είναι χακαρισμένο (κι αυτό γιατί δεν ξέρω πως να το χακάρω...) 2. Μέσα στα πολλά που δοκίμασα, ήταν να κάνω και hard reset. Αλλά και πάλι, καμία διαφορά. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά, αλλά δεν ανοίγει ποτέ. Φορτώνει, φορτώνει και στο τέλος σβήνει και το κινητό κάνει restart... 3. Κάντε κάτι ρε παιδιά, δώστε μια βοήθεια, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία! Εδώ και λίγες βδομάδες είμαι κάτοχος ενός Nokia 603 (FP2). Είναι η πρώτη μου επαφή με smartphones... Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά: δοκίμαζα διάφορες εφαρμογές, παιχνίδια, themes και όλα όσα κάνει ένας νέος χρήστης που δεν είχε στο παρελθόν ανάλογη εμπειρία από ανάλογα κινητά. Όλα δούλευαν μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή, δοκιμάζω και το NetQin Mobile Security, στην έκδοση 5.0 που είναι δωρεάν. Ωραίο προγραμματάκι λέω, ας το κρατήσω (αν και δεν πολυπιστεύω σε anti-virus προγράμματα για κινητά...). Επειδή όμως έχει και μια επιλογή για βελτίωση της απόδοσης του κινητού (Sys Optimization νομίζω λέγεται), είπα να το κρατήσω. Το πρόβλημα ξεκινάει χρονικά λίγο μετά: ενώ εν τω μεταξύ εγώ συνέχιζα να δοκιμάζω διάφορες εφαρμογούλες, κάποια στιγμή είχα την αίσθηση ότι το κινητό κάποιες φορές κολλούσε λίγο. Ωραία, λέω, θα κάνω χρήση της παραπάνω επιλογής (Optimization), και όλα θα βελτιωθούν. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το πρόγραμμα δεν ανοίγει καν! Ξεκινάει να φορτώσει κι εκεί που περιμένεις ότι θα ανοίξει το μενού, σβήνει το κινητό και κάνει restart. Το απεγκατέστησα, το εγκατέστησα ξανά, δοκίμασα διάφορα, ξανά και ξανά, αλλά τίποτα! Καμία αλλαγή, καμία διαφορά! Κατά τ' άλλα, το κινητό πηγαίνει μια χαρά, δεν έχω διαπιστώσει αλλού πρόβλημα. Τι λέτε να φταίει; Υ.Γ. 1. Το κινητό εννοείται ότι δεν είναι χακαρισμένο (κι αυτό γιατί δεν ξέρω πως να το χακάρω...) 2. Μέσα στα πολλά που δοκίμασα, ήταν να κάνω και hard reset. Αλλά και πάλι, καμία διαφορά. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται κανονικά, αλλά δεν ανοίγει ποτέ. Φορτώνει, φορτώνει και στο τέλος σβήνει και το κινητό κάνει restart... 3. Κάντε κάτι ρε παιδιά, δώστε μια βοήθεια, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο!:cry: για μενα, τετοιες εφαρμογες ειναι αχρηστες και το μονο που προσφερουν ειναι να σου τρωνε τσαμπα πορους απο το συστημα.. οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην το ξαναβαλεις.. και γενικα οσο πιο λιγες εφαρμογες τοσο καλυτερα. κρατα τα απαραιτητα,αυτα που πραγματικα χρησιμοποιεις και θα με θυμηθεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία! Επίσης! Nokia 603 (FP2). ... NetQin Mobile Security, στην έκδοση 5.0 ...Τι λέτε να φταίει; Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τώρα, τελευταίο update που είχε κάνει ήταν επί εποχής Symbian Anna, μπορεί και παλαιότερα. Το περίεργο είναι το ότι έτρεξε έστω και μια φορά στο δικό σου. Γνώμη μου είναι να κάνεις ότι σου λέει ο Nikos_Mpl. Το καλύτερο πάντως είναι το xplore που χει ενσωμετωμένο txt editor δεν σε αφηνει να κανεις αλλαγες. E6 nokia belle Εγώ χρησιμοποιώ το x-plore. Απλά για να κάνεις edit αρχείο πρέπει να το επιλέξεις και να πας από τα μενού > File > Edit. Edited May 6, 2013 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το x-plore. Απλά για να κάνεις edit αρχείο πρέπει να το επιλέξεις και να πας από τα μενού > File > Edit. Και εγώ το ίδιο. Και μπορείς να επιλέξεις και κωδικοποίηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) για μενα, τετοιες εφαρμογες ειναι αχρηστες και το μονο που προσφερουν ειναι να σου τρωνε τσαμπα πορους απο το συστημα.. οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην το ξαναβαλεις.. και γενικα οσο πιο λιγες εφαρμογες τοσο καλυτερα. κρατα τα απαραιτητα,αυτα που πραγματικα χρησιμοποιεις και θα με θυμηθεις.. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι με όλες αυτές τις εφαρμογές καταναλώνεται πολύ γρήγορα η μπαταρία. Οπότε, μάλλον δεν θα ξανα-ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μου έχει μείνει πάντως απορία το γιατί δεν ανοίγει το πρόγραμμα...:wacko: Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τώρα, τελευταίο update που είχε κάνει ήταν επί εποχής Symbian Anna, μπορεί και παλαιότερα. Το περίεργο είναι το ότι έτρεξε έστω και μια φορά στο δικό σου. Γνώμη μου είναι να κάνεις ότι σου λέει ο Nikos_Mpl. Αυτό θα κάνω, αν και η εταιρεία που προωθεί το πρόγραμμα αναφέρει ότι υποστηρίζει Symbian Belle... Edited May 6, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts