dentaltech_13 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εχω δοκιμασει 3 εκδοσεις belle extra button και οι 3 μου κανουν το εξης: οταν βαζω το βραδυ το ν8 σε εξικονομηση ενεργειας παιρνανε δηλαδη αρκετες ωρες χωρις να το χρησιμοποιησω το πρωι με το που το αγγιζω να ξεκλιδωθει με εμφανιζει στο μενου της εφαρμογης belle extra button και εκει αρχιζει και κολλαει για 2 3 λεπτα. μηπως ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? ολες τις αλλες ωρες λειτουργει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 εμενα πιο πολυ με ζαλιζουν παρα με βοηθανε τις εβγαλα και ειμαι οκ τωρα δεν ξερω τι εγινε και με το extra buttons ειχα κολληματα και καθηστερησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Κανένα πρόβλημα εδώ με την τελευταία έκδοση. Ίσα ίσα μετά το τελευταίο update είναι πολύ καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 τελικα δεν εφταιγε το extra button αλλα η εφαρμογη lock screen κατι ηθελε αλλαγη ρυθμισεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 έψαχνα μία λύση για το 808 μου να παίρνω σε txt αρχείο τα μηνύματά (σμσ) από το κινητό ως "αρχείο" για το μέλλον. Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Μαθημένος από το android να χρησιμοποιώ εφαρμογές τύπου sms2txt δυστυχώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για το 808 (όχι σε δωρεάν). Επιπλέον ήθελα και θέλω να αποφύγω το nokia pc suite ή όπως το λένε καθώς έχω κακή εμπειρία από τέτοια λογισμικά (πχ βαραίνουν το σύστημα, πειράζουν αρχεία του office, θέλουν να τρέχουν όλη την ωρα κτλ). Βρήκα λύση μέσω του δωρεάν και nosetup, nbuexplorer! μέσω ενός καλωδίου otg συνέδεσα φλασάκι μια από τις επιλογές ήταν να πάρει αντίγραφο ασφαλείας (backup). sms, contacts κτλ. Αυτό δημιουργεί ένα κρυφό φακελο με το όνομα backup στο φλασάκι που μέσα έχει κάποια .arc αρχεία. Πήρα τα αρχεία .arc από το φλασάκι (θα μπορούσα να κάνω backup σε κάρτα sd) τα άνοιξα με το nbuexplorer που δίνει την δυνατότητα export σε txt Δεν είναι τέλειο! Θέλω backup επαφών και sms. Κανένα πρόβλημα. παω στο μενού και παίρνω backup σε αρχείο στην sd! Τα έχω όλα στο pc χωρίς κόπο και "περίεργα προγράμματα"! :cool: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το exportmaster που κάνει export επαφές μηνύματα και bookamrks σε cvs/txt/pdf. Χρησιμοποιώ pdf που και αυτό θα διαβάζεται σε 50 χρόνια και μάλιστα διαβάζεται παντού το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Χαχαχα βρε keysmith όλο αυτό που έκανες (+ο κόπος σου για το ψάξιμο) είναι πιο περίεργο! Πάντως όχι ότι είμαι υπερ προγραμμάτων κτλ, απλά το pc suite είναι (μάλλον επειδή είναι παραμελλειμένο για symbian) πολύ απλό, δε τρέχει όλη την ώρα εφόσον δε το θέλεις και δε πειράζει και κανένα αρχείο άσχετο. Εγώ το έχω για αυτόν ακριβώς τον λόγο (backup) και το κάνει πολύ γρήγορα. +ότι συνεργάζεται και με ένα sidebar gadget των windows 7 και μπορώ να βλέπω-ψάχνω-απαντάω μυνήματα μέσω αυτού, γράφωντας στο πληκτρολόγιο του pc. Edited March 28, 2013 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Και εγώ θεωρώ το pc suite πολύ βολικό (αν και προτιμώ το παλιό suite) αλλά δεν χρησιμοποιούμε όλοι windows. Κάποιες εφαρμογές που είναι os independent βολεύουν απίστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Παιδιά, καλό το pc suite αλλα ο φίλος ζητάει κάτι που θα το εχει για μια ζωή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 έψαχνα μία λύση για το 808 μου να παίρνω σε txt αρχείο τα μηνύματά (σμσ) από το κινητό ως "αρχείο" για το μέλλον. Το txt είναι τύπος αρχείου που θα "ανοίγουμε" και σε 50 χρόνια να ήμαστε καλά. Μαθημένος από το android να χρησιμοποιώ εφαρμογές τύπου sms2txt δυστυχώς δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο για το 808 (όχι σε δωρεάν).[...] ΥΠΑΡΧΕΙ! Είχα μια τέτοια εφαρμογή, έκανε export τα μηνύματα σε txt και html! Δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι ποια ειναι..αλλά θα ψάξω, την ειχα κατεβάσει απ ένα απ τα μαγαζάκια, δεν ήταν εμπορική όμως, απλά ήταν για s60 αλλά δουλεύει και σε belle Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά, καλό το pc suite αλλα ο φίλος ζητάει κάτι που θα το εχει για μια ζωή. Τα αρχεία που βγάζει το pc suite ανοίγουν και χωρίς αυτό. Αν και όπως είπα και πριν για μένα η καλύτερη λύση είναι το exportmaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Χαχαχα βρε keysmith όλο αυτό που έκανες (+ο κόπος σου για το ψάξιμο) είναι πιο περίεργο! Πάντως όχι ότι είμαι υπερ προγραμμάτων κτλ, απλά το pc suite είναι (μάλλον επειδή είναι παραμελλειμένο για symbian) πολύ απλό, δε τρέχει όλη την ώρα εφόσον δε το θέλεις και δε πειράζει και κανένα αρχείο άσχετο. Εγώ το έχω για αυτόν ακριβώς τον λόγο (backup) και το κάνει πολύ γρήγορα. +ότι συνεργάζεται και με ένα sidebar gadget των windows 7 και μπορώ να βλέπω-ψάχνω-απαντάω μυνήματα μέσω αυτού, γράφωντας στο πληκτρολόγιο του pc. παλιά ξαναείχα νόκια και το πρόγραμμα pc suite ΔΕΝ έσωζε τα sms σε "διαχρονικό φορματ" (txt, pdf, xls). Μονο ένα ένα τα έσωζε σε ξεχωριστά rtf αρχεία (100 sms σημαινε 100 rtf αρχεία) ή έκανα εγώ copy paste σε ένα word/txt για να τα σώσω εγώ σε "διαχρονικό φορτματ". Για το λόγο αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ εφαρμογές όπως το mobiledit (που δούλευε με πολλά τηλεφωνα πολλών εταιριών) και που έκανε export σε txt, csv, xls (γεμάτο bugs βέβαια). Χάρι σε αυτό έχω αρχείο του παρελθόντος μου και backup των παλιών επαφών μου. Μετά κάποιο LG που είχα (το 2009) είχε την δυνατότητα μονο του να κάνει export (κάποια από) τα sms στην microsd σε txt αλλά όχι πάντα και όχι όλα τα sms (bugs!!! πληρώνονται αυτοί οι προγραμματιστές ήθελα να ξέρω?!:mad:). Εντυπωσιάστηκα με την απλότητα της ιδέας (την βρήκα και σε δίκαρτα κινέζικα αλλα δεν έπαιζαν τα ελληνικά). Όταν πέρασα σε wm βρηκα μια εφαρμογή που έκανε το ίδιο (από το τηλ στην sd) αλλα όχι σε txt και αυτό με άγχωνε (τι θα κάνω εγώ μετά από 20 χρόνια να είμαι καλά, που δεν θα υπάρχει η εφαρμογή). Ευτυχώς βρηκα μεθοδο να τα εξάγω από το backup που δημιουργούσε σε pdf, txt. Στο android βρηκα την χαρά μου. Απειρες εφαρμογές που κάναν το αυτονόητο. one button buckup των πάντων σε txt, csv, xls και τι άλλο θες εσύ. Τις επαφές τις κάνεις με ένα κλικ backup χωρίς εφαρμογή καν. Το υποστηρίζει εγγενώς. Δεν ξέρω αν η σημερινή εφαρμογή pcsuite υποστηρίζει export txt ή θα έπρεπε να τυπώνω ένα ένα τα sms μου σε pdf για να τα έχω για πάντα. Ισως και να το κάνει. Αλλα πλέον το έχω κάνει πιο απλό. backup στην sd και αντιγραφή των .arc στο pc. μετά extract σε txt. Ολα με ένα κλικ ομορφα περιποιημένα.. Υπάρχει και app στο ovi σαν τα προγραμματάκια του android αλλά στοιχίζει 1.25 και όχι λέω να μην το δώσω (ξέρω ντροπή :O) αλλα δεν ειναι και το καλύτερο (δεν υποστηρίζει φίλτρα, διαλόγους κτλ) Αυτά και αν βρώ κάτι καλύτερο τα ξαναλέμε!! Αλήθεια το pc suite υποστηρίζει export σε txt (xls κτλ) σε ΕΝΑ αρχείο όλα τα SMS?? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αν θες δοκιμασε και το my phone explorer. Δεν θυμαμαι αν κανει export to txt, αλλα σιγουρα ηταν καλο προγραμματακι. Το ειχα χρησιμοποιησει για μεταφορα επαφων απο symbian σε android καποτε κ θυμαμαι οτι ειχε παρεμφερεις λειτουργιες, αν και δεν θυμαμαι αν θα σε καλυψει ακριβως. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Λοιπόν η απάντηση λέγεται SMS to file Και κάνει ακριβώς ότι θέλει ο φίλος παραπάνω! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Λοιπόν η απάντηση λέγεται SMS to file Και κάνει ακριβώς ότι θέλει ο φίλος παραπάνω! :) σωστά ξανα-αναφέρθηκε, αλλά όπως είπα κάνει 1.23€. Το ξέρω ντροπή :O αλλά στο android είχε 10άδες τέτοιες δωρεάν και κάπως μου κακοφαίνεται τώρα. Οπότε από ιδεολογία (αναθεωρήσιμη) δεν θέλω να τα δώσω . Ισως πρέπει αλλάξω γνώμη είναι αστεία η τιμή αλλα φαντάζομαι θέλει κάρτες κτλ να δηλώνω.. Οψόμεθα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 σωστά ξανα-αναφέρθηκε, αλλά όπως είπα κάνει 1.23€. Το ξέρω ντροπή :O αλλά στο android είχε 10άδες τέτοιες δωρεάν και κάπως μου κακοφαίνεται τώρα. Οπότε από ιδεολογία (αναθεωρήσιμη) δεν θέλω να τα δώσω . Ισως πρέπει αλλάξω γνώμη είναι αστεία η τιμή αλλα φαντάζομαι θέλει κάρτες κτλ να δηλώνω.. Οψόμεθα. Ξέχνα το Android εδώ! :) Λοιπόν η γνώμη μου είναι ότι κάθε εφαρμογή που αξίζει τη πληρώνω όταν έχει τέτοιο ευτελές ποσό εκτός αν είναι αισχροκερδεια με κάτι 12-15 που βλέπω στο συμπιαν ενώ στο Android είναι τσάμπα. Λοιπόν δε θες κάρτα, εδώ έχεις την ευκολία της χρέωσης του λογαριασμού του κινητού σου, οπότε είναι εύκολα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις καρτοκινητό προχώρα άνετα στην αγορά :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Λοιπόν δε θες κάρτα, εδώ έχεις την ευκολία της χρέωσης του λογαριασμού του κινητού σου, οπότε είναι εύκολα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις καρτοκινητό προχώρα άνετα στην αγορά :) +1 Ένα από αυτά που μου αρέσουν στο Symbian. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 οτι χειροτερο να θες να δεις τα mail σου και να μη γινεται να τα δεις.με το προγραμμα περιηγησης της νοκια μπαινει στο in.gr αλλα στα mail οχι δεν γινεται να τα ανοιξει.με τις παλαιοτερες εκδοσεις τα ανοιγε... δοκιμαζω τον opera παλι το ιδιο μεχρι τα εισερχομενα mail μπορω να μπω.ουτε να ανοιξω καθε mail ξεχωριστα ουτε τιποτα (πως να μην πανε σε android μετα).υπαρχει καποια λυση? μη μου πειτε μεσα απο την εφαρμογη mail της νοκια.εκτος απο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 οτι χειροτερο να θες να δεις τα mail σου και να μη γινεται να τα δεις.με το προγραμμα περιηγησης της νοκια μπαινει στο in.gr αλλα στα mail οχι δεν γινεται να τα ανοιξει.με τις παλαιοτερες εκδοσεις τα ανοιγε... δοκιμαζω τον opera παλι το ιδιο μεχρι τα εισερχομενα mail μπορω να μπω.ουτε να ανοιξω καθε mail ξεχωριστα ουτε τιποτα (πως να μην πανε σε android μετα).υπαρχει καποια λυση? μη μου πειτε μεσα απο την εφαρμογη mail της νοκια.εκτος απο αυτο χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον πρόκειται για την γνωστή συμπίεση που κάνει η nokia & opera brouser μέσω δικών τους servers που από την μία σε γλυτώνει από data από την άλλη δεν βρίσκω γιατί να μπορεί να δουλέψει με SSL (https) που είναι συνήθως τα email (υπάρχουν ssl proxies αλλα "γκρινιάζουν" τα πιστοποιητικά). Εδώ υπάρχουν και θέματα εμπιστευτικότητας που πολλοί αγνοούν. Τες πα.. εκεί πάει ο νους μου. Ρύθμισε κάπου να μην γίνεται συμπίεση δεδομένων ή να μην παιρνάνε από τους servers της nokia/opera οι πληροφορίες και μάλλον θα δουλέψει.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Αυτό που λες για τους servers τους ισχύει απ' όσο ξέρω με τον opera mini όχι τον mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Αυτό που λες για τους servers τους ισχύει απ' όσο ξέρω με τον opera mini όχι τον mobile σωστά.. Το έχει σαν option κάπου σε κανα μενού και "ο απλός opera". Eίναι η επιλογή "turbo opera" (αν είναι on είναι σαν mini opera) που βέβαια λέει ότι το https δεν περνάνει από τους server του (και πως άλλωστε?) Ισως ο φίλος έχει άλλο πρόβλημα τι να πω.. (καμια κρυπτογραφική βιβλιοθήκη, πιστοποιητικά, απλά ασυμβατότητα). να μας έλεγε πιο mail (του in.gr) και ποιο κινητό έχει πρόβλημα τουλάχιστον.. :confused: Αν είναι για το mail του in.gr πολλά παίζουν (κάποια ασυμβατότητα) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 σωστά.. Το έχει σαν option κάπου σε κανα μενού και "ο απλός opera". Eίναι η επιλογή "turbo opera" (αν είναι on είναι σαν mini opera) που βέβαια λέει ότι το https δεν περνάνει από τους server του (και πως άλλωστε?) Ισως ο φίλος έχει άλλο πρόβλημα τι να πω.. (καμια κρυπτογραφική βιβλιοθήκη, πιστοποιητικά, απλά ασυμβατότητα). να μας έλεγε πιο mail (του in.gr) και ποιο κινητό έχει πρόβλημα τουλάχιστον.. :confused: Αν είναι για το mail του in.gr πολλά παίζουν (κάποια ασυμβατότητα) Ν8 εχω,το κανονικο mail tou in.gr,το nokiabrowser δεν ανοιγει κανενα αν κ εκανα στην επιλογη 'φραγη αναδυομενων' οχι μηπως αλλαξει κατι, γιατι στον υπολογιστη οταν πατας στο ingr το εισερχομενο mail αυτο πεταγεται σε αλλο παραθυρο κ ελεγα μηπως γι αυτο..και με τον οπερα δοκιμασα τουρμπο,δοκιμασα και επιλογη σε μια στηλη κλπ,το μονο που καταφερα ειναι να τα διαβαζει αλλα να μην μπορω να στειλω. παταω στην επιλογη αποστολεας πχ κ εμφανιζεται το text του κινητου και γραφω.στην επιλογη ομως να γραψω το μηνυμα δεν παταει δεν εμφανιζεται text να γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Τ'ωρα το in.gr έχει την δικιά του "αναπτυξη" και κώδικα. Κάποια ασυμβατότητα (javascript είναι αυτή) παίζει τι να πω.. Δεν νομίζω ότι μπορείς και εσύ να κάνεις κάτι. Παλιά που είχα in.gr mail (δωρεάν τότε) το θυμάμαι σαν εξαιρετικά προβληματικό. Για να μην χάνεις email φτιάξε έναν κανόνα να τα προωθεί σε κάποιο gmail τουλάχιστον να τα διαβάζεις και γιατί όχι να απαντάς από εκεί. Δε στο λέω σαν λύση σαν "εναλλακτική" πρόταση στο λέω. Ισως να δοκιμάσεις να συνδεθείς με κάποιον mail client (pop/smtp, imap). Το n8 πρέπει να έχει έναν τέτοιο όπως το 808 μου (email το λέει έχει εικονίδιο το @ σε μπλέ φόντο). Γιατί δεν συνδέεσαι από εκεί (imap θα σε συμβούλευα).. Νομίζω θα το βρεις πιο πρακτικό. Τις ρυθμίσεις (διακομιστές πόρτες) θα τις βρεις φαντάζομαι κάπου στο in.gr. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 γτ δεν δοκιμάζεις να κανεις ενα νοκια μαιλ και να τα συγχρονιζεις εκει ιπως προτεινει η νοκια Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 γτ δεν δοκιμάζεις να κανεις ενα νοκια μαιλ και να τα συγχρονιζεις εκει ιπως προτεινει η νοκια μα δε θελω τωρα να κατσω να φτιαχνω αλλο mail..ειναι σαν να αλλαζω αριθμο τηλεφωνου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts