montoya_42 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σίγουρα υπάρχει αλλα δεν θυμαμαι λεπτομέρειες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Σίγουρα υπάρχει αλλα δεν θυμαμαι λεπτομέρειες. Μωρε φιλε εφαγα το google αλλα δεν βρηκα κατι....:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μωρε φιλε εφαγα το google αλλα δεν βρηκα κατι....:( Μάλλον δεν το έφαγες καλά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μάλλον δεν το έφαγες καλά:lol: Καλημερα!Αυτην την ειχα βρει αλλα στα μεσα της εγκαταστασης μου λεει οτι ειναι αδυνατη να γινει,κ με πεταει εξω.....Εαν ηξερα τον τροπο να την βαλω μεσω cooker,θα το εκανα ετσι.Αλλα τα αρχεια που δινει δεν ξερω που πανε...Στην rofs2,στην 3 η στο core;Και ποια συγκεκριμενα βαζω;Μονο του shutdown ηθελα.Ιδου η απορεια...:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 ΔΩPEAN TA AΘΛHTIKA KANAΛIA THΣ NOVA ΣTO KINHTO ΣAΣ MONO AΠO TH VODAFONE! ΔEITE ΣHMEPA ΣTIΣ 19:30 ΛEBAΔEIAKO-OΛYMΠIAKO, AYPIO ΠAΣ ΓIANNINA-ΠANAΘHNAIKO AΛΛA & APΣENAΛ-MANTΣEΣTEP ΣITY! MΠEITE ΣTO http://pos.vodafone.gr/vfpromo/nova H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 07/02 γεια σας παιδια μου ηρθε σημερα το παραπανω μηνυμα Προσπαθω να μπω μεσω wap μπαινει στην σελιδα της nova αλλα οταν παω να ανοιξω το καναλι να δω τον αγωνα βγαζει σφαλμα συνδεσης λεει κατι για διακομιστη και δεν φορτωνη το καναλι πως μπορουμε να δουμε live tv απο το Ν8 στο http://www.skai.gr/mobile/tv-live μου λεει οτι θελει το flash version 9.0 παω να την κατεβασω αλλα δεν γινετε τιποτα . Αυτο με Opera mini εκει μπαινω μεσο wifi καμια ιδεα παιδια υπαρχει για το παραπανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 καμια ιδεα παιδια υπαρχει για το παραπανω ??? απλά ξέχνα το. θέλει το νεότερο flash player Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Όχι, εγώ χτες το δοκίμασα οταν ήρθε το μηνυμα και είδα κανονικά με τον μαμισιο browser, και στην κανονική και στην hd ανάλυση. Είναι mms οχι flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εφαρμογη sutdown μονο, για belle refresh(n8)υπαρχει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εφαρμογη sutdown μονο, για belle refresh(n8)υπαρχει; Πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα το powertimer που μπορείς να του βάλεις να κλείσει το τηλέφωνο ή να τερματίσει κάποια εφαρμογή με χρονοδιακόπτη. Ίσως αν του βάλεις να κάνει shutdown σε 0 λεπτά να κάνει αυτό που θες. Ή το πολύ πολύ το βάζεις να κλείνει σε λίγα λεπτά. googlάρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Όχι, εγώ χτες το δοκίμασα οταν ήρθε το μηνυμα και είδα κανονικά με τον μαμισιο browser, και στην κανονική και στην hd ανάλυση. Είναι mms οχι flash. Δεν το γνώριζα! την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω. Απογοητεύτηκα με αυτά που διάβασα για το viber Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σε Nokia 500 το νεο πλεον swype εκδοση 2.1.xxxx η γλώσσα αλλαζει απο αγγλικα σε ελληνικα αλλα οχι το αντιθετο. Το εχει κανενας αλλος το προβλημα; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Kαλημερα.Σε καποια σαιτ βλεπω οτι κατεβαζουν φωτο σε jpg μορφη την οθονη του κινητου η καποια αλλη μεσα απο το κινητο τους....Πως γινετε βρε παιδια αυτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 http://lmgtfy.com/?q=screenshot+for+symbian+%5E3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δεν το γνώριζα! την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω. Απογοητεύτηκα με αυτά που διάβασα για το viber Γιατί την επόμενη φορά; Απ' ότι γράφει στο sms η προσφορά ισχύει μέχρι 7(ή 6)/2/2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 παίδες, έχω την belle του lagoskon, και προσπαθώ να εγκαταστήσω το facebook chat απο το site του facebook και μου λέει ότι η σύνδεση χάθηκε και στα στοιχεία ότι απέτυχε η επεξεργασία του χαρακτηριστικού midlet-jar-size. any help? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 με τα αρχεία java από το facebook είχα και εγώ πρόβλημα. Τελικά τα παράτησα και βολεύομαι με το fchat και τα fmobi/facinate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Kαλησπερα,το Camera Pro 3.2.6 που εχει βγει λεει κατι;Αξιζει ο κοπος κ η αγορα του η καλυτερα με τον μαμισιο;Εχει διαφορα στην φωτο η εχει ας πουμε περισοτερες ρυθμισεις.(αν και εγω τα εχω ολα στο αυτοματο-επιλογες).Οποιος φιλος την ξερει την εφαρμογη ας μου πει παρακαλω.Κανει λεει κ για το 808....εκτος απο το τιμημενο μας n8!!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 παίδες, έχω την belle του lagoskon, και προσπαθώ να εγκαταστήσω το facebook chat απο το site του facebook και μου λέει ότι η σύνδεση χάθηκε και στα στοιχεία ότι απέτυχε η επεξεργασία του χαρακτηριστικού midlet-jar-size. any help? :/ Δοκιμάστε αυτό που επισύναψα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δοκιμάστε αυτό που επισύναψα. Aυτο εσυ φιλε το εφτιαξες;:worry: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Aυτο εσυ φιλε το εφτιαξες;:worry: όχι. είχα το ίδιο πρόβλημα με το jad απ το facebook, και κατέβασα μονος πολλά jar δοκιμάζοντας. αυτό είχα βρει ως τελευταία έκδοση και δουλεύει σωστά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 όχι. είχα το ίδιο πρόβλημα με το jad απ το facebook, και κατέβασα μονος πολλά jar δοκιμάζοντας. αυτό είχα βρει ως τελευταία έκδοση και δουλεύει σωστά Ναι οντως δουλευει ενταξει.Μολις το δοκιμασα φιλε,μπραβο σου!!:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπαρχει καποιος ορειβατικος χαρτης-καποιο προγραμμα; Χρειαζομαι gps για τα μονοπατια μεσα στα βουνα και ελεγα μηπως με βοηθουσε το 701 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπαρχει καποιος ορειβατικος χαρτης-καποιο προγραμμα; Χρειαζομαι gps για τα μονοπατια μεσα στα βουνα και ελεγα μηπως με βοηθουσε το 701 που εχω. Ψάξου για garmin.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 garmin...με χάρτες anavasis που ειναι οι μοναδικοι στο ειδος τους Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ακριβως. Μια τεράστια"κληρονομιά" που μας άφησε ο aristotelis....;) Υ.Γ. Για να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο ώστε να γραψεις στην αναζητηση, κλείδωσε και ξεκλείδωσε το κινητό σου. Τουλάχιστον στο Ν8 αυτο έπρεπε να κάνω....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts