TZOUTZOUKAS Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη παρόμοια με το Instagram για symbian?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλημερα. Μου βγαζει σφαλμα, μαλλον θελει εγγραφη ετσι? Το εχει δοκιμασει κανεις επιτυχως? Γιατι η προηγουμενες εκδοσεις κρασαρανε οταν επελεγες Ελληνικα... Edit: ηθελε εγγραφη τελικα, το κατεβασα, ελπιζω να δουλευει. Δεν υπάρχει το παλιό πρόβλημα με το κρασάρισμα όταν έμπαινες στις ρυθμίσεις, αυτή η έκδοση δουλεύει άψογα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 http://molo.me/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 http://molo.me/ το χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσο καιρό αλλα όλο ξένοι μέσα έναν έλληνα δεν έχω βρει να κάνω φίλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 προτιμω το Photorim γι'αυτη τη δουλεια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρε παιδια ειχα μια εφαρμογη στο vivaz που λεγοταν "η φωνη μου" (own voice) οπου ηχογραφουσες με τη φωνη σου τις εντολες για τη φωνητικη καθοδηγηση του Gps των χαρτων της Νοκια. Τι εγινε τελικα με την εφαρμογη? Δεν την βρισκω στο store και αυτες που εγκατεστησα βγαζουν σφαλμα να συνδεθω online για να δουλεψουν, ενω ειμαι ηδη Online. Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; στην εφαρμογή «βίντεο» δεν τα βλέπεις? εκεί θα λέει και την τοποθεσία όπου βρίσκονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω κατεβασει το youtube downloader στο nokia 500 που εχω και δεν ξερω που αποθηκευονται τα τραγουδια μετα το download,μηπως μπορειται να βοηθησετε;; Καλησπέρα! :) Μήπως με την εγκατάσταση της εφαρμογής έχει δημιουργηθεί κάποιος νέος φάκελος στη μνήμη που εγκατέστησες την εφαρμογή και εκεί αποθηκεύονται τα τραγούδια; Λογικά θα έχει και το ιδιο όνομα, π.χ. Youtube downloader. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 στην εφαρμογή «βίντεο» δεν τα βλέπεις? εκεί θα λέει και την τοποθεσία όπου βρίσκονται οντως εκει αποθηκευονται .. Νομιζα οτι θα βγαινουν σε μορφη mp3 ,οχι σε video! Μηπως μπορειται να μου προτινεται καμια εφαρμογη για download mp3 απευθειας στον κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 οντως εκει αποθηκευονται .. Νομιζα οτι θα βγαινουν σε μορφη mp3 ,οχι σε video! Μηπως μπορειται να μου προτινεται καμια εφαρμογη για download mp3 απευθειας στον κινητο;; Εννοείς να σου μετατρέπει και να σου κατεβάζει βιντεάκια από το YouTube κατευθείαν σε mp3; Αν ναι, τότε μιλάμε για το KM Software YouTube Downloader Pro. Δουλεύει καταπληκτικά. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Εννοείς να σου μετατρέπει και να σου κατεβάζει βιντεάκια από το YouTube κατευθείαν σε mp3; Αν ναι, τότε μιλάμε για το KM Software YouTube Downloader Pro. Δουλεύει καταπληκτικά. :) Ναι αυτο εννοουσα! καποιο free δεν υπαρχει;; και η χρεωση ειναι μονο οταν το κατεβασεις ή καθε μηνα;; Edited July 24, 2012 by Juana7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ναι αυτο εννοουσα! καποιο free δεν υπαρχει;; και η χρεωσει ειναι μονο οταν το κατεβασεις ή καθε μηνα;; μια φορα μονο φυσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καμια αλλη προταση για free απευθειας download mp3 για symbian κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καμια αλλη προταση για free απευθειας download mp3 για symbian κινητο;; πολύ απλά μπαίνεις στο beemp3.com και ξεμπερδεύεις.αλλιώς το παραπάνω που σου πρότειναν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα για να βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας πχ. η διάρκεια της μπαταρίας είναι στο 80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα για να βλέπουμε την κατάσταση της μπαταρίας πχ. η διάρκεια της μπαταρίας είναι στο 80% Ρίξε μια ματιά εδώ: http://store.ovi.com/search?q=phonetinfo Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν αλλά 1.Σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κινητό σου 2.Στοιχίζει μόλις 1,23€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://store.ovi.com/search?q=phonetinfo Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν αλλά 1.Σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κινητό σου 2.Στοιχίζει μόλις 1,23€ υπάρχουν και πολλά δωρεάν,όπως το DeviceInfo από moubail.com, και widgets, κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 υπάρχουν και πολλά δωρεάν,όπως το DeviceInfo από moubail.com, και widgets, κλπ έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό widget; καλό είναι το http://store.ovi.com/content/218560 αλλά όχι δωρεάν, επίσης είχα παλιότερα το http://store.ovi.com/content/86712 αλλά δεν δούλευε στη belle τότε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 καλησπέρα !εχω πρόβλημα με το skype.το διέγραψα και το ξανακατέβασα αλλά εξακολουθεί να μη κάνει log in :( εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 υπάρχει free κάποιο πρόγραμμα remind me, έχω βάλω κάποιο trial αλλά με έχει πρήξει να βάλω κωδικό, έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) υπάρχει free κάποιο πρόγραμμα remind me, έχω βάλω κάποιο trial αλλά με έχει πρήξει να βάλω κωδικό, έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι. και κάτι ακόμα κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να αλλάξω την γλώσσα όταν πληκτρολογώ, χωρίς να πατώ το sift+sym, ευχαριστώ και τέλος μπορώ να κάνω κάτι για να δέχομαι signed εφαρμογές στο κινητό? Edited August 8, 2012 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 και κάτι ακόμα κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να αλλάξω την γλώσσα όταν πληκτρολογώ, χωρίς να πατώ το sift+sym, ευχαριστώ και τέλος μπορώ να κάνω κάτι για να δέχομαι signed εφαρμογές στο κινητό? Για αλλαγή γλώσσας εγω χρησιμοποιώ το Lang Switch! Με έχει βολέψει αφάνταστα! Τώρα οι εφαρμογές που δέχεσαι είναι unsigned??? Κανονικά πρέπει να δέχεσαι τις signed και όχι τις unsigned! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Για αλλαγή γλώσσας εγω χρησιμοποιώ το Lang Switch! Με έχει βολέψει αφάνταστα! Τώρα οι εφαρμογές που δέχεσαι είναι unsigned??? Κανονικά πρέπει να δέχεσαι τις signed και όχι τις unsigned! ναι sorry της unsigned και το lang switch είναι signed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts