Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που μπορούμε να βρούμε το font magnifier που έχει το c6-01 αλλά και το Ε52 για belle (για το 701 το θέλω και για αγορά)? (το font zoomer καμμια σχέση) Edited by alex61

Που μπορούμε να βρούμε το font magnifier που έχει το c6-01 αλλά και το Ε52 για belle (για το 701 το θέλω και για αγορά)? (το font zoomer καμμια σχέση)

Εδώ φίλε μου:

http://store.ovi.com/content/30897?clickSource=search&pos=1

...everything can happen...

Ευχαριστώ πολύ αλλα όταν βάζω στο stοre για το 701 μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το 701, ενώ το c6-01 το έχει εγκατεστημένο από την μαμά ΝΟΚΙΑ. Υπάρχει κάπου που μπορώ να απευθυνθώ στην ΝΟΚΙΑ ίσως, αλλά που, για να αγοράσω τουλάχιστον την ίδια version με το c6-01?

Edited by alex61

σας έχει τύχει όταν σε καλούν να μην ανάβει η οθόνη ?

Καλησπέρα! :) Ή έχεις κανένα "μυστήριο" θέμα ή σαν screensaver έχεις το Sleeping Screen. ;)

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Ή έχεις κανένα "μυστήριο" θέμα ή σαν screensaver έχεις το Sleeping Screen. ;)

το sleeping screen πως το βγάζουμε?

τώρα συγκεκριμένα που κάλεσα άνοιξε η οθόνη για λίγο και μετά έσβησε, ενώ συνέχισε και κτυπούσε το κινητό

sleeping screen εχω αλλα δεν εχω θεμα :p μηπως εχεις κανα screen protector που ειναι πανω απο τον αισθητηρα ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

sleeping screen εχω αλλα δεν εχω θεμα :p μηπως εχεις κανα screen protector που ειναι πανω απο τον αισθητηρα ?

θα το δοκιμάσω αλλά πολλές φορές πάει να ανάψει και σβήνει άλλες φορές ανάβει μόνο το πληκτρολόγιο.

έβγαλα το screen protector αλλά το ξανακάνει,

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Απεγκατέστησέ το όπως όλα τα προγράμματα. Απο τη διαχείριση εφαρμογών. NOKIA Sleeping Screen λέγεται.

Τις ηδη εγκατεστημενες συντομευσεις/εφαρμογες κατι cnn videos,e!,movie teaser κλπ που εχει το 701 μεσα πως τις βγαζουμε? Παταω διαγραφη και πεταει αφαιρεση ακυρωθηκε.

Και κατι αλλο εορτολογιο widget να γραφει το ονομα που γιορταζει στην οθονη καθημερινα ξερει κανεις πως να βαλουμε?

Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro

Τις ηδη εγκατεστημενες συντομευσεις/εφαρμογες κατι cnn videos,e!,movie teaser κλπ που εχει το 701 μεσα πως τις βγαζουμε? Παταω διαγραφη και πεταει αφαιρεση ακυρωθηκε.

Και κατι αλλο εορτολογιο widget να γραφει το ονομα που γιορταζει στην οθονη καθημερινα ξερει κανεις πως να βαλουμε?

Φίλε μου για να διαγραφούν, υπάρχουν δύο τρόποι.

1. Εγκαταστείς την αναβάθμιση του κάθε προγράμματος αφού το κατεβάσεις απο το Κατάστημα (χειροκίνητη εγκατάσταση),

2. Πειράζεις (modάρεις) τα αρχεία του λογισμικού σου και ξαναεγκαθιστάς το λογισμικό με Φοίνικα.

Εορτολόγιο υπάρχει, αλλά όχι σε μορφή Widget. Ψάξε στο Κατάστημα και θα το βρεις.

σας έχει τύχει όταν σε καλούν να μην ανάβει η οθόνη ?

Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν συμβαίνει πάντοτε, αυτό το παθαίνει η συσκευή μου μόνο όταν βρίσκομαι σε εξωτερικούς χώρους, να τονίσω ότι δεν χρησιμοποιώ το sleeping screen, έχω το default της συσκευής, επίσης, αυτό το πρόβλημα μου το παρουσιάζει ανεξαρτήτως θέματος, αλλάζω συχνά θέματα, οπότε δεν μπορεί όλα να μου δημιουργούν πρόβλημα.Ούτε έχω ζελατίνα προστασίας στην οθόνη. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, πίστευα στην αρχή ότι μπορεί να είναι θέμα του software και ότι με τις αναβαθμίσεις, πρώτα με την Anna και έπειτα με την Belle ότι μπορεί να διορθωνόταν, αλλά δεν έγινε τίποτα, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα αισθητήρα.

Edited by badwolf
Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;)

Περίεργο που έχετε 2 το συγκεκριμένο πρόβλημα.. :confused: Εμένα αυτό που μου κάνει είναι όταν χρησιμοποιώ το Sleeping Screen και πατάω το πλήκτρο του Μενού για να ξεκλειδώσω, έχει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω καθυστέρηση, να φύγει το Sleeping Screen και να παρουσιαστεί η homescreen..
Huawei Nova 5T

Περίεργο που έχετε 2 το συγκεκριμένο πρόβλημα.. :confused: Εμένα αυτό που μου κάνει είναι όταν χρησιμοποιώ το Sleeping Screen και πατάω το πλήκτρο του Μενού για να ξεκλειδώσω, έχει 1 δευτερόλεπτο παραπάνω καθυστέρηση, να φύγει το Sleeping Screen και να παρουσιαστεί η homescreen..

αυτό μου έχει ξανατύχει, γιατί είχα πάρει ενα ε6 απο τα multirama που ήταν παραεισαγωγής και μου το παρουσίασε και αυτό το ίδιο πρόβλημα και το έκανα επιστροφή και πήρα πίσω τα χρήματα, μετά το αγόρασα από το Πλαίσιο ελληνικό και τώρα μου το παρουσιάζει και αυτό.

Καλημέρα. Έχω κατεβάσει το fring από το ovi αλλά δεν μου ανοίγει. Έχω το c7 me belle. Ξέρεις κανείς γιατί; ευχαριστώ.

Καλημέρα. Έχω κατεβάσει το fring από το ovi αλλά δεν μου ανοίγει. Έχω το c7 me belle. Ξέρεις κανείς γιατί; ευχαριστώ.

Το fring έχει πρόβλημα με την Μπέλα. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ. Υπάρχει κάποια λύση.

open lcg explore

c / system / 03081978

03081978 = open this folder

you can find this 3 files at the last of this folder

WatchdogConfig

WISPrCrd.dat

WISPrPRR.dat

select WatchdogConfig

click menu-file-edit

and edit this files with blank (i mean fully delete,we just want only this file and its name)

then save

and do other 2 files like this method

close xplore and open fring again

ur fring always be work forever

just check and enjoy with your free calls

μετα απο hard reset σε ενα nokia 700 προσπαθω να εγκαταστησω το nokia store αλλα μου γραφει unable to install.καπου παλιοτερα ειχα διαβασει κατι για τις qt οτι χανονται μετα τα ρεσετ.μηπως πρεπει καπως να τις περασω χειροκινητα?για βοηθηστε οποιος ξερει!!!

βρηκα τελικα και περασα το cwrt core 1.00 και μετα μου εκανε και το store install.εχω χασει ομως καποια αλλα που ειχα πριν οπως επεξεργασια εικονα-βιντεο.αυτα τα βρισκω καπου η να περασω καποιο αλλο προγραμμα που να κανει την ιδια δουλεια?

Edited by andipas

Παιδια καμια καλη εφαρμογη για σημειωσεις εχετε να προτεινετε γιατι στο 701 δυστυχως οι default notes με το που τη πατας να τη δεις(και οχι να την επεξεργαστεις οπως θα ταν το σωστο)σου αλλαζει κατευθειαν την ημερομηνια και στη παει 1η απ ολες και πλεον δε βολευει.

Επισης σε σας παιζει κανονικα το quick office γιατι εμενα ενω κανει edit κανονικα μετα δε μπορει να μου ανοιξει αυτο που δημιουργησε!!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ τις κρατούσα με τον x-plore είχα ένα φάκελο μόνο για τις σημειώσεις και τις έβαζα μέσα όλες, εάν θέλεις δημιούργησε και υποφακέλους. Δεν ξέρω εάν σε βολεύει! :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επισης σε σας παιζει κανονικα το quick office γιατι εμενα ενω κανει edit κανονικα μετα δε μπορει να μου ανοιξει αυτο που δημιουργησε!!!

Δε μπορώ να βρω λύση με το Quick Office. Είχα αυτό που έχει μέσα προεγκατεστημένο η Belle κι έκανα το λάθος να βάλω ξανά το Pro 7, αν και ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση. Τώρα κάνει αυτό που περιγράφεις. Δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το ξαναπέρασμα της Belle με φλασάρισμα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει. :what:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδια καμια καλη εφαρμογη για σημειωσεις εχετε να προτεινετε γιατι στο 701 δυστυχως οι default notes με το που τη πατας να τη δεις(και οχι να την επεξεργαστεις οπως θα ταν το σωστο)σου αλλαζει κατευθειαν την ημερομηνια και στη παει 1η απ ολες και πλεον δε βολευει.

Φίλε μου δοκίμασε το SymNote για τις σημειώσεις.

Όσο για office, δοκίμασε το Picsel Smart Office. Είναι πολύ καλύτερο και δουλεύει και PDF.

Δε μπορώ να βρω λύση με το Quick Office. Είχα αυτό που έχει μέσα προεγκατεστημένο η Belle κι έκανα το λάθος να βάλω ξανά το Pro 7, αν και ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση. Τώρα κάνει αυτό που περιγράφεις. Δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το ξαναπέρασμα της Belle με φλασάρισμα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει. :what:

Όπως είπα και στον φίλο παραπάνω, δοκίμασε το Smart Office. Είναι πολύ καλύτερο.

ας μιλησουμε λιγακι και για χρησιμες εφαρμογες.

Καταρχας με εχει βολέψει η εφαρμογη call tracker που καταχωρεί στο ημερολόγιο ΟΛΕΣ τις κλήσεις με τη διαρκεια και τον αριθμό και το ονομα (εφοσον τον εχουμε αποθηκευσει στις επαφες μας)

Ποιο σκοπό εξυπηρετεί να τις αποθηκεύεις στο Ημερολόγιο; :confused: ( σοβαρά ρωτάω )

Huawei Nova 5T

Φίλε μου δοκίμασε το SymNote για τις σημειώσεις.

Όσο για office, δοκίμασε το Picsel Smart Office. Είναι πολύ καλύτερο και δουλεύει και PDF.

Όπως είπα και στον φίλο παραπάνω, δοκίμασε το Smart Office. Είναι πολύ καλύτερο.

Tο επιβεβαιώνω. Πολύ καλύτερο. Και στα pdf είναι πολύ πιο γρήγορο, όχι σαν την σαβούρα το μαμίσιο.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Εννοείται ρε παιδιά ότι το ξέρω και το έχω και το Picsel Smart Office. Αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα, τουλάχιστο για τις δικές μου ανάγκες : Δεν επεξεργάζεται αρχεία απλού κειμένου (txt). ;)

Το θέμα είναι τι κάνουμε στην περίπτωση του Quick Office; Φλασάρισμα η μόνη λύση; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned