ardonhs Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 επιλέγεις την εφαρμογή που θες είτε απ τον τασκ μανατζερ,είτε απ την λιστα εφαρμογών(Ξ->tools->app launch) και μετα, Ξ->Program rules->κι επιλέγεις το Autostart Ευχαριστω :) Eαν επιλεξω και το Kill after boot ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ευχαριστω :) Eαν επιλεξω και το Kill after boot ?το kill after boot θα κλείνει την εφαρμογή μετα την εκκίνηση του κινητου (εφόσον αυτή ανοιγει κατα το boot) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 αν μπορεις πες μου κανενα widget για καιρο για το ΝΟΚΙΑ Ε6-00 με belle Προσωπικά χρησιμοποιώ το AccuWeather και συγκεκριμένα τη μονταρισμλενη έκδοση. Χρειάζεται "σπασμένη" συσκευή βέβαια... Λειτουργεί άψογα και παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες απο το widget της ΝΟΚΙΑ. 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) επιλέγεις την εφαρμογή που θες είτε απ τον τασκ μανατζερ,είτε απ την λιστα εφαρμογών(Ξ->tools->app launch) και μετα, Ξ->Program rules->κι επιλέγεις το Autostart Εμένα με το nokia c6-01 και την belle ο Jbak TaskMan δεν τρέχει και καλά. Όταν πατάω το Ξ μου βγάζει ένα "say hey" κ.λ.π. Που κάνω λάθος ή αν υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα για να ξεκινάει κάποια προγράμματα που θέλω μόλις ανοίγει το κινητό? Edited March 27, 2012 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ερώτηση; Screen capture πως "παίρνουμε" σε Ν8 ; 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ερώτηση; Screen capture πως "παίρνουμε" σε Ν8 ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3951271#post3951271 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εμένα με το nokia c6-01 και την belle ο Jbak TaskMan δεν τρέχει και καλά. Όταν πατάω το Ξ μου βγάζει ένα "say hey" κ.λ.π. Που κάνω λάθος ή αν υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα για να ξεκινάει κάποια προγράμματα που θέλω μόλις ανοίγει το κινητό? "say hey" δηλαδη?? απ ότι βλέπω στην εικονα σου,κανονικά εμφανίζεται,μπορεις βέβαια να μικρύνεις την γραμματοσειρα,και μπορεις να απενεργοποιήσεις το δεξι πανελ που ναι για συντομεύσεις. ποια εκδοση έχεις? η 1.41 τρέχει μια χαρα στη belle Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Το Memory info παλι νεκρωσε.:mad: Υπαρχει καποιο widget να δειχνει την μνημη C και ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά ποιος μπορεί να μου θυμήσει πως και που βρίσκω τα αρχεία που έχουν περάσει στο τηλ μέσω bluetooth ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά ποιος μπορεί να μου θυμήσει πως και που βρίσκω τα αρχεία που έχουν περάσει στο τηλ μέσω bluetooth ? Αν θυμάμαι καλά είναι στο Ε -> received files 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Υπάρχει κανένα mod για αλλαγή του Operator logo. Μέχρι την Αννα το άλλαζα με το Oplogo changer αλλα τώρα δεν πιάνει 1 Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Υπάρχει κανένα mod για αλλαγή του Operator logo. Μέχρι την Αννα το άλλαζα με το Oplogo changer αλλα τώρα δεν πιάνει Όχι φίλε μου προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά στο JbakTaskMan πως το κάνω να μην μου αλλάζει την μορφή του multitasking? 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά στο JbakTaskMan πως το κάνω να μην μου αλλάζει την μορφή του multitasking? Όταν λες "μορφή"; Εννοείς την εμφάνιση της εφαρμογής; Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι στα Settings.... 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Όταν λες "μορφή"; Εννοείς την εμφάνιση της εφαρμογής; Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι στα Settings.... εννοώ να χω το παλιό Multitasking όπου με παρατεταμένο πάτημα του Home button τις έσερνα δεξιά αριστερά για να επιλέξω όποια θέλω.. Άσε που ενώ έβαλα τα "μηνύματα" , "ημερολόγιο" σε ρύθμιση kill after boot συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά. 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 εννοώ να χω το παλιό Multitasking όπου με παρατεταμένο πάτημα του Home button τις έσερνα δεξιά αριστερά για να επιλέξω όποια θέλω.. Άσε που ενώ έβαλα τα "μηνύματα" , "ημερολόγιο" σε ρύθμιση kill after boot συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά. Α μάλιστα. Είτε θα απεγκαταστήσεις το JBak, είτε επανεγκατέστησέ το και πριν την έναρξη της εγκατάστασης αποεπέλεξε το Autostart. όσο για τα "μηνύματα","ημερολόγιο" κτλ, προκειμένου να απενεργοποιηθούν μόνιμα χρειάζεται να modάρεις τη συσκευή με το TweakS. 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 εννοώ να χω το παλιό Multitasking όπου με παρατεταμένο πάτημα του Home button τις έσερνα δεξιά αριστερά για να επιλέξω όποια θέλω.. Άσε που ενώ έβαλα τα "μηνύματα" , "ημερολόγιο" σε ρύθμιση kill after boot συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά. λοιπόν,για το πρώτο,πας στις ρυθμίσεις στο "key menu settings" και μπορεις να αλλάξεις αναλυτικά την λειτουργία του πλήκτρου,ώστε να είναι πχ όπως κανονικά. όσο για το δεύτερο,ΜΗΝ τα βάλεις να κλεινουν,περισσότερο κακό κανεις παρά καλό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Kinoni Remote Desktop http://www.kinoni.com/rd_nokia.html Αυτη η εφαρμογη ειναι πολυ καλη κ χρησιμη.:) επιτελους εψαχνα καιρο μια τετοια εφαρμογη Edited March 29, 2012 by impreza_sti 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 σου δουλευει? εγω την κατεβασα αλλα δεν επαιξε.απο το κινητο ανοιγα την εφαρμογη και ενω στο λαπτοπ αναβοσβηνε το wifi μετα δεν πεταγε κατι στο κινητο ενω εκανα αναζητηση.... 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 καλησπέρα! Εχετε δοκημάσει εφαρμογή που δουλεύει σε E6 belle που συγχρονίζει τις φωτογραφίες απο το FB στο τηλεφωνικό κατάλογο? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Καλησπέρα παίδες, έχει βάλει κανείς το theme fx 2 να μου πει πως δουλέυει? Πως βάζουμε widget packs και που κτλ ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 ρε παιδια,ο opera next δεν υπαρχει πλεον για τα κινητα μας? τον ειχα,εκανα ενα ρεσετ στο κινητο μου και δεν το βρισκω πουθενα πλεον!! τι γινεται? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 υπάρχει δοκίμασε opera 7 next 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 υπάρχει δοκίμασε opera 7 next μονο πατωντας m.opera.com/next/ μπορεσα να τον βρω,ουτε στο nokia store,ουτε στο m.opera.com το δινει!καλα αυτοι εβγαλαν καινουριο browser για να τον κρυβουν?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 μονο πατωντας m.opera.com/next/ μπορεσα να τον βρω,ουτε στο nokia store,ουτε στο m.opera.com το δινει!καλα αυτοι εβγαλαν καινουριο browser για να τον κρυβουν?? Αν δεν κάνω λάθος είναι σε beta στάδιο και γι'αυτό δεν είναι στην "κανονική" σελίδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τη java έκδοση του Next, αλλά και για άλλες πλατφόρμες. 1 Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts