Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιλέγεις την εφαρμογή που θες είτε απ τον τασκ μανατζερ,είτε απ την λιστα εφαρμογών(Ξ->tools->app launch) και μετα, Ξ->Program rules->κι επιλέγεις το Autostart

Ευχαριστω :)

Eαν επιλεξω και το Kill after boot ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Ευχαριστω :)

Eαν επιλεξω και το Kill after boot ?

το kill after boot θα κλείνει την εφαρμογή μετα την εκκίνηση του κινητου (εφόσον αυτή ανοιγει κατα το boot)

αν μπορεις πες μου κανενα widget για καιρο για το ΝΟΚΙΑ Ε6-00 με belle

Προσωπικά χρησιμοποιώ το AccuWeather και συγκεκριμένα τη μονταρισμλενη έκδοση. Χρειάζεται "σπασμένη" συσκευή βέβαια... Λειτουργεί άψογα και παρέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες απο το widget της ΝΟΚΙΑ.

...everything can happen...

επιλέγεις την εφαρμογή που θες είτε απ τον τασκ μανατζερ,είτε απ την λιστα εφαρμογών(Ξ->tools->app launch) και μετα, Ξ->Program rules->κι επιλέγεις το Autostart

Εμένα με το nokia c6-01 και την belle ο Jbak TaskMan δεν τρέχει και καλά. Όταν πατάω το Ξ μου βγάζει ένα "say hey" κ.λ.π. Που κάνω λάθος ή αν υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα για να ξεκινάει κάποια προγράμματα που θέλω μόλις ανοίγει το κινητό?

Edited by alex61

Εμένα με το nokia c6-01 και την belle ο Jbak TaskMan δεν τρέχει και καλά. Όταν πατάω το Ξ μου βγάζει ένα "say hey" κ.λ.π. Που κάνω λάθος ή αν υπάρχει κάποιο άλλο προγραμμα για να ξεκινάει κάποια προγράμματα που θέλω μόλις ανοίγει το κινητό?

"say hey" δηλαδη?? απ ότι βλέπω στην εικονα σου,κανονικά εμφανίζεται,μπορεις βέβαια να μικρύνεις την γραμματοσειρα,και μπορεις να απενεργοποιήσεις το δεξι πανελ που ναι για συντομεύσεις. ποια εκδοση έχεις? η 1.41 τρέχει μια χαρα στη belle

παιδιά ποιος μπορεί να μου θυμήσει πως και που βρίσκω τα αρχεία που έχουν περάσει στο τηλ μέσω bluetooth ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδιά ποιος μπορεί να μου θυμήσει πως και που βρίσκω τα αρχεία που έχουν περάσει στο τηλ μέσω bluetooth ?

Αν θυμάμαι καλά είναι στο Ε -> received files

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Υπάρχει κανένα mod για αλλαγή του Operator logo. Μέχρι την Αννα το άλλαζα με το Oplogo changer αλλα τώρα δεν πιάνει
Nobody's perfect

Υπάρχει κανένα mod για αλλαγή του Operator logo. Μέχρι την Αννα το άλλαζα με το Oplogo changer αλλα τώρα δεν πιάνει

Όχι φίλε μου προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει...

παιδιά στο JbakTaskMan πως το κάνω να μην μου αλλάζει την μορφή του multitasking?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

παιδιά στο JbakTaskMan πως το κάνω να μην μου αλλάζει την μορφή του multitasking?

Όταν λες "μορφή"; Εννοείς την εμφάνιση της εφαρμογής; Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι στα Settings....

Όταν λες "μορφή"; Εννοείς την εμφάνιση της εφαρμογής; Γενικά όλες οι ρυθμίσεις είναι στα Settings....

εννοώ να χω το παλιό Multitasking όπου με παρατεταμένο πάτημα του Home button τις έσερνα δεξιά αριστερά για να επιλέξω όποια θέλω.. Άσε που ενώ έβαλα τα "μηνύματα" , "ημερολόγιο" σε ρύθμιση kill after boot συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

εννοώ να χω το παλιό Multitasking όπου με παρατεταμένο πάτημα του Home button τις έσερνα δεξιά αριστερά για να επιλέξω όποια θέλω.. Άσε που ενώ έβαλα τα "μηνύματα" , "ημερολόγιο" σε ρύθμιση kill after boot συνεχίζουν να ανοίγουν κανονικά.

Α μάλιστα. Είτε θα απεγκαταστήσεις το JBak, είτε επανεγκατέστησέ το και πριν την έναρξη της εγκατάστασης αποεπέλεξε το Autostart. όσο για τα "μηνύματα","ημερολόγιο" κτλ, προκειμένου να απενεργοποιηθούν μόνιμα χρειάζεται να modάρεις τη συσκευή με το TweakS.

λοιπόν,για το πρώτο,πας στις ρυθμίσεις στο "key menu settings" και μπορεις να αλλάξεις αναλυτικά την λειτουργία του πλήκτρου,ώστε να είναι πχ όπως κανονικά.

όσο για το δεύτερο,ΜΗΝ τα βάλεις να κλεινουν,περισσότερο κακό κανεις παρά καλό.

Αυτη η εφαρμογη ειναι πολυ καλη κ χρησιμη.:)

επιτελους εψαχνα καιρο μια τετοια εφαρμογη

Edited by impreza_sti
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

σου δουλευει? εγω την κατεβασα αλλα δεν επαιξε.απο το κινητο ανοιγα την εφαρμογη και ενω στο λαπτοπ αναβοσβηνε το wifi μετα δεν πεταγε κατι στο κινητο ενω εκανα αναζητηση....
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

καλησπέρα! Εχετε δοκημάσει εφαρμογή που δουλεύει σε E6 belle που συγχρονίζει τις φωτογραφίες απο το FB στο τηλεφωνικό κατάλογο?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Καλησπέρα παίδες, έχει βάλει κανείς το theme fx 2 να μου πει πως δουλέυει? Πως βάζουμε widget packs και που κτλ ?

ρε παιδια,ο opera next δεν υπαρχει πλεον για τα κινητα μας? τον ειχα,εκανα ενα ρεσετ στο κινητο μου και δεν το βρισκω πουθενα πλεον!! τι γινεται?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

υπάρχει δοκίμασε opera 7 next

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

υπάρχει δοκίμασε opera 7 next

μονο πατωντας m.opera.com/next/ μπορεσα να τον βρω,ουτε στο nokia store,ουτε στο m.opera.com το δινει!καλα αυτοι εβγαλαν καινουριο browser για να τον κρυβουν??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μονο πατωντας m.opera.com/next/ μπορεσα να τον βρω,ουτε στο nokia store,ουτε στο m.opera.com το δινει!καλα αυτοι εβγαλαν καινουριο browser για να τον κρυβουν??

Αν δεν κάνω λάθος είναι σε beta στάδιο και γι'αυτό δεν είναι στην "κανονική" σελίδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τη java έκδοση του Next, αλλά και για άλλες πλατφόρμες.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned