gerstavros2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 με opera mini next 7 τι παίζει?Είναι αναβάθμιση ή κάτι άλλο?Γιατί ειναί πολύ πιο όμορφος και πολύ πιο γρήγορος από 6.5πού το βρήκες αυτο? εγώ βλέπω μόνο mobile 12,και mini 6.5 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 στα ''μαγαζάκια'' 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) στα ''μαγαζάκια'' γιατι? δεν είναι επίσημη έκδοση της opera? :wacko: EDIT τελικα το βρήκα στην σελίδα της opera, http://m.opera.com/next/ Edited March 5, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 υπαρχει κανενας καλος browser,διοτι δεν με καλυψαν καθολου οι 2 opera. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 υπαρχει κανενας καλος browser,διοτι δεν με καλυψαν καθολου οι 2 opera. Υπάρχει ο UC browser, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλός. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Υπάρχει ο UC browser, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλός. Δεν υπαρχει εκδοση για το Ν8 Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δεν υπαρχει εκδοση για το Ν8 Υπήρχε αλλά μάλλον δεν το έβγαλαν ακόμα για Belle. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) υπαρχει κανενας καλος browser,διοτι δεν με καλυψαν καθολου οι 2 opera. δηλαδή τι καλύτερο θες? όχι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ τον opera φυσικά Δεν υπαρχει εκδοση για το Ν8 υπάρχει κανονικά εδω αλλά είναι καλός μόνο για mobile σελίδες και τίποτα παραπάνω Edited August 9, 2013 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπέρα! :) Ξέρετε κάποια εφαρμογή ρολογιού, που να μπαίνει και σαν widget στην αρχική οθόνη; Από το Nokia Store μόνο. Δεν έχω χακαρισμένη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπέρα! :) Ξέρετε κάποια εφαρμογή ρολογιού, που να μπαίνει και σαν widget στην αρχική οθόνη; Από το Nokia Store μόνο. Δεν έχω χακαρισμένη συσκευή. χάκαρέ την και μετά βλέπουμε:rolleyes: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μια ερωτηση η εφαρμογη skype στην εκδοση 2.1.23 δουλευω στην belle η βιντεοκληση???Θα βγει καποια εκδοση που να κανει βιντεοκληση κανονικα???Την εβαλα στο n8 δειχνει οτι δουλευει κανονικα αλλα βιντεοκληση οχι!!! Δεν το υποστηριζει η εγω κανω καποιο λαθος?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 χάκαρέ την και μετά βλέπουμε:rolleyes: Εμ, δε βοηθάς! :P Πλάκα κάνω.. :) Που θα πάει.. Κοντά είναι και αυτό. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Παιδια μια ερωτηση η εφαρμογη skype στην εκδοση 2.1.23 δουλευω στην belle η βιντεοκληση???Θα βγει καποια εκδοση που να κανει βιντεοκληση κανονικα???Την εβαλα στο n8 δειχνει οτι δουλευει κανονικα αλλα βιντεοκληση οχι!!! Δεν το υποστηριζει η εγω κανω καποιο λαθος?? ;) βιντεοκλήση δεν μας δίνουν στο symbian,μας έχουν χ******ς Εμ, δε βοηθάς! :P Πλάκα κάνω.. :) Που θα πάει.. Κοντά είναι και αυτό. ;) εχμ αφού δεν υπάρχεει άλλη λύση τι να σου κανω:p χάκαρε το,δεν είναι τίποτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μα λογικό είναι να αλλάζει η ένδειξη. Μπαταρία δεν καταναλώνει το κινητό όταν κάνει restart? Θα έλεγα ότι μπορεί να τρώει και πιο πάνω από το κανονικό μέχρι να φορτώσουν όλες οι διεργασίες και να τρέξει και όλα τα widgets. Όσο για το social μόνο η προηγούμενη έκδοση μου είχε δουλέψει και αυτό μάλλον γιατί έκανα format. Όλες οι άλλες κάναν αυτό που αναφέρεις και εσύ. Όχι, δεν είναι λογικό γιατί πέφτει πάνω από 10%. Δεν νομίζω ένα ρισταρτ να τρώει τόση μπαταρία. Εμένα το social μου δούλευε πάντα καλά μέχρι που του έκανα την τελευταία αναβάθμιση. Τώρα, ακόμη κι όταν γυρίζω σε παλιότερες εκδόσεις, δεν δουλεύει με τίποτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Όχι, δεν είναι λογικό γιατί πέφτει πάνω από 10%. Δεν νομίζω ένα ρισταρτ να τρώει τόση μπαταρία. Εμένα το social μου δούλευε πάντα καλά μέχρι που του έκανα την τελευταία αναβάθμιση. Τώρα, ακόμη κι όταν γυρίζω σε παλιότερες εκδόσεις, δεν δουλεύει με τίποτα. λογικό είναι,έτσι γίνεται,η εκκίνηση καταναλώνει τεράστια ενεργεια.. κι όσο για το social,είπαμε,μόνη λύση το φορματ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι με 10 επανεκκινησεις τελειώνει η μπαταρία? (10x10=100%) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι με 10 επανεκκινησεις τελειώνει η μπαταρία? (10x10=100%) αν προσέξεις,μπορεί μετά την επανεκκίνηση να δείχνει τόσο χαμηλότερη ενεργεια στην μπαταρία,αλλά σιγά σιγά ανεβαίνει..σαν να ανακτά ενέργεια.όπως και όταν το κινητό είναι σε αναμονη. αν το επανεκκινήσεις απανωτά πολλές φορές,ναι θα αδειάσει η μπαταρία. αυτό έχει να κάνει με την φύση της μπαταρίας,όταν καταπονείται η μπαταρία (απ την εκκίνηση της συσκευής) η μέτρησή της θα δείξει πολύ χαμηλότερη ενέργεια,το οποίο είναι φυσιολογικό,αλλά η μπαταρία έχει την ικανότητα να ανακτά ενέργεια μετα.δεν μπορώ να στο εξηγήσω σωστότερα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 youtube εφαρμογη ειναι τραγικη , το λιγοτερο. Υπαρχει καμμια native youtube εφαρμογη αλα ανδροιδ στυλ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Youtube downloader απο ovi store. Ειναι τελειο το προγραμμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Νομίζω έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται Skype για symbian με βιντεοκλήση και νέο widget για Belle. Άρα αναμένουμε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Νομίζω έχει ανακοινωθεί ότι αναμένεται Skype για symbian με βιντεοκλήση και νέο widget για Belle. Άρα αναμένουμε. πού τ άκουσες αυτο?:shock: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Όχι, δεν είναι λογικό γιατί πέφτει πάνω από 10%. Στο δικό μου πάντως που έκανα δοκιμές έτρωγε 3%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδιά καλημέρα να ρωτήσω κάτι υπάρχει καμια ενημέρωση από την nokia για κανένα update με widget?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αυτη η εφαρμογη με το καιρο, σας λειτουργει? εμενα βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι διαθεσιμα τα δεδομενα καιρου.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αυτη η εφαρμογη με το καιρο, σας λειτουργει? εμενα βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι διαθεσιμα τα δεδομενα καιρου.. λες την εφαρμογή του gps με το πράσινο εικονίδιο? αν λες αυτή ναι δεν δουλεύει ούτε εμενα ανοίγει και γραφή δοκιμάστε αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts