Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι βασικά ότι έχει σχέση με communities διέγραψε το.και απεγκαθιστάς ότι ξεκινάει απο social στον διαχειριστή εφαρμογων (ρυθμίσεις->εγκατσετημένα στοιχεία).μετά εγκαθιστάς την εφαρμογη απ το nokia store εδω

τζίφος........έκανα ότι εγραψες και πάλι τίποτα, σε όποιο εικονιδιο πατάω μου βγάζει ΄΄καλώς ήρθατε στα κοινωνικά δίκτυα΄΄ και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη πίσω !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MOD] Max Battery Life Mod v2.0

Παιδια μολις το ανακαλυψα!!Οποιος πιστος ας προσελθει στο .......ημερησιο!!!

Τι είναι και που το βρίσκουμε?

Καλημέρα.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να τσεκάρω το υπόλοιπο της μπαταρίας?

Τώρα χρησιμοποιώ 2. Το Battery infο το οποίο όμως δεν με ικανοποιεί. Έχει μια απόκλιση και σε ένα ρισταρτ του κινητού αλλάζει αρκετά την ένδειξη (κάντε ένα πείραμα). Το Battery monitor είναι πιο ακριβές αλλά δεν ξέρω αν το widget του τρώει πολύ μπαταρία λόγω των εναλλαγών στις ενδείξεις. Κάποια βοήθεια?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι είναι και που το βρίσκουμε?

Στο ημερησιο.............

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημερα.Εχω βαλει την delight bell v4.1 του nicesoni να την δοκιμασω κ αυτην.Το προβλημα μου ειναι οτι την εφαρμογη Restart & Shutdown v1.0.1 .sis δεν μου την εγκαθιστα!!(Εναι πολυ βολικη εφαρμογη)

Σε αλλες εκδοσεις που ειχα την belle δεν εχω αυτο το προβλημα.Ξερει κανεις γιατι;Το θεμα ειναι οτι κ εκει εχω ρωτησει αλλα απαντηση δεν εχω ακομα παρει.

ναι βασικά ότι έχει σχέση με communities διέγραψε το.και απεγκαθιστάς ότι ξεκινάει απο social στον διαχειριστή εφαρμογων (ρυθμίσεις->εγκατσετημένα στοιχεία).μετά εγκαθιστάς την εφαρμογη απ το nokia store εδω

Τζίφος και σε μένα. Τίποτα.

Καμία άλλη λύση?

Καλημερα.Εχω βαλει την delight bell v4.1 του nicesoni να την δοκιμασω κ αυτην.Το προβλημα μου ειναι οτι την εφαρμογη Restart & Shutdown v1.0.1 .sis δεν μου την εγκαθιστα!!(Εναι πολυ βολικη εφαρμογη)

Σε αλλες εκδοσεις που ειχα την belle δεν εχω αυτο το προβλημα.Ξερει κανεις γιατι;Το θεμα ειναι οτι κ εκει εχω ρωτησει αλλα απαντηση δεν εχω ακομα παρει.

Να σου πω...

Έχεις βάλει CFW και περιμένεις εμάς να βγάλουμε το φίδι?

Ωραίος είσαι.

Το πρόβλημα με αυτά (τα CFW) είναι ότι δεν ξέρεις τι πειράζει ο δημιουργός. Μπορεί να χάλασε κάτι και γιαυτό έχεις πρόβλημα.

Εξάλλου αν θυμάμαι καλά στο μενού όταν πατήσεις το power βγάλει reboot. Δεν σου κάνει αυτό?

Καμία άλλη λύση?

Από κάτι τέτοια που έκανε, βαρέθηκα και έβαλα το fmobi & το gravity και είμαι κομπλέ.

Να σου πω...

Έχεις βάλει CFW και περιμένεις εμάς να βγάλουμε το φίδι?

Ωραίος είσαι.

Το πρόβλημα με αυτά (τα CFW) είναι ότι δεν ξέρεις τι πειράζει ο δημιουργός. Μπορεί να χάλασε κάτι και γιαυτό έχεις πρόβλημα.

Εξάλλου αν θυμάμαι καλά στο μενού όταν πατήσεις το power βγάλει reboot. Δεν σου κάνει αυτό?

Μαλλον παρεξηγηθηκα!!Δεν ειχα την απαιτηση να βγαλετε εσεις το φιδι απο την τρυπα....Απλως μια ερωτηση εκανα,μηπως απο τα παιδια την εχει βαλει κ ξερει κατι!Δοκιμες κανουμε ολοι μας στις CFW που εχουν βγει για να δουμε τι ειναι καλυτερο κ ποιο λειτουργικο!Αυτο πιστευω κ συγνωμη εαν καποιον ισως εθιξα.Λογω ελειψης Αγγλικων δεν μπορω ευκολα να συνενοηθω με παιδια του εξωτερικου,για αυτο ρωτησα κ εδω.Εν πασι περιπτωση το ελυσα το θεμα μαγειρευοντας την εφαρμογη στην rofs2 με το nokia cooker.

Καμία άλλη λύση?

Από κάτι τέτοια που έκανε, βαρέθηκα και έβαλα το fmobi & το gravity και είμαι κομπλέ.

τα οποια ειναι καλύτερα απ την σαβούρα της νόκια:p κι επίσης τα facial,facinate,η java εφαρμογή της facebook κλπ

Edited by gerstavros2

κι εγώ το fmobi χρησιμοποιώ. Τα κοινωνικα δίκτυα βολεύουν πάρα πολύ στην άμεση δημοσίευση μιας φωτογραφίας. Γι αυτό τα χρειάζομαι. Αν το δοκιμάσεις θα δεις πόσο βολεύει ;)

θα βρούμε καμία λύση?

Μαλλον παρεξηγηθηκα!!Δεν ειχα την απαιτηση να βγαλετε εσεις το φιδι απο την τρυπα....Απλως μια ερωτηση εκανα,μηπως απο τα παιδια την εχει βαλει κ ξερει κατι!Δοκιμες κανουμε ολοι μας στις CFW που εχουν βγει για να δουμε τι ειναι καλυτερο κ ποιο λειτουργικο!Αυτο πιστευω κ συγνωμη εαν καποιον ισως εθιξα.Λογω ελειψης Αγγλικων δεν μπορω ευκολα να συνενοηθω με παιδια του εξωτερικου,για αυτο ρωτησα κ εδω.Εν πασι περιπτωση το ελυσα το θεμα μαγειρευοντας την εφαρμογη στην rofs2 με το nokia cooker.

Τώρα που ξαναδιάβασα το αρχικό μήνυμα, κατάλαβα ότι η ερώτηση που έλεγες αναφερόταν στο daily. Ίσως αν δεν έκοβες το "και" να το έπιανα με την μία.

Οπότε με συγχωρείς που σε "μάλωσα".

Άσχετο, αλλά βλέπω ότι πλέον έχεις εξελιχθεί. Nokia cooker!! Άντε και με δικό σου CFW σε λίγο. :)

Τώρα που ξαναδιάβασα το αρχικό μήνυμα, κατάλαβα ότι η ερώτηση που έλεγες αναφερόταν στο daily. Ίσως αν δεν έκοβες το "και" να το έπιανα με την μία.

Οπότε με συγχωρείς που σε "μάλωσα".

Άσχετο, αλλά βλέπω ότι πλέον έχεις εξελιχθεί. Nokia cooker!! Άντε και με δικό σου CFW σε λίγο. :)

Ενταξει ολα καλα.Απλως λιγο στεναχωρηθηκα διοτι δεν θελω να δημιουργω< αντιπαθειες> στο φορουμ!Ειμαστε εδω ο ενας για τον αλλον.

Με το nokia cooker το παλευω οσο ξερω!:)

[MOD] Max Battery Life Mod v2.0

Παιδια μολις το ανακαλυψα!!Οποιος πιστος ας προσελθει στο .......ημερησιο!!!

Είδες διαφορά μ'αυτό; Με ποιο τρόπο "επεκτείνει" τη διάρκεια της μπαταρίας;

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Είδες διαφορά μ'αυτό; Με ποιο τρόπο "επεκτείνει" τη διάρκεια της μπαταρίας;

εγώ είδα ελαφρώς χαμηλότερη κατανάλωση σε αναμονή με το energy profiler,αλλά σε χρήση καμία διαφορά.Απ ό,τι διάβασα πειράζει την προταιρεότητα κάποιων διεργασιών ώστε να χρησιμοποιούν λιγότερο τον επεξεργαστή.

τώρα που τα "βρήκατε" μεταξύ σας μήπως να βρίσκατε και καμία λύση στα δικά μου προβλήματα...:)

τώρα που τα "βρήκατε" μεταξύ σας μήπως να βρίσκατε και καμία λύση στα δικά μου προβλήματα...:)
φορματ κι απ την αρχη:p

Οταν βλεπεις τετοια κουφα στην λειτουργια της συσκευης ο μονος σιγουρος δρομος ειναι φορματ E μνημης κ απο την αρχη φλασαρισμα!

Κατ επιλογη θα σου ελεγα να βαλεις του lagoskon την slim.ΟΧΙ την official της nokia.:)

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να τσεκάρω το υπόλοιπο της μπαταρίας?

Τώρα χρησιμοποιώ 2. Το Battery infο το οποίο όμως δεν με ικανοποιεί. Έχει μια απόκλιση και σε ένα ρισταρτ του κινητού αλλάζει αρκετά την ένδειξη (κάντε ένα πείραμα)

Μα λογικό είναι να αλλάζει η ένδειξη. Μπαταρία δεν καταναλώνει το κινητό όταν κάνει restart?

Θα έλεγα ότι μπορεί να τρώει και πιο πάνω από το κανονικό μέχρι να φορτώσουν όλες οι διεργασίες και να τρέξει και όλα τα widgets.

Όσο για το social μόνο η προηγούμενη έκδοση μου είχε δουλέψει και αυτό μάλλον γιατί έκανα format. Όλες οι άλλες κάναν αυτό που αναφέρεις και εσύ.

Mια ερωτηση για την εφαρμογη camera pro.Οταν τραβαω μια φωτο μετα την βλεπω μονο στο κεντρο!Δηλαδη αριστερα κ δεξια υπαρχει το μαυρο φοντο.Δεν φαινετε σε ολοκληρη την οθονη οπως το μαμισιο!(με γυρισμενο το κινητο πλαγια).Υπαρχει ρυθμιση για αυτο;Να γινετε μαλλον ληψη σε 16:9

Mια ερωτηση για την εφαρμογη camera pro.Οταν τραβαω μια φωτο μετα την βλεπω μονο στο κεντρο!Δηλαδη αριστερα κ δεξια υπαρχει το μαυρο φοντο.Δεν φαινετε σε ολοκληρη την οθονη οπως το μαμισιο!(με γυρισμενο το κινητο πλαγια).Υπαρχει ρυθμιση για αυτο;Να γινετε μαλλον ληψη σε 16:9
δεν κατάλαβα τι εννοείς,αν και χρησιμοποιώ την εφαρμογη,αλλά εννοείται ότι τραβάει και σε 16:9.απλά ρυθμίζεις την αντίστοιχη ανάλυση

δεν κατάλαβα τι εννοείς,αν και χρησιμοποιώ την εφαρμογη,αλλά εννοείται ότι τραβάει και σε 16:9.απλά ρυθμίζεις την αντίστοιχη ανάλυση

Ενταξει φιλε μου το βρηκα!Ευχαριστω.Δεν βλεπω ομως κατι καλυτερο απο το μαμα της belle!!Mπορω να πω μαλιστα οτι ειναι κ λιγο ποιο ας πουμε θολη η εικονα.

Είναι ακριβώς το ίδιο με τη μαμίσια.

Πρέπει να αλλάξεις ανάλυση και να βάλεις μια μικρότερη.

Την ανάλυση την δείχνει πάνω αριστερά, και αν πατήσεις επάνω βγάζει μενού με τις αναλύσεις. Η 4η επιλογή (3264x1832) στο δικό μου βγάζει το 16:9.

Ενταξει φιλε μου το βρηκα!Ευχαριστω.Δεν βλεπω ομως κατι καλυτερο απο το μαμα της belle!!Mπορω να πω μαλιστα οτι ειναι κ λιγο ποιο ας πουμε θολη η εικονα.

χμμ,εγώ έχω την ποιότητα στο 92 κι έχω ελαφρώς καλύτερη ποιότητα,αλλά όχι κατι ιδιαίτερο.το camera pro το προτιμώ κυρίως για τις δυνατότητες κι επιλογές που χει;)

Πατάς το εικονίδιο settings κάτω δεξιά και μετά επιλέγεις settings και ρυθμίζεις την ανάλυση σε 16:9 (4000x2248)

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

με opera mini next 7 τι παίζει?Είναι αναβάθμιση ή κάτι άλλο?Γιατί ειναί πολύ πιο όμορφος και πολύ πιο γρήγορος από 6.5

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned