montoya_42 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Με το hdmi τα παίζει κανονικά... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Με το hdmi τα παίζει κανονικά... Λογικό. Αφού άλλη η σύνδεση HDMI ( εσνύρματη ) και άλλη η dlna ( ασύρματη ). ;) Για το dlna, αυτό που γράφει και σαν tip στο Nokia Beta Labs είναι να απενεργοποιούμε το Fire Wall..... Τώρα, πόσο "έξυπνο" μπορεί να θεωρείται αυτό............ :X P.S.: Στα άλλα παιδιά που είχαν θέμα, τους έβγαζε κάποιο μήνυμα κατά την εκκίνηση/άνοιγμα της τηλεόρασης. Θα κοιτάξω μήπως και βρω το θέμα που σου έλεγα. Edit: Το θέμα είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318400 . Δες και το ποστ #26. Νομίζω αυτό αναφέρεται ακριβώς σε αυτό που με ρωτάς. :) Edited February 26, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλημέρα. Εβαλα προχθες την Belle και ειχε το YouTube κανονικά δηλ έμπαινες μεσα έβρισκες το τραγουδι και το ανεβαζες στο fb. Τωρα που το έκανα ενημέρωση απο το κατάστημα δεν έχει το ανέβασμα στο fb. Γνωρίζει κανείς κάτι; υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Λογικό. Αφού άλλη η σύνδεση HDMI ( εσνύρματη ) και άλλη η dlna ( ασύρματη ). ;) Για το dlna, αυτό που γράφει και σαν tip στο Nokia Beta Labs είναι να απενεργοποιούμε το Fire Wall..... Τώρα, πόσο "έξυπνο" μπορεί να θεωρείται αυτό............ :X P.S.: Στα άλλα παιδιά που είχαν θέμα, τους έβγαζε κάποιο μήνυμα κατά την εκκίνηση/άνοιγμα της τηλεόρασης. Θα κοιτάξω μήπως και βρω το θέμα που σου έλεγα. Edit: Το θέμα είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318400 . Δες και το ποστ #26. Νομίζω αυτό αναφέρεται ακριβώς σε αυτό που με ρωτάς. :) όχι, δεν έχουμε το ίδιο θέμα. Εκεί λένε ότι δεν βλέπει το βίντεο ενώ εμένα τα εμφανίζει κανονικά στην οθόνη του κινητού αλλά δεν τα αναπαράγει. "αναπαραγωγή βίντεο αδύνατη" Δες εδώ όπου το βίντεο βγάζει μήνυμα αδυναμίας ενώ στην φωτογραφία είναι o.k. Edited February 26, 2012 by impreza_sti Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλησπέρα! :) Νομίζω από τότε που βγήκε, το Nokia Drop ήταν μόνο για το Internet. Γι' αυτό και η συντόμευσή του μπαίνει στη γραμμή εργαλείων του περιηγητή. ;) Εννοείς, να έχεις ένα widget, που να περιέχει μέσα όλα τους λογαριασμούς σου, σωστά; Νομίζω αυτό δε γίνεται... P.S.: Εκτός κι αν, βάζοντας μόνο τη συντόμευση για το mail ( το μπλε/γαλάζιο εικονίδιο με το @ ) και αφού το κάνεις tap, σου βγάζει τη λίστα με όλους τους λογαριασμούς σου και επιλέγεις κάθε φορά αυτό που θες να δείς εκείνη τη στιγμή. :worry: ναι γι αυτό γράφω σε ευχαριστώ για την απάντηση σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Τελικά η έκδοση του QuickOffice που υπάρχει στη Belle (6.5.94) δουλεύει μια χαρά, διαβάζει όλα μου τα έγγραφα. Είναι δέλεαρ να βάλω την έκδοση Pro 7, αλλά φοβάμαι μήπως δε δουλεύει και μετά θα πρέπει να ξαναφλασάρω και να τα στήσω όλα από την αρχή. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Με τα κοινωνικά δίκτυα τι έγινε? Έκανα αναβάθμιση κι από τότε σταμάτησε να ανοίγει. Δοκίμασα και παλιότερες εκδόσεις (1.4... και 1.3...) αλλά τίποτα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 1. Εχω βάλει το Sleeping Screen από το Nokia Store και ενώ το βάζω να εγκαθίσταται στο C: αυτό επιμένει να εγκαθίσταται στο F: . Γιατί; 2. Το Battery Monitor 2.2 γιατί μου εμφανίζει "κινέζικα" αντί για ελληνικά γράμματα; 3. Αυτό το σημάδι το Lync πως το βγάζω από το start-up χωρίς να το απεγκαταστήσω; 1 Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marales Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Καλησπέρα και από μένα.Έχω στην κατοχή μου ένα Ν8 το οποίο πρόσφατα αναβάθμισα σε belle με ελληνικη γλώσσα. Έκδοση λογισμικου 111.030.0609 Κωδικός προϊοντος 059D1W3 Λοιπόν έχω ψάξει απεγνωσμένα και δεν μπορώ να βρώ άκρη σχετικά με τα video:( Δεν διαβάζει τα mkv,ούτε τους υπότιτλους και δεν μπορώ να βρώ κάποιον video player για να παίζει τα αρχεία αυτά.Έχω ακούσει για καποιο update αλλά δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες....Φαντάζομαι πώς θα υπάρχει κάποια λύση και να μην είναι απαραίτητο να κάνεις convert τις ταίνιες.Please helpppppp.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3992275#post3992275 αυτό χωρις τις τελευταίες προτάσεις που ναι για τα εφφέ εγκαθιστάς το norrton,τ ανοιγεις,πας στο quarantine στο μενου,kaνεις restore τα 3 αρχεία,μετα απεγκαθιστάς το norton,εγκαθιστας το xlpore,κάνεις τις επιλογες που λέω στο ποστ πανω για την εμφανιση φακέλων,σβήνεις τον φακελο της symantec στο c:\shared ,και μετα ακολουθεις αυτά που λεω στο ποστ πάνω Edited August 9, 2013 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Το να μπορώ να στείλω ένα μέιλ μεγαλύτερο από 2.7μβ γίνεται? Επίσης δεν εχω βρει λύση για την αδυναμία προβολής βίντεο μέσω "play to" στην τηλεόραση. Καμία λύση? Επίσης μου σταμάτησε το "κοινωνικα δίκτυα" μετά την αναβάθμισή τους. Δεν ανοίγουν καθόλου. Πέρασα παλαιότερες εκδόσεις μήπως και γίνει αλλά τίποτα. Κάποια λύση στα 3 αυτα προβλήματα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Κάτι δεν πρέπει να πάει καλά με την τελευταία έκδοση του opera mobile.Μόλις τον έβαλα σήμερα και τον άνοιξα,μου έδωσε μια αίσθηση ότι <<ζορίζεται>>. Το χοντρό όμως το πρόβλημα ήταν όταν πήγαινα να κάνω ποστ,να στείλω π.μ. ή και ακόμα όταν έκανα login.Έγραφα το κείμενο και πατώντας να κλείσει το πληκτρολόγιο δεν έκλεινε απλώς αλλά μαζί δινόταν και εντολή ενέργειας.Για να γίνω πιο κατανοητός,κλείνοντας το πληκτρολόγιο σε ένα ποστ για να δω τι έχω γράψει αμέσως πατιόταν και το κουμπί υποβολή απάντησης.Επέστρεψα αναγκαστικά σε προηγούμενη έκδοση και μαζί με αυτή εξαφανίστηκαν τα προβλήματα. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος παρόμοια συμπεριφορά στην συσκευή του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ερώτηση:Σε belle πάντα. 'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ερώτηση:Σε belle πάντα. 'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά; Νομίζω πως δεν θυμάσαι καλά. Πάντα έτσι γινόταν με τα nokia. Αν ήταν σβηστο την ώρα ειδοποίησης τότε απλά δεν χτυπούσε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ερώτηση:Σε belle πάντα. 'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά; Νομίζω πως δεν θυμάσαι καλά. Πάντα έτσι γινόταν με τα nokia. Αν ήταν σβηστο την ώρα ειδοποίησης τότε απλά δεν χτυπούσε. Όταν είναι σβηστό το Νόκια, αυτό που δουλεύει είναι το ξυπνητήρι, όχι οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου. Το δοκίμασα και μόλις τώρα στη δική μου Belle για σιγουριά και χτύπησε κανονικά το ξυπνητήρι έχοντας κλειστή την συσκευή. 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ερώτηση:Σε belle πάντα. 'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά; Σε κανένα Nokia που είχα δεν άνοιγε το κινητό με τις υπεθυνίσεις ημερολογίου, παρά μόνο με αφύπνιση του ρολογιού (ξυπνητήρι). Έτσι είναι εδώ και πολλά χρόνια. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Σε κανένα Nokia που είχα δεν άνοιγε το κινητό με τις υπεθυνίσεις ημερολογίου, παρά μόνο με αφύπνιση του ρολογιού (ξυπνητήρι). Έτσι είναι εδώ και πολλά χρόνια. ;) Νομίζω πως δεν θυμάσαι καλά. Πάντα έτσι γινόταν με τα nokia. Αν ήταν σβηστο την ώρα ειδοποίησης τότε απλά δεν χτυπούσε. Όταν είναι σβηστό το Νόκια, αυτό που δουλεύει είναι το ξυπνητήρι, όχι οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου. Το δοκίμασα και μόλις τώρα στη δική μου Belle για σιγουριά και χτύπησε κανονικά το ξυπνητήρι έχοντας κλειστή την συσκευή. Αμέσως να με ''φάτε'' !!:lol: Ίσως δεν το εξήγησα καλά.Παράδειγμα: Βάζω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για τις 5 το απόγευμα.Λόγω μεσημεριανού ύπνου απενεργοποιώ το κινητό στις 4 και το ενεργοποιώ στις 5.30.ΔΕΝ λέω ότι τα παλιά Nokia άνοιγαν (σαν το ξυπνητήρι) στις 5 για να ειδοποιήσουν.Λέω πως όταν το άνοιγα στις 5.30 η ειδοποίηση (καθυστερημένη για 30 λεπτά) χτυπούσε τη στιγμή που το άνοιγα.Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις καμιά ειδοποίηση.Αυτό σε belle δεν μου το κάνει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 1ον Έχεις χρόνο για μεσημεριανό ύπνο???:wacko::!::lol: 2ον Κατάλαβα τι εννοείς αλλά νομίζω πως δεν το έκαναν ποτέ. Απλά όταν ενεργοποιούσες την συσκευή εμφανίζονταν η χαμένη υπενθύμιση χωρίς ήχο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Αμέσως να με ''φάτε'' !!:lol: Ίσως δεν το εξήγησα καλά.Παράδειγμα: Βάζω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για τις 5 το απόγευμα.Λόγω μεσημεριανού ύπνου απενεργοποιώ το κινητό στις 4 και το ενεργοποιώ στις 5.30.ΔΕΝ λέω ότι τα παλιά Nokia άνοιγαν (σαν το ξυπνητήρι) στις 5 για να ειδοποιήσουν.Λέω πως όταν το άνοιγα στις 5.30 η ειδοποίηση (καθυστερημένη για 30 λεπτά) χτυπούσε τη στιγμή που το άνοιγα.Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις καμιά ειδοποίηση.Αυτό σε belle δεν μου το κάνει... Τώρα που το διατύπωσες καλύτερα, το δοκίμασα ακριβώς όπως περιέγραψες, και πράγματι δεν μου εμφάνισε καθόλου την υπενθύμιση με Belle. Δεν ξέρω όμως αν το είχαν οι παλιότερες συσκευές, ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή. 1ον Έχεις χρόνο για μεσημεριανό ύπνο???:wacko::!::lol: 2ον Κατάλαβα τι εννοείς αλλά νομίζω πως δεν το έκαναν ποτέ. Απλά όταν ενεργοποιούσες την συσκευή εμφανίζονταν η χαμένη υπενθύμιση χωρίς ήχο. Το θέμα είναι, ότι στη Belle δεν εμφανίζεται καθόλου η χαμένη υπενθύμιση. Πρέπει να την θυμηθείς εσύ :p και χειροκίνητα να πας στο ημερολόγιο για να την ανακαλύψεις. 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Βάλτε τον καινούριο opera παιδιά. Πολύ καλύτερος, πιο γρήγορος και λιγότερα lag. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Βάλτε τον καινούριο opera παιδιά. Πολύ καλύτερος, πιο γρήγορος και λιγότερα lag. Τον mini η τον mobile; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Δοκιμάστε τον νέο Opera mini next. Απλά καταπληκτικός και με νέες δυνατότητες. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Τον mini η τον mobile; Τον mobile έχω εγώ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Βλεπω οτι υπαρχουν διαφορετικες γνωμες για τον opera!!Τι διαφορες εχουν ρε παιδια;Το θεμα ειναι ποιος ειναι ποιο γρηγορος. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Το Opera Mobile στο Ν86 εξακολουθει να λεει 'Μνημη πληρης..κτλ..' , ξανα στον mini οποτε.. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts