Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το hdmi τα παίζει κανονικά...

Λογικό. Αφού άλλη η σύνδεση HDMI ( εσνύρματη ) και άλλη η dlna ( ασύρματη ). ;) Για το dlna, αυτό που γράφει και σαν tip στο Nokia Beta Labs είναι να απενεργοποιούμε το Fire Wall..... Τώρα, πόσο "έξυπνο" μπορεί να θεωρείται αυτό............ :X

P.S.: Στα άλλα παιδιά που είχαν θέμα, τους έβγαζε κάποιο μήνυμα κατά την εκκίνηση/άνοιγμα της τηλεόρασης. Θα κοιτάξω μήπως και βρω το θέμα που σου έλεγα.

Edit: Το θέμα είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318400 . Δες και το ποστ #26. Νομίζω αυτό αναφέρεται ακριβώς σε αυτό που με ρωτάς. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλημέρα. Εβαλα προχθες την Belle και ειχε το YouTube κανονικά δηλ έμπαινες μεσα έβρισκες το τραγουδι και το ανεβαζες στο fb. Τωρα που το έκανα ενημέρωση απο το κατάστημα δεν έχει το ανέβασμα στο fb. Γνωρίζει κανείς κάτι; υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;

Λογικό. Αφού άλλη η σύνδεση HDMI ( εσνύρματη ) και άλλη η dlna ( ασύρματη ). ;) Για το dlna, αυτό που γράφει και σαν tip στο Nokia Beta Labs είναι να απενεργοποιούμε το Fire Wall..... Τώρα, πόσο "έξυπνο" μπορεί να θεωρείται αυτό............ :X

P.S.: Στα άλλα παιδιά που είχαν θέμα, τους έβγαζε κάποιο μήνυμα κατά την εκκίνηση/άνοιγμα της τηλεόρασης. Θα κοιτάξω μήπως και βρω το θέμα που σου έλεγα.

Edit: Το θέμα είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318400 . Δες και το ποστ #26. Νομίζω αυτό αναφέρεται ακριβώς σε αυτό που με ρωτάς. :)

όχι, δεν έχουμε το ίδιο θέμα. Εκεί λένε ότι δεν βλέπει το βίντεο ενώ εμένα τα εμφανίζει κανονικά στην οθόνη του κινητού αλλά δεν τα αναπαράγει. "αναπαραγωγή βίντεο αδύνατη"

Δες εδώ όπου το βίντεο βγάζει μήνυμα αδυναμίας ενώ στην φωτογραφία είναι o.k.

Edited by impreza_sti
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα! :) Νομίζω από τότε που βγήκε, το Nokia Drop ήταν μόνο για το Internet. Γι' αυτό και η συντόμευσή του μπαίνει στη γραμμή εργαλείων του περιηγητή. ;)

Εννοείς, να έχεις ένα widget, που να περιέχει μέσα όλα τους λογαριασμούς σου, σωστά; Νομίζω αυτό δε γίνεται...

P.S.: Εκτός κι αν, βάζοντας μόνο τη συντόμευση για το mail ( το μπλε/γαλάζιο εικονίδιο με το @ ) και αφού το κάνεις tap, σου βγάζει τη λίστα με όλους τους λογαριασμούς σου και επιλέγεις κάθε φορά αυτό που θες να δείς εκείνη τη στιγμή. :worry:

ναι γι αυτό γράφω σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Τελικά η έκδοση του QuickOffice που υπάρχει στη Belle (6.5.94) δουλεύει μια χαρά, διαβάζει όλα μου τα έγγραφα. Είναι δέλεαρ να βάλω την έκδοση Pro 7, αλλά φοβάμαι μήπως δε δουλεύει και μετά θα πρέπει να ξαναφλασάρω και να τα στήσω όλα από την αρχή. :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Με τα κοινωνικά δίκτυα τι έγινε? Έκανα αναβάθμιση κι από τότε σταμάτησε να ανοίγει. Δοκίμασα και παλιότερες εκδόσεις (1.4... και 1.3...) αλλά τίποτα.....

1. Εχω βάλει το Sleeping Screen από το Nokia Store και ενώ το βάζω να εγκαθίσταται στο C: αυτό επιμένει να εγκαθίσταται στο F: . Γιατί;

2. Το Battery Monitor 2.2 γιατί μου εμφανίζει "κινέζικα" αντί για ελληνικά γράμματα;

3. Αυτό το σημάδι το Lync πως το βγάζω από το start-up χωρίς να το απεγκαταστήσω;

Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00

Καλησπέρα και από μένα.Έχω στην κατοχή μου ένα Ν8 το οποίο πρόσφατα αναβάθμισα σε belle με ελληνικη γλώσσα.

Έκδοση λογισμικου 111.030.0609

Κωδικός προϊοντος 059D1W3

Λοιπόν έχω ψάξει απεγνωσμένα και δεν μπορώ να βρώ άκρη σχετικά με τα video:(

Δεν διαβάζει τα mkv,ούτε τους υπότιτλους και δεν μπορώ να βρώ κάποιον video player για να παίζει τα αρχεία αυτά.Έχω ακούσει για καποιο update αλλά δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες....Φαντάζομαι πώς θα υπάρχει κάποια λύση και να μην είναι απαραίτητο να κάνεις convert τις ταίνιες.Please helpppppp....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3992275#post3992275 αυτό χωρις τις τελευταίες προτάσεις που ναι για τα εφφέ

εγκαθιστάς το norrton,τ ανοιγεις,πας στο quarantine στο μενου,kaνεις restore τα 3 αρχεία,μετα απεγκαθιστάς το norton,εγκαθιστας το xlpore,κάνεις τις επιλογες που λέω στο ποστ πανω για την εμφανιση φακέλων,σβήνεις τον φακελο της symantec στο c:\shared ,και μετα ακολουθεις αυτά που λεω στο ποστ πάνω

Edited by impreza_sti

Το να μπορώ να στείλω ένα μέιλ μεγαλύτερο από 2.7μβ γίνεται?

Επίσης δεν εχω βρει λύση για την αδυναμία προβολής βίντεο μέσω "play to" στην τηλεόραση. Καμία λύση?

Επίσης μου σταμάτησε το "κοινωνικα δίκτυα" μετά την αναβάθμισή τους. Δεν ανοίγουν καθόλου. Πέρασα παλαιότερες εκδόσεις μήπως και γίνει αλλά τίποτα.

Κάποια λύση στα 3 αυτα προβλήματα?

Κάτι δεν πρέπει να πάει καλά με την τελευταία έκδοση του opera mobile.Μόλις τον έβαλα σήμερα και τον άνοιξα,μου έδωσε μια αίσθηση ότι <<ζορίζεται>>.

Το χοντρό όμως το πρόβλημα ήταν όταν πήγαινα να κάνω ποστ,να στείλω π.μ. ή και ακόμα όταν έκανα login.Έγραφα το κείμενο και πατώντας να κλείσει το πληκτρολόγιο δεν έκλεινε απλώς αλλά μαζί δινόταν και εντολή ενέργειας.Για να γίνω πιο κατανοητός,κλείνοντας το πληκτρολόγιο σε ένα ποστ για να δω τι έχω γράψει αμέσως πατιόταν και το κουμπί υποβολή απάντησης.Επέστρεψα αναγκαστικά σε προηγούμενη έκδοση και μαζί με αυτή εξαφανίστηκαν τα προβλήματα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος παρόμοια συμπεριφορά στην συσκευή του;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ερώτηση:Σε belle πάντα.

'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά;

'Εβαλα υπενθύμιση στο ημερολόγιο και το είχα κλείσει το βράδυ .Όταν το άνοιξα η ώρα ειδοποίησης είχε παρέλθει και το κινητό απλά ΔΕΝ χτύπησε όπως θα έκανε κάθε Νόκια πριν 5 χρόνια.Πισωγυρίσματα...Φαντάζομαι δεν είναι μόνο το δικό μου σωστά;

Νομίζω πως δεν θυμάσαι καλά. Πάντα έτσι γινόταν με τα nokia. Αν ήταν σβηστο την ώρα ειδοποίησης τότε απλά δεν χτυπούσε.

Νομίζω πως δεν θυμάσαι καλά. Πάντα έτσι γινόταν με τα nokia. Αν ήταν σβηστο την ώρα ειδοποίησης τότε απλά δεν χτυπούσε.

Όταν είναι σβηστό το Νόκια, αυτό που δουλεύει είναι το ξυπνητήρι, όχι οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου. Το δοκίμασα και μόλις τώρα στη δική μου Belle για σιγουριά και χτύπησε κανονικά το ξυπνητήρι έχοντας κλειστή την συσκευή.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε κανένα Nokia που είχα δεν άνοιγε το κινητό με τις υπεθυνίσεις ημερολογίου, παρά μόνο με αφύπνιση του ρολογιού (ξυπνητήρι). Έτσι είναι εδώ και πολλά χρόνια. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σε κανένα Nokia που είχα δεν άνοιγε το κινητό με τις υπεθυνίσεις ημερολογίου, παρά μόνο με αφύπνιση του ρολογιού (ξυπνητήρι). Έτσι είναι εδώ και πολλά χρόνια. ;)

Όταν είναι σβηστό το Νόκια, αυτό που δουλεύει είναι το ξυπνητήρι, όχι οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου. Το δοκίμασα και μόλις τώρα στη δική μου Belle για σιγουριά και χτύπησε κανονικά το ξυπνητήρι έχοντας κλειστή την συσκευή.

Αμέσως να με ''φάτε'' !!:lol:

Ίσως δεν το εξήγησα καλά.Παράδειγμα:

Βάζω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για τις 5 το απόγευμα.Λόγω μεσημεριανού ύπνου απενεργοποιώ το κινητό στις 4 και το ενεργοποιώ στις 5.30.ΔΕΝ λέω ότι τα παλιά Nokia άνοιγαν (σαν το ξυπνητήρι) στις 5 για να ειδοποιήσουν.Λέω πως όταν το άνοιγα στις 5.30 η ειδοποίηση (καθυστερημένη για 30 λεπτά) χτυπούσε τη στιγμή που το άνοιγα.Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις καμιά ειδοποίηση.Αυτό σε belle δεν μου το κάνει...

1ον Έχεις χρόνο για μεσημεριανό ύπνο???:wacko::!::lol:

2ον Κατάλαβα τι εννοείς αλλά νομίζω πως δεν το έκαναν ποτέ. Απλά όταν ενεργοποιούσες την συσκευή εμφανίζονταν η χαμένη υπενθύμιση χωρίς ήχο.

Αμέσως να με ''φάτε'' !!:lol:

Ίσως δεν το εξήγησα καλά.Παράδειγμα:

Βάζω μια υπενθύμιση στο ημερολόγιο για τις 5 το απόγευμα.Λόγω μεσημεριανού ύπνου απενεργοποιώ το κινητό στις 4 και το ενεργοποιώ στις 5.30.ΔΕΝ λέω ότι τα παλιά Nokia άνοιγαν (σαν το ξυπνητήρι) στις 5 για να ειδοποιήσουν.Λέω πως όταν το άνοιγα στις 5.30 η ειδοποίηση (καθυστερημένη για 30 λεπτά) χτυπούσε τη στιγμή που το άνοιγα.Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις καμιά ειδοποίηση.Αυτό σε belle δεν μου το κάνει...

Τώρα που το διατύπωσες καλύτερα, το δοκίμασα ακριβώς όπως περιέγραψες, και πράγματι δεν μου εμφάνισε καθόλου την υπενθύμιση με Belle. Δεν ξέρω όμως αν το είχαν οι παλιότερες συσκευές, ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

1ον Έχεις χρόνο για μεσημεριανό ύπνο???:wacko::!::lol:

2ον Κατάλαβα τι εννοείς αλλά νομίζω πως δεν το έκαναν ποτέ. Απλά όταν ενεργοποιούσες την συσκευή εμφανίζονταν η χαμένη υπενθύμιση χωρίς ήχο.

Το θέμα είναι, ότι στη Belle δεν εμφανίζεται καθόλου η χαμένη υπενθύμιση. Πρέπει να την θυμηθείς εσύ :p και χειροκίνητα να πας στο ημερολόγιο για να την ανακαλύψεις.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλτε τον καινούριο opera παιδιά. Πολύ καλύτερος, πιο γρήγορος και λιγότερα lag.

Βάλτε τον καινούριο opera παιδιά. Πολύ καλύτερος, πιο γρήγορος και λιγότερα lag.

Τον mini η τον mobile;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δοκιμάστε τον νέο Opera mini next. Απλά καταπληκτικός και με νέες δυνατότητες. :)

Βλεπω οτι υπαρχουν διαφορετικες γνωμες για τον opera!!Τι διαφορες εχουν ρε παιδια;Το θεμα ειναι ποιος ειναι ποιο γρηγορος.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Το Opera Mobile στο Ν86 εξακολουθει να λεει 'Μνημη πληρης..κτλ..' , ξανα στον mini οποτε..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned